Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Jah nagyon sántít ez a dolog, itt a haverék lesznek a ludasok nagy eséllyel. Házasság nélkül se nagy kunszt belépési vízumot kapni, EUs állampolgár házastársa meg ha igazolja a házasság fennállását akkoruniós polgarsagrol szóló rendelkezések alapján joga van belepni, munkát vállalni, stb. Nagyon nagyon indokolt esetben tagadható csak meg, az érintett személy személyes magatartasan alapuló, kozerdeket közvetlenül és súlyosan veszélyeztető indok szükséges hozzá, bla bla...



Köszönjük. Kell, hogy legyen valami fennforgás. Folyt köv a holnapi kocsma után.

@Moken: lásd a fentieket. Köszönöm a hozzászólást.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Még nem beszéltem a sráccal (ugye este fogok), de kezdem gyanítani, mi lehet a gond. Mivel az emberünk egy éven át külföldön tartózkodott, szerintem nem fizette a TB-t. Mivel pedig a menyasszonya is hónapokat vele töltött, előfordulhat, hogy ő sem. Gondolom, ilyenkor már problémáznak a hivatalok.
A srácnak bejelentett magyarországi munkája legalább 2 éve nem volt. Utána egy évet egy Kurdisztáni területen lévő szállodában tolt végig vezető pozícióban. Magyarán itthon nem adózott egy ideje szerintem. Szülei nyugdíjasok, és szerintem a bankszámlán sem tudnak sok cash-t felmutatni, mivel inkább készpénzük van (és amúgy viszonylag tehetősek).

Ilyenkor mi van? Mondjam neki este, hogy figyejjé; el kellene válnod gyorsan, hogy feleségül vegye a nődet egy olyan magyar, akinek van bejelentett munkaviszonya!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mivel az emberünk egy éven át külföldön tartózkodott, szerintem nem fizette a TB-t.

Ó, az a legjobb. Egy életen keresztül fogják szopatni. Exem aki ugye itt volt velem, közel 2 és fél évet még most is szopja ezt. Van egy csodálatos formanyomtatvány amit be kell adni mikor lelépsz, hogy te mostantól nem fizeted a kötelező TB-t, mert máshol fizeted. Ezt mi annó egyszerre adtuk le szépen kitöltve. Az enyémet csont nélkül elfogadták, látszatra az övét is. 1 évre rá viszont kapott egy párszázezres bírságot amiért nem fizet. (ekkor még nagyban itt volt szintén) Mikor hazamentünk elvittük a "hivatalba" az összes létező iratot amivel bizonyítani lehet, hogy lejelentette az itt tartózkodását. Itt megállás nélkül fizeti a insurance-t szóval ezért nem fizet otthon. Lakcím, munkahely, minden. Másfél évre visszamenő payslip amin tételesen rajta van a national insurance stb... :D Ez volt másfél éve, most jelenleg ott tartanak, hogy már csak 3 hónapot akarnak lehúzni róla amikor itt nem dolgozott csak önkéntes volt ezért itt nem fizetett, de otthon se nyílván mivel itt volt. A móka, hogy itt nem kötelező ha nem dolgozol. :D Most azt hiszem valami 50k-s bírságon megy a vita már. Szerintem még jó 1-2 évig nem is lesz vége.

Mindeközben én aki csontugyanazt csinálta tökéletesen elvagyok és nem basztatnak. :D Egyszerűen szerintem pont őt választotta ki a randomgenerátor végtelen szopatásra, szar ügy. :(



Ezt rémlik, hogy már mesélted. Cool story.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



yep, en is emlexem ra, de a fejlemenyek ujak hogy hol tart epp.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Oh, my bad. Azt hittem nem. Olyan régóta megy ez már. :D



Ez nem gond. Én is szeretek mókás dolgokat többször mesélni, csak hogy mindenki tudjon róluk :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."




Ez mondjuk tipikus EU jogi probléma, mondanám h tök érdekes eset, de a világon semmit sem gyűlölök jobban a TB-nel, a magyar TB törvény is egy halál :D



LY képe
LY
Donator

Ebben nekem még mindig Hancu emailje az etalon, amiben részletesen felsorolta hogy milyen kritériumok teljesítését várja a részvételi díjért cserébe :D
Meg amúgy is megarespect neki az ilyen témájú cikkekért; bár rakás díjat is bekaszált velük.

Mondjuk itt inkább egy :( jöhetne, figyelembe véve hogy milyen kapcsolódó konzekvenciákat lehet levonni...



Ajánlom ezt az oldalt:
http://tudatieletmatrix.com/ (Érdemes benézni az archive-ba)
https://www.facebook.com/tudatieletmatrix#_=_
Aranybánya.

ShowHide spoiler #

Génmanipulált vegán csakrahurokkal fertőzött szavazólapokat osztanak a holnapi népszavazáson, eredetük a szíriuszi gyapjas kolónia tenyésztelepe. A szavazás manipulálása már hetekkel ezelőtt elkezdődött, kezdetben antisztatikus bipoláris tintával nyomtatott lapok intenzív színcseréje tűnt fel a nyomdai utógyártást végzőknek. A lapok gyapjas alakváltó boszorkánymesterek által rátapasztott migránszellemeket nyomokban tartalmaznak. Ez Tény.

:D

Choose your next words with excpetional care!


LY képe
LY
Donator

Van a http://mindmeghalunk.com ... de ahhoz erős és stabil személyiség kell, különben hamar ki akarsz ugrani az ablakon :(



...vagy beugrani egy (pár) ablakon, shotgunnal.



