Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés


A nagy büdös helyzet igazából az, hogy hagyományos esetben egy ilyen poénra egy reakció szokott jönni: a röhögés. Én töredelmesen bevallom, kb. fél órát vonyítottam a dolgon, amikor először megláttam, és bárkinek megmutattam, hasonló reakciót kaptam. Infantilis humor, de nem hiszem, hogy a "Zaxxi cocksucker avatart kapott a buzik miatt, mi történt a világgal!" reakció őszinte. Egy hónap múlva talán már az lesz...

Fixed for ya ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Zaxx! Maguk a képek önmagukban nem voltak szabálysértők, de floodolva őket nyilvánvalóan szembelovagolva a topikot alkotó közösség igényeivel, nem volt volt túl jóhiszemű a kérések ellenére bepakolászni őket. Mert a legfőbb szempont az, hogy normálisan, egymásra tekintettel tudjunk itt fórumozni, néha még össze is jön. Poénkodni lehet, de a folytatásától és a túltolástól jelen esetben is érdemes eltekinteni, mert a tevékenység folytatása a Házirend alábbi pontjainak megsértésére alkalmas:
 
  • Trollkodás, szemétkedés, vita kicsalogatása
  • Spamelés, floodolás

Amennyiben most, miután kinevettük magunkat, még mindig van igényed hasonló jellegű topikra, nyugodtan nyithatsz egyet a Pandórában, ha viszont továbbra is látszólag a közösség vicces vagy kevésbé vicces provokálásáért jársz oda, visszavonjuk a belépődet. (Mindez nem azt jelenti, hogy soha többet senki nem tehet be képet a kérdéses topikba, amin nem csak nő szerepel. Felnőtt emberek járnak oda, ennyiből illik megérteni, hogy mi gond, és mi nem.)

Ezen túl nincs itt semmi látnivaló, senki nem halt bele a néhány képbe, és ez a történet már véget is ért.

Sors bona, nihil aliud.



Ahogy masok is emlitettek, a "tultoltad" a legjobb meghatarozo kifejezes erre es a napok termesere.

Nem a homoerotikus kep mivoltaval lett volna eredetileg sem a gond, hanem hogy benyomtal egymas utan egy halmot. Lehet 1-2 viccesnek hatott volna, de egy rakat atment igy provokalo feelingbe jocskan. Gondolom leesett neked is, ha eredetileg nem is az lett volna a szandekod vele (en azt gondolom az volt, de nem en hatarozom meg a szandekaidat hanem te magad).

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ezen túl nincs itt semmi látnivaló, senki nem halt bele a néhány képbe, és ez a történet már véget is ért.

Igazából ez az utolsó mondat a vicces nekem itt. Ugye amikor szóba hoztam régebben, hogy ha szükséges, lennék moderátor, mindjárt jött a belső fórumon, hogy szerintetek én alkalmatlan vagyok Grifti moderálása miatt, pedig erősen kétlem, hogy valaha is módosítottam volna bárkinek is az avatarját egy olcsó buzizás érdekében. Eszembe sem jutott volna.

Szóval nem, a sztorinak itt nincs vége, amíg Vajk moderátor. Számomra egyébként már nem az, de úgy ánblokk sem teljesen értem, hogy mi is történik, mivel emlékeim szerint Vajknak három szempont miatt volt moderátori joga eredetileg: a kvízshow-k (what a hit!), a szavazásos topikok (what a hit!) és a 4Chan / Pandora miatt. Ezek közül már csak a pandora üzemel, de az is szerkezetet váltott a megszervezése óta, és minden moderátor nézi is, Vajk meg helyette olyan dolgokkal üti az időt, minthogy pl. a moderátori hatáskörével fenyeget egy vita közben, amint nincs kedve érvelni, vagy avatárokat módosítgat poénból.

Kérlelve kérem a társaságot tehát, hogy legyen már vége a komédiának, erőltessünk egy kis komolységot, Vajk moderátori jogai pedig legyenek megvonva.

