Jelenlegi hely

Ki milyen videojátékkal játszott a héten?

Utolsó bejegyzés


Ez a kép kb. jöhetne a L4D-ből is, ilyen grafikával még jelenleg is el lehetne játszani én is azt mondom.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem tudom volt-e szerencséd a megjelenés környékén a Q3-hoz, de egyszerűen az a látvány, és játékélmény akkor űberbrutál volt.

Volt, de bennem nem hagyott mély nyomot, csak kb. annyit, hogy "oké, ez egész jól néz ki, mikor csinálnak vele játékot?" A Q3-mat mindig túl puritánnak és semmitmondónak éreztem játékmenetben (a deathmatch jó volt, de tényleg csak és kizárólag az volt benne), szóval inkább az UT-nél sátoroztam le.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Tno képe
Tno

De szóval a Pacman és társai közel sem az első "számítógépes" játékok.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



A NOLF2 egy istentelen zseniális zsáner paródia volt kiváló irányítással és rengeteg jó mechanikai ötlettel. A pályák változatosak voltak és az egész nagyon magával ragadó volt, már az elején berántott és mindig tudták fokozni a legeslegvégéig. Nem is értem hogy tudták utána kiszarni a FEAR-t...



The Witcher 3 - Hearts of Stone

Backlog listám (Dishonored 2 és Deus Ex MD pótlás után) következő, elmaradt darabja a két Witcher 3 DLC, amire mindenképp sort akartam keríteni a zseniális alapjáték után. Én lökött pedig még vonakodtam is ezek kipróbálásával, gondolván, hogy biztos nem érik el az alap szintjét, de oooh mekkorát tévedtem, a HoS-t letudva legalábbis ez eléggé bebizonyosodott..
Egyszerűen döbbenet, hogy a CDPR mit be nem gyűrt egy kb. 10 órásnak kiállított DLC csomagba. Fantasztikusan elmesélt történetet vezetnek végig ezidő alatt, több remekül megírt és komplex karakterrel, sőt, állítom, hogy Olgierd és a Master Mirror (de még Vlodimir is, pedig ő szinte mellékszereplő) könnyűszerrel ott van a W3 legjobb karakterei között (bár azok közül amúgy is nehéz lenne válogatni, szinte annyira quality az összes..).

ShowHide spoiler #

És hátravan még a Blood and Wine.. Remélem hasonlóan minőségi tálalással! :)



Én már akkor fostam amikor elmondta hogy éjfélkor a keresztútnál kéne véglegesíteni a megállapodásunkat :-)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=w85TbuPUcVw
És ne aggódj, a Blood and wine is zseniális. A fő szál is, de a százezer mellékküldetés pláne. Egyfajta jutalomjáték a készítőknek, ahol minden kis ötletüket kiélhették a kedvenc játékuktól búcsúzóban. Még Master Mirror is megemlíttetik egy borzongató epizódban, ha tudod hogy honnan ismered fel...
Más: miután végeztem, elolvastam a könyveket is (a Lady of the lake még hátravan). Le a kalappal, hogy ilyen nagyszerű anyaghoz ilyen tisztelettel tudtak nyúlni a játék készítői, és ilyen zseniális alternatív folytatást tudtak alkotni Geralt kalandjaihoz. A Blood and wine különösen kellemes volt a könyvek ismeretében, neki is futottam még egyszer hogy újra találkozhassak az onnan ismerős karakterekkel.
M.B. barátommal megállapítottuk, hogy a Witcher 3 + DLCk életünk legjobb játéka.



Ja, de egyébként valamennyit mindkét játék öregedett. Az elsőt valamikor tavaly vittem végig újra jó sok idő után, és mai szemmel a játék utolsó harmadában nagyon idegesített az, ahogyan a célzást megoldották: a NOLF-ban nem igazán van run & gun játékmenet, mert a crosshair és azzal együtt a fegyverek pontossága is óriásira nő, vagyis a pontos célzáshoz meg kell állnod. Ezzel alapból nem igazán lenne gond, sok más játék is csinálja ezt, de a NOLFban az ellen bizony mesterlövészi képességekkel rendelkezik, akik még futva is le tudnak szedni 100 méterről egy AK-47-essel. A játék végén lévő két bossfight olyan lehetetlen volt így, hogy lejjebb kellett venni a nehézséget, mert a végén Volkov ellen konkrétan azt a részt sem tudtam megcsinálni superspy-on, ahol 5 métert kell futni a jégen a fedezékig, egyszerűen lelőtt a fenébe. :D

A második rész már ezt sokkal jobban csinálja és fair is, de ott meg a pacing sikerült rosszabbul. A szibériai rész egyszerűen iszonyú hosszú, a lopakodás meg bár sokkal jobb, de egyszer belefutottam egy olyan AI bugba, ami miatt újra kellett kezdenem egy teljes pályarészt, és a respawnoló őrök miatt is volt egy-két idegesítő reloadom.

