Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés


Tango írta:

n0k0m írta: Viszi azt rendesen az a gép fullhd-ban, maximum az "ambient occlusion"-t kell kikapcsolni, vagy az árnyékot mediumra visszatenni (nem emlékszem már pontosan melyik opció fogta nagyon).

Az Ambient Occlusiont mindig minden játékban ki kell kapcsolni IMHO.

Kivéve pl. a Dark Soulst. DS2 NvidiaControl panelből bekapcsolt AO-val kb. +2/10 látvány. Viszont W3-ban kicsit sok lett szerintem is, W3-ban én is kikapcsolom.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



W3-ban pedig nagyon sokat dob nálam a tájakon és épületeken. A karakterek körüli "negatív glória" mondjuk engem is zavar, de ennyi még belefér :)




http://www.eurogamer.net/articles/2017-10-20-steam-halloween-black-frida...

Steam Halloween Sale: Thursday 26th October to Wednesday 1st November
Steam Black Friday Sale: Wednesday 22nd November to Tuesday 28th
Steam Winter Sale: Thursday 21st December to Thursday 4th January 2018



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Lou képe
Lou
Donator

http://www.ign.com/prime/promo/the-frostrune

free Frostrune, nem csak IGN Prime előfizetőknek.
http://store.steampowered.com/app/513890/The_Frostrune/

elsőre hibát dobot a retrieve key, de másodjára már jót adott

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Kurva jó bundle:
https://www.humblebundle.com/jumbo-bundle-10
Grey Goo és Oddworld New 'n' Tasty pay what you wanton? I'm in még úgy is, hogy a Grey Goo már megvan. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Sors bona, nihil aliud.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Akinek bagzik az oldal, az uplay fiókban simán hozzá lehet adni a játékokhoz.

Jó lesz az.




Ubisoft.... :D



Az hagyján... ott virít, hogy vedd meg 20 euróért akkor a Season Pass-t is.



Mint az összes játéknál Uplay-en ha a játék lapján vagy rögtön ott van a related content és minden létező játékuknál a season pass-t vagy dlc-t rakják legfelülre. A különbség csak annyi, hogy ehhez 16 font a season pass, minden máshoz 25+. Felháborító. Főleg, hogy ingyen adták oda a 3 éves játékukat. Rohadtak!



Ha lúd legyen kövér :D



Értem én, csak kicsit röhejes mikor az emberek még a jóformán friss ingyen játék miatt is problémáznak. Most nem rád értem, de csomóan ki vannak akadva a preloadon, hogy mekkora szar a uplay és fuck ubisoft stb stb. :D Baszki, ingyen odaadták on the house egy 3 éves AAA játékot. Néha őszintén elcsodálkozom azért. Neked is ajánlom a többi játék season passait megnézni. A WD2 Season Pass 35 font (40 euro?). :D Na az sok, nem a 16.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Múltkor arról volt szó, hogy 3-4 évvel régebbi játékkal már úgysem érdemes játszani. Tehát ez nem friss, ha egy évvel később adják ingyen, rájuk küldöm a fogyasztóvédelmet!

Sors bona, nihil aliud.



Múltkor arról volt szó, hogy 3-4 évvel régebbi játékkal már úgysem érdemes játszani.

15 volt az nem 3-4. Ne ferdítsen 10+ évet legyen kedves. ;)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én nem a Mafia múltkor emlegetett korára gondoltam, hanem hogy te a saját "limitedet" a gyakorlatban 3-4 évben jelölted ki:

3-4 év még nálam is becsúszik néha olyan játéknál ami érdekel valamennyire viszont inkább kivárok vele egy emberesebb akciót stb stb, de 15-20 azért az már elég durva. :D

Nyilván az idézetet nem teljesen komolyan hoztam fel, így is érdemes kezelni, de ennek fényében tényleg tűnhet drágának is a Season Pass, hiszen kifutó - vagy már régen kifutott - termékhez képest annyira nem is olcsó, ha azt nézzük a bundle-korszakon túl is, hogy Doomot, The Witcher 3-at, The Evil Withint és sok mást is le lehetett akasztani jó áron már régen. Egyes kiadóknak tényleg van olyan játékai, hogy hiába van ingyen az alap, mindennel együtt ugyanott vagy, mint más, fizetős játékoknál. Nem érzem tehát azt, hogy a szokásosnál feltétlenül kedvezőbb modellről lenne szó, csak más megközelítésről. (Tegyük hozzá, adtak ingyen már nem túl régi "teljes" játékokat is.)

Más kérdés, hogy szükség van-e a konkrét DLC-kre (ezt most vehetjük kérdésnek, mert a Watch Dogsnál nem tudom, érdekelne a válasz), illetve azokból is ki lehet várni egy leárazást, ha fair módon akarjuk nézni.

