Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


(nekem is tetszett a John Carter)



Hát csak rohadtul le van húzva valamiért és totál kikopott a köztudatból. Volt már olyan "régen" a mozis bemutatója, hogy az is elfelejtse akinek tetszett. Taylor Kitsch-ért mondjuk én se vagyok oda.



nekem ilyen még a battleship. egész kellemesen el tudok szórakozni rajta amikor megnézem.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem véletlen sajnos, hogy sokaknak nem ugrik be, hogy melyik film is az. Nekem is meg kellett néznem imdbn, hogy John Carter, aztán beugrott, hogy egész jó film volt, csak valahogy az hiányzott belőle, hogy tényleg emlékezetes maradjon. A Jupiter Ascending borzasztó volt, a JC annál szerintem is jobban sikerült, amennyire emlékszek. (Azt még mindig nem értem, hogy egy Matrix után hogyan sikerült egy Jupiter Ascendinget összehozni...)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



+Dejah Thoris miatt megérte megnézni kétszer is :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



A John Carter egy rendkívül unalmas Disney filmként rémlik nekem, amiben az egyetlen emlékezetes szereplő egy kutyaszerű lény.
A Jupiter Ascending meg egy minden szempontból gagyi CGI orgiaként égette be magát a tudatomba.
Mindkettőből tökéletesen elég volt egyszer. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



John Carter jó film volt, látvány, zene, jócsaj minden erős volt benne, meg a humoros részek is jól sikerültek, ahogy rémlik. De valahogy tényleg tipikusan olyan film, ami nem marad meg az emberben hosszú távon.



Jól beleszartatok a másik 3 filmbe amit írtam :D Át is ment másik oldalra.



Saul fia

Tipikusan az a film, ami csak azért kapott oszkárt, mert már régen volt holokauszt film.
A szürke zóna nagyságrendileg jobb film nála, részben az is magyar és a történet homályosan hasonlít erre.

Fist fight

Kár megnézni. Van benne kb. 2 poén, meg Christina Hendricks, aki nagyon le van gatyásodva arcra...

Before the flood.

Nekem bejött, mindenkinek ajánlom a nézését.

https://archive.org/details/youtube-90CkXVF-Q8M

Érdemes megnézni főleg 1:12:00 körüli részt

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



meg Christina Hendricks

azért mekkora kannái vannak már

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egy teljesen kattant tanárnőt alakít, aki kb. 3x tűnik fel és mindig fekete zárt ruhában van. Úgy látom sokat hízott is.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



nekem pont az tetszik benne :)
(de lehet én vagyok a beteg)

Elkezdtem nézni a Lego the batman movie-t. És hát nekem valahogy túl over the top, túl sokat akar egyszerre. Mintha száz szivárványszínű páva rázná a tollait megállás nélkül. Az első 10 percig még káprázatos meg húdeszép, aztán valahogy kiég az egész. Úgyhogy a felénél kb bealudtam. Pedig az első lego movie tetszett még az élőszereplős rape ellenére is a végén.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mummy

Meglepően rossz volt. Se nem horror, se nem kalandfilm. Inkább egy gyenge poénokkal felhigított akció film. Krúz ismét tőkéletesen alakítja Tom Krúzt. Először érdemes lett volna letenni valamit az asztalra mielőtt ilyen nagyképü univerzum építésbe kezdenek mert televan a film utalásokkal a többi szörnyre pedig nem biztos hogy lesz az egészből bármi ha ez bukta lesz.
Jó lett volna ha valami igazán hiánypótló filmet csinálnak ami méltó a régi universal rémfilmekhez szellemiségben. De ez így egy egy nyári semmiség lett amire senki nem fog (vagy akar) majd emlékezni.
Jobban jártam volna ha helyette újranézem Sommers mesterművét.
10/kaki



Nagyon nem jó ez a frencsájzépítős baromság, jobb is, ha bukik az egész már az elején. Tessék egy dologra koncentrálni, nem összevissza kapkodni mindenfelé, meg homályosan utalgatni.
Az akciók és a múmiacsaj jók voltak, ezeken nem múlt, Tom és partnere(i) között viszont semmi kémia nem volt, több ponton is leült a film, a vége meg egyenesen harmatgyenge lett.
Én nem vagyok oda a Brendan Fraseres Múmiákért, nekem ez egy szinten volt azokkal, leszámítva a zenét, mert abban Goldsmith apó verhetetlen.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



szerintem a frézer féle mamik (leginkább az első, a többi jóval kevésbé) a maguk túltolt módján szórakoztatóak tudtak lenni.
ezt meg nem láttam
majd ha megjelenik a videótékában azért kikölcsönzöm

