Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Annihilation
rwurl=https://i.imgflip.com/o6hgb.jpg

Don Jon
Ahogy telik az idő egyre jobban értékelem ezt a filmet. Julianne Moore helyett jó lett volna más, de még így is bőven jó. Ajánlom.

Cast Away
Úgy tűnik ez is időtálló film lett. Remek még mindig. Elkezdtem a részletekre figyelni, van benne pár finom ami felett simán elsiklottam eddig. Alapmű.



The Last Jedi

Fél óra után lekapcsoltam. Egy inzultus az intelligencia és a jó ízlés ellen. A totál súlytalan Első Rend már az előző részben is idegesített, és kurvára nem tudok komolyan venni egy sehonnan jött CGI fővezírt a maníros gonosz mostoha szövegével. A közügyektől visszavonult, zsémbes Nagymester, aki elsőre nem akar kötélnek állni meg mekkora eredeti karakter már!! Meg miért kéne bármit is éreznem olyan karakterek hősi halála miatt, akikről semmit nem tudok? A dagi ázsiai csaj feltűnésél álltam le. A patikamérlegen adagolt PC-séget már rég nem veszi be a gyomrom. Azért talán majd megnézem egyszer, mert bírom Adam Drivert, de egyébként leszarom. Tiszta szerencse, hogy bejelzett a pókösztönöm, és kihagytam a moziban.



Valóban. Én a Csicska után rosszabbra számítottam, az kicsit szerintem túl lett hypeolva, a Tiszta Szívvel viszont tényleg jó lett szerintem is olyan 7.8/10, magyar film viszonylatban pedig egy kiemelkedő film. (Ha még nem láttad esetleg a Nyomozó című filmet, azt is érdemes megnézni szerintem.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Tomb Raider (a Vikanderes)

Rendben van végülis. Nem tudnám kifejezetten jónak mondani (bár mint videojáték film, működik), se nem túlságosan rossznak. Semmi kiemelkedőt ne várjunk, elég egyszerű és felületes az egész, közel 2 óra mindless fun (ha kikapcsoljuk a megfelelő agyi részeket), ami viszont remekül nyúl a 2013-as reboot játékhoz (és a Rise-hoz is), jópár jelenet visszaköszön szép sorjában. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem kötött le, de kissé lélektelen, sótlan popcornmozi ami a felületessége miatt nem lesz maradandó élmény.
Vikander-t viszont csak dícsérni tudom annak ellenére hogy szkeptikus voltam a szereposztásnál, de remekül vitte mind a drámaibb, mind az akciójeleneteket is.

ShowHide spoiler #


+1 Vannak hibái de volt annyira szórakoztató mint egy közepes Marvel film.
Vikander rohadt jó Lara lett.
Walton Gogginst is jó volt látni.
Remélem behozza az árát, és jöhet belőle egy erősebb második második rész.

Jó lesz az.



eletemben eloszor elaludtam egy filmen
utana jol szorakoztam, mert popkornt dobaltam a baratnom dekoltazsaba
azert egyszer nezheto volt, es a kiscsaj szepen kigyurta magat

Parizer forever.



rune írta: Vikander rohadt jó Lara lett.

Jó látni ezt a mondatot.

Amikor bejelentették, hogy ő lesz Lara a sok agyatlan barom a sárba tiporta szegényt a "Hol a csöcse!?" felkiáltással.



Meglettek a csöcsei végül?

rwurl=https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aR31Loy_460swp.webp

ShowHide spoiler #


Annihilation

Kissé stalker-re hajaz a világ alapja, csak horrorba temetve. Jópofa thriller/horror/scifi, a megvalósítás hagy kívánnivalót maga után. Mondjuk nem látványban, hanem történet átgondolatlanságában. Miért nem a parton mentek? Vagy hajóval/helikopterrel a víz felől? A végső előtti jelenetegyüttes eléggé antiklimatikus volt... viszont nagyon hasonlított egy 64k intro-ra, ezért bejön nagyon a látvány. :D De egyébként eléggé.... ügyetlen volt. A Soundtrack viszont kéne :D

Annyira nem mondanám The Thing-nek, Carpenter bácsi művétől kiskölökként évekig voltak rémálmaim, ebben gyakorlatilag egy dolog volt, ami problémát okozott volna, de belegondolva inkább az sem annyira.

És bassza meg a netflix magát, hogy ilyen fostalicska minőségben, 3,6Mbites streammel szúrja ki az ember szemét. B+, ennél a mobilom kamerája többet ad! Ilyen kemény makroblokkozást nem is tudom, miben láttam legutoljára.

Erős 6.5-ish/10

+az alapjául szolgáló könyvsorozat, állítólag jó:
https://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Reach_Trilogy



The Martian

Most ment a teveben. Meg mindig kurvajo.



Netflixhez hozzafuzve mondanam, hogy internet explorer es edge kivetelevel minden browserben potato minosegen megy. Edge alatt viszont kristalytiszta pcn.