Ha valaha is kiadják őket újra, egy kis polír rájuk fér.

Szerk: Egyébként ilyen csacskaságok a Bloodban is vannak: azt, ahogyan a nehézségi szintek skálázódnak pl. sosem értettem. Minden másik klasszikus FPS nehézségváltásnál több ellenfelet rak a játékba, esetleg egy kicsit gyorsabbá és agresszívabbá is változtatja őket, a Bloodban viszont nemcsak több ellent kapsz, de azok erősebbek is lesznek, nőnek az életpontjaik és a sebzésük is. Well Done és Extra Crispy fokozatokon emiatt rohadtul gyengének érzed az összes fegyveredet, szemből rárontani az ellenre pedig sokszor lehetetlen, mert pillanatok alatt lelőnek. Szóval marad a masszív dinamitpattintás, de az is csak egy ideig poén, nem mellesleg pedig csak úgy lehetsz vele effektív, ha előre tudod, mi vár a következő sarkon.

A manualból aztán kiderítettem, hogy azért ilyen, mert azok a nehézségek főleg co-opra lettek tervezve:

"Extra Crispy was designed with cooperative play in mind and may therefore seem a bit too challenging to a single player. Not that we expect that to stop you."

Kár ezért, mert sok pályát poén lenne több ellenféllel játszani egyébként, de így végül is nem lehet. A BloodGDX-es srácot megkérdeztem, és gondolkodik az ilyen custom nehézségeken, de még sok víznek le kell folynia a Dunán, mielőtt implementálni lehetne. Addig is a Lightly Broiled marad a go to nehézség a játékban: egeres célzáshoz kellemes kihívás, a fegyvereid erősek, de nem lehet durván rambózni, és az ellenfelek sem nyelik a golyókat, mielőtt megmurdálnának.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A játék végén lévő két bossfight olyan lehetetlen volt így, hogy lejjebb kellett venni a nehézséget, mert a végén Volkov ellen konkrétan azt a részt sem tudtam megcsinálni superspy-on, ahol 5 métert kell futni a jégen a fedezékig, egyszerűen lelőtt a fenébe. :D

Nem voltak jók, és könnyen meg lehetett halni, de bennem nem hagytak ennyire fájdalmas nyomot, pedig nem vettem le superspyról. A Half-Life hardon jobban feldühített :)

A manualból aztán kiderítettem, hogy azért ilyen, mert azok a nehézségek főleg co-opra lettek tervezve:

Ezek szerint mi tudunkon kívül is jól csináltuk, csak kooperatívhoz csavartuk fel teljesen. Mondjuk a Duke Nukem 3D respawnhegyeire sem voltam kíváncsi egyedül. Lehet úgy játszani, de túl végigfutkosós úgy.

Sors bona, nihil aliud.



A Duke 3D legmagasabb fokozatát (vagy a régi Doomok nightmare-jét) nem igazán fair összevetni ezzel: ott nem a nehézségen van a lényeg, hanem a speedrunon, tulajdonképpen külön játékmód és nem szimpla legnehezebb fokozat. A Duke 3D Damn I'm Good-ja és a Nightmare között az egyedüli különbség annyi egyébként, hogy a Duke 3D-ben csak akkor respawnol az ellen, ha megmarad a testük, szóval sok robbanószerrel hagyományosan játszva is elég megoldható.

Én a Bloodból egyébként egyedül a második epizódot csináltam Well Done-on, de csak azért, mert az a legkönnyebb. :D Szeretek magas nehézségen játszani, de a Bloodban a Lightly Broiled az én helyem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A végigfutkosós megjegyzésem rímel a te speedrunodra, ha szerinted mégsem, akkor jelzem: ugyanarra gondolt a költő ;) Az összehasonlításom lényege, hogy én személy szerint mindkét játék legnehezebb nehézségi szintjét csak kooperatívban éreztem magamnak valónak. Remélem, nem akarsz arról meggyőzni, hogy valójában más módon hogyan és más motivációkkal játszottam ezeket a játékokat :)

A Blood amúgy valóban nehezebbnek tűnt, de nem maradt meg bennem az ellenfelek bullet sponge-jellege (biztos így van, ha mondod, régen volt már), inkább az, hogy ránk ez már mennyire nem állt. Mintha a Bloodban mindig nagyobb lett volna azonos szinten a bekapott sebzés is.

