Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Állítólag a főszereplő döntése volt még a Civil Warnál, ezért.



örülök, hogy a két legjobb silent hill-el tudtam játszani a maguk idejében (vagy legalábbis nem sokkal lemaradva) imádtam mindkét részt. legalább 5-6 alkalommal végigjátszottam mindkettőt, a különböző lezárások végett. először nem is tudtam, hogy ilyen van benne, csak csodálkoztam amikor a sztori után újra elindítottam és a ködbe burkolózva először meghallottam a járó láncfűrész hangját :)

utána már tudatosan kezdtem keresni a többi befejezést (neten)

és ezért rendeltem meg ezt a pólót a legutóbbi agdq alatt :)
rwurl=https://i.imgur.com/3OSaMq3.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Tno képe
Tno

"I’m pretty sure, just being Chadwick Boseman, makes a point to white supremacy." :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Szólíts a nevden

Egy sokszínű család fiúgyermeke szárnypróbálgatásai az önmegismerés/szerelem terén.
Bevallom nekem tetszett a film. Csodálatos tájak közt játszódott.
A színészek játéka nagyon jó.
De az Oscart remélem a 3 óriásplakát nyeri. Az jobban megérdemli.



Zenyleg nem vittem vegig.. :D

Csak elkezdtem..

De valamikor potlom. :)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Kurva unalmas a sok off.

Non serviam



brianaspirin írta: örülök, hogy a két legjobb silent hill-el tudtam játszani a maguk idejében (vagy legalábbis nem sokkal lemaradva) imádtam mindkét részt. legalább 5-6 alkalommal végigjátszottam mindkettőt, a különböző lezárások végett. először nem is tudtam, hogy ilyen van benne, csak csodálkoztam amikor a sztori után újra elindítottam és a ködbe burkolózva először meghallottam a járó láncfűrész hangját :)

utána már tudatosan kezdtem keresni a többi befejezést (neten)

és ezért rendeltem meg ezt a pólót a legutóbbi agdq alatt :)
rwurl=https://i.imgur.com/3OSaMq3.jpg

Ide válaszoltam / reagáltam:
http://www.rewired.hu/content/silent-hill

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Yep, +1

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Red sparrow
Erdekes ritmusu film, osszessegeben mindent megtesz, hogy ne legyen kiszamithato, de igy neha inkabb picit inkoherens lesz.
Jlaw jo formaban van, de ez a frizura katasztrofa.


Lou képe
Lou
Donator

Untouchables - 1987

ÚRISTEN...

ekkora egy szart. temérdek jó név, és ezt hozták ki belőle. erre a filmre sztem nincs mentség. 80-as évek hollywood-i szemete. régi filmeknél azt hittem megbízhatóbb az imdb pontszám, de vszleg nosztalgia miatt sokan az egekbe magasztalják. inkább néztük volna meg a Máltai sólymot, már sajnálom, hogy hagytam bném rábeszéljen erre az időpocsékolásra.

ShowHide spoiler #

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Nekem hasonlóan brutális ráébredésben volt részem a Szusi és Tekergő (vagy mi) megnézése közben, amikor ráismertem benne a Hot Shots 2 egyik jelenetére :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Máltai sólymot

(Én azt szeretem. Meg a legtöbb Bogárt.)



Not sure if trolling...


Lou képe
Lou
Donator

Teljesen komolyan írom. Banális jelenetek tömkelege, bugyuta történet, katasztrofális akciók, kritikán aluli színészi játékok, túljátszások. Ezt még ha megjelenésekor láttam volna se szeretném. Számomra menthetetlen ez a film.

Szerk: tudom, neked meg a véleményem. Ez van.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Nem tudom h tudod e, de a babakocsis jelenet DePalma részéről egy tisztelgés volt a Patyomkin páncélos híres lépcsős jelenete előtt.
Ettől független egyetértek hogy egy túlértékelt film.



A Carlito útjával egyetemben egyébként. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Jabba boy írta: Állítólag a főszereplő döntése volt még a Civil Warnál, ezért.

Also, that’s not how accents work. If he was entirely educated in Europe, from a child to an adult, unless he brought his friends and family over and only stayed within that tight little circle, his accent would indeed change. He would pick up things here and there from the other students, locals and the school faculty without even realizing until he went back home. He would end up with a hybrid accent. Not quite whatever European country he studied in and not quite Wakanda.

but whatever

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Cloverfield paradox

Kihagyott ziccer. Jó az alapötlet, nagyon jók a színészek, de a kivitelezés bárgyú... Ebből tényleg sokkal többet ki lehetett volna hozni.



Igazság ligája

Valóban ez a leggyengébb képregény adaptációs film kb. 2017 január óta, viszont annyira nem volt szar, mint itt mindenki mondta. A CGI botrányos volt, az bizonyos.

Thor Ragnarok

Ez kibaszottul jó volt, szürreális poénok mindenhol, fasza látvány, Hulk jelenetek nagyon adták a Hulk képregények hangulatát. Remekül szórakoztunk!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Coco

F.szert nem moziban neztem... siman a tavalyi ev egyik legjobbja. A Pixar meg mindig tud.



