Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


The Addams Family

Jó ég tudja, hogy miért vettem elő tegnap,de ha már így volt, akkor nosztalgiáztam. Aranyos kis film és Raul Julia eszméletlen jó volt Gomez szerepében :)
(Christina Ricci meg simán hátborzongató, mint Wednesday.)



+1
A végén a harc viszont nem volt annyira rossz. (persze csak ha úgy nézem, hogy ez NEM JP)



Mad Max 2d vagy 3d

2d. A 3D csak post-processingben készült el, valójában nincs semmi 3D-ben lőtt anyag a filmben.



Én is inkább a 2D-t ajánlom, bár én inkább azért, mert 2D-ben megnézhető eredeti nyelven. (Igen, még ilyen kevés dialógusnál is nagyon más a szinkron és az eredeti.)

The strong eat, the weak are meat.



Mad Max 2D. Nem kérdés.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Igen. Pontosan addig volt jo amig

ShowHide spoiler #

onnantol nekem tul komikus volt

ShowHide spoiler #

Tipikusan az a helyzet ahol a kevesebb tobb lett volna. :( Persze ertem azokat is akiknek bejott mert nagyoncool, csak. Ah nemtom. Nekem egyaltalan nem tetszett.

ShowHide spoiler #


Szóval akkor most egész jó volt... de azért szar volt?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem volt jo, de ertem egyesek szerint miert lehet az. Nagy kulonbseg. Ugyanugy ahogy egy tramsformers. Ertem ott is hogy kibaszott cool ahogy a robotok harcolnak csak kozben az egesz film egy hulladek.



Az egyik részben raptorokkal beszélt a főhős. A másikban meg T-Rex menti meg a főhőst és a gyerekeket. Az összes rész buta, ha így nézzük. Egyébként megértem, hogy nem tetszett. Ez megint ilyen brassói, Prometheus, Interstellar dolog. :)

#respect
rwurl=http://stream1.gifsoup.com/view6/4516657/ali-g-respect-o.gif




Mad max: Fury road

Végre eljutottam én is, max 10-en voltunk, így szeretem. Nem volt tökéletes, de nagyon üdítő élmény volt a kortárs akció filmek mellett. Eredeti látvány, őrült ötletek, jöhet a többi rész.



Mi ez a kereszteshadjárat a film ellen? :D Pláne a Transformershez hasonlítani... Oké, az első résznek nem ér a közelébe, de a másik kettőt azért simán lemossa. Főleg, ahol John Williams zenéje szól, és nem valami saját katyvasz a t. zeneszerző úrtól. Az effekteken se láttam, hogy olyan nagyon gáz lett volna bárhol is (az első előzetes még nagyon necces volt), de biztos öregszem. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nincs kereszteshadjarat, csak nagyon csalodott vagyok es elegge bosszant, hogy ilyen lett. Felreertes ne essek az elso reszt imadom mai napig, de ah... Csalodott vagyok csak. Bar a 3. resz utan azert feludules ez a minoseg is. :D probalok tovabblepni...



A kolléga hasonlókkal jött be reggel. Kérdeztük, és először mélyeket sóhajtozott, aztán kifakadt :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nagyon a szivetekre veszitek ti ezt a jurassic world-öt. Máshol nem lehet azért ennyire rosszakat olvasni.
(én még nem láttam)



Ezt mond a kollégámnak meg Jodának (én se láttam még), de azóta már mástól is hallottam negatív visszhangot róla, úgyhogy az az érzésem nem zörög az a haraszt... :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!




Mert ide fajul ez a világ nagyot mondani hangosan. Mindegy hogy baromságot mondasz annál jobban legyél magabiztos és mond hangosabban, hogy beszéljenek rólad, mert a negatív reklám is reklám. Csak remélni tudom, hogy az ilyen embereknek néha azért visszanyal a fagyi.