Ennél persze jóval rosszabb, mint amikor akár Origin Accessben, akár akcióban felmarkolva játszhatsz a Mass Effect 3-mal, de a DLC-khez csak vagyonokba kerülő, körülményesen vásárolható BW-pontokért juthatsz hozzá. És a kliensben még nem is látod rendesen előre, hogy mit vehetsz meg, úgy kell utánaolvasnod, mint 15-20 éve dobozos játék vásárlásakor, ami dühítőbb magánál az árszabásnál.

Félreértés ne essék, ezzel most nem anyázom a Ubit az ajándék lóért, inkább azon gondolkozom, hogy fel akarok-e rá ülni valaha.

Sors bona, nihil aliud.



Nem azt mondtam, hogy 3-4 évnél régebbi játékot nem vagyok hajlandó megérinteni sem hanem, hogy néha olyan címnél ami amúgy érdekel van hogy annyival később jutok oda. Elite Dangerous is érdekelt már megjelenése előtt mégis csak idén jutottam oda, hogy beszerezzem és bele is toltam egyből 260+ órát. Egyszerűen annyit értettem azalatt a mondat alatt (ha nem lett volna egyértelmű), hogy ha valakit valami érdekel akkor kb bámulatos nemtörődömségnek tartom ha 10+ évig vár vele amíg beszerzi/elkezdi. Ez pedig bárhogy nézem nem azt jelenti, hogy nem érdemes 3/4 évnél öregebb játékkal foglalkozni. Mind1 is igazából.

NADE, hogy témánál is maradjunk a Watch Dogs dlcket nyugodtan lehet skippelni. 1 darab van amiben másik karaktert lehet irányítani egy 4-5 órás középszar sztorival (hasonlót képzelj el mint az AC-nál a Freedom Cry volt annó a Black Flag után), a többi ilyen 10-15perces content zéró minőséggel. Az alapjátékot szinte semilyen szinten nem egészíti ki, nem lesz tőle teljesebb. Én pont ezért ki is hagytam, pedig az alap játékot 100%-ra vittem még ps3on.



ha valakit valami érdekel akkor kb bámulatos nemtörődömségnek tartom ha 10+ évig vár vele amíg beszerzi/elkezdi.

Pár példa olyan játékra, amiket 10 éves koruk felett vittem végig:

- X-COM: UFO Defense - nem ismertem korábban, nekem addig az X-COM az Enforcer című borzalmas TPS spinoff volt.

- Brood War - A kiegészítő nem volt meg gyerekként.

- Command & Conquer 1 - a saját idejében kimaradt.

- Monkey Island 1-2-3, Full Throttle, Day of the Tentacle, Sam & Max Hit the Road, The Dig - korábban tudott a fene hozzájuk elég jól angolul, az MI 3-ból meg csak demóhoz volt szerencsém addig

- Grim Fandango - sosem sikerült elindítani semmin, csak a rimásztert.

- Psychonauts - elsőre meguntam, mert nem értettem.

- Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame - amikor gyerek voltam, a tört verzió mindig kifagyott annál a résznél, amikor át kellett alakulni shadow manné.

- Doom 1 - csak a 2 volt meg.

- Blood - csak a demó volt meg.

- Heretic - nem indult elt valami régi crackelt cucc.

- Hexen - elakadtam a szarba, asszem tavaly vittem végig.

- Mortal Kombat 2 - az Arcade Kollection volt az első, amit egyrészt el tudtam indítani + végig tudtam vinni.

- Unreal - eleve Steamen játszottam vele először, ott is sikerült elkutyulnom a mentésemet az utolsó harmadánál, és az Unreal 2 megjelenéséig azt se tudtam, hogy létezik, mert nekem az UT volt az Unreal. Szerintem 2013-ban lett befejezve.

- Silent Hill 1 - nem volt PC-re.

- Castlevania: Symphony of the Night - tudta a fene, hogy két vár van (Iga!).

- Egy csomó másik Castlevania, mert egyrészt emulálni kellett őket, másrészt meg kuuuuurva nehéz az összes.

- System Shock 2 - hallottam róla sokat, de igazából annyira nem ismertem, hogy a műfajával sem voltam tisztában. Az első részt meg akkor fogom végigvinni, amikor jön a remake, mert az eredeti borzalmas.

- Quake 1 - teljesen kimaradt, 2000-ben vettem az első videokártyámat (a Prince of Persia 3D miatt, ó, jaj).

És ez csak a krémek krémje (a 80%-a olyan játék, amit ha nem vittél végig, nem is vagy gamernek nevezhető képződmény :D), rengeteg kedvenccel.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Persze, az világos, hogy nem valami kőkemény korlát a 3-4 év, azért használtam idézőjelet, de ha addigh beszerzed, ami érdekel, akkor abból következik számomra, hogy amit utána veszel, az kevesebbet ér. Ezen logika mentén írtam, hogy néhány éves játékot olcsón adni nem akkora nagy kunszt (általában eleve promó), ha nem vagy Activision, és tulajdonképpen az árképzési gyakorlat is ebbe az irányba mutat, tehát ami nekünk a topikban releváns, tehát az többé-kevésbé éppen téged igazol :) Igaz, az utóbbi években már nincs akkora elértéktelenedés, már nem annyira jellemző a 90%-os kedvezmény Steamen, cserébe viszont már konzolon is egyre jobban a digitális akciók.

