Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


A City mindenkinek ajánlható, az Origins pedig rajongóknak.

Ezzel meg simán csak nem értem, mi a gond. Az Originsről mindig Jim Sterling 35%-os kritikája ugrik be, aki nagyon nehezményezte azt, hogy az Origins harcrendszere nem olyan "kellemes", mint a City-é... pedig teljesen ugyanaz, csak az Originsban nem lehet hülyekényt hagyni, hogy bekerítsenek, mert - milyen meglepő - akkor tutira meg fognak ütni. Nekem, mint olyannak, aki baromi sokat nyüstölte a City-t pont ezért érdekesebb a harcrendszere annál.

A PoP: The Two Thrones fejlesztői igazából csak csináltak még egy T2T-t, csak a Batmanből (és valószínűleg a WB ezt is kérte tőlük: "csináljátok meg ugyanazt a játékot kicsit hardkórabban"). Érdekes módon a T2T nem feküdte meg a kritikusok gyomrát és értették, hogy kiknek és miért készült.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Ezen felrohogtem:

I also die a lot. It's not particularly hard, just unforgiving. It's similar to Dark Souls in that way.

Ezt leszamitva jo cikk.



A blokkolassal nekem nem volt problema sosem, igazabol ugy tunt mintha lenne egy utolso eselyed meg blokkolni/elgurulni amikor a foldre kerulsz halal elott de nem mindig sikerult osszehozni.

Meg mondjuk a slow-mo ami nem lett meg elmagyarazva de az elso bossnal mar feltunt hogy valami nagyon csillog :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ha már Arkham Origins: én utáltam, a story baromi unalmas volt, kb a végére indult csak be, a harcrendszer bugos volt, utánaolvastam és csomó embernek nem működött rendesen a counter és 100-ból egyszer működött az a combo amivel kiütöd a földre vitt ellenfelet, és csomószor ragadtak be ellenfelek tereptárgyakba aminek a következménye egy reload volt, mert nem engedett tovább a játék...
én is beleestem ezekbe mind:( pedig nem a megjelenéskor halálbugos verziót nyomtam, hanem kb egy hónapja játszottam vele, amit elvileg már rég megjavítottak.
valami nagy akcióban vettem meg elég olcsón az összes részt szóval nem érzem rablásnak, de a többihez képest nálam hatalmas csalódás volt az origins.



A slomo az nem a focus?

Jó lesz az.



Fura a harccal kapcsolatos panaszkodásod, mert én a halálbugos rilíz verzióban sem találkoztam ilyenekkel. Egyedül az fordult elő nagyon ritkán, hogy egy-egy ellenfél elakadt valamiben.

Azt viszont láttam, hogy a repülés egérrel és billentyűzettel borzalmas és bugos. Lehet, hogy a harccal is ez a helyzet?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Eddig háromszor ugrottam neki az Arkham City-nek, és mindháromszor ráuntam 1-2 óra után. Pedig az Arkham Asylum nagy kedvencem volt. :|

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nem, a repüléssel semmi gond nem volt, de nem próbáltam ki kontrollerrel. Most már mindegy is, ezért nem rakom fel megint:)
Arkham knight-ról meg majd írok bővebben is, mert úgy tűnik nekem jobban bejött, mint a többségnek:)



Nekem pont telepítve van (nekiálltam New Game Plus-on, csak aztán a Blood miatt abbahagytam úgy egy hónapja), szóval azért csináltam neked egy videót, hogy lásd, easy-peasy ez kontrollerrel:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=H6U57GfS0pE
Próbáltam annyi knockout smasht csinálni, amennyit csak lehet, és egyet sem csesztem el, pedig eléggé kijöttem a gyakorlatból, mióta utoljára játszottam (főleg new game pluson, damn).

Sajnos az egeres-billentyűzetes irányítás elég rossz az Arkham játékokban (már a City-ben sem lehetett egy mozdulatot megcsinálni Catwomannel és asszem a Knightban is van hasonló gond), szóval én nagyon erősen javaslom a váltást kontrollerre.

