Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Hát eddig bármi lehet, Joda szerintem nem mindig tud különbséget tenni jó és rossz film között, Nicodemus pedig többnyire elsőre jobbnak látja a filmeket (amúgy én is), mint amilyenek azok valójában, és nagy átlagban kicsit főlé is értékel szerintem.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



No, szóval az van, hogy menjenek a faszba ezzel a sztorival. :D Innentől kezdve hevi spoiler miértekkel:

ShowHide spoiler #

Még lehet tudnám sorolni, hirtelen felindulásból ezek ugrottak most be. Ez is pont elég ahhoz, hogy csalódás legyen a film. Látványilag meg filmileg fasza, jól öszerakott orgia tele szép shotokkal, látványos harcokkal, faszán koreografált párbajokkal, de mint SW nekem baromira mellément minden döntésük. Nem akarok addig elmenni, hogy az eddigi 8 film megcsúfolása, de kurva közel van hozzá. Elképesztően szomorúan jöttem ki a moziból és a vicc, hogy nem voltam egyedül. Kifele jövet nem egy két embertől hallottam, hogy mennyire csalódott és, hogy még a szerinte szar Rogue One is jobb volt. =/



Én nem akarok vitázni veled errol a filmről. Minden vitának csak akkor van értelme, ha létezik legalább egy apró dolog amiben egyetertenek a felek. Ilyen köztünk nem lesz. Legalábbis amíg újra nem nézed, vagy a rózsaszín köd le nem hullik... Mert még ha valaki azt mondja, h emeszteni kell a filmet, de amúgy tetszett akár el is tudom fogadni, lehet nem áll annyira közel szívéhez ez azt világ. De akinek ez a film zseniális és tökéletes SW film azt én csak indulatosan tudnám elkuldeni a fenébe :D pont az az egész film lényege, h ez már nem az a Star Wars.



Ugyanezt írtam én is :D csak még 5-6 dologgal kiegeszitettem :D Leianal tenyleg egész mozi itt is WTFolt :D



Most olvasom. Szinte nekem kellemetlen mennyire egyet tudok érteni, mert nem ez a jellemző. =/

btw:

ShowHide spoiler #


Azt hiszem eljött az idő, hogy kerüljem a topicot a filmnézésig..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Fontos hogy elfogadd mindenkinek mást jelenthet a Star Wars, valamint hogy hiába találsz hasonló gondolkodású embereket attól még a te véleményed az a tied, nem több nem kevesebb. Ebből ered a mások véleményének tisztelete.
Az értelemes vita lényege hogy téged érdekeljen egy tiedétől teljesen eltérő álláspont érvrendszere. Hogy meg akard érteni a másik fél gondolkodását, meglátásait, érték rendszerét stb....
De amíg te ennyire elvagy telve a saját véleményeddel és a vitának csak akkor látod értelmét ha megtudod a másikat győzni az igazadról, annak úgy valóban semmi értelme.



Ha már Mokennek nem is, nekem leírnád, hogy az általam problémásnak tartott részek szerinted miért jók és miképp teszik jobbá a Skywalker saga-t? Érdekelne a véleményed bővebben nem csak abban letudva, hogy kijöttem a moziból és kurvajóvolt mert csak.



Persze szivesen leirom majd, amikor szunetem lesz meloban delutan.



Hmm ez totál kimaradt nekem. Mikor mutatták h ott vannak nála?


ShowHide spoiler #


Ez eddig egy kövér pluszegy.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Érdemes egy pillantást vetni IMDB User reviewsra. Kb. 5 a legmagasabb pontszám amit kapott, pedig több oldalt átlapoztam, és mindenki értetlenkedik, hogy mégis, hogy kaphatott a kritikusoktól ilyen jó értékeléseket. Remélem borul a bili és a zaklatási botrány után kitör a balhé a megvett kritikák miatt is.



Akkor első sorban azokra reagálnék saját meglátásokkal amiket írtál:

ShowHide spoiler #

Ezeket a pontokat láttam az írásodban, ha van más is akkor arra is szívesen megírom hogy nekem hogy jött le.



