Jelenlegi hely

Witcher játékok

Utolsó bejegyzés


Eddigi legütősebb beszólások parasztoktól, katonáktól vegyesen. :D
"Rohad a belem a gyökerektől."
"Azt hiszem rühes lettem."
"Viszket a fejem, talán bolhák?"
"Fel kellene keresni a tehenészlyányt, formás kis csöcsei vannak."
"Kéne egy jót kefélni."

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Na, 75 óra után amit csak lehet felfedeztem Velenben ill. Novigradban. Persze még mindig csak 18. szintű vagyok, így azért maradt jópár contract és mellékküldetés, amikhez még gyenge vagyok. De most már irány Skellige Isles! :)



valahogy tovabbra is szarnak erzem a harcot, ha meg jo lenne akkor meg mindig ott van a Quen sign teljesen felboritani a balancet...

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Nem én kezdtem firtatni :P Amúgy nem ez az első, se az utolsó, ahol angol szó marad benne olyan esetben, ahol elméletileg nem létezik angol/magyar nyelv. Számtalan példa van ilyenre. Ha ennyire zavar, vedd úgy, hogy tök véletlen egybeesés, hogy angolul jelent valamit.
Ez witcherként / az farkasként fog már meghalni, ennyi. És tök jól mondtad, ha zavar valakit az ilyen, az játssza az eredeti nyelven, és akkor nem fogja érinteni a magyar fordítás. ;)



Amugy a HP alatti csik mire jo? Toltodik valamitol meg neha a jatek is bead automatikus killeket de meg nembirtam rajonni :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Amúgy nem ez az első, se az utolsó, ahol angol szó marad benne olyan esetben, ahol elméletileg nem létezik angol/magyar nyelv. Számtalan példa van ilyenre.

Ennyire tenyérbemászóval még nem találkoztam. Példák?

ibi amentia latet




Damoqles: attól függ, neked mi a tenyérbe mászó :) Van, akit az is idegesít, ha elfeznek tünde helyett, engem egyedül az zavart, de megszoktam, hogy a warhammerben (fantasy, nem a scifi), német szavakat használnak itt-ott, nem is tudom, hogy miért, DA1-ben is volt valami, akkor a gyári magyarításban szemet szúrt.



Van, akit az is idegesít, ha elfeznek tünde helyett

1. régi, germán eredetű, nem kizárólagosan angol szó
2. a legtöbb fantasyben az elf csak egy alfaja a tündéknek/fae népeknek
3. engem azért sem zavar, amiért a vámpírt is elfogadom mondjuk vérszívó helyett

engem egyedül az zavart, de megszoktam, hogy a warhammerben (fantasy, nem a scifi), német szavakat használnak itt-ott, nem is tudom, hogy miért

Dehogyisnem tudod: mert az a Német-Római Birodalom alternatív fantasy verziója. Felvállaltan.

Dragon Age-eket nem védek, hát még a magyarításukat.

ibi amentia latet



Nem, nem és nem. Sőt, nem. Az a baj, hogy te csak a felszínt kapirgálod, miközben úgy érzed, látod az egész képet. Holott semmit se értesz.

Most csak 1 példát mondok ,mert nincs időm:
A wicser3-nál is az a gond, hogy a fosszar ******** ******** nv SHITWORKS megesz minden gépet, és nem azért, mert nem lehetne finomhangolni, hanem mert LEHETNE, csak gyárilag hozzáférhetetlen -> köszi NV.
Kitesztelték, és már workaround is van hozzá (ini módosítás), a szaros hairworks x2 és x16 tesselation beállításban is ugyanolyan jó képet prezentál, csak annyi az előnye, hogy az nv kártyákon (picit) jobban megy (illetve ott épphogy, AMD kártyákon meg szarul)...

Ez tipikusan a szomszéd tehene is dögöljön meg kategória, lásd még a Crysis felszín alatti tenger megjelenítése és még sorolhatnám a játékokat/effekteket napestig.

A másikra meg már is mondok semmit.... elmagyaráztam, h AMD-nél konkrét program van rá, és INGYEN küldenek embert optimalizálni... jahogy az Nv küld embert, meg még egy táskát is? Hát oké, ezzel nyilván mi szívjuk meg, de ettől még ha nem haragszol én nem tapsolok nekik, sőt.....


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem látom a teljes képet, és remélem, hogy ebben a topikban nem is fogom. Ennek szellemében egy betűvel sem áll szándékomban a továbbiakban gerjeszteni a témát, de köszönöm, hogy leírtad a véleményedet.

Sors bona, nihil aliud.



BTW, bugos küldetések: nekem meg az áthajtási engedélyt nem akarta átadni a hamisító, jeti agyturkász mutatvány után, ezért kénytelen voltam feladni a hosszúfarkfülűket. :-/



7 hottest Witcher 3 love scenes
(kisssé spoileres a képe, ha nem tudod a célpontok listáját)



Máshogyan is lehet szerezni engedélyt. Nálam volt három is. :)

De hamár bug. Ott a környéken, a határállomás és a hanged man tree között van egy ketrecbe zárt férfi. Ahhoz csak én nem találom a kulcsot? Általában a főbanditánál szokott lenni, de itt az istennek nem spawnol egy se. :S



Medvék és küklopszok háborúja :D
http://kotaku.com/when-witcher-3-bears-and-cyclopes-go-to-war-everybody-...
rwurl=https://youtu.be/54Y-2tFEJCY

Sirens vs succubi
Másnéven boobs, boobs everywhere!
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=xS_XM8F5y_0

Nekkers vs Erynias
rwurl=https://youtu.be/Tz0g5j3ZqEc



Máshogyan is lehet szerezni engedélyt. Nálam volt három is. :)

Ehh, well fuck :D Mondjuk a vicc az, hogy simán áthajóztam a túlsó partra éjjel és senki nem kötött belém, csak amikor visszafelé úsztam pont border post mellett. De Novigradhoz simán áthajóztam és le se szarták, csak nem engedtek át a kifelé vezető kapukon.

