Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


progabe írta:

meglepően alacsony a felbontása, talán 480p

látvány az van, Abrams ehhez ért

rwurl=https://media.giphy.com/media/CiYImHHBivpAs/giphy.gif

én írta: Néhány snittnek

Esetleg rakjam nagyobb betűméretre is? :D

Mondjuk simán lehet, hogy B roll-ról, pótkamera felvételéről kellett összekaparni valamit, és az azért volt olyan életlen. Mondjuk eléggé WTF lenne, hogy nem volt pénz egy tucat 6K-s RED-re pont Star Wars-nál, vagy rendes objektívekre.



Sunyi "ajánlására"

Kiborgtanárok

Mark L. Lester (Kommandó) egészen az elején ellövi a film - szerintem - legerősebb jelenetét ("Egy millió megabájt."). Sajnos többször ellaposodik. Konstans szar, de ez önmagában nem elég, hogy odaszegezzen a képernyő elé. Azért van még érdekes momentum, meg Pam Grier (végig kosztümben :-(), Miért éppen Alaszka? Ed... A kiborg töritanár (John P. Ryan) figurája pedig kicsit Zoora emlékeztetett, csak nem raccsolt.
Valószínűleg, ha gyerekként láttam volna, rám is mély benyomást tesz, de már nem tudom nyugodt szívvel ajánlani. Ha valaki mégis arra vetemedne, akkor szinkronnal.


Tno képe
Tno

akkor szinkronnal

De akkor már valamikor hajnal egy után a Viasat-on (vagy hol).

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



SW:TLJ

Tegnap éjjel (inkább ma hajnalban) megnéztem belőle kb. fél órát, borzasztóan cringeworthy. Az ominózus Leia-jelentnél hagytam félbe, mert ott már nem tudtam, hogy sírjak-e vagy röhögjek.

Most ugyan rávettem magam, hogy folytassam, de én ehhez nem ittam eleget. Kb. a film felénél tartok, de nem garantált, hogy soha nem nézem végig. Úgy rémlik, mintha úgy általában lehúzták volna a filmet (talán Joda kivételével :D). Nos, a WC-n kéne, Abramsszel együtt.

Fostalicska/10.

Non serviam



Joda is erosen lehuzta. Amugy mi koze Abramsnek TJLhez h mindenki ot emlegeti? ...



It was produced by Lucasfilm President Kathleen Kennedy and Ram Bergman, Force Awakens director J. J. Abrams as an executive producer.

Elég sok köze.... ugyan nem ő rendezte, de hacsak nem inni járt be, nagyon sok beleszólása volt mindenbe.



Kb., mint Scottnak az új Blade Runnerhez. ;-)



Tök mindegy amúgy, mert a romlás már a FA esetében elkezdődött.

Oké, valójában a forgatókönyvírókat kéne felnégyelni.

Non serviam



(talán Joda kivételével :D)

Tipikus. Kezdem ugy erezni, hogy nalad ez mar ilyen beragadt hulyeseg ami sehogy nem esik ki a fejedbol. Vagy csak szisztematikusan kerulod az osszes kommentem amiben barmifele negativumot irok valamirol. Ki kell abranditsalak. Elsok kozott kuldtem el Johnsot a kurva anyjaba azert amit a filmmel muvelt. 1-2 ertekelheto jelenettol eltekintve egy hulladek a film. Sajnalom, hogy csalodast kell keltenem. :( Amugy itt a forumon is csak par embernek jott be. Nagy atlagnak nagyon nem. Boxofficeon is meglatszik, hogy mellement a dolog.



Tipikus, hogy nem tudsz poénra venni egy kis élcelődést, hanem inkább bedurcizol. ;-)

Non serviam


CJ képe
CJ

Ez ilyen női tulajdonság... ;(

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Toled ilyen mennyisegu "elcelodes" utan mar kicsit nehez poenra venni. Durcozni azert nem sikerult csak pontositottam. ;)

CJ: ssssshhh!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ha ez vigasztal, bennem éppen az maradt meg a TLJ RW-s visszhangjáról, hogy mennyire ki voltál akadva rá. Meg az, hogy Tompinak tetszik.

ShowHide spoiler #Indiszkrét kérdés

Sors bona, nihil aliud.



Annihilation

ShowHide spoiler #

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem csak annal :) Ez a film bizony korunk The Thing-je


Tno képe
Tno

Nem félsz ilyeneket leírni?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



A sajat, egyeni velemenyemet? De, nagyon, rettegek :D


Tno képe
Tno

A sajat, egyeni velemenyemet?

Azt éppenséggel leszarom :) Én inkább az Univerzum ellened forduló erőiről beszélek pl. :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


CJ képe
CJ

Joda írhatnál a Quiet Place filmről.. ;)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



+1 <3 Emily Blunt



Oke. Amint kijon 3 het mulva moziban meg fogom tenni, mert en is nagyon varom. A heten csak a Tomb Raiderben csalodas van betervezve. :D



Előzetes rivjuk alapján annyira építsd le az elvárásaidat, hogy:

ShowHide spoiler #


Annihilation 8.5/10 Így első nézésre, eléggé egyben volt a film, ahogy a wtf a közepe felé letisztul, érdekes film engem jellegében kicsit az

ShowHide spoiler #spoiler?

Scifikedvelőknek erősen ajánlott.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Emlékszem én eléggé későn láttam a TLJ-t az RW mozibajárókhoz képest, és igazából Nicodemus volt talán az egyetlen aki pozitívan nyilatkozott a TLJ-ről. Én őszintén szólva sokkal rosszabbra számítottam az általános elégedetlenség miatt. Nem azt mondom, hogy a TLJ hibátlan film, és második nézésre már kicsit jobban szemet szúrtak a kvázi fölösleges jelenetek, de nagyságrendileg még mindig egy jó SW film lett szerintem, minőségben közelebb a régi trilógiához, mint a prequelekhez.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



kérlek fejezd be :D



befejeztem.. :)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Annihilation
Jo volt. Nem remek, de jo.



Annihilation
Furcsa film volt, de jó értelemben. Érzelmes dráma és meditatív scifi thriller egyszerre. Talán a hangvételének egyedisége miatt volt ennyira hatásos.



Tiszta szívvel.
7,8572/10
Ahhoz képest, hogy magyar film, teljesen nézhető lett, sőt, megkockaztatom, hogy az utóbbi idők egyik legjobb magyar filmje. Jókat röhögtem, volt akció, meg dráma, nincs sehol túltolva, nem vontatott, egyszóval tök jól szórakoztam.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Ja, jópofa a fekete humor benne, amikor leveri a kis nyomikat amikor loptak egy poroltót.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!