Sors bona, nihil aliud.


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



A végigfutkosós megjegyzésem rímel a te speedrunodra, ha szerinted mégsem, akkor jelzem: ugyanarra gondolt a költő ;)

Vágom, én csak hozzátettem, hogy azzal a mentalitással nagyon is játszhatóak egyedül azok a nehézségi fokozatok, csak más hozzáállást és pályaismeretet követelnek. Proto-new game plus. :D

A Blood is játszható, de ha keresel Youtube-on egy Extra Crispy végigjátszást, gyorsan egyértelművé válik, hogy az a szint nem szinglire lett tervezve: masszívan pontos pályaismerettel, az összes secret begyűjtésével, dinamitpornóval és AI-exploittal viszik végig, vagyis brutálisan, irreálisan hardkór úgy.

Ugye a Blooddal kapcsolatban érdekes adalék, hogy a fejlesztést a 3D Realms kezdte el, csak aztán valamiért jobban érdekelte őket a Shadow Warrior, szóval valahol félúton eladták a jogokat a Monolithnak az addig fejlesztett tartalommal együtt. A Monolith kb. úgy jött szóba, hogy Jace Hall dukematch közben összehaverkodott Randy Pitchforddal, rajta keresztül meg a 3D Realmsszel, Hall meg azóta is nagy kompetitív arc (most pl. pont a saját esport-cége a fő foglalatossága, de amikor a Blood felélesztéséről dumált, akkor is a multi volt a fő mantrája), szóval a felügyelete alatt nagyobb hangsúlyt fektettek a játék multis részére, mint a többi hasonló cím esetében.

Nehezebb meg azért nehezebb a Blood egyébként, mert az már teljesen egeres célzásra lett tervezve (ami elég vicces, ha megnézi az ember az eredeti, manapság eléggé primitív és pontatlan célzást, de ugye akkoriban az auto-aim még nem volt bűn PC-n :D), és kb. annyira érezni rajta a Quake 1-et is, mint amennyire a Duke-hatást. Főleg az utóbbi miatt nem lehetett a Build open source verziójára portolni egyébként: a kb. másfél év alatt, amíg a Monolith kalapált rajta iszonyú sokat módosítottak az engine-en, teljesen más lett a mozgás, de más eljárást használ az animációkhoz is, mert a gyorsabb játékmenethez fluidabb ellenfelek is kellettek. Nem véletlenül lett a BloodGDX a visszafejtett 1.0-as kódból, az alpha verzió kiszivárgott forráskódjából és az EDuke32-ből összefércelve (damn, rohadtul illegális az egész :DDD).

Remélem azért, hogy majd Jace próbálkozásából is lesz egyszer valami, mert nála meg ott a forráskód, csak állítólag az a baj, hogy mindenképpen meg kell venni az IP-t a Warnertől úgy, hogy közben az Atarinak is van hozzá köze, hiszen a mai napig ők adják ki a játékot. Amikor néhány éve a Devolver próbálkozott, fülüket-farkukat behúzva elmenekültek az ár hallatán. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A Dreadnought még csak nyílt bétában van, nekem még nem volt hozzá szerencsém, de a videók alapján számomra érdekesnek tűnik. Próbálta már valaki? Érdemes vele foglalkozni?

The strong eat, the weak are meat.



Kicsit több mint egy hónapja pörgették itt az arcok. Innentől lefelé érdemes: http://www.rewired.hu/comment/129073#comment-129073


Tno képe
Tno

Próbálták, érdemes. Én is teszek majd vele egy próbát, ha lesz rá lehetőségem (nyilván egy jó adag szkepticizmussal). Bár egy olyan játék kéne igazából, amiben nem egy emberként irányítod a zűrhajót, hanem a legénység egyik tagját irányítod. Hát.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Fél óra után dögunalom.

Non serviam



Asszem láttam ilyen VR Star Trek cuccot. A nevét meg nem mondom fejből, de ennyiből már kiguglizhatod.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



