Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Nagyon falú.




http://www.filmratings.com/downloads/cara_rating_bulletin.pdf

Dunkirk - Rated PG-13 for intense war experience and some language.



Mátrix reboot, erre nincsenek szavak ...



Szerintem Neo lenne. Az eredeti verzio eseteben is Will Smith volt az elso jelolt Neo szerepere (csak nem vallalta).




Ha Mátrix REBOOT-ot csinálnak én soha többé nem megyek moziba és nem veszek 2016 után kiadott bluerayt az biztos. Ott rohadjon meg Hollywood most már ahol van.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem csak hollywoodi filmeket lehet moziban nézni vagy Blu-rayen megvenni.

Mondjuk amúgy sem értem, hogy mi értelme egy efféle "fogadalomnak", ha komolyan veszem, és nem kiakadásnak. Elvégre ha mellette csinálna egy szuper és eredeti filmet a WB (nem a legvalószínűbb szcenárió, aláírom), mely támogatásra érdemes, de kihagynád, mert csináltak egy ellenszenves rebootot is, az nem hangzik túl tudatos fogyasztásnak. Ebben a helyzetben éppen a jó terméküket érdemes támogatni, míg csak a rosszat bojkottálni, nem az egész stúdiót.

Sors bona, nihil aliud.



Ez olyan, mint amikor közlik az emberek, hogy lelépnek az RW-ről ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Egy kezemen meg tudom számolni elmúlt években hány igazán jó filmet láttam moziban. Ez a sok reboot reboot hátán, meg olyan egekbe mqgasztalt filmek amiket 20 éve kirohogtek volna az akkori felhozatalban... Egyedül az új fiatal rendezőkben lehet még valami remény (Chazelle, esetleg Villeneuve), de én most már életem végéig simán kihuzom az elmúlt 100 év filmtermesevel is.



Nem véletlenül néznek egyre többen pl. svéd krimit, koreai meg japán horrort, indonéz, kínai akciófilmet, stb. Elmúlt 10-15 év az egyre rosszabb folytatások, reboot, remake és képregény filmek korszaka. Persze volt pár emlékezetes film, deee ...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nekem a kedvenc rendezőim többsége halott, még az is, aki nekem új :)

Egyszerűen csak azt mondom, hogy élből nem kell leírni Hollywoodot, onnan is potyog egy-egy jobb vagy legalább szórakoztatóbb darab, és azon kívül is van élet. Villeneuve eddig tényleg jó, Chazelle pedig még felfedezésre vár tőlem, de a La La Landhez meghoztátok már nagyon a kedvem. (Valahogy a Whiplash-hype nem kapott el.)

És tényleg van élet Hollywoodon kívül is, ahogy korábban is volt. Idén nem is láttam eddig annyi amerikai filmet, mint egyebet, nem mintha sznobizmusból elutasítanám őket kapásból.

@Vajk

Megpróbáltam reagálni a felvetés mögött meghúzódó elvre.

Egyébként irigylem azokat, akik hasonló kijelentéseket mernek tenni pókerarccal, horribile dictu, komolyan. Én 14 éves korom óta mindig elröhögöm magam, amikor másnap reggel azt mondom, hogy soha többé nem iszom, de az sem tesz jót a hitelességemnek, hogy már ott szokott lenni a kezemben a sör :(

Sors bona, nihil aliud.



hmm kíváncsi vagyok a La La Land fog-e tetszeni azok után, hogy a Whiplash nem (bár igazából teljesen eltérő filmek). A trailereket láttad? Azok tetszettek?



Ugyan nem nekem írtad de szerintem a Whiplash kurva jó film.

A lalalalalandot meg nem fogom megnézni úgy, hogy arról nem tudok nyilatkozni.



Szerintem is nagyon jo a Whiplash :)



Ha mar Chazelle a tema:
http://deadline.com/2017/03/damien-chazelle-the-claim-movie-screenplay-oceanside-route-one-1202042649/

The Claim, a suspense thriller, centers on a single father with a criminal background who must uncover the whereabouts of his kidnapped daughter while fighting the mysterious claims of another couple who insist the child is theirs.

Olyan messze La La Land-tol, amennyire csak lehet. Ez jo! Kivancsi vagyok, mire kepes a srac.
2018-ban jon



Nem Neil Armstrong-os filmet rendez most Goslinggal? Én úgy tudtam.



http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/03/15/kincsem_magyar_film_herendi_gabor_nagy_ervin_petrik_andrea_hegedus_balint_lo/

Egész jó véleménnyel van Kincsemről az index, nekem is tetszett trailer, sztem megnézem moziban, de ezektől a Luhrman-os jelenetektől nagyon félek :D



Ugy nez ki, ezt az utan kezdi, vagy nem is o rendezi



Matrix - Reloaded!
waitaminu....

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ööö, a Sony bejelentett egy Venom filmet :D premier 2018 október 5-én (eddig az Aquaman premierje volt, azt a WB eltolta decemberre)
oké, hogy a Deadpool és a Logan kaszál R-ratedként, de azok abszolút önálló karakterek. Venom csak pár éve kapott önálló képregényt, teljesen más sztorival és háttérrel, amit az emberek nemigen ismernek... amúgy persze, egy skizofrén hegyomlás, aki egy fasza genya lehetne (hagyjuk a Raimi-interpretációt...), de hogy önálló film...



Én szomorú vagyok, hogy Carnage eddig még egy filmbe sem szerepelt, pedig szerintem nem lebecsülendő ellenfél, és kiváltképp szórakoztató arc, meg akármennyire hülyeségnek is tartják - szerintem valamelyest összetettebb karakter. Számomra veszett mód szerethető.

Egyébként hamarosan a Vitathatatlan 4. is kipottyan a lábak közül. Már nagyon várom. Nem is tudom, mióta.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.


Tno képe
Tno

Miután frssítenek XP-re, akár hetente is jöhet egy!

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



ő pláne csak R-ratedben működne :D de ha egyszer megcsinálják, remélem a szinkronban visszanyúlnak a legelső névváltozathoz és Mészárszék lesz, akkor bevállalnám magyarul




Én úgy hallottam, hogy meg fog jelenni valamelyik Spiderman részben. Az általad leírtak mellett még abban is bízok, hogy megfelelő színész kapja majd a szerepet. Van aki Jim Carrey-re akarja ragasztani. Más pedig, például rá:
rwurl=http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7zixx9nim1qccz9do1_400.gif

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.



Hát... Nem bírtam végignézni. Az a kislány ütni való... Már itt is megjelentek a SJW-ok? Pedig én szeretem az ilyen filmeket. :(



A 4. résztől már kasza volt nálam is. A 3-at még bírtam.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=h0fJ2NvzcDc



HAHAHA bárcsak ez lenne az egyetlen hibája a filmnek!
Bár még így is hitelesebb a kislány, mint amikor Marky Mark feltalálót/mérnököt játszik az előzőben:)
Egyébként csodálom, hogy nem mutatták az időutazó nácikat, amint Merlinnel harcolnak, vagy az utolsó pillanatban inkább kivágták?:)



az időutazó nácikat, amint Merlinnel harcolnak

rwurl=http://i.imgur.com/uu9pmDP.gif

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!