Jelenlegi hely

Alien-filmek (igen, a Promcsi is)

Utolsó bejegyzés

ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #


Covenant

ShowHide spoiler #


Mondjuk változtatni úgy sem tudunk rajta, az fog történni amit a készítők kitalálnak..

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



ShowHide spoiler #
ShowHide spoiler #

KMZ képe
KMZ

Rossz vicc. Egy közepes sorozat közepes 40 perces epizódja több tartalommal és logikával rendelkezik mint ez a felfújt semmi.

A legdurvább az egészben hogy beszoptam, mert reménykedek. Ugyanakkor bűnrészessé válok, mert megveszem a jegyet, ezzel pedig kontributálok abban hogy ilyen filmnek csúfolt nevetséges hullagyalázások kapjanak büdzsét és kerüljenek a moziba.

Amúgy Fassbender megint megmenti a totális kárhozattól a filmet, az első 10-15 perc és a duál jelenetek hasonulnak legjobban a fentebb említett korrekt sorozatok szintjére. Sajnos ez csak a film 10%a, a többi pedig...
...
...kurvára ugyanolyan darwindíjas balfasz gecik gyülekezete, élen a kapitánnyal. Még ilyeneket is mondanak a filmben ha jól emlékszem hogy initiating exploring protocoll mielőtt kilépnek egy fullidegen bolygóra mindenféle védelem nélkül. A kurva anyádat/anyátokat akik ilyet másodjára is megengednek egy magát hozzávetőlegesen is komolyanvevő/látszaniakaró scifinek.

Az alien jobbót régen, ez csak egy korrekt cgi. A város elmegy. A táj max egy darkos újzéland. A zene egy simple fanservice reharsh, 0.5% módosítással, köszi a semmit.

Amúgy érdekes, az első 5 perc, ami a legjobb az egész filmben, ugye a kreátorok/eredet téma köré fonódik;
a film ezt járja körbe - mi is volt az eredete a régi klasszikusoknak? Kiváncsiak vagyunk rá? Hát Ridley bazdmeg, megint átbasztál, kiváncsi voltam, beszoptam, bűnrészessé tettél, helyetted pirultam és kapartam az arcom hogy ilyet hogy lehet vászonra fosni.

Ilyen kókler attitűddel inkább takarjon mindent a jótékony homály, és élvezzük az eredettörténet nélküli xenomorphokat.

3/10

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Döntsétek már el, hogy most akkor fos vagy jó :D Nehogy már meg kelljen néznem nekem is a végén, mert nem tudtok egységes véleményt alkotni, én meg majd jól megszívom, mert 0,1% reménnyel csak beülök rá.


KMZ képe
KMZ

Attilát kell idéznem: akkor se nézd meg ha adja a DunaTV. Ja mondjuk szerinted szar a Dark Crystal, akkor nyugodtan.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nem mondtam, hogy "szar", csak azt, hogy gyerekeknek való.


KMZ képe
KMZ

az a kurva nagy poén hogy a covenant való gyerekeknek, vagy uram bocsá inkább lelki szegényeknek.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Nagyon érdekes, hogy ennyire szélsőséges negatív reakciót vált ki pár emberből Covenant. Ellenben a pozitív vélemények visszafogottabbak jóval, ami mondjuk lehet amiatt is, hogy mindenki fél, hogy le lesz oltva érte :D Kapott anno a Promcsi is ekkora utálatot?



Teljes joggal tartanak tőle, ugyanis szerintem akinek ez tetszik, az vagy kurva igénytelen, vagy szarik az egészre. Tudom, hogy nem szabad ilyesmit még gondolni sem, nem is szoktam, de itt simán elfér. Amit KMZ leírt az imént, azzal 100%-ban egyetértek, ez egy olyan film, amiben még ahhoz sem vették a fáradtságot, hogy új zenét írjanak. Rohadtul igénytelen, olcsó megoldásokkal operáló, filléres szar az egész. Egy olyan horror 2017-ben, ahol 10 percenként van egy szereplő, aki egyedül elmegy megnézni, hogy hol vannak már a többiek. A film 97%-át láttad már jobb kiadásban, a maradék három meg rémálmaimban se jöjjön elő. Mindezt Alien és Prometheus rajongóként.