Nálam egyébként megítélésem szerint nem nemtörődömség, de mivel világéletemben szívesen játszottam több platformon szinte bármilyen korú és műfajú játékkal (ugyanakkor 1998-ig NES-en és C64-en ragadtam, így nagy hátrányt halmoztam fel), munka és más hobbik mellett, egyszerűen fizikai képtelenség nem játékbőségben élnem. Következésképpen mindig akad egy csomó, "jaj ez is kimaradt" játék vagy akár platform, melyek viszont gyakran nagy élményt nyújtanak sok év után is. Lavinaeffektus az egész így, no. (Fun fact: a húgom és köztem szinte generációs különbség van, mégis több oldschool RPG-t játszik, mint én, miközben az újakból is naprakészebb. Vannak, akik utánunk jöttek, és még több minden kimaradt nekik.)

A DLC-ket tekintve köszönöm a tájékoztatást, a Ubitól ezt vártam, de látatlanban próbáltam megengedőbb lenni. Éppen a Black Flag a másik, amit minden akcióban nézegetek a téma miatt, de a DLC-k utáni nyomozás elveszi a kedvemet. Pedig a korábbiakból megtanulhattam volna, hogy mennyit érnek.

Sors bona, nihil aliud.



Akkor en rendkivul szerencsesnek erzem magam mert ezek kozul ami engem erdekelt azokat mind akkor jatszottam amikor relevansak meg relativ uj jatekok voltak. :D Well, fuck me akkor.

Amugy bamulatos mennyire ki tudtok forgatni egy mondatot magabol es szant szandekkal ugy tenni mintha nem ertenetek mirol beszelek, de ezt mar nyilvan csak en latom igy. :( Amugy meg akkor azert mert en pl a brood warral akkor jatszottam es multiztam amikor megjelent jobban gamer vagyok mint te? Vagy mert a doom1bol sajat kis speedrun bajnoksagunk volt meg 94-95 tajan akkor az jobban gamerre tesz? Vagy most akkor wat. :D

Ahogy irtam oka van ha 10+ evig nem szerzel be valamit. Oda is irtad mik voltak az okok szoval bizonyitottad az allitasom kb. Nem az van, hogy 10+ evig erdekel megallas nelkul megsem szerzed be. Minek irok en neha kommentet, nem ertem.



Zoo írta: Éppen a Black Flag a másik, amit minden akcióban nézegetek a téma miatt, de a DLC-k utáni nyomozás elveszi a kedvemet.

+1

Szóval jobban járok a pénzemért, ha a Black Flagből csak az alapjátékot veszem?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



És ez csak a krémek krémje (a 80%-a olyan játék, amit ha nem vittél végig, nem is vagy gamernek nevezhető képződmény :D), rengeteg kedvenccel.

Azért ez egy kicsit erős kijelentés. Saját ízlésem szerint írnék listát, akkor jó ha 4-et felsorolnék ezekből a láblécben :D. Említett FPS-eket már akkor is nagy ívben kerültem, platformer/kaland egyáltalán nem vonz, konzolt hagyjuk, stratégiából se ezek voltak a legjobb darabok (SC nem kedvencem, de jó oké, legyen ott). Jó persze a listáról mindent elindítottam, de hogy nem játszottam végig csak 1-2-őt az is biztos.

Legtöbbet ráadásul 10+ év után elővenni értelmetlen, játszhatatlan szintre évült el. Lásd C&C-ben az egyesével kijelölhető egységek, ami egy vicc. Red Alert 2-t épp osztogatták originen, abba legalább némi élvezetet nyújtott 2017-ben is végigvinni a kampányt.

De attól értem mit szerettél volna.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Szerintem nem kell ennyire komolyan venni a diskurzust, az utóbbi időben elég divat morcos medveként reagálni egymásra, jobban, mint 10 éve. Átviszem a témázást alkalmasabb helyre, pár gondolattal, ha valaki még mindig hozzászólna, mert itt már off lesz.

Sors bona, nihil aliud.



Ha az Assassin's Creed IV-re gondolsz, akkor abból a Gold Editiont érdemes beszerezni. Abban minden benne van a time saver packeket kivéve, amiknek nincs értelme, ha tisztességesen akarod végigjátszani. Annyi, hogy a Gold Editiont elvileg csak a tengerentúlon forgalmazzák, de nekem sikerült giftként hozzájutnom, tehát ha szerzel kódot, akkor működni fog.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A Gold az az alapjáték plusz a Season Pass, nem? Bár úgy lehet olcsóbb. Szerinted van értelme a DLC-knek hozzá?

Sors bona, nihil aliud.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!