Jelenlegi hely

Suicide Article

Utolsó bejegyzés

Suicide Article
Szerkesztette: Doom - 2020 ápr 30


Ez mind szép és jó, de a gond az, hogy a wb-nek egy, mind kritikailag, mind anyagilag sikeres filmre van/lett volna szüksége. Egy meg nem értett művészfilm nekik luxus.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swansonkritikailag

A Ghostbusters fogadtatásából ítélve a Wonder Womannek ezt borítékolhatjuk is. :D

anyagilag

Alábecsülöd a WB-s öltönyösök tehetségét: ilyen nyitány után a SS tutira hozni fogja az elvárható minimumot, tök mindegy, mekkorát zuhan az érdeklődés, a BvS-ből meg most lapátolják ki a maradék szuflát az Ultimate Editionnel.

Egy meg nem értett művészfilm nekik luxus.

Művészfilmről itt szó nincs, egyszerűen csak rétegfilm lett a dologból. Szerintem sem így akarták, de a mozis BvS-nel ellentétben itt legalább kisült valami a nagy kapkodásból. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom."Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodanelvárható minimumot

tök mindegy, mekkorát zuhan az érdeklődés

Szerintem sem így akarták

most lapátolják ki a maradék szuflát

kisült valami a nagy kapkodásból

= WB.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron SwansonMivel jelenleg úgy áll, hogy Kínában ezt sem fogják bemutatni, így örülhetnek, ha nullszaldós lesz.
Köszönhetően a reklámkampánynak (ami valóban profi volt és csak úgy szórták rá a pénzt), valóban elég durva mennyiséget termelt premierkor, de a második héten már elég nagy visszaesés várható.Szoval ha mint filmet nezed szerinted is szar, de ha elvakult kepregenyfanatikus vagy (mint te meg pl angry joe akinek tokmind1 mit mondtak akkor is kurva jo) akkor jo. :D Hat oke.

hiszen évtizedek óta ismerjük ezeket a figurákat a forrásként szolgáló füzetekből.

jaja egeszen biztos vagyok, hogy mindenki evtizedekig kovette figyelemmel boomerang vagy el diablo torteneteit. Vagy mondjuk Deadshotrol se most hall a mozibajaro nep 90%a eloszor. Maradjunk annyiban, hogy harley es joker az akikrol nagyjabol fogalma is van a plebsnek, (batmant nyilvan most nem szamitva) a tobbirol meg igy kb semmi. Nem lehet egy ilyen frencsajzot kizarolag a fanboyokra alapozni (ha igy tettek volna akkor pl kicsit karakterhubbek is lettek volna. Kocsog pimp joker b+ a vilag vicce pl. Lehet modernizalt valtozata a senki altal nem ismert 50 evvel ezelotti jokernek, de attol meg nem fog mukodni.Huh, ennek a filmnek nagyon gyenge lábai vannak. Gyakorlatilag csinált egy bődületes pénteket, viszont a szombat és vasárnap már órási visszaesés, BvS-hez hasonló arányok. Megnézzük, meglesz-e a bűvös 70% feletti drop következő héten. :P

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Maradjunk annyiban, hogy harley es joker az akikrol nagyjabol fogalma is van a plebsnek

Ki az a Harley?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Joker első számú rajongója, a kalapácsos baseball ütős bohóclány. At your service. ;)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámMi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Akarki, akarmit allit, a filmben gaz a segge, hiaba mutogatjak sokat. Szoval tokmindegy.

bocs mindenkitol, sztem a gyogyszerezes nem ugy muxik, ahogy keneÁ, a fem-joker! Gondoltam. ;D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Direkt írtam, hogy látszódjon a "plebs" műveltsége az ügyben.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Nem összekeverendő Harvey-val, aki meg Dent és Kétarc is egyben.
Harvy meg megint más, ő a rezidens wizardunk itt a RW-n. :P

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámA rezidens wizard mit jelent?- csak kivancsisag - ha azt, hogy fps csoda aki keptelen becsajozni es cirka tiz ev alatt sem tanulta meg hogy mukodik a valasz gomb a forumon, akkor ertem. :D

bocs mindenkitol, sztem a gyogyszerezes nem ugy muxik, ahogy kenehogy mukodik a valasz gomb a forumon,

És még hányan vannak rajta kívül!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek."Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."hat azert nem fogok valaszgombozni olyan kommentre ami elottem 1-2-vel volt max :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cutAzért célszerű, mert ha átkerül máshova a kommentlánc, akkor a tied nem fog kiesni belőle, illetve

