Jelenlegi hely

Kvíz-Só


Kvíz-Só
Üdvözlet!

Első próbálkozás a régi nagybecsű KVÍZ-SÓ® felélesztésére. Egyelőre a végleges formátum nincs sziklákba vésve, és TBD állapotban van, de addig is kezdjünk neki!

A szabályok maradnak a régiek, pár kiegészítéssel. Az első kép pontban 15:00-kor kerül bele ebbe a posztba, utána feltehetően 5-10 percenként egy új komment keretében berakom a következőket. Mindenki képenként egyszer tippelhet, úgyhogy jól gondolja át mit mond! A választott film mellé egy rövid indoklást is tessék kanyarítani: vagy egy adott jelenet minimális leírását, vagy a helyszin megnevezését, csak hogy biztosra menjünk, hogy az egyén nem egy légből kapott valamit tippel be. Minimális magyarázat nélküli tippek figyelmen kívül lesznek hagyva.

Sajnos Jencibékát egyelőre nem tudok felajánlani (TBD), de nem fog a nyertes üres kézzel távozni. Egy csudaszép játék fogja a markát ütni, aminek kiléte egyelőre legyen titok. :) Ha esetleg az illetőnek már meglenne az adott játék, kedve szerint átengedheti másnak, vagy épp amit akar azt csinál vele.

Íme az első kép, hajrá IMAGE(http://i.imgur.com/eb1zvE2.jpg)

Szerkesztette: Strato - 2020 feb 24


Na vagy mindenki leszarja vagy senkinek nincs ötlete. :D Jöjjön a következő kép akkor...
rwurl=http://i.imgur.com/avSRyhr.jpgVagy túl szigorúak a szabályaid. :P
A tutibiztosra mennek, mert hogy ugye csak egyszer tippelhetnek.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Óbaz... Képenként. :D Elnézést. :D Amekkora érdeklődés van viszont akkor hagyjuk az egyszeri tippet aztán had szóljon, de azért ne floodba menjen át az egész.I dunno. Majd meglátjuk, hogy egyáltalán láttam-e.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Egyébként ez miért nem kerül ki főoldalra?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Nem vagyok hiriro. Próbakör csak. Majd lesz főoldalon is ha le lesz fixálva minden.

Addig is következő.
rwurl=http://i.imgur.com/zwYVyBe.jpgAvengers szerintem. Első kép az a földalatti hely lesz, ahol Selvig prof dolgozott azon a gépen, ami a Tesseract segítségével a portált nyitotta a film végén.Ön nyert. Nyereménye egy Crysis 2 Maximum Edition, privát üzenetben érkezik a kód. Gratulálok. :)Nah. Ezért mondtam, amit mondtam a kvízes topicban. A mostani filmeket nem mindenki látta, a fiatalságunk filmjei jobban egyeznek - akkor egyébként is mindenre beült még az ember. Én a fentit pl nem láttam, csak az első 20 percet.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Kösz, ráadásul ez pont nincs meg :)Nézd. Jópár éves már. A világon a 3. legtöbbet kaszált film. Otthon is baromi sok bevételt termelt. Én jóformán nem ismerek olyan embert aki ne látta volna (legalábbis eddig :D) RW-n van egy külön altopik csak ezeknek a filmeknek. Azért nem mondhatod hogy válaszottam egy 3 éves üzbék játékfilmet amit aztán tényleg senki nem látott... :D (kivéve Oscee valszeg)

@Jabba: dícsértessék, kösz az egyedüli részvételt. :Dpffff, egyszer lattam asszem, de nem biztos...meg arra sem emlexem, hogy lattam-e, nemhogy a kepekre. :)

covfefeBevallom, nem láttam, de gugli az első képet kidobta találatként. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Mindjárt kiderul h az oldalon senki nem látta az Avengers. Én lecsúszotam róla de máskor is legyen. Szabályok teljesen rendben vannak így.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrLáttam, de a képek alapján nem ugrott be :D

Szabályok teljesen OK-sak szvsz, bár pont lemaradtam :D

Esetleg máskor egy kép kivágását tessék kirakni, hogy gugli image search ne dobja ki elsőre? :D Vagy saját screenshotok?Saját volt, szerencsétlen választás és tekintve, hogy saját volt nem ellenőriztem le. :D Amatőr hiba, tanultunk belőle legalább. Majd a következő jobb lesz. :) Időpontban is, meg filmben is.esélytelen, még kazah termésből is csak 1 db filmet láttam :)

Regen minden jobb volt.Joda írta: Én jóformán nem ismerek olyan embert aki ne látta volna (legalábbis eddig :D)

Növelheted még eggyel a számlálót. :)

Joda írta: RW-n van egy külön altopik csak ezeknek a filmeknek.

Elsőként ment az unalmasba, a Mortal Kombatot is megelőzve. :D

Amúgy vmiért pont 15:00-kor néztem fel ma, és láttam is a topikot, de mivel utána több óra vezetés várt rám, ezért ellőttem én is a Gugli szörcsöt, és nekem is kidobta. Érdekes, hogy pont olyan képet választottál, amit valaki más is kiposztolt már valahol, pedig ennek azért elég alacsony az esélye.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.A szuperhősös filmeknek nagy a rajongótábora... de még nagyobb csendes tábor azoké, akik telibe xarják őket :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Ugyanez van a kazah naturalista kamaradrámákkal is, so what?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Mivel mindenkit marhára érdekel: én se láttam az Avengerst.

Prometheus nem lesz? Azt látta és szereti mindenki!

Sors bona, nihil aliud.Vajk írta:
A szuperhősös filmeknek nagy a rajongótábora... de még nagyobb
csendes tábor azoké, akik telibe xarják őket :D

nalam ez az "unalmas"-ok listaja...mar ezer eve:
rwurl=http://i.imgur.com/e62IHFj.png?1

covfefemind buzik vagytok

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldrlol, most licitáltok nyomorékságból?

Regen minden jobb volt.Mondjuk ebben adhatnál tanácsot. Szeretni, vagy utálni kell az Ávendzsert, hogy nyomi legyen valaki?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."nemtom nekem irtad-e (gondolom nem).
en nem utalom, de nem is szeretem, szimplan nem erdekelnek a "szupermenes" filmek.

covfefeAzt azért mondjuk megmondhatnánk neki, hogy a 24 viszont tényleg xar ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."teljesen irrelevans

Regen minden jobb volt.de latom, megy ez neked :)

Regen minden jobb volt.Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!