Egyébként fura, hogy a knockout smash-t mondod, mert az pont egy olyan - szvsz az egyetlen - elem az AO-ban, amin könnyítettek a City-hez képest: egy kicsit rövidebb a recovery-je, mint korábban, szóval ha valakit leválasztasz a tömegről, a harc hevében is meg tudod rajta csinálni általában.

A harccal kapcsolatos panaszokat meg azért sem értem a játékkal kapcsolatban, mert oké, hogy nehezebb, de a fejlesztők beletették a cuccba get out of jail free cardnak a sokkolókat, amivel iszonyú könnyen le lehet bontani bármilyen ellenállást. Ha túl kemény a játék, csak aktiválod őket és kész.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



az mondjuk zavar a Hellbladeben hogy a jatek utolso orajaban ugydontott hogy OK, mostantol 20 fps mindenen akar low akar very high, holott addig ha nem is mindig deaz azert hozta a 45-60at mediumon

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ja, teljesen jól működik a blokkolás meg a counterelés utána. Ezt mondtam igazából, hogy első ránézésre a faéknél is egyszerűbb a harc, de ha belejön az ember és mer próbálgatni nem csak azt a 2 gombot spameli akkor kurva jó cuccokat lehet belőle kihozni. Ha földrekerülsz is simán el lehet ugrani. Először gond nélkül másodjára már kell a focus hogy ne üssenek agyon. Plusz minden alakalommal amikor focust-t használsz visszakerül max hp-ra szóval tényleg nagy tehetség kell ahhoz, hogy megcsapjanak. :D Ráadásul minden létező támadás 1 oldalraugrással kivédhető, minden irányból, minden támadás. Erre azt írni, hogy "unforgiving" meg Dark Souls-hoz hasonlítani... Érthetetlen.

FPS-el nálam is akadtak gondok végig, de hálistennek nem olyan hűdegyors játék, hogy nagyon zavart volna. Azért bántotta a szemem. :(

@rune: igen.



jah meg a jatek nem magyaraz el semmit, nyomsz egy pauset ott van a teljes iranyitasi mod jobbra :D

Ettol fuggetlenul sajnos az utolso felora youtubeon lesz lenyomva keptelelenseg 20 fpsel jatszani, pedig még

ShowHide spoiler #

kozben is megvolt veryhighon a fix 30 a 4 gigas ujrasutott 270xen (minimum gepigeny asszem 3 gigas 280x)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ja, az említett harcokat én is hasonló okokból bírtam, de ettől még a játék összes többi része ugyanaz, beleértve a térképet is. A cheater kesztyűn kívül egy új gadgetet nem voltak képesek kitalálni, a harc sem bővült ki. Ehhez képest az AC rengeteget fejlesztett az AA-n. A legemlékezetesebb új feature a fast travel számomra, ami az AC-ből nem rémlik. Szerencsére bugokkal sem találkoztam, legalábbis semmi olyannal, ami ne lett volna benne az agyonajnározott közvetlen elődben is.

Jó volt, nekem ez egy Terror from the Deepet idéző töltelékmunka, ami rajongóknak további, kissé nehezített püfölésre jó, és kap előzményfinomságokat is hozzá. Kis gonoszsággal olyan a szérián belül, mint egy olyan AC: Brotherhood, mely az AC2 helyszínein játszódik :)

Az AK eddig kimaradt, mert már csömöröm lett Batmanből. (Igaz, nekem az Origins után lecsúszott még a Blackgate is :)

Sors bona, nihil aliud.



a játék összes többi része ugyanaz, beleértve a térképet is.

Az utóbbi engem őszintén szólva sosem zavart: egyrészt érdekes volt bizonyos helyszíneket megnézni a korábbi állapotukban, másrészt meg istenigazából kettő darab városrészről fog beugrani, hogy jártál már bennük (Park Row és Bowery), a többi teljesen máshogyan néz ki.

A cheater kesztyűn kívül egy új gadgetet nem voltak képesek kitalálni, a harc sem bővült ki.