Ilyeneket olvasgattok, de az en kommenteimen meg hoborogtok....


LY képe
LY
Donator

Ezeken nem is csak hőbörgünk



rwurl=http://mindmeghalunk.com/wp-content/uploads/2017/01/narancsle.jpg

erről egy régi kollega pálinkafőzése ugrik be. én személy szerint nem vagyok nagy pro benne, de úgy tudom pálesznél az aroma elég magas foknál már csak mérsékelten (= rohadtul semennyire nem) érezhető, kell hozzá ágyas gyümölcs anyag ami úszkál benne utólag. Ily módon lehet tök más ízű páleszt gyártani, mint a valós alapanyag, pl. még friss zöld puha belsejű diókat beledarabolva zseniális ízű diópálesz lesz konkrétan bármiből.

Na hát kollega úgy csinált mindenféle gyümölcsös páleszokat, hogy az egész falu csodájára járt az aromájának. Ő meg csak röhögött rajtuk, mert rengeteg gyümölcsös teafiltert rakott bele, attól lett olyan.

Mindezt csak azért írom, hogy ez a fenti akár még simán lehet komoly is, lazán el tudom képzelni. Meg aztán iparilag is meglehetősen hasonlóan készül, amit a boltban megveszünk.



a filter nem színezte be?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



kicsit de, de a beszínezettség amúgy is a jó gyümölcsös ágyas pálinkák ismérve, tehát még jobb is így, gyanús lenne nélküle. mondjuk nem milford meggyessel érdemes, az már túl feltűnő lenne. meg az egyébként is túl drága :D

egyébként meg a dió az tök komoly, és a kimagozottan erjesztett (= semmi karcos hulladék mellékíz) szilvából lesz a legjobb, mert annak a leghomogénebb az íze (vagyis hát még pontosabban annak hiánya). de nem akarok okoskodni, tényleg nem vagyok nagy pro benne.



én szoktam szerezni nagyon finom diópálinkát
bár azt is inkább diólikőrnek mondanám, mert gyakorlatilag szilvapálinkába teszik a zölddiót, de attól még kurvajó

szerk: mármint most ugyanazt írtam le amit te, még egy kicsit koki vagyok ettől a náthás szartól

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



na, pont erre gondoltam. és igen, diólikőr íze van - leszámítva, hogy 50+ fokos :Đ



rwurl=http://mindmeghalunk.com/wp-content/uploads/2017/01/rugozas.jpg

rwurl=http://68.media.tumblr.com/9ea62bf88e83f34ce0f486dd8c50d6c2/tumblr_ojufm...

ez olyan mint az Afganisztánban szolgáló amcsi katona esete, akinek a felesége terhes lett egy 3D-s pornótól!!! mert nagyon élethű volt a film, természetesen a színész fekete volt így a poronty helyes kis capuccino lett
én hiszek neki.
a férje is elhitte.
egy párkapcsolatban a bizalom a legfontosabb dolog!



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



itten nalunk is tortennek csoda sztorik es az ujsagban le is jonnek (nem kacsamagazin meg ilyenek hanem az egyetlen "hiteles" viet napilap ami angolul is megjelenik minden nap -mondjuk minden heten rohogok, hogy a vasarnapit penteken kiszallitjak, sajna a magyar lotto szamokat sose josoltak meg bele)
csak ket sztori-most nem keresek online forrast, de tuti fennt vannak a neten is vhol:
-medences party, valamelyik gazdag expatnel, amiutan allitolag az osszes resztvevo viet lanyka terhes lett. az ok, az expat beleverte a medencebe a buli elott es ettol estek teherbe a gyanutlan jolnevelt janykak.
-hanoi kulvarosaban egy felreszeg expatet hajnalban megtamadott egy megvadult garazda lo es seggbe eroszakolta majd elviharzott az ejszakaban a tanuk szerint!!! a fickonak korhazban kellett osszevarni a segget. (a negy ev alatt meg egyetlen lovat sem lattam vietnamban, inkabb valami lancos botra meg nagyon szar csajozos dumara gyanakodnek)

"okey-dokey!"



Ezek szerint ott is tombol a fake news. :D Valahol kreatívnak kell lenni ekkora ökörségek kitalálásához. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



INDEX: Megszólalt a Széll Kálmán téri óra gyártója

Igen, ők voltak a gecik, nem mi. De gondolom gusztustalanul nagy állami pénzért nem telt nekik olyan órára ami befér egy kibaszott nagy oszlopba. Érted egy tabletbe belefér ma már egy Core i7-es, de nekik nem fér be 3 óra vezérlője egy oszlopba. Inkább ástak kábelcsatornát kétfelé is, jó hosszan, just in case.



Bameg, ez de ismerős :D Akkor egy másik csapat bandázott a parlamentben, és valami pécsi cég volt a kivitelező, és akkor nem órát, hanem utastájékoztató rendszert építettek, amit végül a hideg hazavágott :D, mert:
"Nem teljesült az az eredeti kiírásban szereplő LCD-kijelzők alkalmazása sem, ezek helyett műszaki áruházakból beszerezhető LCD-tévéket szereltek fel az állomásokon. Egervári szerint az eredetileg kért LCD-kijelzők költsége pedig túl sokba került volna, és nem is fért volna bele a határidőbe." Forrás
A régi trükkök a jó trükkök :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!