De ebből látszik, hogy az embereknek van még mit tanulni, mert annyi kattintást és fröcsögő kommentet vonzott be mint sok cikk nem tesz meg.



Nem volt ott nagyot mondás, csak egy kiakadásnak a reflexiója. Van akinek nem jön be az almás krumli más meg élvezi. Kiakadni azon, hogy valaki kiakadt hát az is csak egy reflexió :)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.


CJ képe
CJ

444.hu -ról beszélünk , nincs itt semmi meglepő .. :D

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



csak a 60-as betűmérettel írt szalagcímet idézem

Olyan buta filmet, mint a Mad Max, még az életben nem láttál

Nem volt ott nagyot mondás

a cikk minőségéhez és stílusához igazodva: nem a faszt nem



Én meg pont a sok jó kritikát nem értem. Vagyis de, sajnos ide jutottunk :(

Rettentően bugyuta film. Egybites, papírmasé, idegesítő karakterek (és Pratt még ezt is jól hozza, hihetetlen!), eltúlzott jelenetek, amik a legtöbbször kínosan buták, és teljes logikátlanság, ill. kovetkezetlenség. Azt, hogy klisés és a "poénokat" kb. három mondattal előre lehet tudni, megemlíteni is tulajdonképpen felesleges.

Az eleje egyébként tetszett. Amikor láthattuk, hogyan is néz ki a működő park. Persze ez is tele volt túlzásokkal, ha csak egy kicsit gondol bele az ember, máris kilóg a lóláb. Vagyis nem csak a láb, ott az egész állat, aztán észreveszed, hogy nem is ló, csak szamár, esetleg kecske :D

Összefoglalva: haladjunk kérem, haladjunk. Nincs itt semmi látnivaló, csak egy újabb, grammra kimért Hollywoodi blokkbásztör, amit a nép persze kajál. A kritikusok meg berúgva nézték meg, vagy nem tudom. Ez NEM dinós film, nem JP, ez egy monster-flick :(



Ja itt júkéjban az egyik mozihálózat 23-án, egyetlen vetítés erejéig újrázza a Terminátort (igen, az első részt!), szerintem elmegyünk megnézi, csak hogy biztos lássunk valami jót is ebben a hónapban :)



Minek húzod fel magad? Nem kell 444-t meg úgy általában magyar híroldalakat nézegetni és egyből kisimultabb lesz az EKG :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



En is nagyon agyalok rajta hogy tudnam osszehozni hogy beuljek ra, de valszeg dolgozni fogok pont. :( Nagy kar, hogy nem a masodik resz, akkor meg szabadsagot is vennek ki akar... Az elso reszt annyira azert nem szeretem. =/



Survivor
Pierce Brosnan rosszfiú Milla Jovovich pedig menekül. Borzalmasan buta film ez is... Én nem tudom mi van mostanában. Ha egy minimális szinten se gondolsz bele a sztoriba akkor még csak-csak, bár úgyis rezeg a léc, de ha csak egy kicsit is rágondolsz, hogy ez most tényleg?! akkor egyből csillió darabra törik.

ShowHide spoiler #

Borzalmasan mű az egész film. Látszik, hogy nagyon kis költségvetésből próbálták meg kihozni. A főszereplőkön is látszik (Brosnan-en legalábbis rohadtul), hogy ők se akarják ezt az egészet. Na mondjuk a trailer után én se teljesen értem mire számítottam. Ehh xar.



Hehe, pont erre jutottunk mi is. Majd meglátjuk előtte pár nappal, hogy megyünk-e rá, de ha a T2-ről lenne szó, már lefoglaltuk volna a jegyeket :)



Valahogy biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években a magyar mozik is bepróbálják a T1-2-t. Mondjuk most kihagyták eléggé a ziccert.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



The goonies

A napokban volt 30 éves a film, ezért újra elővettem. Még mindig nagyon szeretem, az egész úgy jó, ahogy van.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!