Olyan véleményt már láttam, aki szart bele, hogy mi van, nem érdekli az Alien, se a filmek úgy általában, elment egyet moziba, hogy addig se a szabad levegőn legyen, és szerinte jó film. Neki ez a jó film, mert érzi rajta, hogy sok pénzből készült, nem emlékszik ezekre az újrafelhasznált zenékre, mert lehet, hogy nem is látta mondjuk a Prometheus-t. Nem tudja, vagy nem emlékszik, hogy ki vagy mi ez a David, csak tök jó az egész, mert vannak szörnyek, meg CGI, meg nagy búza. A smároló, furulyázó robotokat meg betudja annak, hogy "hát nem láttam az előzőt, vagy ha igen, akkor már régen volt".

Ez egy fos film, függetlenül attól, hogy ki nézi. Nem azért, mert nem felel meg az elvárásoknak, hanem azért, mert kurva igénytelen. És ilyen formán a nézőt is annak gondolja, úgyhogy még dühítő is.

Respect is not given. It's taken.



Az én pozitív véleményem annak köszönhető, hogy nem foglalkozom azzal, hogy milyen lett Alien filmnek. A Joda által produkált leolvadást én az Alien 3-nál produkáltam. Nekem az a film megölte a frencsájzt. Onnantól a legtöbb, amit elvárok, az egy korrekt iparosmunka. Ez simán hozza a szintet, ahogy a Prometheus is abszolút nézhető volt külső szemlélőként, de egyébként nem érzem "magaménak" egyiket se. Az első két film egy másik dimenzióban mozog, és ez már valószínűleg így is marad. :) Meg fogom nézni a többi részt is moziban (mint ahogy innen mindenki más is, aki most hőzöng), legfeljebb a végén azt mondom, hogy ez jó nagy baromság lett, aztán maradok az Alien(s) kombónál.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Rottenen 73% on áll. Imdb-n meg 7/10.

Ha annyira szarfos lenne mint ahogy itt sokan képzelik akkor 10% lenne meg 2/10.



Nagyon érdekes, hogy ennyire szélsőséges negatív reakciót vált ki pár emberből Covenant.

RW.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kiváló érvelés, a topik pedig zárható is innentől. Vagy legalábbis ne legyen kommentelhető, elég a két oldal linkje, azokból kiderül minden.

Respect is not given. It's taken.



Részemről egyébként oké, mert megint ott tartunk, hogy az új Alien a világ szarja a Fast & Furious és a Transformers világában.

Most akkor ha mondjuk megnézem és bejön sima horrorfilmként (hatalmas horror fan vagyok), akkor igénytelen leszek? Vagy ha neadjisten nem fogom azt érezni utána, hogy Ridley Scott megerőszakolta vele a mitológiát, akkor is igénytelen leszek? Hagyjuk már ezeket a bicskanyitogató érveléseket, komolyan mondom, hogy a te kommented meg Angry Joe videója alapján úgy vagyok vele, hogy "fuck these people, én ezt a filmet szeretni akarom". :D

Eleve amikor Angry Joe elkezdni magyarázni, hogy ő a kritikus, közben meg egy videojátékokhoz valamit konyító, de filmeket értelmezni gyakran abszolút nem tudó óvodás egy filmkritikushoz képest. Angry Joe, a filmkritikus. :DD Biztos, hogy a csávó a legobjektívebb és leghozzáértőbb szemlélő a fröccsöntött pulse rifle-jével, az Aliens-sisakjával meg a "mérges" karakterével. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


KMZ képe
KMZ

Amúgy simán igénytelen leszel,vagy inkább csak hazug/önbecsapó (mint aki azt mondja hogy szeret gitározni és eddig csak a Wonderwallt pengette szarásig)
Horror fanként tetszik? Biztos hogy horror fan vagy? :D Amúgy nem is nagyon tudom miért nevezik a Covenantot horrornak.
A 18as karika amúgy meg a villanásnyi csöcs meg szivar miatt volt?

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Ha hatalmas horror fan vagy, és ez a minden feszültséget nélkülöző retek tetszik, akkor bizony rohadt igénytelen vagy. Ha szerinted Ridley nem erőszakolta meg a mitológiát, akkor viszont nem vagy igénytelen, csak értelmi fogyatékos, és ez esetben ne haragudj, mert ez egyáltalán nem kérhető számon rajtad.
Ha pedig mindezek után a véleményed "csakazértis" alapon módosul, akkor az elég sok kérdést megválaszol, de igényességről továbbra sem beszélhetünk, azt ugye látod?

