Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Túl cuki akar lenni.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



ezek a remake-ek nem nekünk készülnek, hanem az "újszülötteknek" akik most látják először, de fáznak rá is nézni kézzel rajzolt mesékre, mert az milyen öreg már (és ebben szerintem ugyanilyen sárosak a szülők is). erre meg el lehet vinni a gyereket mert mégsem zsákbamacska, tudjuk hogy mire megy ki a játék, a kölyök is szívesen jön, mert megkapja mellé a szépség-es kólás bödönt meg a szörnyeteges popcornos vödröt. apu örül hogy a hétvégi program egy része megoldva, gyerek örül mert 'új' mesét látott, a mozi/forgalmazó is örül mert jön a bevétel.
az meg hogy mennyire szar az eredetihez képest (a hozzá adott plusz értékről (ami nincs) már nem is szólva) senkit nem is érdekel
sajnos

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Emma Watson a hozzáadott érték :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nagyon cuki vagy, meg Ms. Watson is, de ettől nem lesz kevésbé redundáns a film.



A gyerek látta már többször is a mesét. Tetszik neki. Egy 6 évesnek az nem érv, hogy az új mozifilm 0 extrát ad hozzá. Neki van egy kedves történet, amit megnézhet élőszereplőkkel, meg faszányos cgi "élethű" elvarázsolt kastélylakókkal.

Itt nincs mit felnőtt fejjel belemagyaráznotok. Nem ti vagytok a célközönség. Bevétele lesz a filmnek. Amíg van pénz és kereslet, lesznek ilyen újrázások.

Az, hogy a régi 7 szamurájt újrázták az amcsik westernben, egy dícséretes dolog volt. Nekem jobban tetszett, mint az eredeti.
Az, hogy ugyanezt újrázták nemrégiben, hááát. Megnéztem, elment egynek.

Aki még soha nem látta egyik elődöt sem, elég nagy sokk lenne megnézni először a japán verziót, így 2017-ben. Kínos túljátszott színészkedések tarkítják szépen. Az előző westernt még csak-csak megnézhetné, az igaz, de már moziban nem vetítik.

Akkor mi maradt? Letölti a régit, vagy ha mozizni szeretne, megnézte az újat. Fizetett, szórakozott. Hazament. Biznisz.

Ha az összes 1990 előtti filmet újraforgatnák teljes sztori egyezéssel, csak mai felkapott színész palántákkal, akkor is megnézné egy rakás fiatal. És fújolna egy rakás középkorú, vagy idősebb.

Ki nem szarná le azt a véleményeteket, hogy dehát ez ugyanaz, csak szarabb. A bevétel a fontos a stábnak, meg a befektetőknek.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Én mondjuk pont teszek a színészre, meg a filmre is, de gondolni kell Jodára is.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."




A poster nem rossz, van egy kis Apocalypse Now! - hangulata. A film maga viszont retek szarnak tűnik, bár én elfogultan nagy rajongója vagyok a P.Jackson verziónak.



van egy kis Apocalypse Now! - hangulata

igazán? :P
rwurl=http://www.oscars.org/sites/oscars/files/movie_poster.jpg



Részemről is P. Jackson féle a legsikerültebb KingKong film, sokak szerint sok lett, már csak ufók nincsenek benne, meg sárkányok, de szerintem igen szórakoztató film volt. Maga King Kong rohadt jól meg volt csinálva, meg úgy általában a CGI. Még a karakterek is szórakoztatóak voltak. (A rovaros résznél meg rázott a hideg minden újranézésnél) Én ezt az új King Kong filmet valahogy úgy tudom elképzelni, hogy egyszer megnézi az ember, mert KingKong, de nem valószínű, hogy megugorja az elvárásokat, vegy egy jól sikerült korábbi verzió színvonalát, de ne legyen igazam.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Sokan azt hiszik a 33'as King Kong-ban csak az óriás gorilla volt és PJ találta ki azt a hatalmas állatparkot a szigetre. Pedig az eredetiben is voltak például dinók. Az persze igaz hogy jobban kidolgozta a koponya sziget élővilágát azon az analógián menve hogy itt minden élőlény nagyobb és veszélyesebb mint amiket ismerünk. De teljesen megtartotta az eredeti film szellemiségét, semmi olyan nem került a filmbe ami kilógna. Az hogy gyerekkorában a King Kong volt az a film, ami miatt rendezővé akart válni látszik a filmjén. Minden perce szenvedéllyel készült és odaadással, és akárhányszor nézem meg mindig lenyűgöz a film mert olyan mint egy szerelmi vallomás a nagybetűs mozihoz.
Aki még nem látta, annak a bővitett verziót ajánlanám.


