Jelenlegi hely

Elhunytak

Utolsó bejegyzés


Ez olyan mint a hit. Vagyis pontosan az. Az embereknek jól esik valami pozitívba kapaszkodni, olyasmiben reménykedni, hogyha egy közeli, amúgy is indokolatlanul nagy feneket kapott dátum bekövetkezik, utána már minden jobb lesz.

ShowHide spoiler #

A hit pedig sokszor ügyesen megkerüli az értelmet.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



"The sun went up, the sun went down. Nothing changes"
- The Nice Guys

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



persze mindenkinek elege van belole, hogy 16 meg mivel/mitol lenne jobb a kovetkezo-de mindettol fuggetlenul nekem van egy ilyen elatkozott filingem

"okey-dokey!"



Keep calm and Carrie on :-)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Szerintem ez hülyeség, legalábbis én nem a hit miatt szoktam "2016-ozni" (hihetetlen, hogy az RW-n már ezt is utáljuk, jövőre már kisgyerekeket fogunk az ablakból fikázni, hogy "ne pattogtasd azt a kurva labdát, mert lemegyek és eltöröm a transformeredet, kisköcsög!"), hanem poénból. Ha logikusan belegondolsz, akkor valószínűleg simán csak az van, hogy az előző generáció teljes sztárgarnitújára éppen most szottyad össze, de az évszámot okolni a halálukért elég poén. Persze nem is ez a vicc, hanem az, hogy a Rolling Stonesból idén sem halt meg senki sem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én se vagyok híve ennek a 2016 takarodj már dolognak, de ti meg nagyon hülyén fogjátok fel. Itt nem a hitrol van szó, meg h azt hinnék az emberek, hogy majd jövőre minden jól lesz. Itt a dátum értelme a lényeg, amit számon tartjuk az éveket, napokat, stb. H tudjunk emlékeket egy adott időponthoz kapcsolni. Es amiért az új évet is ünnepeljük, egy tiszta lap, egy új kezdet, megnyugvás, az előzmények elengedese. Amit ti csináltok az ilyen ultra materialista, gepies felfogás (mondanam h informatikusokra oly jellemző...) ami bármilyen emberi viselkedést eelkonyvel hulyesegnek ami nem a logikán alapul.


LY képe
LY
Donator

Az index, a 444 meg még pár másik oldal is - szerencsére - lehozott összefoglaló cikkeket, statisztikákkal, tényekkel, szóval van azért ellenpont. 2016 (már megint) az eddigi legjobb éve volt az emberiség túlnyomó többségének, egyre jobban szorulnak vissza (szerk: globálisan...) a halálos betegségek, a szegénység, vagy az erőszak (a 444 egy erről szóló videót is talált, amit szintén érdemes megnézni).

Szomorú dolog a halál, ezt megértem; azt már kevésbé, hogy jobbára vadidegen emberek (általában nem is túl korai) halála miért vált ki ilyen erős reakciókat és pesszimizmust sokakból...


LY képe
LY
Donator

bármilyen emberi viselkedést eelkonyvel hulyesegnek ami nem a logikán alapul

Ez nem a logikáról szól, hanem hogy milyen szűrőn át nézed a körülötted lévő világot. Van rá persze egy csomó magyarázat; elsősorban a média hatása, meg az emberi psziché működése meg ilyenek. De egy intelligens embertől pont ezért is lehetne elvárható, hogy felismerje az őt érő befolyásokat és képes legyen túllépni rajtuk.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Komolyan mondom már csak röhögni tudok az RW-n ettől a kényszeres "kössünk bele mindenbe amibe csak lehet" mentalitáson. :(



LOL! na erről beszélek. Átlag emberekre vonatkozo statisztikákkal jönni híres emberek halálakor... Most csúnyán mondva kit érdekel a 7 milliárdból kb. 6,5 halála a hozzátartozoikon kívül. Igazából önmagában a halált is sokan el tudják fogadni, mint az élet szükséges része és nem sirankozni rajta. De ha olyan emberek halnak meg akiket a fél világ ismert, akik csodálatos, maradandó dolgokat alkottak, hatással voltak az emberiségre, az életünkre, akár jobban mint a saját szülei bizonyos embereknek na az fájdalmas. Es nem mellesleg garantálja h többé nem láthatjuk őket filmekben, nem hallhatjuk őket koncerten, nem fognak új számokat írni, stb. Óriási befolyása van az életünkre, hogy pár szazalekkal visszaszorult a szegénység a világ másik felén...