Egyébként a floodolást elismerem, igazából az lett volna a koncepció, hogy este berakok kb. fél oldalnyit a cuccból, hogy amikor a reggel, párás szemmel a topikot látogatók megérkeznek, meglepődjenek egy kicsit. Ugye egy-két darab képnek nem sok értelme lett volna, úgy nem működött volna a poén, itt pont a túltoláson lett volna a hangsúly. A jövőben nem lesz ennyire intenzív, azt megígérhetem.

Amennyiben most, miután kinevettük magunkat, még mindig van igényed hasonló jellegű topikra, nyugodtan nyithatsz egyet a Pandórában

De nekem ilyet nem kell csinálnom, mivel az első poszt kifejezetten engedi az ilyen tartalmat, és emlékszem is, hogy még psi is mondta, hogy neki beleférne. Eléggé fura lenne nem a diszkrimináció és a homofóbia gondolatát felemlegetni abban az esetben, ha külön topikba lennének száműzve ezek a szép férfiak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta: Ne elmenni akarj (azt Vajk csinálja tegnap este óta a 4Chan topikban :DD), hanem tenni valamit az inkompetencia ellen. A tököm tele van azzal, hogy ez a sok okos azért tud itt kiskiálykodni, mert a hozzád hasonlók nem tudják elviselni a szart, ami itt folyik.

Én már küzdöttem eleget ilyen dolgok miatt. Belefáradtam, nem lelek benne élvezetet, és azt sem látom, hogy bármi akár csak hosszú távon javulhatna itt, ha te, Vajk és a 4chan is marad a mostani formában. Nem, hogy képviselő nem akarok már egy ideje lenni, de lassan mezei polgár sem, mert elveszitek a kedvemet tőle.
Már megint az elvileg elzárt pr0n topikból folyik ki a szar, és már megint amiatt áll a báll. Hiába kértem a Pandora belépőm megvonását, hiába adtam le a moderátor csillagot, így is utolér a bűze. Ehhez mondjuk kell egy provokatív troll, meg egy szintén troll "moderátor" is (valójában csak ez a kettő kell, más nem), de szerencsére itt mindkettőből akad legalább egy.

Én unom, hogy az állítólagos jobbító szándék miatt balhézol folyton a reflektorfényben (ha jól veszem ki, megint ez történt). Nehéz elhinnem, hogy nem provokációból csinálod ezt, ahogyan azt is, hogyha Vajk nem lesz moderátor, akkor te majd megváltozol.
Te Vajk (és Moken) nélkül látod élhetőnek a Rewiredet, Vajk (és Moken) meg nélküled. Most akkor kinek van igaza? Lehet, hogy annak, aki mindkettőtöket (/hármatokat) kidobna? Költői kérdés, nem kell rá válaszolni.
Amúgy Psishock az egyetlen, aki jogokat tud osztani és megvonni, neki meg te is ugyanúgy tudod mondani az igényedet, mint én. Ne tőlem várd a medzsiket, rám sem hallgat másképp, mint rád vagy akárki másra, függetlenül attól, hogy milyen plecsni van az avatarod alatt. Mindig alaposan megrágja a gondolatokat, forrástól függetlenül.
Részemről kipróbálhatjuk, hogy milyen az, amikor Vajk nem moderátor, és így nem él vissza az eszközeivel, neked meg nincs belépőd a Pandorába, de valami azt súgja, hogy akkor sem leszel sokáig képes balhé és rivaldafény nélkül fórumozni, és Vajk akkor is be fog találni téged. És a nagy kerék fordult egy újabbat...