ShowHide spoiler #

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Igy mar megvan, koszi!:)))

@Harvy!
No worries! Teged igy szoktunk meg, igy szeretunk! :D

bocs mindenkitol, sztem a gyogyszerezes nem ugy muxik, ahogy keneJoda írta: Szoval ha mint filmet nezed szerinted is szar, de ha elvakult kepregenyfanatikus vagy (mint te meg pl angry joe akinek tokmind1 mit mondtak akkor is kurva jo) akkor jo. :D Hat oke.

hiszen évtizedek óta ismerjük ezeket a figurákat a forrásként szolgáló füzetekből.

jaja egeszen biztos vagyok, hogy mindenki evtizedekig kovette figyelemmel boomerang vagy el diablo torteneteit. Vagy mondjuk Deadshotrol se most hall a mozibajaro nep 90%a eloszor. Maradjunk annyiban, hogy harley es joker az akikrol nagyjabol fogalma is van a plebsnek, (batmant nyilvan most nem szamitva) a tobbirol meg igy kb semmi. Nem lehet egy ilyen frencsajzot kizarolag a fanboyokra alapozni (ha igy tettek volna akkor pl kicsit karakterhubbek is lettek volna. Kocsog pimp joker b+ a vilag vicce pl. Lehet modernizalt valtozata a senki altal nem ismert 50 evvel ezelotti jokernek, de attol meg nem fog mukodni.

Tökre leszarhatod Boomeranget és Diablót, teljesen jól benne van róluk minden a filmben, amit tudni akarsz. Boomerang pl. nem is hasonlít nagyon a képregényes verzióra, a filmben nem csinál túl sok mindent, comic reliefnek használják, annak meg jó.

Leto Jokere meg egyszerűen túl sok hate-et kap, pedig igazából oka sincs rá, mert ember legyen a talpán, aki ennyi alapján megmondja, hogy rossz alakítás volt. Nem volt az, kaptunk egy vizuálisan tökre érdekes verziót a "clown prince of crime" (ehhez nem kell 50 évet visszaugrani, a Dark Knightot leszámítva bárhová nézel, Joker gengsztervezér is, nem csak egy pszichopata őrült) vonal erős jelenlétével, meg néhány poén jelenettel. Kb. ugyanannyi szerepe van a filmben, mint Batmannek, és egy SS képregényben is teljesen rendben lenne ez így.

Elvakult képregényfanatikusnak meg nem kell lenni, mindössze az utóbbi évek Suicide Squadja jön jól hozzá, ez meg talán nem az elvárások elvárása egy Suicide Squad film esetében. Tényleg nagyon durva, hogy egy képregényfilmhez ismerni kell a képregényt (oké, tényleg az, mert vizezik ezt, amióta világ a világ... most nem vizezték).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Zaxx! Ugyan ezekkel a gondolatokkal es erzesekkel jottem ki a mozibol. A kritikus énem latja a hibakat es nem talal racionalis magyarazatot arra hogy a masik felem miert elvezte ennyire piszkosul a filmet.Tökre leszarhatod Boomeranget és Diablót, teljesen jól benne van róluk minden a filmben, amit tudni akarsz. Boomerang pl. nem is hasonlít nagyon a képregényes verzióra, a filmben nem csinál túl sok mindent, comic reliefnek használják, annak meg jó.

Őőőő, akkor kiket is ismer mindenki évek óta a füzetekből? Deadshot-ot? Griggs-t? Rick Flag-et? Ismerjük már be, hogy a nevek akikkel telepakolták a filmet egyáltalán nem képzik a "mainstream" kategóriát amiket mindenki évek óta ismer, na. Szóval nem, a mutatvány ahogy te nevezed egyáltalán nem sikeres, mert egy végtelenül lebitított és elkapkodott bemutatást kap mindenki ami ráadásul egy végtelenül idegesítő és kicsapongó montázskollekcióban csapódik az ember arcába.

Boomerang meg leginkább az eredeti Boomerang fiáról van modellezve, illetve szépen összemosták a kettőt, mert egy ilyen vagány filmbe egy rasszista pöcs nem nagyon fért volna el ugyebár. Pedig annyira edgy minden benne. :D Vicc.

