Jelenlegi hely

XCOM 2 bejelentő trailer - FRISSÍTVE

Utolsó bejegyzés

XCOM 2 bejelentő trailer - FRISSÍTVE

Címkék:

A körökre osztott stratégia műfaját feltámasztó első részt követően, mint az várható volt, jönni fog a folytatás, ráadásul még idén novemberben. Amire viszont nem sokan számítottak, hogy a több platformon is debütáló XCOM: Enemy Unknown után kizárólag PC-re fog megjelenni a folytatás.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=bgZ9QUJ9EiM

A történet az invázió után 20 évvel veszi a fonalat, amikorra teljes uralmuk alá hajtották a Földet az űrlények, és az XCOM különleges alakulata is nagyrészt szétszéledt. Minket és néhány társunkat leszámítva, akikkel a megfordult erőviszonyok miatt csakis gerillaszerű harcot tudunk folytatni, és a bázisunk is egy elorrolt csapatszállítóból fog állni, amivel folyamatosan mozgásban kell majd lennünk.

Nagyobb moddolhatóságot, procedurálisan generált pályákat és új egységeket is ígérnek, amik részletezése mellett további infókra is az elkövetkezendő napokban lehet majd számítani az IGN jóvoltából, egészen a két hét múlva induló E3-ig, amikor végre mozgásban is lesz lehetőségünk megcsodálni az űrlényekkel való viaskodást.

További bullshotokat és infókat a hivatalos oldalon találtok.

Szerkesztette: Strato - 2015 jún 09


Hát ez meg mi az isten volt...? :(



gonosz ufohivok ala apocalypse?

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



XCOM 2 bejelentő trailer.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Zsir. Reméltem, hogy lesz folytatása. Remélem lesz minimum olyan jó mint az előd és kis szerencsével meg túltesz rajta minden szempontból.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Júdeai nép front vagy Júdea népe front? :P



Nah, ez megcsinálta a napomat. Köszi!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Tetszik a gerilla koncepció. Meg aztán a sorozat régi rajongójaként amúgy is szólít a kötelesség. :)
Kösz a hírt! Jól esett.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Mindenképpen várós, csak el ne szúrják. Első jelenet a városról csak nekem tűnt nagyon Syndicate kinézetűnek? :)



Ja, abból kiindulva frankón meg lehetne dobni területfoglalós, bázisfejlesztős dimenzióval, de kérdéses, hogy mennyire illene az alapfelállásba, ahol a lakosság feletti uralkodás mellett még a háttérben lévő szálakat is az ufók rángatják. Emiatt a régi támogatásos rendszer ugye ki is van lőve, hiszen bármi terjeszkedést még csírájában el kéne folytsanak a hatalmon lévő űrlények.

Szóval nekem egymás után fűzőtt inflitrator missziók ugrottak be elsőre, ami mellett pimpelhetjük a hajónkat és a katonáinkat... de akkor minek a procedurálisan generált pályák? Csakis az újrajátszhatóság, költséghatékonyság végett? Aligha, mindenesetre a PC-exkluzivitás újabb kapukat kéne, hogy megnyisson, szóval én is tülkön ülve várom a további infómorzsákat.



Nagyon jó hír, főleg, hogy emlékeztetett rá, hogy anno az első rész valamiért kimaradt nálam, pedig nagyon ki akartam próbálni. Na de majd most!!!! Néztem is gyorsan pár videót belőle és úgy tűnik nagyon hasonlít az eredeti UFO-ra amit napestig játszottunk havernál úgy...15 éve talán vagy még régebben:)



Nálam is kimaradt. Nem is tudom, miért. Pedig még Xbox-ra is kijött. Na, majd egyszer :)


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én azért hagytam ki, mert az XP-t már nem támogatta.

Sors bona, nihil aliud.



Nextgen dohi, win98 helyett xp-vel :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Nekem inkább a Syndicate hangulata ugrott be, mint az UFO-é. Mondjuk annyi baj legyen, ebbe a cserébe még kiegyezek, nagy duzzogva :)



Fura. De azért bizakodom, legalább lesz új topik, ahol mehet a RAGE :D



Mondjuk a színpalettával nem vagyok megbékülve mert nekem ez túlságosan is világos meg virítós de remélhetőleg ezzel csak azt akarták most mutatni, hogy lesznek nappali pályák is.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


vg képe
vg

Pfej mekkora egy vüdör szar ez :(



Az elődje telitalálat, a long war moddal meg istenes. Remélem nem azért regeltél, hogy befingj a kocsmába.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



egy ufókkal teli kocsmába fingik, ki tudja milyen elegyet képez vele..



http://www.ign.com/articles/2015/06/05/why-xcom-2-had-to-be-pc-exclusive

- On Solomon's must-have list were high-fidelity characters and environments, better-looking destruction, physically based rendering, and the crown jewel he’d wanted to get into Enemy Unknown but couldn’t: procedurally generated maps.
- XCOM 2 runs on a heavily modified version of Unreal Engine 3.5 (Firaxis’ customizations are too extensive to easily move to Unreal 4).
- The team is optimizing the interface to be mouse-and-keyboard friendly, moving UI elements and grouping them logically so that buttons we’re likely to press one after the other aren’t placed on opposite sides of the screen.
- We’ll also see more tactical information (such as detailed explanations of why your chance to hit is increased or decreased) displayed on the tactical interface.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!