Doom

Utolsó bejegyzés

Doom

Holy fucking mother of god!!!

Trailer
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=NteAPGprDJk

 

Gameplay
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=shL92JjGpLI

Szerkesztette: Strato - 2016 feb 14


Karácsonyra gépbővítés. Eldőlt.

Well.... f*ck. o.OEz... Annyira jo hogy mar-mar megkonnyeztem! O.o


Lou képe
Lou
Donator

én meg remélem, hogy elég lesz, ami most lett véve fél éve, mert ez KELL

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen KingKicsit doom3 érzés, de nagyon baba lesz. A lánc-still-fűrész remélem már első pályán lesz, onnantól main fegyó lesz szvsz. :D Csakelnebszákcsakelnebszákcsakelnebszák.Ez így első ránézésre minden, amit valaha is reméltem a D4-től. KELL!Nem tudtam nem fültől fülig vigyorogni mikor a trailer végén előcsapja emberünk a BFG-t. :D Most már tényleg csak azt kívánom hogy ne basszák el, és a végtermék visszaadja amit itt láttunk. Mondjuk akkor meg piszok nehéz lesz megállni a PC-vásárlást... :)Choose your next words with excpetional care!Aztabüdösmindenitneki! Első napos vétel!!

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Sokat tanultak a srácok a Brutal Doomból :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Elég nice.

Új Doom új oldal. Az 1000 hozzaszolasnak meg kéne lennie.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Tno képe
Tno

Talán lehetne egy kicsit véresebb :P

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Hát ez bizony fincsi. Na valami ilyesminek kellett volna lennie a Doom 3-nak annó sok sok évvel ezelött. De jobb késöbb mint soha tekintve az elmúlt x sok év hervadékony FPS felhozatalát.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!Jó lesz ez! Tetszik az old school megközelítés: szemmel láthatóan semmi regeneráló életerő vagy QTE-faszság; ahogy annak lennie kell. A kivégzések, illetve a mászás meg a természetesebb mozgás kellemes újítás, noha utóbbi kicsit lassúnak tűnik.

A videók nincsenek még fent valahol tömörítetlen változatban?

Non serviamMultiplayer + pálya építés mód.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=_fVcyyvDdlE

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Szerintem ezt a modderek igen könnyen meg fogják oldani ;)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."nyáladzok és vigyorgok, mint egy idióta

ibi amentia latetimádom!
Csak legyen sok sok script :Dgameplay video 24fps 60helyett. Why do this Bethesda? :D

Amugy AZTAKURVA!!

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Mondom én, a legjobb dolog ami az iddel történhetett, hogy megvette a Bethesda...

Wolfi alapján bizony ez is jó eséllyel jó játék lesz. Megkockáztatom a régi kukázott verziónál is sokkal-sokkal jobb.

Egyébként csak szerintem akadozott a videó? Vagy ide megint a NASA gépe se lesz elég?Egyébként csak szerintem akadozott a videó?

Nekem is feltűnt ami azért aggodalomra ad okot ha már a trailerben is néha megakad a játékmenet.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Él a honlap is.
http://doom.com/en-us/

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Náááááájsz!

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!


CJ képe
CJ

Remélem rámennek majd a horror vonalra is mert ez inkább Painkiller mint Doom imho...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....Wow, ez üt... de a rohadt Fallout 4 teljesen elvitte a showt nekem: baszki, saját városokat építhetsz! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Az eredeti Doomok is inkább Painkillerek voltak mint horrorok. A Doom3 akart erre a vonalra rámenni és nem amiatt lett olyan amilyen de nem is segítette különösebben...

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!Úgy-úgy. Csak pislogtam az építős-barkácsolós résznél. Remélem, azért nem felejtik el, hogy a Fallout eredendően RPG, szóval nem megy ez az egész a párbeszédek, a felfedezés és a lokális sztorik rovására.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámde a rohadt Fallout 4 teljesen elvitte a showt nekem: baszki, saját városokat építhetsz!

Milyen remekséges ötlet. Mindenből kötelezően sandbox baromságot kell manapság csinálni...

Falloutba nem kellene ilyen csili csálé faszság... Valaha ez egy frankó RPG volt jó kis harcrendszerrel meg hangulattal most meg már ez is lassan átmegy ilyen GTA Post Apocalyptic cuccba...

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!Mondták, hogy teljesen opcionális, aki nem akarja, nem csinálja.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Most hívott egy nő. Mikor mondtam neki infókat, mindig azt válaszolta, hogy aha-aha-aha-aha, vagy ühüm-ühm-ühüm-ühüm, és pont annak a bizonyos híres Doom pálya zenének az ütemére. Szerintem ő is érezte, hogy valami nagy dolog van készülőben.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!