Csak annyit szeretnék mondani, hogy az Armageddon egy ritka szar film. Az igazi gejl amerikai giccs és a röhejes ostobaságok kusza katyvasza (az üstökösös jelenetektől konkrétan sírva röhögsz). Még egyszer sem sikerült egészben végignéznem és erre büszke vagyok. :D Pedig a Deep Impact megvolt előtte moziban.

Vill du bli ihop med mig?



Kingsglaive
Huh mekkora összevisszaság ez a film ha az ember csak úgy elkezdi nézni anélkül, hogy tisztában lenne a hátterével. O.o Nem vicceltek vele, nem is meglepő a horribilis kritikák tömege. "Külsősként" igazából tényleg egy rakás inkoherens, de látványos szar. Viszont a világot úgy-ahogy ismert embernek hmmmmmm 5/7. Igazából bár kurva rizikós lett volna, de a játék első epizódja közben kellett volna ezt beszúrni mielőtt elkezdjük tolni a kocsit. Mondjuk az MGS4-ben működött a másfél órás átvezető úgyhogy fene se tudja. Mind1, én élveztem, meg ugye FFXV hype szóval most fogyasztok minden anyagot ami külön jött a játékhoz, a Brotherhood se volt rossz, de az nem ide tartozik ugye. Szerintem végig izgalmas és valami elbaszottul látványos. Act1 és Act3 hajletevős teljesen. (puszi a hasatokra LY a kezdésért) A szinkronoknál szvsz kicsit mellényúltak Lunafreya-val. Lena Headey egyszerűen alkalmatlan volt rá, de kellett a húzónév gondolom. King Regis meg ugye.... :D Nem tudtam előre ki adta a hangját, de mikor meghallottam úgy felröhögtem. Szóval játék előtt ha még valaki nem látta volna mindenképp érdemes, amúgy messze kerülendő.



Killing Gunther

Worst Swarzenegger film ever.
K U R V A S Z A R!
Unalmas, fos!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Az igazság libája
Nem volt rossz, igazából volt annyira szar, mint 1-2 Marvel film, de nem is ezért szeretjük őket. Remélem, a folytatásban azért S kicsit becsavarodik, vagy lesz mellékhatása a resetnek. Batman meg elég vicces volt, viszont az tetszett, hogy ő "sima" emberként volt jelen.
Meg főleg az jött be, hogy elég darkos volt. És nem nagyon voltak szabályok, mint pl. Starkéknál. Ott többet szívóztak a morális kérdéseken, itt nem számítottak az eszközök. Flasht (akinek az alakítása valahogy nem jött át) is beveszik lazán, míg Falmászót vizsgáztatja Stark.
Amúgy a Halembernek sem volt sok értelme, kb. nem is kellett volna a filmbe.
Ja, az is poén volt, hogy Superman elment gyorsan civileket menteni, hogy ne érjen véget a film 5 mp-en belül :D
Na, megnézzük a következő részt is, jók az ilyen guilty pleasure filmek is.



The Shape of Water

Kiszámíthatóan unalmas, viszont visszaad egy kis darabot az emberek rég elvesztett lelkéből (valószínűleg ezért is a sok jelölés). A látvány, a hangulat, és a rendezés is kiemelkedő. Megtekintésre ajánlom.


Tno képe
Tno

Na épp tegnap néztük meg, az a darab elég kicsi, ráadásul én inkább úgy vettem észre, a mesevilágnak köszönhetően tök irreális érzetet kelt, és nem fordítva, mint ahogy gondolom az eredeti elképzelés lett volna... Ezen nem igazán segít a

ShowHide spoiler #

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



The Shape of Water
Unalmasnak nem mondanám, egyszerűnek igen. De az egészet jól megcsinálták, a színészek nagyon érezték a karaktereiket és ez a Sally Hawking teljes telitalálat. Biztos láttam már másban is, de nem emlékszem rá, mert amúgy kicsit jellegtelen, kicsit szürke. Itt viszont csillog. Én is az Ebbingnek adtam volna a legjobb film díját, de ettől függetlenül ez is jó film volt.

My neighbor Totoro
Ezt megmutattam a kölöknek, mert részleteket már ugyan látott belőle, de most 3,5 éves korára elfogyaszthatta a teljes verziót is. Nekem klasszik, neki nagyon tetszett :)



30 perc után lelottem
Kalap szar

Parizer forever.



Lady Bird
Mostmár tudom milyen egy 18 éves csóró sacramentoi lánynak lenni. Feltétlen nem volt szüksége az életemnek erre az információra, de Saoirse Ronan bármit lenyom a torkomon. <3 Jó se volt, rossz se igazából. Hosszú se. Nem ez volt a legjobb filmje, de a legrosszabb se (The Host khm). Egy unalmas másfél órára a hölgyemény miatt megéri, de amúgy zéró különlegesség van benne.



Wind River
na ez faszanyos volt, ajanlom

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!