Részemről nem kívánok tovább részt venni a rólatok szóló diskurzusban sem itt, sem máshol. Nem ezért járok a Rewiredre.
Javaslom, hogy szálljon mindenki magába, gondolja át higgadtan, hogy nem akar-e lemondani bizonyos Rewiredhez fűződő lehetőségeiről, valóban van-e értelme ragaszkodni hozzájuk, és aztán próbáljunk meg normálisan együtt élni, egymás felesleges anyázása és provokálása nélkül. Én ezt teszem, aztán majd meglátjuk, hogy van-e jövője.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



"Részemről kipróbálhatjuk, hogy milyen az, amikor Vajk nem moderátor, és így nem él vissza az eszközeivel, neked meg nincs belépőd a Pandorába"

Jól mondod tesa.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



azt én szeretném kiemelni, hogy olyannal mint a pandorával (és azon belül konkrétan a 4chan topikkal) szerintem nincs baj. már csak teljesen polkorrekt kokett szűzkurvák módjára posztolgatunk oda, már-már szemlesütve szégyenkezve.
azt aláírom, hogy én egyszer-kétszer átnyúltam azon az érzékeny határon, aminek a következményeiért vállaltam és vállalni is fogom a felelősséget.
de az, hogy már megint a 4chan van megbélyegezve, mint gennyedző seb a rewired amúgy makulátlan és egészséges szervezetében, azt visszautasítom.
ha jobban megfigyelitek, a shitstorm sohasem annak tartalma miatt indult el, hanem bizonyos emberkék miatt, akik erre bárhol képesek témától függetlenül, ezt azért nem árt szem előtt tartani.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A Vajk-téma felvetése nyilván jogos, de érthetően az nem egy egyszeri moderátori döntés kérdése. Mindenki lefogja vonni a konklúziót az itt - nem csak most - történtekből.

De nekem ilyet nem kell csinálnom, mivel az első poszt kifejezetten engedi az ilyen tartalmat, és emlékszem is, hogy még psi is mondta, hogy neki beleférne. Eléggé fura lenne nem a diszkrimináció gondolatát felemlegetni abban az esetben, ha külön topikba lennének száműzve ezek a szép férfiak.

És ezt figyelembe is vettük, ezért is írtam azt, amit, és ezért is hagytam ki más szabálypontok felemlegetését. A lényeg az, hogy a közösséggel a szembemenve egy topik kialakult irányvonalán kár egyszemélyben csavarni egyet. Tudod, hogy az is zavar többeket, ha például az általános filmes topikban egy film kivesézése folyik hosszan, vagy ha valaki sorozatot mer említeni, vice versa.

El kell fogadni, hogy ha a közösség másképp szeretné használni ezt a cím vagy nyitóposzt* alapján valójában nem tökéletesen körülírható topikot. Emberekkel fórumozol itt, nem paragrafusokkal vagy tesztalanyokkal.

*Mely nem modé, és a képi hivatkozás is egy más körülmények között született ábrára vonatkozik, amikor egy másik fórumrészen az volt, az egyetlen a célra használható topik, és a képi hivatkozás is egy más körülmények között született ábrára vonatkozik, amikor egy másik fórumrészen az volt, az egyetlen a célra használható topik. A kezdőhozzászólást a jövőre tekintettel nyilván át tudjuk írni utólag, ha attól nyugodtabban alszol, de reálisan nézve erre nincsen valós igény, ha valaki nem provokál. Nem az a cél, hogy a balhékeresésé szándékaidba több joggal köthessünk bele, hanem az, hogy kulturáltan próbáljunk egymással fórumozni. Ebből a szempontból kellene mindenkinek elgondolkodnia, legyen az mod vagy felhasználó.

Sors bona, nihil aliud.



Én azt rengetegszer hangoztattam már, hogy a jelenlegi formájában semmi bajom sincs a 4Chan topikkal meg a prolitikával. A pandóra létével már igen, mert szvsz a 4Chan nyugodtan lehet publikus topik (és lássuk be: kevesebb is lenne rajta a kódolt linkes pornó, ha így lenne), a prolitikára meg nem sok szükség van, de igazából ez egy olyan probléma, amit abszolút nem tartok fontosnak.

Egyébként meg nem a rejlektorfény miatt balhézom, hanem azért, mert a problémák nem a szőnyeg alá söpréssel tűnnek el, hanem a megoldásukkal. És lehet cinikusan azt mondani, hogy úgysem változik itt senki és semmi, de ha a fontolva fejlődés szellemisége mellett haladunk, akkor azt azért elég könnyű belátni, hogy ha Vajk nem moderátor, akkor senki sem módosítja az avataromat, és most nem lennénk itt... már megint.

