Jelenlegi hely

Akciós játékok

Utolsó bejegyzés


A kolléga mégsem tart rá igény, így még továbbra is vihető. :)



Túl sokat kértél érte? :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nyilván. :D

Nem, másik játékra gondolt, ez meg nem érdekli.



Assassin's Creed humble bundle, tudok adni egy AC3t és ACC Chinat



A korábban vett Telltale játékokhoz kaptam a Humble-től a Telltale saját rendszerében aktiválható kulcsokat. Ezek teljesen függetlenek a steamestől? Másképp kérdezve: ha egy játék Steamen aktivált példányát regisztrálnám játékon belülről a Telltale-nél, akkor az megy a Humble-től kapott Telltale-kulcs nélkül?
Mert, ha igen, akkor lehet, hogy tesóknak szétszórnám a Telltale-es külön kulcsokat. Mondjuk, ha nem, talán akkor is, mert már majdnem mindet végigjátszottam, és eddig sosem volt ingerenciám a Telltale-en is regisztrálni őket...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Hé ebből az első tier nagyon kafa. Pont a 2D-s részek érdekelnek valamennyire, a digitális AC1-et meg nem vetem meg.

Egyébként meg úgy összességében csak én érzem DLC baitnek mostanában ezeket a bundlikat meg leárazásokat? Mennyire gáz már, hogy itt is a második tierben hozzád vágják az AC3-mat, DLC-nek meg csak a King Washington első részét adják. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szerintem mindig is DLC/folytatás csalik voltak az ilyen kiadói csomagok. Az is jellemző, hogy a Unity persze ott van, de a korábbi Black Flag nincs.
Részemről a BF mellett pont a Chronicles kimaradt részeire voltam kíváncsi, szóval kapóra jött azért így is ez a csomag.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Na igen, ha a Black Flag lett volna ott a Unity helyett, simán befizetek a top tierre.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Azért nem olyan rossz már az Unity. Jó kis coop móka.



Pont olyasmi, amire nem vágyom az AC-tól. :D Egyébként én elhiszem, hogy nem rossz, csak annyi jobb elfoglaltságot találni nála, hogy abszolút nem érdekel.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ugyanolyan szar az mint volt. Sajnos.

Alap tier jo, a tobbi felejtos. Fillerekert megkaphattad mar ugyanezt evekkel ezelott.



Unity-t állítólag francia nyelven érdemes játszani (meg valamilyen felirattal).
Az alap tiert lehet, hogy megveszem, bár a szépérzékemet zavarja, hogy minden AC Steamen keresztül lett megvéve, a krónikák meg csak Uplayen lesz (fehér ember problémája #4525). :/

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én már csak sírva röhögök azon, hogy RENDSZERESEN akkor van engem is érdeklő humbibundli, amikor előreláthatóan három hétig fog pangani a számlám - uplay ide, meglevő AC3 oda, azért szerintem jó kis csomag ez, ennyit pedig tapasztalataim alapján még a Unity is megér, nekem legalábbis nem volt olyan negatív élmény a játék a tesztelésre kapott két hetes példányban, mint amekkora törést okozott sokaknak :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Van, akinek még nem volt meg, pedig érdekelte? :D Inkább a BW pontokat akcióznák ezek a szemetek!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Köv. Humble Monthlyhoz XCOM 2 jár €11-től: https://www.humblebundle.com/monthly
Ha most fizetsz, már viheted is.

ibi amentia latet



Hm, a januári Monthly egész okés volt...
Magyarán a februári tele lesz shovelware-rel. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



A karácsonyi vásár utolsó napján tényleg egy milliméteren múlt, hogy megvegyem a Trailst. Most bizony szentségeltem volna istenesen, az héccent. :)

ibi amentia latet



Na remélem lesz bőven belőle a kulcsos boltokban, mert ezért sem fogok (elő)fizetni.