No, azert had védjem már meg a fear-t!
Szerintem az elso resz marha jo igazi eredeti volt, most a harmadikkal jatszom, mert az anno kimaradt, de nyomaba se er. Na persze benne volt akkor az ujdonsag hatasa is... Na meg rengeteget multiztam vele az a resze is marha jo volt! ;)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Enslaved: Odyssey to the West
Már kicsit túlságosan várom a Hellblade-et úgyhogy addig nekikezdtem újra az Enslaved-nek. Bámulatos mennyire jól öregedett. Annó még PS3-on nyüstöltem úgyhogy számítottam a grafikai csalódásra, de baromi kellemeset csalódtam. Egyedüli csalódás ezen a szinten, hogy 1080p-nél többet nem tud a játék sajnos. :( Játékmenetileg hozza amire emlékeztem. Egyszerű és nagyszerű. Bár itt meg lehet jegyezni, hogy az egyszerű az nagyon enyhe kifejezés rá, mert szinte garantált, hogy senki nem fog tudni elakadni benne egyszer sem. :D Hozza azt a nosztalgikus előző genes tps feelinget. Nehéz megfogni pontosan miért, de ebben a generációban már nem jellemzők ezek a stílusú játékok annyira. (Heavenly Sword, Uncharted-ek, Wet és még sorolhatnám). Kicsit méltatlanul elfeledett és annó lehúzott játék volt ez. Akinek kimaradt tudom ajánlani, mert egyelőre ugyanaz a pozitív vélemény van bennem az első két chapter után mint annó a végigjátszás közben még 7 éve.

Fortnite
Ez az előzetes várakozásaimnak megfelelően egy szar játék. Illetve lehet, hogy nem lenne _annyira_ rossz, ha nem lenne mögötte egy teljesen érthetetlen megmagyarázhatatlanul retardált menürendszer 2 milliárd fejlesztésre váró kártyával, egy totálisan kihívást mellőző játékmenet meg egy olyan skill tree amiből nem elég, hogy 4 darab van (tier-enként 70+ darab kirakható skillel), de a skillek legalább 90%a értelmetlen, mert ugyanazt a 4 dolgot kell kiraknod n+1szer. Persze így kelti azt az érzést, hogy bonyolult és kigondolt rendszer van mögötte, de nincs. Emellé még ott a Research is ahol szintén ugyanazokat a dolgokat rakosgatod ki megállás nélkül 4 ágon keresztül csak itt nem skill pointot raksz rá hanem research pontot ami az idő múlásával gyarapodik. Konkrétan kapsz 54et óránként, ebből el tud tárolni 1065öt és 1 pont 800ba kerül. Ebből szerintem össze tudjátok rakni milyen jól működik a dolog. Külön érthetetlen, hogy az inventory hozzáférhetetlen a 600 menüből és csak akkor tudsz rendezni, craftolni, stb, ha benn vagy játékban. Pl ilyen alap dolgot nem találtunk meg ketten, hogy milyen fegyverek vannak lecraftolva a karakternél. :D Vicc az egész. Azt már nagyon fel se akarom hozni, hogy a hősöket akiket te irányíthatsz meg a defenderek akik csak úgy vannak és nyilván jók valamire, mind1, szóval ez a két csoport ugyanabból az xp alapból fejleszthető. Szóval ha a hősödet akarok felszintezni (vagy akár többet is, mert nem egy darabbal szeretnél játszani) akkor kb el lehet felejteni a defender fejlesztést. Nem is értem. Bezzeg a survivorok külön xpből fejlődnek. A nyersanyagrendszer is hasonlóképp értékelhetetlen, de az már meg se lepett. Nade akkor át lehet térni a játékra magára. Az építés fun. El lehet vele baszni az időt és jópofa dolgokat lehet építeni. Ezt nem tudom elvenni a játéktól. A más kérdés, hogy jelenleg még így 7-8 óra játék után is jóformán elég lenne 1 kerítést felhúzni az objectiv köré és bőségesen jók lennénk ergó az építésnek közel semmi értelme nincs. Nemhogy a nagy bázisnak, de még egy alapnak sincs. Az ellenfeleket se lehet terelgetni mert ahogy észrevettem azt támadják ami legközelebb van hozzájuk szóval ha hagysz egy folyósót tele csapdákkal kurvára nem kezdenek el a folyósón menni hanem a falat kezdik el ütni a bejáratánál. :D Zseniális. Egy partyval kipróbáltuk hogy a lehető legminimálisabb falat húzzuk fel a védendő dolog köré (olyan küldetés volt ami elvileg bőségesen a szintem felett lett volna és a játék óva intett attól, hogy akár csak ránézzek) és mitadisten 1 deka HP-t nem vesztett. Mindezt úgy, hogy amúgy 1 wave képes 7-8 percig tartani. :D Siralom az egész. Egyszerűen érthetetlen számomra az egész játék. Próbálom (tényleg) felfogni mitől kéne ennek jónak lennie, de a létező összes dolgot amit csinálni akar azt szarul csinálja. Hál'istennek kapott példány ami nem tudom, hogy áldás vagy büntetés volt ezek után, de továbbra is tartom, hogy aki ezért a szutyokért képes fizetni az a saját kezével ássa az igényes játékok sírját és szégyelje el magát úgy ahogy van. Külön nevetséges, hogy 7 év alatt úgy volt pofájuk a nép elé dobni, hogy early access miközben totálisan befejezett játékról van szó. :D Persze így bármennyire fos rá lehet húzni, hogy hát azért mert EA... Shame.



