Jelenlegi hely

Resident Evil / Biohazard

Utolsó bejegyzés


PC-re nincs demo ?

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök


CJ képe
CJ

De, steam.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Pont, mint a zombik parasztokra cserélése :)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Valóban, csak lejjebb kellett görgetni. Checkolom (remélem S3D ready)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Nah az elso Boss fightnal sikerult kb minden ammo-mat ellonom. De nincs kedvem vissza tolteni regebbi mentest ezert inkabb majd meghuzom magam.
Tobb olyan ajto es lada is akadt mar amiket meg nem lehet kinyitni. A loszert sem mondanam hogy nagylelkuen osztogatja a jatek. Bar lehet hogy nem lett volna szukseges minden enemyt megolni, de SH-kban mar megszoktam hogy kipucolok minden sarkot.
A tortenet egyelore nem haladt erdemben. A csaladfovel mar eleget talalkoztam, most azt hiszem az anyaval fogok randevuzni. Eddig 1 vhs-t talaltam a demoban is levon tulmenoen, az is rovid volt de annal izgalmasabb. Vicces hogy a nagyi olyan mintha kataton allapotban vegetalna ellenben neha a legrandomabb helyeken tunik fel.


CJ képe
CJ

Elvileg idén jön a Resi 2 HD, legalábbis ezt ígérték.. Nagyon remélem, hogy megcsinálják.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



A pincében? Én most ott kaparom a falat, mert egy lehetetlen ez a bossharc... :D 20 perc próbálgatás után rá is hagytam. Majd holnap.


ShowHide spoiler #

Ez a jatek para. Nagyon para. Nehol istenesen befostam.



Meg nem jottem ra hol lehet elkolteni a coin-okat. Valaki tudja?



Keves idom volt jatszani a heten ezert meg mindig nem vegeztem ki a jatekot. De kezd valtozni a jatek es nem feltetlen a jo iranyba. Az elso 4-5 ora borzasztoan megfogott mert nyomaszto volt es nehol igazan felelmetes. De egy pont utan csokkent a para faktor es a horror kezdett atkuszni akcioba. Nem spoilerezem el hogy merre jarok de egyre Resident Evil-esebb a jatek, aminek nem orulok mert kezdi elveszteni a materia a formabonto egyediseget. De remelem a vegere osszekapja magat es osszeall az egesz valami nagyszeruve.



Nicodemus írta: egyre Resident Evil-esebb a jatek

Még jó, mivel a címében is benne van, hogy resident evil... :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan



Resident Evil 7

Sajnos nem tartott ki a koncepció amit az első 4-5 órában lefektettek. A játék második felében megkapták a magukét azok a rajongók is akik az akció orientált vonalat szerették a sorozatban. Emellett sok ismerős elem is visszajött nem csak ez első részekből hanem a késöbbiekből is, s bár ettől Resi-sebb lett a játék ennek én mégsem örültem mert egy jó darabig úgy tünt hogy újra definiálják a sorozat alapjait. Nagyon bátor és ambiciózus volt a játek első fele: eredeti volt, izgalmas és igazán félelmetes. Utána kopott az egyediség és jöttek elő a sorozat már korábban bejáratott elemei.
A végén azt éreztem hogy ha bátrabbak lettek volna, és tovább vitték volna az első órák tömény horror vonalát akkor sokkal jobb játék lett volna. Igy viszont kompromisszum lett a vége aminek biztos lesznek akik örülni fognak, gondolok itt azokra akik hiányolták a Resi-s toposzokat meg a tömény akciót.
Szóval mint horror játék, egy kissé el lett baltázva a végére. Viszont mint Resident Evil, az egyik legerősebb darab a sorozatban. Kár hogy csak 10 óráig tartott, úgy hogy ráadásul lassan is játszottam.
A történetről nem írok spoilert, de annyit elárulok hogy az ígéretes kezdet ott is végül biztonsági játékba fordult. Összegezve ez egy jó játék amin az ront sokat hogy érezni lehet a legerősebb pillanataiban hogy mennyivel jobb is lehetett volna a teljes játék, mert amikor működik a játék akkor rendesen beránt és nem egyszer halálra ijeszt.



Ahhh!!!!!!!!!!!!!! ÚRISTEN! GYÁÁÁH! Befejeztem! Ez valami eszméletlen volt! Veszem is meg a Season Passt!

