Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés



Pont most nézem ezt a 2 órás christmas specialt vagy mit :D nagyon várós! Mondjuk az új afrikai arc eddig nem tetszik, kár h lecsereltek az eredetit :/



Ja a reginek szimpatikusabb volt az arca.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Hoppá! Ebbe ma futottam bele és eddig sehol nem hallottam/olvastam erről semmit. Valaki tud erröl bármit is? A Darabont féle Mist feldolgozás nagy kedvencem úgyhogy márcsak amiatt is kap ez egy esélyt.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=kya_uqiSQOY

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



az szupermarketes nekem is tetszett, legyen jó ez is

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Elég nagy ostobaság, hogy tényleg semmit nem lehetett róla hallani\olvasni eddig, nagyobb oldalakon sem, pedig az alapanyag kitűnő, reméljük, nem megy át bazári gagyivá.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



forog a Punisher
rwurl=http://i.imgur.com/ckj5f6u.jpg



A Darabont félét én is imádtam, kíváncsi vagyok ez hogy fog működni. Ilyesmi tematikájú sorozat nagyon kevés van.

Nem ide tartozik, de én még mindig várnék egy jó Cthulhu mítoszos, 20-as években játszódó detektíves sorozatot :D



Ktulu: +100



forog a Punisher

Nem is forog csak ott áll egy helyben...




+ nagyon sok a Chtulura.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Rick & Morty s01

Egynek jo volt, idot elbaszni estenkent.

Regen minden jobb volt.



az a haj

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Ez az egyik kedvenc szövegem az American gods-ból, és szerencsére egészben benne lesz.
rwurl=https://streamable.com/3gdq1



Rick & Morty s02

Határozottan jobb volt, mint az s01. Bár szerintem a végére kicsit elszaladt velük a ló

Regen minden jobb volt.




TD S1 megvolt, és az első két részt végighőbörögtem, hogy ez most mi, aztán beindultak az események és szerintem egy 8.5/10 szintet hozott.

Közben elkezdtem a Fargo S2-t, és 3 rész alapján totál méltó az első széríához.

Ha meg a TD S2 borzasztó, :D Lehet, hogy kihagyom.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Tompi írta: Ha meg a TD S2 borzasztó, :D Lehet, hogy kihagyom.

Az.

Közben elkezdtem a Fargo S2-t, és 3 rész alapján totál méltó az első széríához.

Akkor jó tekintve, hogy kb az első két rész még a leguncsibb része az egész évadnak pedig így is bőven jók :)

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Legion S1
Nos jó volt, szép volt és tetszett, de értem hogy sokaknak miért nem fog. Azért a stáblista utáni jelenet megduplázta a sorozat után maradt kérdőjelek számát. Várom az S2-t.



Cosmos (az új)

Én meg csak most néztem meg, de nagyon tetszett. A zene és a látvány fantasztikus, bár elég sok dolgot újrahasznositanak több részben is. Neil DeGrasse Tyson remek narrátor és külön tetszett, h néha beideztek az eredeti Sagan részleteket. El tudtam volna nézni még sokáig, volt benne sok érdekes dolog amit eddig nem tudtam.



Úgy hiszem, a Lucifert hivatalosan is felfirkanthatom a Kedvenc Sorozataim listájára. Egyrészt letaglózóan szórakoztató a 'főhős' (ez esetben maga a glóriás ördögöcskénk), aki mindemellett érdekes változáson megy át mind jellemben, mind fizikailag.

Nem igen vagyok oda a férfi-nő kapcsolatokért a Sorozatokban, már nem tudom pontosan, talán 7 részt sikerült végig rágnom amíg távol voltam és filmnézés képes állapotban, ám ez kivételes esetnek tűnik eddig.
Tetszik, hogy Lucifer a maga módján mennyire független, bízik a hatalmában és persze a sármában, melynél talán csak az egója nagyobb. Az, ahogy alapvetően kezeli önmagát és másokat; nőket - tetszik. Én magam nyilván kerülném az ilyen alakokat, de előfordul, hogy az ellentétek valóban vonzzák egymást.

Nem tudom, mikor lesznek nyugodt fél-háromnegyed óráim, de annyira nem vagyok lemaradva Évadok tekintetében, mint az Odaáttal jelenleg, úgyhogy lehet, a frissebb jobb alapon ezen a nyomon indulok el.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



A Lucifer nagyon szórakoztató sorozat.
Eleinte nagyon nem volt szimpatikus az őt játszó színész. Olyan tenyérbemászó stílusa van.
De pár rész után megszoktam és rájöttem, hogy tulajdonképpen tökéletesen játssza a szerepet.
Szóval most már az egyik kedvenc sorozatom lett nekem is.




Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Hirtelen azt hittem, hogy Stohlbuci van a képen.



Fargo S02E3 - Eddig oké.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Eleinte nagyon nem volt szimpatikus

Az én fejem pont hasonló véleménnyel indították neki a Sorozatnak többen, amikor a főszereplőről kérdeztem - mert nekem nagyon kell, hogy egy karakterhez ragaszkodhassak - de, kellemesen csalódtam. Ha jól emlékszem, az elején talán nem is azon pontokra figyeltem fel, amik másokat zavarhattak, hanem elvesztem az engem érdeklő kis apróságaiban, aztán mire észbe kaptam már 'kibontakozott' egy kicsit jobban.

Mondjuk az elszomorít, hogy pont ebből a sorozatból egy problémás, leszbikus ismerősöm is átvette a nevet, és csak remélni tudok, hogy a sorozat végképp elmossa majd az emlékét.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Tom Hardy Morgásszámláló (Taboo)

rwurl=https://youtu.be/A_zbR2trnGI



A Lucifer egy érdekes darab. Számos olyan tulajdonsága van ami miatt elvileg egy dögunalmas sokadik "jó zsarú + bogarac civil partner" sorozatnak kéne lennie. Ráadásúl még a nyomozós részek is csak mutatóban vannak csak zömmel. És mégis, valamiért nagyon szórakoztató :)

Valószínűleg a szinészek teljesítményének köszönhető. (Bár a soundtrack is kimagasló szerintem...) Lucifer, Maze és Linda mind nagyon jól alakítnak, még akkor is ha Tom Ellis kissé túl "camp"-re (mi ennek a magyar megfelelője???) vette a figurát. Sőt, eleinte nem bírtam, de újabban Detective Douche is egyre szórakoztatóbb :D Cserében Chloe teljesen hidegen hagy. Hozza a szerepét, de ennyi. Nem tudtam különösebben megkedvelni...

A zongorás részeket is szeretem (pl. Sinnerman, All along the watchtower, Unforgiven), és volt néhány kimagaslóan jó drámai rész. (pl. 1x09, 2x05-06)...

Az egyetlen amiatt aggódom, hogy a második évadtól mintha egyre kevesebbet látnánk az ördögi oldalából és egyre inkább a nyavajgós kapcsolatdráma irányába tartana a dolog. De reméljük tévedek. Jut eszembe, tudom, hogy a sorozat lényege, hogy Lucifer emberi oldalát vizsgálgatja, de azért elég szemetszúróan "impotens" néha, ördög létére. Tulságosan sokszor tűri el, hogy packázzanak vele... Egy kicsit gyakrabban dobhatna át embereket ablakokon, vagy valami...

Ja! Attól viszont mindig feláll a szőr a hátamon, amikor "Lucy"-nak becézik...

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!