Jelenlegi hely

Rajzok

Utolsó bejegyzés

goq képe
goq
Rajzok


A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.


KMZ képe
KMZ

Á, ezek ismerősek, asszem Ripla linkelte pár éve a művészet HQ-ban őket :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólAzt kétlem, mert most látom őket először.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.


KMZ képe
KMZ

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólAz elsőt kártyapaklin tudnám elképzelni, a második nem jön be. :)

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.


goq képe
goq

Pasztmek.
Hogy tud valaki ennyi démonnal élni?
Respekt :)

egy állatEgyétek meg a zöldséget mert elvisz Sándor a zsíros hajú lovag!
rwurl=http://i.imgur.com/YPM3VRX.png

Choose your next words with excpetional care!Bár ez festészet, de jobb híján ide:
http://imgur.com/gallery/8s9f5


KMZ képe
KMZ

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólEz ütött.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Ezek rohadt jók!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Én ezt az oldalt szoktam olykor bogarászni, jópár gyöngyszemet láttam már:

http://kotaku.com/tag/fine-art

Csak úgy hirtelen, mondjuk ez:
rwurl=https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/hfccshfwe4tnt6yxbfbr.jpg

Non serviam>>> http://www.rewired.hu/content/art
(Mivel én azt hittem, ez a topic a saját rajzokhoz van, ahogy HW-n is volt.)

Ha egy mod lenne kedves Chiller/KMZ/Reaper vonatkozó hsz-eit átmozgatni, vagy hasonló, az menő lenne. Kösz!

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawElgondolkodtam, van-e értelme saját firkákat megosztani De, arra jutottam, miért ne? Hm... bevallom, mind (döntő többsége) az iskolapadban, különféle unalmas órákon született meg, úgyhogy legyetek szívesek ehhez mérten megkövezni!

Springtrap Sketch (Ez pont nem sulis)
SCP - 1471 (Hogy a tanárom szavaival éljek - Rotringgal nem lehet rajzolni! Nem és kész!)
Draven - The Axecutioner | Kis "Erotika"
Jhin - The Virtuoso
Vel'koz
The Plague Doctor
Gabriel Reyes

Illetve két egeres rework/festés (GIMP Programmal):
Fulgrim (Re-paint)
Voldemort

Egyébiránt, valamennyi nem is mai alkotás, hanem legalább 1-2 éves. De, ez azt hiszem pont látszik a DA-n.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.Szép!Köszönöm. A hétvége folyamán most talán lesz időm egy Warhammer Karakter lefirkálására is. Csak azon agyalok, ki legyen az áldozatom. Igazából a technikában se vagyok túlságosan biztos, de lehet hogy nem megyek át a Virtuális síkra, és maradok a grafitnál. Valamennyi 'alkotásomhoz' már radírom se igen volt, szóval ha addig nem találok, az sem túl nagy ügy.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.Király rajzok! (Azért jó lett volna tudni előttük, hogy nőnemű vagy :D, mert így fura volt az erotikus rajz. :D)

ShowHide spoiler #


Oh, el se hiszed, mennyire vártam, hogy valaki megjegyezze, nem erre számított erotikus rajz alatt! Kár, hogy az arcokat nem láthattam. :(

Ahogy mondani szoktam, csak azért van meg még a glóriám, mert az ördögszarvaimon akadt, így nem hullik le soha. De, azért bízom benne, hogy tartós lelki sebeket nem okoztam vele.

ShowHide spoiler #

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.Harvyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.megrajzoltad az új gay meme főszereplőjét :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanHasználjátok egészséggel.
Bármilyen értelemben, természetesen ~

De, különben nem mondhatjátok, hogy nem lett 'nem irigylésre méltó' teste. Valljátok be, nagyon is akartok ti ilyen testet. Csak a póz nem túl bizalomgerjesztő (már akinek, ugye).

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.Ilyen fejet vágtam elsőre, de utána csak vállt rándítva elkönyveltem, hogy oké, ez az RW-n normális, vannak itt más fura srácok :D De azért lecsekkoltam a Deviantartos profilod :DValami ilyesmit képzeltem el én is. Öcsém is hasonlót vágott, amikor inni jött, és többet látott a kelleténél. Egy ideig nem is nézett felém többet. Érthetetlen!

Btw, öreg hiba volt. Mert lövésem sincs, miket osztogattam meg már ott a borzasztóbbnál borzasztóbb alkotásaimról, meg magamról. Igazából lenne is mit takarítani ott, mert nem minden 'rajz' éppenséggel, vannak ott ocsmány Editek is, de nem vagyok olyan megszállott művész lélek, hogy érdekeljen a DA oldalamon uralkodó rend. Mert... mert azt nem látom (bezzeg az Asztali ikonokat szín szerint rendezem, és oszlophossz alapján).

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.OCD much? :)Nem értem, miért vagy úgy meglepve. Hát be volt ígérve az amazon horda, nem? :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNa, szóval akkor CJ csak kibújt a szög a zsákból, amikor előbb köszönted meg a nőnapi köszöntést, mint egy igazi nő. Yaay! Van egy feka-nő imitátorunk is! Blackvesztita!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseAsztali ikonokat szín szerint rendezem, és oszlophossz alapján

rwurl=http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/omg_wtf.gif

Asztal. Ikonok. Szín. Oszlophossz.
Fogadjunk a háttérképhez is igazodnak!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Ennyi nő hordának kicsi, még packnak is :D Few, esetleg several, de akkor ide vesszük a langyikat is :DAnnak idején egy háttérhez választottam szín szerint a laptopomat is. De, igen. Muszáj, hogy ízlésesen rendezve legyenek és ne takarjanak ki olyan részeket a háttérből, amik fontosak, vagy dögösek.

Bár egy ideje pont cserélni szeretném már a mostanit.

What tremendous feats human beings are capable of once they abandon dignity. Yet I believe the most significant thing you could do is die.Oké, lehet, hogy egy fecske még nem csinál hordát, de legalább ver néhány hullámot. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!