Ahham.

ShowHide spoiler #


Igen, értelek téged is. Nem mondom hogy az én megközelítésem az abszolút igazság. Én is szeretem a SW szériát a toposzaival és minden elemével együtt. De nagyon nagyon vágytam már valami rendhagyó és új megközelítésre, valamint nagyon szeretem a rendező munkásságát és én arra vágytam hogy ez inkább az ő filmje legyen, mintsem egy hagyományos SW film.
Amik téged zavartak azok nekem imponáltak. De ez nem azért van mert igénytelen vagyok, vagy mert nem tisztelem a sorozatot, hanem mert mind az eredeti trilógiában mind a preguel trilogiában megtaláltam azokat a dolgokat amiket szerettem. De amióta a Disney átvette, nekem nem adott semmit amiért rajongani tudtam volna többszöri megnézés után is. Most éreztem végre azt hogy megint van létjogosultsága egy újabb trilógiának azzal hogy ad valami újat nekem, ami tetszik.
Mint írtam korábban, a SW valahol mindenkinek mást jelent. Ez a film sokszor táncolt vékony jégen, de számomra semmi olyan nem történt benne ami blaszfémia lenne. Én nagyon éreztem benne azt az érzést amit nekem a SW jelent. De tökéletesen megértem hogy számodra pedig más volt a szájíz a film végén.
Nem kérek senkit hogy azonosuljon az én meglátásaimmal-megélésemmel, csak tartsa tiszteletben hogy létezik más vélemény is, és nem alávaló meg inkompetens feltétlen. (ez nem neked szól)



. A rendező nem feltétlen a SW-ból űzött néhol gúnyt mint inkább a rajongókból

Na pont ez a baj. El akarnak törölni mindent, amit szerettünk az SW-ben, pedig ezt senki sem kérte tőlük. És tudják ők, hogy mit szeretne a közönség, hiszen Luke, Han, stb. csak azért van, hogy ezeket a rajongókat behozzák a moziba, akiket utána szempeköpnek. Ha mindenképp ebbe az irányba akarták elvinni, akkor legalább valami totál független történetet dolgoztak volna ki, de még jobb lett volna, ha nem Star Warsnak hívják.
Ki a franc kérte ezeket a változtatásokat? Amikor kijön egy SW játék és hozzá a CG videó mindenki a mai napig teljesen bezsong tőle, mert ott még azt kapjuk amit szerettünk volna az új filmektől is. A Star Wars jelent valamit, és nem azt, hogy a rajongók újra és újra ugyanazt szeretnék. Ott van a Kotor, az Old Republic, a Rebels vagy a Clone Wars, stb. mind hozzá adtak a világhoz mégis megmaradtak SW-nak.
Így már érthető miért jött be neked ez a film: te nem szereted az igazi Star Warst.



Te úristen ember, vegyél már vissza. Te tényleg csak önigazolásért jársz ide, és képtelen vagy feldolgozni ha valakinek más a véleménye?
"Így már érthető miért jött be neked ez a film: te nem szereted az igazi Star Warst."
Ezzel most mit szeretnél? Leírtam mindent amit gondolok, köztük azt is hogy szeretem a régi vonalat, és attól hogy örülök az új iránynak attól még ez nem fog változni. Ezt miért nem lehet megérteni? Nem tudod elképzelni hogy különféle okokból szimpatizálok a különböző részekkel?
Iszonyat nehéz kezelni a stílusodat mert annyira provokatív és ostoba.



Az én stílusom az idegesítő? Te filozofálgatsz meg akarsz mindent belelátni mindent a saját elképzeléseid szerint, mint az indexes FEGA a Trónok harca hogyvoltjaiba. De én ebben nem is kötnék beléd most, mert mindketten látjuk hova akartak kilyukadni a készítők, csak az a probléma, hogy te ezt valami oltári nagy pozitívumként tálalod, és zseniálisnak bélyegzed. És ha te ezt így gondolod, akkor nekem leírhatod százszor is, hogy te bizony szereted a régi vonalas Star Warst, mert ez egyszerűen nem igaz. Szimpatizálni lehet szimpatizálsz bármelyik megközelítéssel, de az közel sem ugyanaz.
De még ha el is fogadom a hozzáállásodat, a tragikus forgatókönyv és történet, a rossz színészi játék, az ordas nagy baromságok és plotholeok akkor sem fognak igazolást nyerni.