Na mondjuk a főkarakter Deadshot is baromi sok hasonlóságot mutat a képregényes mivoltával ahol ugyebár kb örül, hogy csatlakozhat a Suicide Squadba mert a lehető legszenzációsabb módon szeretne meghalni miután kicsit megkattan amiért lelőtte a saját testvérét. :D (igen, tudom hogy van egy kis mellékág amiben van egy lánya, de nem arról fogja ismerni az ember aki ismeri Deadshot-ot)

Egyedül Harley áll legközelebb az eredeti mivoltához ami egy elmondásod szerint "hardcore" képregényfilmben elég ciki szerintem. Elvégre ha már fanboyoknak készül akik ismerik a képregényt akkor talán nem kéne átírni minden létező pontját, nem?

Leto Jokere meg egyszerűen túl sok hate-et kap, pedig igazából oka sincs rá, mert ember legyen a talpán, aki ennyi alapján megmondja, hogy rossz alakítás volt.

rwurl=https://youtu.be/OLBWeWSjECQ?t=12s
Nem erőltetett, nem szar, dehogy. :D Brilliáns performansz. Feltétlen nem Leto-t okolom, nyilván egy fos elképzelésből nehéz aranyat kihozni, de a stílus ahogy beszél, ahogy kinéz az mind a legalja. Sokat elárul erről az is, hogy mikor kijött Leto-ról az első kép és kurvára szétakadt mindenki, hogy miért van teletetoválva faszságokkal akkor gyors tűzoltásnak jött a "csak tribute, de nem így néz ki a filmben" válasz a DC-től, ami mint kiderült elég nagy kamu volt. :D Nem azt mondom van egy pár másodperc amiben már majdnem okés lenne, de alapvetően ez az elpimpelt telefuxozott Joker szar. Pont. A Chappie-ből jutott eszembe az a balfasz Ninja, nagyjából az a szint. Ami nem túl jó... :D Nekem ha Joker akkor vagy az animated series-es verzió vagy a TDKR-s (képregényes). Őrült, vicces és teljesen kiszámíthatatlan. Nem pedig egy... Nem is tudom mi ez, vagy mi akart lenni. Az biztos, hogy (ahogy kb senki másnak) nincs sok köze ahhoz a jokerhez akit a képregényből vagy animált dolgokból ismerhet az ember. Talán a New52 stílusilag csak-csak, de karakterileg nehezen.

Elvakult képregényfanatikusnak meg nem kell lenni, mindössze az utóbbi évek Suicide Squadja jön jól hozzá, ez meg talán nem az elvárások elvárása egy Suicide Squad film esetében. Tényleg nagyon durva, hogy egy képregényfilmhez ismerni kell a képregényt (oké, tényleg az, mert vizezik ezt, amióta világ a világ... most nem vizezték).

Épp ez a lényeg. Csinálnak egy szénné hypeolt filmet aminek önállóan semmi értelme, mert 2 percben próbálnak bemutatni 6 olyan karaktert akiről rohadtul nem hallott még semmit aztán max ennyivel lehet takarózni, hogy "hát olvasni kéne a képregényt?" Nem. :D Ez nem így működik. El lehet ezt játszani pár nevesebb karakterrel, de ennyivel ilyen rövid idő alatt nem. Plusz attól nem lesz se fogyaszthatóbb se jobb a film, hogy elolvasod a képregényeket (ahol a karakterek mondjuk tök máshogy viselkednek és teljesen mások is). Az nem javítja neked ki az elbaszott vágást, az értelmetlen cselekményt és a hihetetlen borzalmas dramaturgiát vagy azt, hogy totálisan tét nélküli minden az egész filmben. Egyszerűen arról van szó, hogy a DC próbál iszonyatos tempóban loholni a Marvel után és egyszerűen nem fogják fel, hogy nem lehet egy csettintésre felépíteni egy koherens film univerzumot. Főleg nem úgy ahogy ők ezt szeretnék.

Amúgy értem én, hogy szerethető a film ez valahol, én is jókat derültem pár részen, vannak jó megmozdulásai, de nagy egészet nézve egy elkapkodott fércmunka az egész. Ezen se a képregény se a mentegetőzés, hogy 6 hét volt a megírásra nem segít. A BvS szvsz bárhogy nézzük sokkal jobb munka minden szempontból ennél. Pedig még nem kerítettem időt az ultimate cut-ra, de gondolom azzal méginkább.Ismerjük már be, hogy a nevek akikkel telepakolták a filmet egyáltalán nem képzik a "mainstream" kategóriát amiket mindenki évek óta ismer, na.