EXTRÉM SPOILER!

ShowHide spoiler #


kevesebb mint 10 óra? only single játéknál, hogy lehet ilyen faszságot elkövetni egy 60$-os játéknál?



Igazából nincs sok helyszín, de ami van azt is sokszor járod újra hogy kulcsokat szerezve kinyithass minden ajtót, vagy ládát. Vannak már speedrun végigjátszások is amik jól bemutatják hogy gondos lootolás és kimaxolás nélkül 2 óra alatt is lehet végezni a játékkal. (Persze csak ha pontosan tudod előre hogy mi merre.)



Van egy nehézségi fok, ami csak végigjátszás után nyílik meg. Két befejezés. Számtalan gyűjthető cucc és egy achi ha végigviszed 4 óra alatt. :D



mehet xbox live goldba ezekszerint, többet úgyse ér. kb mint egy outlast.



A két féle befejezés sajnos nem a játékstílustól függ hanem a történet egy pontján meghozott döntéstől. (Ami amúgy az egyetlen meghozható döntés a játék alatt). Ráadásul érdemben nincs sok különbség a két végkifejlet között. De legalább az end credits nagyon baba lett.
A gyűjthető cuccok közül pedig csak a coin-ok jelentenek valamekkora kihívást, hogy mind megtaláld.
De nem is mindegyik kalitka rejt értékes dolgot.(azokat tudod kinyitni a coinokkal)



Semmi köze az Outlast-hoz. Az egyetlen igazi hibája hogy nem elég hosszú, minden más már csak ízlés kérdése. De az elvitathatatlan hogy egy borzasztóan igényes játékról beszélünk. (Ellenben az Outlasttal)



A demot 'kijátszottam', hát hangulatos volt jól is fut (nem értem miért vannak játékok amik fullscreenben mikrolaggollnak feelingre 30FPS , borderles, vagy windowed módban viszont smooth a RE7 demo is) szerintem használhattak volna kicsivel nagyobb textúrafölbontást.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Vicces hogy a nagyi olyan mintha kataton allapotban vegetalna ellenben neha a legrandomabb helyeken tunik fel.

:DDDD Ez remekül hangzik.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Tibre írta: kevesebb mint 10 óra? only single játéknál, hogy lehet ilyen faszságot elkövetni egy 60$-os játéknál?

Én mostanában az Alien Isolationnel múlatom az időmet: kb. 20 órás játék és egyértelműen túl sok neki: amikor leül, extrém köldökvakarás van és nyújtják, mint a rétestésztát. Elég a 10 óra a műfajnál, untig.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Az Alien Izoláció nekem nagyon nem működött. A játékmechanika inkább frusztrált mint szórakoztatott. Egyedül a film hű atmoszférába nem tudok belekötni és a grafikába, mert ezek tényleg lenyűgözőek voltak.
A Resi7 első felében viszont igazi első osztályú félelem keltés van amit tanítani kéne. Sajnos a második fele már tucat Resi elemeket vonultat fel, de az összkép még így sem rossz.
Btw 5 nap alatt feltörték a játék Denuvo védelmét.



Döh Jimquisiton:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=6OJ05AjbVYk
Röviden: win, az eladások is jók.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Van amit nem egészen értek.

ShowHide spoiler #


Elmentek ti a pcsába :D Annyir áradoztatok róla, hogy én meglestem. Az első "csatáig" játszottam, a fejszésig,

ShowHide spoiler #

de végig kb. 3000 volt a pulzosom, pedig égett a lámpa a szobában :DDD
Aztán később, mikor mentem aludni, és a telefonommal a félhomályba burkolózott lakásban világítottam, agyam azt képzeltette velem, hogy ebbe a játékbeli buznyákos házba vagyok :D A hálószoba ajtaját is lassan, óvatosan nyitottam (ahogy szoktam), de azt láttam, ahogy a játékban löki be a csóka az ajtót.
Most, ha ilyen bujkálós, menekülős rész jön, én nem játszom vele... Vagy de, mert annyira jó a hangulata, hogy iszonyat.


ShowHide spoiler #

Cartwright:

"Welcome to the family, son!" :D
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Y-HAVO_aIZ0

Első DLC trailer (Ma jött ki), 1 hónap múlva meg a következő.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=QnlVEdjO4UY



Van ingyenes dlc is, vagy mind fizetos?




"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!