Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


X-men rangsorba hova fér be Logan?



Most akkor van end credit jelenet vagy nincs a logannél?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Moken írta: X-men rangsorba hova fér be Logan?

kb 5/7

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


CJ képe
CJ

Szóval a hét filmből az ötödik vagy az öt filmből a hetedik?

rwurl=https://imgflip.com/s/meme/Philosoraptor.jpg

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



És egyáltalán melyik hétből?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



X-Men
X-Men 2
X-Men: The Last Stand

X-Men: First Class
X-Men: Days of Future Past
X-Men: Apocalypse

X-Men Origins: Wolverine
The Wolverine
Logan

Deadpool

Ebből a The Last Stand, az Apocalypse és az X-Men Origins: Wolverine azonnal elhagyható, mint említésre se érdemes alkotások. Maradt hét. Mivel a First Class és a The Wolverine még mindig eléggé meh, így Vajk szerint azok előtt van minőségben, viszont jobb nála az X-Men, X-Men 2, Days of Future Past és a Deadpool. Logic, mit nem lehet ezen érteni?

ShowHide spoiler #


DOFP, X2 es Logan nalam a sorozat teteje, sorrend nelkul.



John wick 2

Nem volt rossz.



John Wick: Chapter 2
Jó volt, bár szerintem az első rész jobban felépített. Na meg ebben a végén kinyírták az alapkoncepció számomra legszebb részét, a harmadik rész így egyelőre kevésbé hoz lázba, persze azért megnézem majd. :(

Predator filmek
Az elmúlt hetekben újráztam mindet szép sorban.
P1: alapmű, nagyon nincs mit hozzátenni
P2: szintén, és a qrva anyámat vagy nem tudom, de nekem egy hajszállal jöbban tetszik az elsőnél továbbra is
AvP: iszonyat béna matinémozi, nem szabad rajongóknak rendezni frencsájzokat, valami független mesterember kellett volna ide, vagy az egészet kukázni, tele baromsággal, gyenge színészekkel, áááá, így elkúrni valamit
AvP-R: az abszolút mélypont minden szempontból, még VHS-re se mertem volna kiadni, ez a mindenszar kategória, ami már annyira rossz, hogy pocsék
Ps: hát egynek elmegy, de valahogy semmi feszültség, megy a csapat A-ból B-be, pár kill, repeat, a végére elfogynak, csak sajnos a popcorn hamarabb, így már rég alszik a néző

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



sterner írta: AvP: iszonyat béna matinémozi, nem szabad rajongóknak rendezni frencsájzokat,

Ez nem az a film. Az AVP-R-t rendezték "nagy rajongók vagyunk" arcok. Ettől még egy förtelmes szar az AvP is.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



A-a, a Paul WSA is nagy fan volt annak idején. :) Azért érdekes, hogy akkortájt Cameron és - az akkor még Alien körökben piedesztálon álló - Scott is bejelentkezett a Foxnál egy Alien folytatásra, ezek meg a biztos gagyira tették a voksukat. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


LY képe
LY
Donator

Sztem a Logant nem nagyon lehet összevetni az X-men filmekkel, mert már annyira más az egész. Van pár közös karakter, meg elvileg ugyanaz az univerzum (bár ebben ugye az utóbbi filmek óta van némi kavarás...), meg a szereplők múltjának az ismerete hozzá tehet valamennyit - de nincs rá igazából szükség, akivel néztem az egyáltalán nem volt képben, és így is tetszett neki.

Kábé olyan kérdés ez, mint hogy akkor az Unforgiven hova fér bele Clint Eastwood westernjeinek a sorába, a Jó a rossz... meg a Maréknyi meg az ilyenek közé? Attól még hogy kalapos emberek lövöldöznek benne, más filmek, másról is szólnak, nincs sok értelme a hasonlítgatásnak.

Nekem egyébként tetszett, nagyjából ezt a filmet vártam az első trailer alapján, jó lenne több ilyen.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Attól függ, hogy veted össze. Ha az almát a körtével almaként, az hülyeség, de ha azt mondom, hogy X almafaj és Y körtefaj közül nekem Z a kedvenc gyümölcsöm, mert az ízlik a legjobban, az is egy érthető megközelítés, csak ekként is kell nézni a relevanciáját.