Respect is not given. It's taken.



Ha hatalmas horror fan vagy, és ez a minden feszültséget nélkülöző retek tetszik, akkor bizony rohadt igénytelen vagy.

Ha horrorról van szó, akkor nem csak a feszültségkeltésre alapozó klasszik horror létezik. Én pl. a Texas Chainsaw Massacre második részén és Freddy Krueger majdnem teljes életművén is remekül tudok szórakozni, szóval a poénfaktor miatt is bejöhet egy horrorfilm.

Én még az Alien 4-et is csípem a maga kategóriájában, mert egy komolytalan horrorfilm bitch-Ripleyvel és jó sok Ron Perlmannel. Nem teszem az olyan Jeunet-klasszikusok mellé, mint az Elveszett gyermekek városa vagy a Delicatessen, de még az ő stílusa is szépen átjön belőle.

Ha szerinted Ridley nem erőszakolta meg a mitológiát, akkor viszont nem vagy igénytelen, csak értelmi fogyatékos, és ez esetben ne haragudj, mert ez egyáltalán nem kérhető számon rajtad.

Vagy adott esetben egy hatodik rész semmiféle hatással nincs rám, ami az első két rész élvezetét illeti. Imádom az első két Alien-filmet, de ettől még felfedezhetek valami olyat is a Covenant értelmézésében, ami érdekes annyira, hogy ez ne érdekeljen.

Ha pedig mindezek után a véleményed "csakazértis" alapon módosul, akkor az elég sok kérdést megválaszol, de igényességről továbbra sem beszélhetünk, azt ugye látod?

Ezt meg nem igazán tudja bizonyítani senki sem, még én sem. Pl. te az első tréler óta azt mondod a Covenantról, hogy ez az Alien önismétlő, szar verziója lesz, majd ugyanezt le is írtad a filmről... akkor most ez egy valid vélemény vagy csak a saját korábbi véleményed megerősítését kerested a filmben? I dunno, de bennem abszolút van egy olyan hozzáállás néhány itteni kommentet elnézve, hogy mivel az RW-s vélemények inkonzisztensek a kritikával (ugyanúgy, mint ahogyan a Prometheus esetén is azok voltak), így bizony esélyt kell adni a filmnek és legalább meg kell próbálnom magamnak eldönteni, hogy most akkor mi is ez meg hogyan is sikerült.

Őszintén szólva én eddig csak Jodának merek hinni, mert asszem ő volt az egyetlen, aki úgy csalódott a filmben, hogy jobbat várt, a többi utálkozó kb. tartott egy hate-watch szeánszot, amikor mozba ült.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


KMZ képe
KMZ

De pont hogy ez még slashernek is retek volt, nem mutattak szinte semmit, legalább ennyit kaptunk volna :(

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Azért én 3/10-et olyan filmre adnék ami nem csak szimplán rossz, amire azért van is reális esély, és arra is, van akinél semmi nem menti meg az 'ipari hulladék' jelzőtől.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nem ismerek több oldalt ahol nézők/kritikusok pontozzák a filmeket de ha tudsz ilyen jönetnek a linkek. Lássuk, hogy ott hogy áll a film.



Pl. te az első tréler óta azt mondod a Covenantról, hogy ez az Alien önismétlő, szar verziója lesz, majd ugyanezt le is írtad a filmről...

Bár nem nagyon tetszettek a trailerek, de mindenhol hangoztattam, hogy szerintem ez a film sokkal több lesz annál, mint amennyit mutat magától a trailerek alapján, szóval összekeversz valakivel. Még a moziból is volt pofám úgy bejelentkezni facebookon a film előtt, hogy "In Ridley we trust." Úgyhogy ez mellé ment.

Respect is not given. It's taken.



nvm



KMZ írta: Amúgy nem is nagyon tudom miért nevezik a Covenantot horrornak.

Azért, mert borzalmasan rossz film lett. :D (Nem láttam még, csak tipp)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Arra azért kíváncsi lennék, hogy James Franco mennyit kapott ezért a szerepért lol.



Biztos nem sokat, mert az Alien prequeleknél kellett a zseton a jó írókra.. :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



"Minél jobban kötik az emberhez az Alient úgy lesz egyre kevésbé Alien..."

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!