Lehet, hogy jelentősen nem, de vannak azért érdekes újítások. A predator részeknél pl. nagyon poén a remote grapple használata, igazán sok lehetőség van benne. A harc alapvetően tényleg ugyanaz, de néhány dolgot azért hozzáadtak: az pl. tök jó, hogy megfelelően magas kombó mellett egymás után kétszer is lehet special move-ot csinálni, de az ellenfelek változatosságát is szépen feldobták az ütéseidet counterező karatés csávókkal, a kicsit komolyabb nagydarab állatokkal meg a venomos Bane henchmanekkel.

Ehhez képest az AC rengeteget fejlesztett az AA-n.

True, de igazából ott kellett is fejleszteni, mert az AA-ban nem volt elég változatos a harc és akadt benne néhány bumfordi mechanika (pl. a dobások), amitől érdemes volt megszabadulni. Az AK is inkább finomított a dolgokon hatalmas fejlesztések helyett, mondjuk ott a Rocksteady ezt úgy csinálta, hogy a széria egyértelműen legjobb harcrendszere lett az eredmény.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



No Man's Sky 1.3
Ez az a játék amiről beszéltek megjelenés előtt. Konkrétan most kellett volna megjelennie és senki nem picsogott volna miatta. Persze egyértelműen átbaszás volt, shame, kurva Sean, rohadt Hello Games, sóvalbeszórnielégetnimindent stb stb, de ha valakiben van egy szikrányi értelem és hajlandó felfogni és ránézni mi történt a játékkal az elmúlt 1 évben az egyértelműen látni fogja a fejlődést. Jelen formájában a sztorival kiegészítve így 6-7 óra után az a helyzet, hogy egy teljesen élvezhető felfedezgetős, mászkálós, ríszorsz gyüjtögetős kaland. Sok elemében az Astroneer-re emlékeztet (amire annó azt mondtam, hogy a NMS-nak kellett volna ilyennek lennie a bolygós játékmenetnek és mostmár olyan is, + még sok extra) ami egyáltalán nem baj. A bolgyók sokkal jobban néznek ki és talán még az élőlények is csöppet értelmesebben randomgenerálódnak, vannak hatalmas hajóroncsok is a bolgyókon néha ami eddig elvileg nem volt és kurva hangulatos helyek és még sokáig lehetne sorolni mennyi minden jött azóta hogy megjelent.. A PC-s teljesítmény alapvetően elég fos még mindig, de 1-2 beállítással meg ini átírással hibátlanul fut. Bolygóra érkezéskor se reccen meg egy picit sem és szépen betölt mindent amire ha jól emlékszem nem volt képes ezelőtt. Persze az ini írás alapvetően elítélendő és utálom csinálni, de tényleg 2 perc időráfordítással hibátlan teljesítményt lehet belőle kihozni. Mindezt ötvözve az update-re időzített 60% off-al, nyamm. Nagy kár volt kihozni ezt tavaly, nagyon nagy kár. Steam review oldalon is látszódik, hogy az update óta mostly positive a játék megítélése, meg is érdemli. Akit érdekelt, de a megjelenéskori állapota elrettentette az most teljesen nyugodt szívvel nekikezdhet.



És vannak benne működő, élő ökoszisztéma, űrállomás, földi bázis?
Szóval, ha ilyen lesz: https://www.youtube.com/watch?v=nLtmEjqzg7M, akkor szóljatok :D



ezt nem lehet kihagyni

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=-5jWtz3rzco



Olyan.

Persze arogánssan bekommentelni hülyeséget és viccet csinálni az egészből könnyebb mint 2 percet ráfordítani és rájönni, hogy az ígéretek nagy része és még több is került a játékba az elmúlt 1 évben. Meg is lepődtem volna ha nem ugrott volna rá valaki egyből. :D



Félreérted. Én anno beletettem jó pár órát, mert kis naivan, azt hittem, rossz bolygókra szállok le, és csak lesz majd olyan, mint a videón. De nem. Le is töröltem a gépről, mert nem ezt ígérték, a fenti videó szintje kellene legyen a prealfa, addig amíg ezt a szintet le nem érik, addig körberöhögöm őket. Ez olyan, mintha beülsz gulyáslevesre, és kapsz egy tányér vegettás vizet. És most belebasztak 2 szem krumplit, meg felmelegítették és hurrá, oda nekik egy michelin csillagot.
De amúgy belenézek majd, "haver gépén", de tényleg, mert bejön a téma (precursor stb.), de pénzt érte...