Nyilván ha valaki összeválogatja a kötelezően megnézendő westerneket vagy sci-fiket, azok között is lesz sok minden, de az a kérdés, hogy melyek az alapművek. Magyarán még jól is jön, ha különböznek, minél több stílust fednek le.

Mellesleg már a Deadpoolt is fura lehet ezen szempontok mentén elhelyezni a sorban, és nem csak azért, mert az ottani főkaraktert korábban mellőzték (a Wolverine-beli szerepét hagyjuk, Reynolds ide vagy oda, a kettő kanonikusan nem kapcsolódik).

Sors bona, nihil aliud.



Sing

1-2x sikerült megnevetettnie. Inkább gyerekeknek való.

5,5/10



The Girl on the Train.

Elkezdtük asszonnyal nézni de kb 15-20 perc után kikapcsoltuk mert annyira unalmas fosnak találtuk. Pedig nem szoktam filmet félbehagyni, de mindent elkövettek a készítők, hogy ez most megtörténjen.

Helyette inkább megnéztük a Spotlight című filmet. Ennek bármelyik perce többet ért mint az előző film 15-20 perce.



Logen

hát ez ütött mint az ipari áram. voltak jelenetek, amikor csak vigyorogtam, és azt mondogattam magamban: farkasnak eddig is ilyennek kellett volna lennie. nem annak a kiherélt stilizált valaminek ahogy eddig mutatták (ne értsetek félre, az eddigi x-men filmekben eddig is az övé volt a legjobb karakter, de ahogy működtették az szégyenletes)
még a lassabb részeket sem éreztem unalmasnak. talán a végén egy picit már túl fáradt volt (itt majdnem átmentek a capriós szenvedésbe a visszatérőből, de épp idejében megálltak)
remélem példát vesznek az elkövetkezendő képregény filmekhez, és most nem csak az erőszakábrázolásra gondolok, hanem arra, hogy próbál kimozdulni a komfortzónájából a stílus.
jó, így is voltak kiszámítható sablonos történések, de kellemesen üdítő volt így mint egy hűs limonádé a nyári kánikulában.

ezért kicsit sajnálom, hogy jackman szögre akasztja a karmokat, de azt is megértem hogy nem lehet tízszer eljátszani a hattyú halálát.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Logan

Gyűrűk Ura végtelen baktatása után új legenda született : Logan végtelen autókázás.

Egyetlen negatívum tényleg csak ez. Nem szeretem a rétestésztákat :(.



Sing street
Ok, ez a rendezo nagyon erti a zenes filmeket. Mar a Once is remek volt es a Begin again is egy kedves film volt, de ez is szuper volt. Erdemes csekkolni, ha az elozo ketto bejott.



Logan (ov mert megérdemelem)

Jó volt. Nagyon. Tökéletes lezárása a karakternek. Last of us párhuzamok folyton ott lebegtek előttem még ha nem is állja meg teljesen a helyét ez a hasonlat.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Logan (OV)

A film első fele karcolta a tökéletest, utána kicsit kiszámíthatóbb lett és néhol le is ült nameg kár volt maguk mögött hagyni azt a posztapo hangulatot is. De ezen elemek miatt bár nem tudom hibátlannak nevezni, de így is mocskosul jó volt. Nem csak az explicit erőszak miatt, hanem a felnőttes hangvétel miatt és az érdekes karakterek és jó rendezés okán. Bár az első két X-men filmet továbbra is nagyon szeretem, a Logan rakta fel a koronát a sorozatra. Mivel ennél jobb már valszeg nem fog készülni nem baj hogy abba hagyják. (Legalábbis Jackman és Patric).
A film kezdő képsora telitalálat, ahogy az is ahogy látjuk mivel keresi a kenyerét, és hogy hogyan élnek/bújdosnak. Sok emlékezetes szekvencia van. Újra is fogom még nézni mert ez egy nagyon fontos film. Egy film ami alatt nem a stúdió izzadt kéznyomát érzed, hanem egy egyedi anti szuperhősfilmet amit szenvedéllyel és odaadással raktak össze.
Ha minden comics movie ilyen lenne akkor gyakrabban járnék moziba.


Tno képe
Tno

OV?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Egy triviális kérdés felmerült bennem a filmmel kapcs, hogy az összes rossz arc katona csávónak miért volt egységesen 1 db műkeze? Erre sehol sem tértek ki és nem tűnt egyáltalán lényegesnek a filmben úgyhogy ez így kicsit random volt nekem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


ShowHide spoiler #

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!