Jah a minap hallottam hogy talan csak Edgeben megy 4kban is a legtöbb böngészőben csak 720p van...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nálam 4k-ban elég jól nézett ki;)

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Shape of Water

WTF iz dis shit?! Komolyan ez az elmebeteg témájú, halál egyszerű film lett idén a legjobb az Oscaron? És egy Blade Runnert még csak nem is jelöltek a kategóriában? :D Te jó ég hova juttatták Hollywoodot a liberálisok. Mert ez is tökéletesen illik a nagy multikulti folyamba, más okot nem tudok elképzelni, hogy díjazhatták ezt (még kötelező meleg szereplő is van...). Én eleve beteg embernek tartom del Torot, de ez mindenen túltesz. Modern Szépség és a Szörnyeteg my ass! Annyira hihetetlen volt az egész, ráadásul faék egyszerűségű a történet. Ennél a Szabadítsátok ki Willy-t meg a Splash is sokkal jobb volt 20-30 éve... Egyedül Michael Shannon hozta megint jól a gonosz szerepét.

vicc/10



Verdák 3

Szerintem elég szépre sikerült az animáció. Villám McQueen karaktere is fejlődött az első részhez képest. A történet is jó volt.

War of the arrows

jópofa íjász párbajos, leszámolós film. Nem mondanám lebilincselőnek, de a végén, amikor megy a nagy vadászat, azért jó kis csetepaték mentek a koreai Lars Andersen főszereplésével.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Annihiliation

Ez is fos. Nem tom mit sztároltok ezen. Mondjuk sztem a Thing is túlsztárolt volt, de abban legalább van egy Kurt Russell. Ez amennyire okos filmnek akarja magát előadni, legalább annyi baromság van benne... Hangulatában nekem Arrival-hoz áll legközelebb, az is borzalmas volt.
Könyörgöm hol vannak ezek a filmek egy Mélység titkaitól vagy egy Gömbtől???
A horror címke meg röhej, ettől a filmtől nem fog egy 5 éves se beparázni.



Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Az Annihilationre vonatkozó részekhez +1, óriási blöff. Kb. azt csinálja a sci-fivel, amit a Taken az akciófilmmel pár éve: eljátssza, hogy újra feltalálja. Pontosabban nem is maga a film, hanem a fogadtatása, mert hát ínséges idők járnak, és különben is elhatároztuk, hogy ez jó lesz.

A különböző - itt már vérlázító szintet megütő - technikai és logikai baromságok végeláthatatlan sorát még csak elnézném neki, bár a hangulata ezt nem könnyíti meg, mert marhára komolyan veszi magát. De amit a végén leművel, attól olyan szekunder szégyen fogott el, hogy az arcom kapargattam egy darabig. Különösen a záró néhány másodperc, mintha valami ZS-kategóriás szart néznék.

Voltak amúgy jó ötletei, csak az égvilágon semmit nem kezdett egyikkel sem, és ugyanez igaz a karakterekre, ami viszont már rohadt dühítő is.

Respect is not given. It's taken.



Tomb Raider
Volt pár jó perce, de összességében elég szar. Az első fél óra az így kb nézhetetlen. Nem is értem. A sztori is szar és így kb ép ésszel fel nem tudom fogni ki szerint volt jó ötlet ilyen szinten megkavarni azt amit alapul vettek. A film felénél dobtam egy nagy hátast azért.

ShowHide spoiler #

Mindemellett kb minden 5 percre jut legalább 1 adventure movie klisé. A végén már röhögtem mennyire nem tud semmi eredetit mutatni és csak az 2 milliószor látott kliséket puffogtatja. -.- Őszintén szólva az egész filmből van kb 15-20 perc ami _JÓ_,

ShowHide spoiler #

minden más hulladék. Kár érte. Vikander pedig nem lenne szar Lara, de sikerült a végén azt is elbaszni amikor olyat erőltetnek rá ami kurvára nem illik hozzá. Kár.



a konyv sokkal jobb, most hogy megneztem a filmet meg inkabb

Parizer forever.



+1

gyenge
thinghez kepest sehol
konyvhoz kepest s4ehol

ShowHide spoiler #

Parizer forever.


ShowHide spoiler #

Parizer forever.



SOROS!!!4!!!négy!



Holden Caulfield írta:
A különböző - itt már vérlázító szintet megütő - technikai és logikai baromságok végeláthatatlan sorát még csak elnézném neki, bár a hangulata ezt nem könnyíti meg, mert marhára komolyan veszi magát.

Részleteznéd az ordító ellentmondásokat és logikátlanságokat egy ilyen scifi esetében ? Tényleg kíváncsi lennék ezekre.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


ShowHide spoiler #

Respect is not given. It's taken.



+1 nagyjából mindent leírtál.



mekkora utolsó egy kókler szar ez a Garland

rwurl=http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/Chris-Rock-HUH-WT...
Értem én, hogy most épp az Annihilation a világ legnagyobb szarja, de dafuq....



Hivatalosan két filmet rendezett, mindkettőt rühellem, mit kéne gondolnom?
Az Ex Machina még jobban tetszett, a feléig teljesen fasza, a 3. negyedben válik gyanússá, hogy lufi, a 4-ben pedig teljesen világossá, ami így nullázta is az elejét.
Annyi jót tudok elmondani róla, hogy láthatóan jóban van Oscar Isaac-kel, akit jó színésznek tartok. Ja, meg a Dredd fasza volt. De ezen kívül csak beetetett, hogy látok majd valami jót, és aztán tátott szájjal faszerdő.

Respect is not given. It's taken.



+1

ShowHide spoiler #

Parizer forever.



Vagy

ShowHide spoiler #

Respect is not given. It's taken.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!