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Tulajdonkeppen ermefeldobassal kellett donteni a Mumia/Karib tenger/Baywatch harmas kozul. A legutolsora esett a valasztas, szoval

Baywatch
Minden tekintetben ertekelhetetlen. Nem eleg cheese, egyetlen poen sincs benne. Fos karakterek, tortenet, rendezes, zenek, szineszek, latvany. Minden szar benne. Egyaltalan nem igy kellett volna ezt megcsinalni. A 70-es, 80-as evek olasz vicces tinedzserfilmjei is jobbak ennel, azoknal legalabb tudtak, mit csinalnak

Ja, nincs benne egyetlen csocs sem!! Mi a fasz? Aki erre kivancsi, azt viszont lathat. Botrany! :D



Nekem azokkal mindig az volt a bajom, hogy folyamatosan az jutott eszembe, hogy egy Indiana Jones paródiát látok. :/ De az mondjuk tény, hogy egységes volt a koncepció. Ez az új minden és semmi.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


KMZ képe
KMZ

ehhez a Wonder Womanhoz képest még a Covenant is egy mestermű, komolyan. Mi a faszom volt ez? A fejem úgy a felénél már elkezdett lüktetni és mintha minden életerőt kiszívtak volna belőlem a végére, kb. majdnem kómába estem, de csak majdnem, mert az aktív szemforgatásom ébren tartott. Meg utána a Dürerben az Óperenczia ami KURVAJÓ volt.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Trolling?



Pff szerintem Sommers Múmiája(az első rész ofc) köröket ver bárnelyik Indiana filmre. Konkrétan nekem a kedvenc romantikus kalandfilmem ever, szinte minden jelenetét kívülről tudom.



+1000 Bármikor szívesebben ujranezem, mint az (utólag) overrated IJ-t.



The Mummy
:D



Wonder woman
A BvS trailerek idejen ekeztem a WW csajt, szar castingnak tartottam. Aztan jott a film es kb o volt a ket ertekelheto dolog egyike (Affleck mellett).
Itt szinten remek volt Gadot: bajos, naiv, ugynakkor eros es hatarozott. Az egesz kicsit Captain America utoizt hagx maga utan, de engem ez nem igazan zavart.
Vegre egy jo DC film!



WW
+1, oké volt.



Sőt, csak, hogy pontosítsak:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



nem volt egyszeru, de ra szantam magam:
mamma mia
kellemesen csalodtam, aranyos, blod, kiszamithato, de szorakoztato, gyerekkorom abba slagereivel. bonusz meglepetes volt a preacher szereplese+skarsgard papa mint szivtipro.:D

lego batman movie
awesome! everything is awesome! batman is awesome! why? 'cause i'am batman!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=slGiLiKZAoE
kotelezo, konnyesre rohogos, ha 0.5-nel magasabb a humor ingerkuszobod.

"okey-dokey!"



Lego Batman

A LEGO movie legjobb karaktere volt Batman, de ennek a trailerei után féltem, hogy túl fogják tolni. Szerencsére pozitívan csalódtam, bár azért néhol tényleg volt pár erőltetett poén. Lego moviehoz nem ér fel, de kellemesen szórakoztam.



Get Out

Király volt. Egykicsit emlékeztett a The Stepford Wives című filmre, persze ez teljesen más téma.

Jó lesz az.



Nicodemus írta: Pff szerintem Sommers Múmiája(az első rész ofc) köröket ver bárnelyik Indiana filmre. Konkrétan nekem a kedvenc romantikus kalandfilmem ever, szinte minden jelenetét kívülről tudom.

+1 nekem a kettő is tetszik a frézeres... :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



az akkor es a 20 evvel kesobb jegyeben:

the blues brothers
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=EHV0zs0kVGg
blues brothers 2000
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=nldJzON5H94

hat nem is tom mit irjak. az a generacio aki nem latta, megertem, hogy beindult a lala landre/taylor swiftre/kisfrodora meg mittomen.
amugy a zenes filmek es zenek csucsa. persze szigoruan sajat nezopontbol.

trainspotting
ebbol tanult sztem guy ritchie filmet csinalni-es milyen jo lett!
t2 trainspotting
sajnos sokkal kiszamithatobb, jopofa, de nem sikerult a sajat stilusaval egyutt noni.

"okey-dokey!"

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!