Kicsit méltatlanul elfeledett és annó lehúzott játék volt ez.

És sajnos a több éves késéssel kiadott amatőr PC port ezen nem is fog változtatni. Stutter city a játék.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nem te voltal aki a Fortnite-ot mar az elso trailernel leirta, hogy mekkora szar lesz? Akkor minek oltel bele meg 7-8 orat a jatekba ugy egyaltalan? :D



Hogy igazolhassa a korábbi állításait. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én most tudtam meg, hogy alulértékelt az Enslaved, elég jó kritikákat kapott (mivel PC-re sok év csúszással jelent meg, és a 360 volt akkor a legtöbbet rivjúzott platform, ez a mérvadó szám), és a játékosok sem utálták.

Kedveltem PS3-on (sőt a szinte játszhatatlan HS is bejött a maga módján), talán egyszer újra is játszom PC-n, de sosem éreztem, hogy méltatlanul lehúzott játék lenne.

Azért a játékmenet tényleg túl egyszerű. Emlékszem, amikor előkerült a Cloud, és fogtam a fejemet, hogy a Jak II-ben 100 évvel korábban mennyivel jobban megoldotta ugyanazt a Naughty Dog, amikor még náluk a mechanikán volt a hangsúly.

Sors bona, nihil aliud.



Mert volt egy ismerősöm aki győzködött róla, hogy ez akkor sem szar. Amúgy meg nem. Fogalmam se volt róla amíg megjelent. Akkor néztem róla 1 órás streamet és utána írtam le, hogy egy fosnak tűnik az egész. ;) Plusz ha már hozzádvágják a játékot akkor csak kipróbálod és hát ... Próbáltam/próbálom látni a jót benne és nem adom fel. Talán 10 óra múlva lesz benne valami kihívás is és lesz értelme a játéknak csak az a helyzet, hogy ha valamivel 10+ órát kell játszani, hogy bármiféle élményt adjon ott már régen rossz valami.

Néha tudok olyan lenni mint Marky Mark az Other Guys-ból:
rwurl=https://youtu.be/IMAXj26Z9W8?t=1m15s

@Zoo: valamiért az volt a fejemben, hogy itt is rühellte mindenki mikor megjelent meg a reviewkban is csak közepes értékeléseket kapott. Lehet rosszul emlékeztem akkor.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Arra emlékszem, hogy volt kisebb várakozás a PlayStation-topikban, aztán túl nagyot nem pukkant, de elég sok multiplatform játék így járt. A PlatinumGames játékai is legalább megosztóak lettek, a Castlevania: Lords of Shadow-n, a The Darknessen is ment többek/a többség által a fanyalgás. Meg hát járt oda akkoriban - nagyon helyesen - Freak is :)

Tulajdonképpen az exkluzívokon kívül nem maradt meg az emlékezetemben semmi sem topikkedvencként onnan (pedig biztos voltak ilyenek is), ez a játék pedig főleg ott volt téma.

Sors bona, nihil aliud.



hogy ha valamivel 10+ órát kell játszani, hogy bármiféle élményt adjon ott már régen rossz valami.

De hát a New Vegas... ötven óra után... nem vagy igazi játékos...

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Kinek van ideje erre manapsag? :) Amugy igen, annal en is elvereztem az elejen bar a f3nal jobban tetszett meg igy is. :D



Látom sikerült sebeket feltépni azzal a tegnapi videóval. :D Inkább telepítsd az NV-t és életedben először játssz egy jó RPG-vel! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ehhez kapcsolódóan meg egyébként tök fölösleges manapság a F3 vs NV vita, hiszen ha a F3 ez volt:
rwurl=http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/003/866/nfNeT7YvTozx0cv...

akkor a Fallout 4 meg ez:
rwurl=https://68.media.tumblr.com/0e3d9e9ac9838bd6f962473d50bca143/tumblr_nqxc...
Remélem, hogy a következő rész inkább megint Oblivion with guns lesz, mert az még legalább RPG volt Borderlands sandbox lófaszgeci helyett. Hála az égnek történt közben egy Witcher 3, a közönség körében pedig elég nagyot bukott a F4 (persze ettől még mindenki megvette), szóval merem remélni, hogy e két tényező hatására váltás jön a Bethesdánál 70-es IQ-ra belőtt hülyeségek helyett.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!