Pontosan erről beszélek. Mindenki megégette magát vele, olyan rossz híre van, hogy hiába történik bármi akkor is vicc tárgya a játék. Te se vagy hajlandó látszólag érteni miről beszélek (vagy jelen esetben beszél most elég sok ember az interneten) csak hajtogatod, hogy 1 éve így meg úgy volt szar meg mennyire nem volt olyan mint amilyennek mondták.

Steamen se volt még soha positive a megítélés róla megjelenés óta, eddig.
rwurl=http://i.imgur.com/0vZkkkA.png

Ez olyan, mintha beülsz gulyáslevesre, és kapsz egy tányér vegettás vizet. És most belebasztak 2 szem krumplit, meg felmelegítették és hurrá, oda nekik egy michelin csillagot.

Ez meg szimplán hülyeség már ne haragudj. Jelen formájában többé kevésbé azt kapod amit ígértek, meg még többet is.
Ebből a videóból már kb minden a játékban van ami itt hazugságként van kezelve. Meg ugye dolgok amiket meg se említettek, de már a játékban vannak.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Kuz3WETd4ug

Mind1, lényeg a lényeg, hogy jó lenne kicsit tisztább fejjel nézni a dolgot nem pedig az 1 éves utálkozáson keresztül és meglepődnél milyen jó játékot látnál. Persze nem hibátlan még csak véletlen se mondom azt, de teljesen értékelhető és élvezhető játék rengeteg lehetőséggel és eddig relatív érdekes sztorival, nem úgy mint megjelenéskor. Ezért is mondom, hogy ennek így ebben a formában kellett volna megjelennie és akkor mindenki boldog lenne, így meg ész nélkül temeti mindenki. Hozzátenném volt egy ismerősöm aki törölt steamről, mert Ő nem hajlandó olyan embert a barátai között látni aki ezzel a szutyokkal játszik. :D



Azért nagyon is megérdemli a gárda, hogy ne felejtse el senki, mekkora kamut adtak ki és nagyon is jó ha a többi fejlesztő is megtanulja, hogy pre alfát kiadni teljes áron és aztán majd patch-elgeni nem lenne jó ha még jobban elterjedne!



Nem hülyeség a gulyásos példa :) Tökéletesen ide. Mert ez még mindig nem az.
Na, most akkor olyan a bolygók állatvilága vagy sem, mint a videón, komolyan kérdeztem amúgy. Engem ez fogott meg, leszarom, hogy most 5 küldetéssel több van. Le akarok szállni egy bolygóra, ahol figyelem az élő flóra fauna kapcsolatát, a virágról virágra szálló psziméheket, a békésen legelésző szörnyantilop csordákra vadászó ragadozókat, akiket a zsákmány becserkészésében megzavar a közeli bozótosból előtörő kicsinyét védő mamutlény. Közben kicsapni a naplementében.
Szóljatok, komolyan, ha ez már teljes játék lesz. (Amúgy örülök, hogy arrogánsnak neveztél, ő a kedvencem a Gyűrűk urában!! :3)



Jó, akkor nem olyan mint amilyet te szeretnél. Soha nem is lesz és valószínűleg ilyen játékot amiben az van amit leírtál nem is fogsz kapni az elkövetkezendő 15-20 évben. :D



Oh, az nagy kár :( Köszi, azért.



Azt a játékot, amit te keresel úgy hívják ÉLET! :D
Baromi szar játék, de brutál a grafikája és a hardvered is meg van hozzá, ha el nem rontod.. :)
Vagy nézd meg a life című filmet, vagy nemtom. Remélem tudtam segíteni... :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan




Kösz, de az meg tele van csíterrel. Normál játékosnak esélye sincs.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



spora
:)

"okey-dokey!"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!