És lehet, hogy sokan ezeket a megmozdulásaimat provokációnak veszik, de attól még bennem van jobbító szándék. Én most is nagyon szívesen visszajönnék főoldalt írni, ha az a pár "kívánságom" megvalósulna, és ha csapatként működne az oldalt fenntartó belső kör. Úgy érzem, hogy az utóbbi időben pl. psi-t is sikerült megértenem, már tudom, hogy bizonyos dolgokban tévedtem vele kapcsolatban, de attól még vannak csatabárdok, és ezeket csak egy kompromisszummal lehet elásni, nem az ignorálásukkal. És ez nem is azt jelenti, hogy az én "rendszerbontó" jellegem miatt az a megoldás, hogy kizárjanak a fórum egyik részéből. Az már megint hülyeség meg jogmegvonás, amikor amióta visszajöttem a pandeszba, az égvilágon semmi csúnyát nem csináltam, senkit sem üvöltöttem le meg küldtem el a vérbe, és ez korábban is csak egyszer fordult elő. Még több rossz üzlet megkötésére az égvilágon semmi szükség nincs, az meg elég fura gondolat, hogy nekem bármit is be kéne áldoznom AZÉRT, hogy Vajk ne legyen moderátor.

Meg kell beszélni, ha van rá fogékonyság, de őszintén szólva az utóbbi időben én ezt nem igazán érzem, mert mindenki csak belefárad, felháborodik vagy simán csak lelép, utána meg a tünetekre tolja a betegséget a betegség ócsárolása helyett.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



El kell fogadni, hogy ha a közösség másképp szeretné használni ezt a cím vagy nyitóposzt* alapján valójában nem tökéletesen körülírható topikot.

Akkor mehet vissza a pornó, elvégre az utóbbi idő alapján sokan szeretnék a hardcore tartalmat, és a pedofília megengedhetőségéhez szükséges érvelésig is csak két oldalt kell visszalapozni.

Egyébként meg tökéletesen körülírható a topik az első poszt alapján: képek hiányos öltözetű emberekről. Done.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ha Vajk nem moderátor, akkor senki sem módosítja az avataromat, és most nem lennénk itt... már megint.

Persze akkor nem zúdítottál volna be egy rakás képet a ratyikról ugye? Muhahahhhaa.

Ezt amit csinálsz (, hogy csak azért is megmutatom, hogy szerintem nem működik jól a rendszer és széllel szemben pisálok) már grifter is megpróbálta. Láthatod, hogy hová jutott vele.

Nem Vajk miatt vagyunk itt már megint (grifter éra) hanem miattad.

Taposod az oroszlán farkát aztán meg rácsodálkozol ha az visszaharap.
Lásd Pewdiepie esete. Túltolta és ráfaragott.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nyilván a szabályok és jogszabályok adta kereteken belülről beszélünk, és a 4chan neve mindig is félrevezető volt, egy külön hagyomány az RW-n belül. Az első poszt kapcsán pedig éppen arról beszéltem, hogy csalóka, az egész gyakorlatát, és a kialakult - még egyszer: szabályszerű - közösségi igényekről beszélünk.

Én itt a helyedben abbahagynám az értetlenkedést, mert ezzel nem erősíted a "csak poént volt, nevessünk együtt", vagy az "én jóhiszeműen javítani akarom az oldalt" vonalat.

A jogerős ítélet is megszületett, és mindenki leírhatta a véleményét, látod, még azt is kommentálhattad. Azt gondolsz, amit akarsz, de tartsd tiszteletben az elhangzottakat!

Sors bona, nihil aliud.



Persze akkor nem zúdítottál volna be egy rakás képet a ratyikról ugye? Muhahahhhaa.