Erről a helyről beszélsz? Nekem nem bugzott be:
rwurl=http://i.imgur.com/9pd7kEu.jpg



Más: néhány közelebbi kép a szoborról. Eddig nem igazán néztem rá. :D



Azaz, de mindegy, majdcsak helyrejön egyszer. :)

Ez az egész border pass dolog nincs véresen komolyan véve. Gondolom csak azért van, hogy inkább eltereljen Novigradtól, amíg nincs meg hozzá a kb 10. szinted. Érdekes dolog ez a küldetés szintezés egyébként. Pl. 10. szintet ajánl az első Novigradi főküldetés elkezdéséhez, de az utána következő már pl. alacsonyabb. Ugyanez Skelligere is igaz.
Én mondjuk próbálok mindent felfedezni, így relatíve lassan haladok a főszállal. :)



BTW, vasárnap nyomtam le 11. szinten egy 15. szintű küldit, regeneráló vérfarkas ellenében. Hát megszenvedtem vele, minden potim, bombám kb odament, végül a magic-stoppolóval és kb kamikaze támadással én daráltam be őt előbb. :D (videjó: https://youtu.be/W-4jTSFMab8?t=13653)

On a related note: +5 szintű katonákat röhelyesen egyszerű volt lóról darálni. +10-nél viszont van valami ugrás, legalábbis 22-24. szintű városőrök / katonák / stb elleneknek szinte nem tudom megmozdítani a HP csíkját, (+5 szintű ellenek asszem 3-5 lovas ütésből megvoltak, alattam lévők meg 1-2) ők viszont kb 2-3 ütéssel lerendeznek.



A lovasharcnál nem szoktad hosszan nyomva tartani a támadás gombot? Ilyenkor belassul az idő, és könnyű célba találni (Mount and Blade játékok után legalábbis :D).
Bár még csak 4 szintű vagyok, de múltkor mackótestvért nyomta le úgy, hogy a félregurulás helyett, kitértem (alt). Itt is, amikor a véresfarkas erős támadásra készül, alt+d mellé, mögé pördülsz, és kisütésekkel megsorozod, majd félre gurul. Aztán lehet, hogy pont nem működne itt a tudományom, és lecsapna a pcsába :D
Amúgy jó a videó :D Elnézegettem egy ideig :D



Thx. :)

Kitérést két okból nem használok: egyfelől mert sok támadás látszólag nagyobb, mint hogy ki lehessen térni
...másfelől azért, mert általában megfeledkezek róla. Mackót mondjuk egyszer lóról csináltam ki, az fun volt, de iszonyat könnyű lábon is.

A lassítóst jó, hogy mondod, eddig nem tudtam. A genyó ugráló neckerek ellen valszleg jól jönne, azokat így frame-pontosan lehet csak megütni.



Húh, hát én rohadtul belestem a játékba :D A második mapon (Senkiföljén) a "havas" falunál van egy torony, ott szórakoztam, míg felmásztam rá valahogy (utána kerestem a szalmakazalt a leugráshoz :D). Akkor vettem észre, hogy figyeli a játék a lendületet!!!. Ugyanis, volt egy szikla, amire lassan nem tudtam felmászni, visszacsúsztam folyton. Mondom, neki futok, és ugrom egyet. Az ugrás lemaradt, de így simán felfutottam rá, bár gyors voltam és lecsúsztam a túloldalon :D
Aztán jött egy vihar, a parasztok beálltak a fák alá, hogy ne ázzanak :D Én fogom magam, kimegyek a rétre, és míg tartott, kint álltam a domboldalon, figyeltem a szarvasokat stb.

Nagi: nyugtatni is tudod a lovat, q-val, de ezt lehet tudod.



jah, a nyugtatgatást már felfedeztem, csak jókor kéne használni :)



Én a kipördülést (alt) átraktam az egér oldalsó gombjának, hüvelykujjal pont tökéletesen kézre esik. :)

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.



Mondasz valamit, két gomb nekem ott úgyis parlagon hever...



A másikra a súlyos ütést raktam, vagy nehéz ütés, vagy mi a neve. A bal egérgomb nekem a könnyű ütés, azt fejlesztem, gyorsabb vele a harc.

ShowHide spoiler #

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.


ShowHide spoiler #


White Orchard-ban a kovácsműhelytől délre van egy kunyhó még az erdő előtt, és az ajtaja zárva van, oda be lehet jutni valahogy? Valamint a déllidércel küldi végén azt mondja Odolan, hogy talán a javasasszonynak mesélhetnénk a déllidércről, őt hol lehet megtalálni? Ja igen és a malomba is be lehet jutni, annak is zárva van az ajtaja ami fent van a ledőlt feljáró tetején?

Jó lesz az.



Úgy fettem észre, hogy elég sok zárt ajtó van, tippre ezzel oldották meg sok helyen, hogy ne kelljen lemodellezni az összes épület belsejét.



A javasasszony gondolom a herbalist. :D a varostol keletre van.

Valahol orulok hogy nem magyarul jatszom. A falat kaparnam az ilyenektol. :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!