Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno

Ja igen, ha vigasztal, én is így vagyok ezzel...

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Rune, Vajk: Részvét :-(
Én apám is elég érdekes, de szerencsére amióta megvan a kicsit, totál elolvadt tőle, és tök jó fej lett. Addig azt játszotta, hogy mindenféle szívességet tett amit nem kértél, és aztán évekig vasalta be rajtad...



A popszakma, meg úgy az egész világ.
Apósom kórházban, olyan beteg, hogy le a kalappal. Rohadt hosszú fárasztó dupla műszak. Zárás előtt bejön egy fazon, köszönés helyett azzal hogy "na akkor ezt ideadod hitelbe". Mondom azt viszi el amit kifizet uram, egyébként pedig nem tegeződünk. Ordítani kezdett, verekedni akart, atom büdös piaszaga volt. Aztán nagy nehezen kifizette a cuccát, elmondott mindennek ordítva, megint verekedni akart, kollegina mondta neki hogy kihívta a rendőröket, megint ordított, nagy nehezen kiment. Kérdeztem a kolleginát hogy akkor jönnek a rendőrök? Á, nem, azt csak mondta. Mondom azért legközelebb tehetné is, mert ha akkor épp még részegebb és tényleg nekemjön, nem hátrány ha valaki leszedi rólam, és az nem ő lesz...
Hazajövök, asszony is beteg. Felhív Skypeon mostohaöcsém, ő is. De legalább ő úgy látta, rosszabb már nem lehet egy kis netes közös öldökléstől :-) A végére végre lejjebb ment az idegem, addig remegtem tőle. A Starcraft gyógyít! Remélem nem találkozom többet azzal a részeges atkával, és még jobban remélem, hogy apósom helyrejön, mert atom szar állapotban van (diagnózis persze még nincs).
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=UKIh5_hp-A4



Apósom baja valszeg fertőző agyhártyagyulladás. Mire idáig eljutottak, már gépen megy a keringése meg a légzése. Átvitték másik kórházba, ott meg nem vették fel, hogy tele van. Egy órát a mentőben volt egy helyben állva, a gépeken. Átvitték a Klinikákhoz, most ott talán.
De mivel napok teltek el mire hajlandó volt kórházba menni, ott meg újabbak, ha tényleg agyhártyagyula, már szinte mindegy is lesz :-P
Ha kiirtja az antibiotikum és marad valami a keringésből/légzésből a végére, akkor se sok marad valszeg az agyából :-( Ha meg nem, akkor ennyi volt.
Most a család is antibiotikumot szed, hogy ha elkapták...


Tno képe
Tno

Anyámnak 2 éve volt agyvérzése úgy, hogy egy hétig lábon hordta az elsőt, mert a háziorvos nyilván nem tudta kikezelni azzal, hogy felír neki neocitrant, az újbóli vérzés után (ami már eszméletvesztéses volt) egy napot stoppolták a megyei kórházban, aztán vitték Debrecenbe. Klasszikus 50% esélye volt, ami azt jelenti hogy egy kisebbfajta csoda kellett volna ahhoz, hogy egyáltalán megmaradjon. Ehhez képest mára kb 100%-osan rendbejött, vezet, biciklizik, tanít. Egy fertőző betegség persze más, (főleg hogy a család biztos vígan szedi az antibiotikumot) de azért kitartást.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



jo eg
tarkomerevseg nem tunt fel senkinek?

Parizer forever.



Tno: Köszi!
Gabika: volt ott minden más baj is... Nem volt már teljes agyilag előtte se, meg elég sok keringési gondja volt amire durva gyógyszereket szedett. Ez eléggé bekavart, pl. gerinc v. agyfolyadékból lehet száz százalékra kimutatni a dolgot de nem lehetett mert a tetű Syncumartól nem lehetett szúrni-vágni...
Csináltak relatíve hamar egy agyi CT-t, abból más nem látszott, de az igen, hogy korábban is volt már egy-két mikro agyvérzése, attól lehetett hogy fura volt az elmúlt időkben.



Itt is volt egy hasonló idén, csak itt a 2.-at a doki maga okozta nem megfelelő adagban beadott injekcióval, és ebből nem lesz mentális felépülés. Mondjuk legalább azóta a légynek sem tudna ártani.



Jézusom! Jobbulást mindenkinek! Szörnyű lehet amikor még az orvosok ratesznek a bajra a hibákkal. Így már értem miért akartak jogon anno annyian orvosi kártérítési perekkel foglalkozni... Tegnap amúgy rám jött a para kicsit, mert a semmiből olyan idegesítő fejfájás meg álmosság jött rám, megfordult a fejemben h nehogy meningococus legyen, de szerencsére egy kiadós alvás után elmúlt minden.



