Jelenlegi hely

Megjelent Steamen a Mortal Kombat X... vagy mégsem?

Utolsó bejegyzés

Megjelent Steamen a Mortal Kombat X... vagy mégsem?

Címkék:

Egészen pontosan ma reggel 6 óra óta érhető el a Mortal Kombat X PC-s verziója, de csak elméletben, ugyanis technikai problémák teszik lehetetlenné a játék letöltését.

A WB Games a Steam "Streaming Install" nevű képességére alapozva alakította ki a játék Steames verzióját. Ez azt jelenti, hogy első körben mindössze 3 GB-nyi adat települ a gépünkre, így néhány karakter és játékmód azonnal játszhatóvá is válik. A baj ott kezdődik, hogy a Steam nem kezdi el letölteni a program fennmadaró részét, maga a 3 GB-os csomag pedig csak a főmenü és a beállítások megtekintésére elég; ha játszani próbálsz, azonnal összeomlással jutalmaz a játék. A vásárlók ennek természetesen nem örülnek, így jönnek is szép számmal a negatív értékelések és a felháborodott kommentek. Most csak a legviccesebbekből szemezgetnék:

"Én feladom, megyek inkább Alexis Texast nézni!"

"Csak a főmenüt töltötte le. Ez a legjobb menü, amit évek óta láttam, hozza a Goat Simulator szintjét. Megérte a teljes árú vételt. 11/10."

"2015 legjobb menüszimulátora - IGN 10/10"

"Összevesztem a barátnőmmel azért, hogy játszhassak ezzel a játékkal, erre kiderül, hogy csak egy menüszimulátor! 11/10"

"Remek játék hatalmas újrajátszhatósági faktorral. Már vagy ötször mentem be a menübe fényerősséget állítgatni!"

"Igazán hibátlan PC port!"

Reméljük, hogy a Steam és a WB gyorsan orvosolja a problémát.

ÁPDÉT: IT HAS BEGUN! Délután 4 óta működik a játék ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!444

Szerkesztette: Doom - 2015 ápr 14


Azért az nice... :) Kicsit megnyugodott a szívem, hogy nem rendeltem elő. Könnyen lehet, hogy megvárom az első leárazást.Fasza. Nekem el sem indul a jatek. Meg a menut sem tudom "megcsodalni". Remelem mire hazaerek melobol osszekaparjak a jatekot.Mire hazaérsz, már a kontraszton is tudsz majd állítani.
Menüből!!!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Próbáljátok meg indítani -console -dedicated 127.0.0.1 paraméterekkel.

Akkor már legalább láthatjátok parancssorosan is a játékot! =D

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseMeg mindig csak a menu. Bar meg kell hagyni nagyon szep menuje van.:Daz hagyján de a beígért ps3 és xbox 360 verziók majd csak júniusban jönnek ki...állítólag. Most kicsit mérges vagyok

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!