Moken írta: Es nem mellesleg garantálja h többé nem láthatjuk őket filmekben

rwurl=http://i.imgur.com/peUC289.jpg?1

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Boz képe
Boz

Mint ahogy x és y halála tuti olyan óriási befolyással van a világ másik felén lévőknek! Vagy még sorolhatnám, lévén nem hirtelen váratlanul elhunyt emberekről van szó akik még javában tolták és tényleg világot rengető hatalmas dolgokat alkottak, hanem befutott öreg szottyosokról többnyire.

Legalábbis én nem tartom túl jelentősnek Leila hercegnőt és mittudomén ki volt még mostot. Persze szomorú, de mégse kéne egy művész halálát az emberiség fejlődéséhez érintő dolgokhoz hasonlítgatni.

btw nekem nincs bajom azzal, ha itt "siránkoztok", arra van a topic, elolvasom, esetleg én is beírom , hogy rip, de emellett már nem tudtam elmenni :)

Éljenek a videojátékok!



Az csak egy oldala a dolognak h többé nem alkothat, itt az életmű elismerésén, hatásán van a hangsúly. Hidd el a legszegényebb részein a világnak igenis egy jó zene vagy film sok örömöt adhat az embereknek. Afrikában Swarczit, Stallonet, Bruce Leet, stb. ugyanúgy mindenki ismeri és imádják (talán még jobban is, gyermeki rajongassal).



LY írta: Szomorú dolog a halál, ezt megértem; azt már kevésbé, hogy jobbára vadidegen emberek (általában nem is túl korai) halála miért vált ki ilyen erős reakciókat és pesszimizmust sokakból...

So much this!

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Alig vagyunk pár tucatnyian. Ha már kötözködés se lesz, akkor végleg lehúzhatjuk a rolót :D



én csak az évhez kötődést emeltem ki olyat mint tényezőt. persze én is sajnáltam az elhunyt nagyokat, de kicsit túl lett már tolva ez a "fuck off 2016"
ha január elsején meghal swarci, akkor az lesz az elátkozott év?
(amúgy persze, hogy az lesz, de most nem ez a lényeg :D )

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



lassan minden topik "Vitatkozzunk az elveinkről" témába megy át...:D



So much this.

Nem gondolom, hogy az emberek java része komolyan gondolja egy év hibáztatását pár ember haláláért csak szimplán "poén". Jól esik valamit hibáztatni de senki nem gondolja komolyan, szóval nem kell túlpörögni a dolgot.

Choose your next words with excpetional care!



Így.



En se ertem, minek belekotni szegeny 2016-ba, mikor csak egy kvazi random szam valami kvazi random rendszer szerinti szamozasban (itt Japanban amugy is 28 a 2016) es amugy az ev soran annyival tobb pozitiv dolgot kapott az emberiseg, mint negativat :)

Regen minden jobb volt.



Meghalt Debbie Reynolds, Carrie Fisher édesanyja, 1 nappal lánya után :'((( Ez valami hihetetlen szomorú. Ének az esőben hatalmas kedvencem ráadásul.



Szerintem is objektiven nezve egesz sok dologgal lett jobb az emberisegnek mint szar tortent, csomo dolog javulasnak indult vagy jobba lett.

Szemelyesen is nezve 2016 egy kivalo ev volt szamomra csomo pozitiv dologgal es fejlodessel vegre.

De megertem azokat is akik tovabbra is shitty-n tekintenek az eletukre es nem tudjak magukak kihuzni a negativ tudathalmazbol. Remelhetoleg erosebbek lesznek 2017-ben es felulkerekednek.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Pedig tévedtek, 2016 számmisztikában is különleges. Mindegyik a 3 vonzata (2+1 = 3, 6/2 = 3, 6-1-2 = 3 stb.) És mindenki tudja, hogy ez mit jelent 2017-re! Így tényleg takarodjon a pcsába 2016.
Amúgy durva Debbie Reynolds, nálunk is 3 temetés volt idén (mamám + 2 gyereke, anyám készen is van) :(



Half Life 3?

Choose your next words with excpetional care!



;) Minden jel erre mutat.



Igen, az biztos, hogy nem lesz jövőre.

Cartwright: bizakodva tekintek jövő ilyenkorra, amikor kiderül, hogy melyikünk a nagyobb jós :)



Regen minden jobb volt.



ez jó :D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!