Dehogynem, már régóta gondolkodtam ezen a poénon... csak tudod, akkor valószínűleg meg is marad a poén szintjén. :D

Nyilván nem a világ legjóindulatúbb dolga volt, mert az a lényeg, hogy a felháborodáson röhögsz egyet... de őszintén szólva azt nagyobb sikernek éltem volna meg, ha ez a felháborodás elmarad, mert kurva sok papírmunka van ennyi szegénységi bizonyítvány kiállításával.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Erről lemaradtam. Mi volt Pewdiepie-al?


ShowHide spoiler #


Nehéz úgy megúszni a felháborodást ha halvány lila fogalmad sincs, hogy hol van a határ a poén és a túltolás között.



Nyilván a szabályok és jogszabályok adta kereteken belülről beszélünk, és a 4chan neve mindig is félrevezető volt, egy külön hagyomány az RW-n belül. Az első poszt kapcsán pedig éppen arról beszéltem, hogy csalóka, az egész gyakorlatát, és a kialakult - még egyszer: szabályszerű - közösségi igényekről beszélünk.

Ez nekem azért érdekes, mert nem tudok kiigazodni bizonyos dolgokon. Az én fejemben pl. psishock vezetése leginkább a "some people just wanna watch the world burn" hozzáállásnak felel meg, amivel igazából tényleg nincs sok gond, elvégre a reddit / 4Chan egy jóval tame-ebb verziójáról van szó. A redditben pont az a jó, hogy a neonáciktól a szőrős állatjelmezben szexelőkig mindenki szót kap, és én psitől ezt a szellemiséget látom jobb pillanataiban... az meg egy tök szép, liberális dolog még akkor is, ha az RW-n a szőrös állatjelmezben szexelők topikjának egyáltalán nem örülnénk.

A poén mellett az lett volna a cél, hogy egyfajta tesztként megnézzem, mennyire is működnek ezek az elképzelések a gyakorlatban, és igazából a sok buzizó ellenére akadt egy ember (szídzséj), akinek leesett a poén, kettő pedig elfogadóan nyilvánult meg (psi és brian, taps nekik), sőt, még normális beszélgetés is kerekedett a dologból. Ez alapján én nem érzem azt a nagy bukást és felháborodást, amit itt most felvázoltál, még akkor sem, ha mondjuk emiatt a jövőben a 4Chan megszűnik sima csöcstopiknak lenni.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx, dude. attol meg hogy te kiabalsz a leghangosabban (mosman minden topikban) nem jelenti azt, hogy neked van igazad. kezdessz faraszto lenni, ami azt jelenti, hogy rosszabb lenni mint griff vagy moken (szvsz). az hogy mokennel allandoan veszekedtek mint a frudosqrvak, te tehetsz, mert rajtad kivul mindenki mar csak rohog a ket meteres hosszufaszu jogasz mesterlovesz repulogeppilota minden hozzaszolasan. de legalabb utana ne mennye man minden topikba toporzekolva mint valami hulye ovodas, hogy bannoljatok ezt-bannoljatok-azt, sot, legyek en az atyauristen -mikozben te rugod fel a szaros bilit rendszeresen szemelyeskedessel.
sztem vegyel vissza, mert alaposan tultoltad.

"okey-dokey!"



Ez így mind téves egy adag füllentéssel egyébként. Néha komolyan elgondolkodom arról, hogy egyesek fejében milyen kép él rólam.

te kiabalsz a leghangosabban (mosman minden topikban)

Hol kiabálok? Ennyire félre lehet érteni az írott kommunikációt? Könyörgöm, még tegnap sem kiabáltam, amikor Moken elküldtem a kénköves ménkűbe.

az hogy mokennel allandoan veszekedtek mint a frudosqrvak

Nem veszekszünk Mokennel állandóan, teljesen normálisan is tudunk viszonyulni egymáshoz, ha a hangnem engedi.

de legalabb utana ne mennye man minden topikba toporzekolva mint valami hulye ovodas, hogy bannoljatok ezt-bannoljatok-azt

Ilyet sem szoktam csinálni. Most sem azt kérem, hogy Vajkot bannolja bárki is, csak annyit, hogy ne legyen moderátor. A tegnapi "bannoljátok Mokent" posztokat szerintem rajtad kívül senki sem vette komolyan, de egyébként itt is visszaolvashatsz, hogy megtaláld az egyetlen embert, aki sokáig Grifter permája ellen volt (that's me!).

mindenki mar csak rohog a ket meteres hosszufaszu jogasz mesterlovesz repulogeppilota minden hozzaszolasan.