Nokedli írta: De mivel napok teltek el mire hajlandó volt kórházba menni

Nagypapám két hónapja mikor meghalt, előtte másfél hónappal kettős koponyaalapi törést szerzett, meg agyvérzést.. azzal éldegélt, hisz ha lenne baja, akkor látná - tehát nincs.. :D

Az öregeknek sok kedve nincs élni eleve, meg hát tudják, hogy a kórházból kifele nem jönnek, szal inkább "kockáztatnak".

A kedvenc mondásom erre:

Nagymamám kemény asszony volt.. három férjet temetett el. Pedig abból kettő még élt.



Nagymamám kemény asszony volt.. három férjet temetett el. Pedig abból kettő még élt.

Ez nagy kedvenc :-)
Itt most felmerül hogy már akkor is romon lehetett az agya, és azért is volt dacos, részint a fertőzés miatt, részint a korábbi ezek szerint mikro agyvérzésektől
meg hát alapból is makacs természet
plusz ő a kerületi kórházban dolgozott n+1edik nemecsekként és utálta, és azért se akart oda kerülni.



Úristen, ehhez képest az én családi kínom picsafüst. Jobbulást mindenkinek...

Jó lesz az.



Ja, én is inkább befogtam a számat nyűgömmel, kitartás everyone és jobbulást a rászorulóknak.

De egy hasonlóan kemény probléma miatt nyitottam meg most is a topikot: eldönthetném, hogy a) kinyitom ezt a zubrowkat és akkor ma már nem megyek sehova vagy b) felkerekedjek a hidegbe visszaszámolni, hogy heló kibaszott 2017

Regen minden jobb volt.



Hát a zubrowka az jó szar, szóval azt én mindenképpen passzolnám :D



Almalével legjobbabb. És ez a legközelebbi, most, ami egy jó lengyel vodkashotra tud emlékeztetni :)

Regen minden jobb volt.



kedvenc piám a zubrowka, szóval igyál és HW-zz részegen :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



C ) vidd magaddal a Zubrovkát! Vegyél részt az össznépiben is.
Nekem úgy mutatták, hogy almalével és fahéjjal. Almáspitének nevezték, és tényleg emlékeztet az íze.



Egyszer voltam a nagy new yorki szilveszteri hepajban is, az se tetszett különösebben, itt csak nagyobb a tumultus :) Bár ott nem lehet utcán inni, itt meg igen. De inkábbb érdekelne a dolog Ausztráliában, ott nincs hideg :)

Regen minden jobb volt.



Ki ne menj, inkább főzz valami finomat magadnak.

Jó lesz az.



Ezek azért elég kemény helyzetek. Kitartást mindenkinek!

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Egyébként az a tradicionális módja itt, bár nincs itthon soba csak ramen. Az éjféli duhajkodás helyett inkább hajnalban megnézik a családdal az év első napkeltéjét (preferáltan egy hegyről), majd elmennek egy shinto szentélybe jó szerencsét kívánni az új évre (értsd: sorban állnak 1 órát, hogy bedobjanak egy 5 jenest).

Regen minden jobb volt.



Engem lehet, elátkoztak a kamik, mert mindig a két legkisebb címletet dobtam :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Tno képe
Tno

Ha legalább egy óráig sorbanálltál, akkor nem probléma :)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Tegnap 2 perc alatt megvoltunk az egyik populárisabb helyszínen, ha nem csúcsidőben mész, akkor nem vészes :)

Regen minden jobb volt.



vidd magaddal a bölényes fűszálast, csapódj hozzá japán iskoláslányokhoz, részegen fosszatok ki közösen egy bugyiautomatát, aztán hozz haza párat belőlük, kinn úgyse kúrják meg őket, mert ott már nem divat.

ha beválik építhetsz legális EU-ba passzolós társkeresőt elhanyagolt japó csajoknak, win-win.



Tudsz te még pár sztereotípiát belesűríteni :)

Regen minden jobb volt.



jó jó, de a csápos dolgok meg az automatába az apró marékkal szórása már kommerszek lettek volna :D



maradjunk az egyszerűbb sztereotípiáknál, etess velük sajtot vagy mondass ki velük mássalhangzóra végződő szavakat...



máskor azért nyugi ilyen helyzetben :) nekem volt 14 éve, bár nem a fertőző fajtából, csak a "sima". ha nincs tarkómerevség, akkor nem az, plusz masszív láz is kell hozzá.



Az ん (n)-re végződő szavak tuti mennek nekik :) Sajtból meg melepően sok van az egyik közeli szupermarketben, a kamu japán sajtokon túl vettem minap mozzarellat meg valami francia keménysajtot is.

Regen minden jobb volt.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!