LY képe
LY
Donator

Egy nagyon jó barátom véleménye, és igazából nem is nagyon tudok vitatkozni vele, hogy PJ Kongjának az első egy órája az igazi kincs. A 30-as évekbeli New York a gazdasági válság idején, a vaudeville, a szárnyait bontogató filmipar, meg a többi apróság - minden olyan színvonalon megvalósítva, amit egy más műfajú film sosem lenne képes; és közben mégsem csak töltelék, hanem megvan a saját kis lelke.



Choose your next words with excpetional care!



az a cgi test...
miért nem volt jó az eredeti?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan




Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én pár évvel ezelőtt láttam először A hét szamurájt, és akkora sokk volt, hogy az egyik kedvenc filmem lett, újra is néztem azóta, fogom is még. A 1960-as western is marha jó belőle (bár alacsonyabb polcra tenném, a westernek között is vannak nagyobb kedvenceim, és az Egy maréknyi dollárért számomra kisebb "visszalépés" volt a japán eredetihez kéepst), és már a más környezetbe és korba átültetés is több szerintem, mint az előszereplős CGI-ra váltás, de egy biztos: nem shot by shot remake, mint amit most félig látatlanban felróttak ennek a készülő remake-nek. Megkavarták a karaktereket, és vannak benne tök új csavarok is. Mondjuk Chico messze elmarad a túljátszott (?) Kikucsijótól, aki a filmtörténelem egyik legjobb karaktere. (Azt meg eleve nem várom el, hogy ázsiai filmekben nyugati módra játszanak, én szeretem az ázsiai filmeket.)

Szóval azért tökéletes analógia itt nem igen van. Különben is: Shakespeare is nagyrészt remake-eket, adaptációkat írt, ha a drámáira gondolunk. Itt a kérdés mindig az marad, hogy az új változat mit tud hozzátenni, miért érdemes azt is vagy inkább azt nézni nézni. A remake-ek többnyire ezen véreznek el, nem azon, hogy eleve nincs létjogosultságuk. A "mai gyerekek örülnének neki"-féle szint fölé pedig lehet tenni a mércét bátran, nem az a plafon. Meg annál is, hogy a stúdiónak milyen jó bevételi forrás, nem az alapján minősítjük itt filmkedvelőként a végterméket. Vagy a trailert.

ShowHide spoiler #

Sors bona, nihil aliud.



Nekem első trailer nem tetszett, de ez már jobban, Emmat is kezdem megszokni, de a szörny még mindig béna. Luke Evans fogja ellopni a showt az már biztos. Nekem nincs bajom a shot to shot remakkel, ami jó volt azon kár változtatni.
szerk: ez a Beauty-hoz ment volna




Ez spoileresebb, csak saját felelősségre :)

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=TDeGtlo47HE



Beleragadt a szuper-ragasztóba az ujja, avagy Attack of the Sharkgloo.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.





hát már hopkins sem képes tisztességgel megöregedni? :(

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ez a Karib-tenger5 trailer nem is olyan rossz



a Westworldön kívül évek óta nem volt vállalható szerepe...


CJ képe
CJ

Kár, hogy ettől még a film nem lesz az.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Leszámítva azt a pocsék zenét, ami alatta megy.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Johnny Cash? komolyan?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!