Hidd el, hogy én is így vagyok a dologgal, a mindenre kiterjedés nem tetszik csak, mert sokan elmentek miatta.

Szerintem a többségetek úgy van a dologgal, hogy a korábbi (egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi) komoly problémázásaim miatt már minden posztomról azt hiszitek, hogy habzó szájjal üvöltözöm a gép előtt. Nem igazán, és gyanítom, hogy aki valaha látott már élőben, nem a világ legkomolyabb mélykatolikus vaskalaposát látta. Pl. tegnap is asszem ödönke volt az, aki beírta a Mokent halálba elküldő egyik kommentemre, hogy "na kiborult a primadonna", miközben én munkáját jól végzett kisördögként éppen röhögtem.

Nekem ezek a buzizások meg ödönkés világtalan beszólások humorforrást jelentenek, nem frusztrációt, és tökre fura elképzelnem is, hogy más ezt nem így éli meg.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



oh, hat akkor sry, a latszat csal. mindenesetre kezdessz sok lenni-erre probaltam utalni.:)

Ez így mind téves egy adag füllentéssel egyébként. Néha komolyan elgondolkodom arról, hogy egyesek fejében milyen kép él rólam.

a tevedes ott van, hogy neked van egy elkepzelesed magadrol. a mi fejunkben meg az a kep el rolad ahogy itt viselkedsz. se tobb se kevesebb. csak az alapjan tudunk kepet alkotni amit ismerunk. amit irsz, ahogy megynyilvanulsz. ha mindezt osszegezzuk es szted ez hamis, akkor lehet hogy te kommunikaltal valamit felre az iranyunkban. csak olvasd vegig az amokfutasodat az utobbi par napbol.
"Pl. tegnap is asszem ödönke volt az, aki beírta a Mokent halálba elküldő egyik kommentemre, hogy "na kiborult a primadonna", miközben én munkáját jól végzett kisördögként éppen röhögtem."
na ez igy maris kedvesebb kep. elkuldessz valakit az anyjaba majd jot rohogsz rajta. ertem en. tenyleg be kar, hogy nem vagy te itt moderator!:D

"okey-dokey!"



Hiába mondja mindenki, hogy túltoltad csak folytatod a bizonygatást és nem akarod megérteni.
Ez pont rólad/erről szól:

rwurl=http://9gag.com/gag/a9rp2j6



Nem kommunikáltam félre semmit, egyszerűen csak arról van szó szerintem, hogy az írott kommunikációban elvesznek a hangsúlyok. Ha egy haveromnak odaszólok, hogy "szevasz, te köcsög", akkor a hangsúlyból, a mimikából meg a testbeszédből érteni fogja a kontextust és mondjuk visszaszól, hogy "mi van, te fasz?", de mondjuk egy chatablakba írod be ezt úgy, hogy az illetőt még az életben nem láttad és nem is vagytok napi kapcsolatban, az már máshogyan fog lecsapódni.

Random, egymást abszolút nem ismerő emberek egymás hülyeségein lovagolnak az interneten... serious business.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az előbb írtam le egy másik kommentben, hogy pont a túltolás volt a lényeg. Ez kb. olyan, mintha azon lennél fennakadva, hogy egy viccnek csattanója van.

Vazeg, Conchita Wurstról meg kádban pancsoló melegekről raktam be képet a topikba, hogy a viharba lehet azt komolyan venni... most komolyan? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ez bezik. de ha te ezt nem tudod ugy lekommunikalni, hogy mindenki szerint ertheto legyen mondjuk 10-20 eves netezes utan akkor a hiba meg mindig a te keszulekedben van.
mar tobbszor is irtam a kedvenc kozmondasom:
ha a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye.

"okey-dokey!"