Most miért, befizetsz 12-t, megkapod a 'komcsit (meg majd a többit egy hónap múlva), aztán simán megszünteted az előfizetést.
Vagy még mindig drágállod?

ibi amentia latet



Amit kapok hozzá pluszba, azok (valószínűleg) nem kellenek. És nem, nem fogom egyesével árulgatni. :D

Mindegy, erősen teoretikus lett a kérdés, valszeg Belgiumba (kezdetben) nem viszem úgysem a játékos gépemet, szóval mindegy is. Nem veszek semmit :D



Chiller írta: Amit kapok hozzá pluszba, azok (valószínűleg) nem kellenek. És nem, nem fogom egyesével árulgatni. :D

Ha - valószínűleg - nem fog kelleni az extra pakk, akkor az nem is faktor, és a kérdés csupán annyi, hogy sokallod-e a 12-t a zikszért. Mert azt igazán nem kéne, a többit meg majd elajándékozod nekem, vagy valami.

ibi amentia latet



De mondok jobbat: nekem már megvan a cucc, szóval lesz egy fölös kulcsom; megdobsz most €12-vel PayPalen, és máris neked adom (a majdani plusz játékok szörnyű terhe not included). :]

ibi amentia latet



Az alapjátékért talán megéri a 12 EUR, node mi a helyzet a 4 db DLC-vel? Nem nagyon szeretek úgy elkezdeni valamit, hogy nincs meg a teljes pakk.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Lou képe
Lou
Donator

pontosan ez a lényeg, sztem aki eddig kibírta alapjáték nélkül, annak most már pont fölösleges akár csak ennyit is áldoznia rá. 1 év múlva kijön mondjuk egy ultimate pack, és egybe tuti jobban megéri, úgy ad "teljes" élményt.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Jogos, bár az eddigi DLC-k innen nézve a meh kategória törzskönyvezett díszpintyei. Egy Enemy Within után elég nehéz nem csalódásként elkönyvelni a Firaxis post-launch teljesítményét (a Long War Studios / Pavonis modjai pedig úgyis ingyenesek).

ibi amentia latet



Pedig jó pofa ez a Humble. Egy éve kb. én is beruháztam így az Ark-ra, mert ki nem akar dinóháton dinogolni ugye, meg hát haver is jött volna, ő beszélt rá (és azóta is jön). Aztán miután senki sem válaszolt nekem a magyar szerókon (pedig csak azt kérdeztem, mivel lehet chatelni) és háromszor is agyonvert egy marok szúnyog, kukáztam a játékot. Aztán a havi játékok közt ott volt a Wasteland 2 D.C., ami rohad jó kárpótlás volt. A többi játék közül a Grav érdekel csak, majd ha nem lesz pre, a többi szívesen oda adom, annak, aki kéri, ingyé. Kivéve ha nő, mert akkor ofc. tits képet kérek cserébe, az se baj, ha saját ciciről küld. (Switchcars/Shantae & Pirate's Cruse/Sentinels of the Multiverse/I am Bread). :) Most ez az XCOM® 2 felcsigázott :)



Nézegettem valamit a tesó őskövületi gépére, ami még elmegy és két dolgon morfondíroztam.
Az egyik a Dishonored Definitive Edition (6.240Ft), a másik meg a Mass Effect Trilogy (4.200Ft), utóbbi még is három játék ha nagyvonalúak vagyunk. Viszont a boltos belengetett egy olyan verziót, hogy Dishonored Def. Ed. + Dishonored 2 2in1 és ez 14.000, ami nekem részben sok(k) árban, meg a fene tudja mikor lesz vas a D2 alá. Utóbbi esetén lehet mire lesz gép hozzá, addigra egyben megkapom 4K áron és vagy egyben ennyi lesz a harmadik résszel. :D
Szóval hezitálok most.



Én szívesen elviszem a Shantae-t, és ha szépen kérsz, még a cicis képemet sem küldöm el cserébe.

ibi amentia latet



Írtam egy üzenetet. :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!