Még mindig nagyon egyszerűen gondolkodsz erről. Nekem nem kell téged meggyőzni, és neked nem kell magadat legyőzve érezni ahhoz hogy eljussunk arra a pontra hogy nem lesz konszenzus de ettől még tiszteljük egymás véleményét.
Az én stílusom azért idegesít téged mert teljesen máshogy gondolkodom erről mint te? Nem ez az idegesítő stílus Moken, hanem az amikor valaki agresszívan támadja a véleményed minimális tisztelet nélkül, magyarázza hogy miért gondolsz hülyeségeket majd megfejeli azzal hogy reménytelen eset, mert nem is tudja mi az a SW(sőt nem is szereti!) ha így gondolkodik. Ez a fajta arrogancia az ami idegesítő.



Hm. Értem. Bár felfogni nem tudom miért szerettél volna Rian Johnson filmet kapni inkább mint Star Wars-t, de végülis így a te igényeid ki lettek elégítve.

ShowHide spoiler #

Gond egy szál se, kinek mi.

btw tényleg vicces az imdb user review szekciója. Bemutató előtt 10/10 mindenütt, bemutató után amikor elkezdték megnézni az emberek akkor meg hébe-hóba becsúszik egy 5, de inkább alatta van és mindenki csalódott. Ohwell. Kíváncsi leszek mi lesz pár nap múlva mikor itt is többen látták már.



Zaxx lesz a mérleg nyelve :D


ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Tényleg, ha már a Miki egér megvette a Rókát, nem lehetne visszakapni a megszokott fanfárt az elejére? Ez a néma Lucasfilm logó kiábrándító még mindig.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Miről is beszélsz?
http://www.imdb.com/title/tt2527336/ratings?ref_=tt_ov_rt
Ne próbálj már meg mindig hülye elméleteket gyártani arról, hogy az egyértelműen a kisebbséget képviselő véleményed valójában miért nem a kisebbségé (nylván az fog jobban leülni szöveges értékelést írni, aki mérges, ne legyünk már idióták megint ezekkel a borzalmasan felületes sarkításokkal). Két embernek nem tetszett az RW-n, hát persze, hogy pont azoknak nem, kurvára meglepődtünk, tessék továbblépni ahelyett, hogy továbbra is vizionáljuk a megvett rivjúkat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Te nyomorult tanulj már meg legalább számolni. De nagyon vicces, h meg nem is láttad a filmet már próbálod osztani az észt. Igaz, h az internet minden része fikázza, az összes youtube review alatt kommentek tucatjai írják azt h szépen megvettek a kritikusokat, imdb, de még a szaros port.hun is 90%ban negatív visszaéléseket fogsz találni. Persze, kisebbség, mert csak azok irogatnak akiknek nem tetszett :D ezt is szépen benezed, mint amcsi választások előtt a kozvelemenykutatasokat :D majd ha megnezted targyalhatunk. Bár amilyen féreg vagy kinézem belőled, h csak azért is egekbe magasztalnad, h viszályt szithass. Én dolgoztam online újságnak, és még azon a szinten is ki volt adva foszerkeszto által, h bizonyos dolgokat le ne merjünk húzni nagyon...



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



erre reagálta valaki
"az űrhajósok meg a majom mennyivel jobb cím lenne"
amire a válasz:
rwurl=https://78.media.tumblr.com/5398f7b78820d0285606e2bb41352652/tumblr_inli...
(Tudom, off, de ez nekem annyira ütött :-D )



Te nyomorult tanulj már meg legalább számolni.

Eddig a nézők 10,4%-a adott a filmre 5-ös és vagy annál kisebb értéket. Ezek a számok (tényleg csak a linkre kell rákattintani hozzá), innentől nincs miről eszmefuttatni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!