Így átnézve az elmúlt pár oldalt miért nem bannoljátok ki a büdös picsaba ezt a nyomrultat? Szét kurta és szét fogja kurni az eddig megmaradt közösséget. Tényleg ennyire vakok vagytok? Ennyire nincs tökötök ezt meglépni? Permaban aztán csókolom. Tököm kivan a 201x-es túltolt polkorrektséggel.



de ha te ezt nem tudod ugy lekommunikalni, hogy mindenki szerint ertheto legyen

Vannak lehetetlen küldetések, pl. egyes, itt most a jóindulat jegyében meg nem nevezett fórumtársak számára érthető formában ember legyen a talpán, aki le tudja kommunikálni. :D Szerintem pont elegen értik az itteni működésem sarokpontjait egyébként. Protip: a valóban komolynak szánt fejtegetéseket (ebből pl. talán ezen az oldalon van kettő, és szerintem egyértelmű a hangnem) leszámítva SEMMIT sem szoktam komolyan venni. Az Y-generációs internet fia vagyok, engem kommenttel sértegetni nem igazán lehet (Griternek sikerült egyedül 1-2x).

Pl. ott van ödönke kommentje kettővel feljebbről: comedy gold. :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
Mostantól ezt folytassátok privátban vagy legalább valami általánosabb kibeszélős topikban kulturáltan, de ez itt nem erre való, már minden lényeges álláspontot a moderátorok elé tártatok. Minden további OFF törlésre kerül, indokolt esetben további szankciókkal.

Sors bona, nihil aliud.



Vazeg, Conchita Wurstról meg kádban pancsoló melegekről raktam be képet a topikba, hogy a viharba lehet azt komolyan venni... most komolyan? :D

az egy masik dolog amitol fennakadt a szemem. ok, jol oda dorgolted a sok hulye pinafan heteronak. nade 2-3 oldalon keresztul? most tenyleg razod a langolos pallosod a nep neveben, hogy micsoda ferto az a topic, csak nem veszed eszre, hogy RAJTAD kivul aki oda jar (cirka 15-20 ember) az tokeletesen elegedett vele -sot. es baromira nem kivancsi a te egeszsegesen emancipalt -a homiknak is ugyanannyi jar eszosztasoddal.
ez olyan mintha bennek a kocsibuzis forumba es elkezdenek babakocsis kepeket linkelni-merthogy baromira nem erdekelnek a kocsik. miert kell szetb@szni mas szorakozasat? nem erdekel a tema egyszer nem neztem bele, ahogy az egeszseges eletmodba sem.

ez klasszikusan az a szintu poen amit altalanosban jatszottunk a sloziban. valaki hugyozik es jo erosen seggbe rugod. tuti, hogy utana ott all meg ket percig es keptelen hugyozni, ti meg rohogtok. egyszer talan vicces. egyszer meg veled is megcsinalhatjak, de aztan kezd qrva bosszanto lenni.

"okey-dokey!"



kk, sry boss, megyek ugyis inni!:)

"okey-dokey!"



ok, jol oda dorgolted a sok hulye pinafan heteronak.

Még erre az egy dologra akarok reagálni, aztán Zoo-nak engedve abbafejezem én is.

Nem volt az a szándék, hogy ez ennyire offenzíven csapódjon le. Tényleg furának tartom a "szexképes" topikot, mert talán utoljára negyedikes koromban linkelgettünk egymásnak haverokkal képeket a GoldenGate-ről informatika órán, de távol álljon tőlem, hogy egy "CKM" topikon fennakadjak. Egy fricska akart lenni az egész, és én nagyon remélem, hogy ha valaki néhány nap múlva, higgadtan megnézi a csajok közötti random gay fergeteget és az ezen felháborodókat, jót fog röhögni rajtuk (érdekes módon itt is főként a megvicceltek verik a palávert, de végül is ez így is van jól és nekik is csak azt tudom ajánlani, hogy nézzék meg a dolgot egy kicsit (ön)ironikusabb nézőpontból :D).

TLDR: No offense.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!