Senki sem mondta, hogy "mindenki", ahogyan azt sem, hogy mainstream karakterek ezek, de ettől még aki követi a DC-t, az többségükben ismeri ezeket a szereplőket. A Suicide Squad eleve arra hivatott, hogy ezekből az egyenként nem túl erős karakterekből rakjon össze egy érdekes mixet - ha ismered a SS-ot, akkor ismered őket is.

Na mondjuk a főkarakter Deadshot is baromi sok hasonlóságot mutat a képregényes mivoltával ahol ugyebár kb örül, hogy csatlakozhat a Suicide Squadba mert a lehető legszenzációsabb módon szeretne meghalni miután kicsit megkattan amiért lelőtte a saját testvérét. :D (igen, tudom hogy van egy kis mellékág amiben van egy lánya, de nem arról fogja ismerni az ember aki ismeri Deadshot-ot)

Nem olyan kicsi mellékág az, na meg az Assault of Arkhamba is ezt a verziót pakolták Deadshotból. Egyébként hiányzott egy olyan karakter a filmből szerintem, aki direkt meg akar halni, szóval ha ez zavart, akkor egyetértünk.

Mellesleg ne aggódj, tökre nem tartom hibátlannak a filmet én sem, mert elég sok mindent szerettem volna máshogyan látni fanként is (az R-es korhatár jobban működött volna, több szereplőnek kellett volna meghalnia, a végére elég karakteridegen lesz a sok érzelgősség, a sztoriba meg simán jöhetett volna több őrület és több meglepi a teljesen autentikus Suicide Squad feelinghez stb.).

Egyedül Harley áll legközelebb az eredeti mivoltához ami egy elmondásod szerint "hardcore" képregényfilmben elég ciki szerintem. Elvégre ha már fanboyoknak készül akik ismerik a képregényt akkor talán nem kéne átírni minden létező pontját, nem?

Tökre nem lett átírva egyik karakter sem, egyszerűen csak nem a legalapabb inkarnációikban látod ezeket a figurákat, ezért éreztem hardcore-abbnak az átlagnál.

Jokerről meg én sem zengek ódákat, de látom a potenciált ebben a karakterben, és szvsz ennyi is lett volna az értelme a dolognak ebben a filmben. Pl:

- Őrült és kiszámíthatatlan, de pont annyira "emberi" is, hogy remek maffiózó legyen, ez így ebben az összefüggésben meg még sosem volt filmben.

- Style over substance a csávó, és pont ezért lehet remek egy esetleges Batman filmben.

- Rohadtul tetszik, hogy szerelmes Harley-ba, és ez istenigazából pont az Animated Series verzióból lett átemelve: szereti verni az asszonyt, miközben imádja is, ami tökéletesen passzol az őrületéhez, persze ezt dinamikailag megint csak egy másik filmben lehetne igazán megmutatni, itt csak utalásokat láttál.

Itt annyira nem tartom erősnek, mint faktor a filmben, inkább annak az aspektusnak örültem, hogy "benne van a Joker a filmben, de csak egy kicsit, mert egyébként nem róla szól". Emiatt pl. nekem oké, hogy Leto panaszkodik a sok vágásért, csak leszarom, mert szerintem itt belőle most kb. ennyit is kellett felhasználni. Pont attól féltem, hogy tele lesz nyomva Jokerrel az SS, amiben sok keresnivalója egyébként nincs, szóval tök jó, hogy nem ez lett a helyzet.

Szerk: Ja, egyébként nem a tetkók miatt mondta a DC, hogy tribute az első kép, hanem az arckifejezés miatt, és nem is a tetkókat nem értették sokan (miért olyan ördögtől való egy tetovált Joker?), hanem a meztelen felsőtestet.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Tehát, ha valamirevaló DC cuccot akar nézni a pleb akkor csak a Gotham marad továbbra is ?

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökhttps://en.wikipedia.org/wiki/DC_Universe_Animated_Original_Movies
De kezd azzal, hogy újra nézed a teljes Animated-et. ('HBO-s', tudod.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawNem tudom, merre jársz a Gothamben, de a 2. szezon második fele nekem már annyira borzalmas volt, hogy szerintem ki is szállok a következőből.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Animatedet nem tudok nézni, animét se, valahogy nem köt le.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnökAkkor nézzél szart ;)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawElső évad végénél járok, részemről 9/10, egyik legjobb sorozat szerintem, lehet, hogy a 2. évad közepére elfárad, de ha a sorozat (S1) színvonalát hoznák a DC mozifilmek nagy gondok nem lennének. A Suicide Squadot is megnézem majd, ne nagyon nagy elvárásaim nincsenek.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!