Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


Azt sem tudom, hogy ki az egyébként. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



*legyint* csak egy race-mongering fasz, allandoan probalja szittani az mondvacsinalt ellenteteket, es konkret viselkedes helyett a borszinre fokuszalni. tl;dr egy igazi fekete rasszista. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Először is demonstrálni illene, hogy valóban létezik ilyen rendszerszintű probléma

Évszázados hagyományai vannak a fekákkal szembeni előítéleknek az amcsiknál, és milliónyi oldalt találhatsz csak kriminológiában arról, hogy a probléma valós és létezik. Nem minden ott dől el, hogy putriban élünk meg kulturálatlanok vagyunk... többek között feltétlenül az sem, hogy miért élünk putriban és miért vagyunk kulturálatlanok. A probléma tagadása nem reális.

Csakhogy rossz oldalról akarod megfogni. Valóban változás szükséges, és ennek egy igen jó első lépése a rendőrképzés szintjének megemelése, de a lényeg a kérdéses közösségek "megreformálása", a belülről, önszántukból jövő változás. Iskoláztatás. Rendes, teljes család, apával a képben. Az utcai gangsztavadromantika és a vele járó rendőrellenesség, gang warfare stb. elhagyása. Csupa kritikus fontosságú dolog, amiket szinte szóba se lehet hozni, mert rögtön rasszista leszel a mainstream sajtó szemében. Ez a szomorú. A zeitgeist olyan kurva progresszív lett, hogy rasszistának számít, ha valaki jobbat vár el a legrosszabbul teljesítő rétegtől, és bizalmát fejezi ki az iránt, hogy ez a réteg saját magától is meg tudná indítani, kieszközölni a változást.

Egyetértünk... csak ők már elég régóta ezt csinálják ám, és én nem a hipotetikus jövő felől érdeklődöm meg arról, hogy hogyan lehet ezen mondjuk néhány emberöltő alatt változtatni, hanem hogy most hogyan másként lehetne demonstrálni egy, a mostban létező probléma ellen? Neked az igazságszolgáltatás demonstráló jellegű megakasztása már sok (nem fognak tőle gyilkosok rohangálni az utcán, ha ettől félsz)? Mégis hol máshol ragadd meg az igazságszolgáltatásban lévő problémát, ha nem az igazságszolgáltatásban? Eleve elég aggályos már az a felvetés is, hogy a feketék a lemaradásukat csak és kizárólag maguknak köszönhetik, mert teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem így van. Ugye elég nagy segítség lenne a lemaradás csökkentésében pl. az, ha nem lőnék le őket állandóan. :D

A videón legyilkolt Scott pl. lehúzott két évet a tengerészgyalogságnál (valami drogprobléma miatt leszerelték), építőmunkás volt, aki éppen saját maga masszőrré átképzésén dolgozott... csak ugye aztán lelőtték, úgy meg már egy kicsit nehezebb a társadalom hasznos tagjává válni. Érted, nem a gettófekát lőtték le (olyan környékre a zsaruk ki se mernek menni a kommandó nélkül :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Közben megnéztem és láttam, hogy CNN-es... na, odáig nem merészkedem, hogy CNN-t nézzek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Tehát egy bedrogozott, bepialt ex tengerészgyalogos nem jelentett veszélyt a rendőr életére?



A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján? Nem, egyáltalán nem (egyébként meg a Coast Guard az nem pont a Rambo kategória).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta:

Először is demonstrálni illene, hogy valóban létezik ilyen rendszerszintű probléma

Évszázados hagyományai vannak a fekákkal szembeni előítéleknek az amcsiknál, és milliónyi oldalt találhatsz csak kriminológiában arról, hogy a probléma valós és létezik.

Nem a régmúltról beszélek, bármennyire azzal dobálózva igyekszik is bűntudatot gerjeszteni a másik oldal. A statisztikák pedig tényleg beszédesek, csakhogy az egy főre eső feketeölés hatóság által eléggé egybecseng a szintén kiugró fekete bűnözési rátával, nem beszélve a black on black crime-ról, amiért persze szintén mindenki más tehet, őket magukat semmiért nem szabad felelőssé tenni...

Egyetértünk... csak ők már elég régóta ezt csinálják ám, és én nem a hipotetikus jövő felől érdeklődöm meg arról, hogy hogyan lehet ezen mondjuk néhány emberöltő alatt változtatni, hanem hogy most hogyan másként lehetne demonstrálni egy, a mostban létező probléma ellen?

Nagyon sajnálom, de erre nincsen gyors és sima megoldás. A jövő a lényeg, nem az azonnali kielégülés. Gyerekes vagdalkozással nem lehet stabilitást célzó változásokat alapozni. De mi lenne, ha a BLM mondjuk bűnözésellenes, antigang dolgokat szervezne, a bűnmegelőzésre is koncentrálna, konstruktívabban állna hozzá rosszindulatú dekonstruktív helyett?

Neked az igazságszolgáltatás demonstráló jellegű megakasztása már sok (nem fognak tőle gyilkosok rohangálni az utcán, ha ettől félsz)?

Egen, nekem egy gyilkos eleresztése faji-elvi demonstrációként már sok, én kérek érte elnézést...

Eleve elég aggályos már az a felvetés is, hogy a feketék a lemaradásukat csak és kizárólag maguknak köszönhetik, mert teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem így van.

Aha, és ezt ki a halál mondta? Én azt mondtam, hogy fel kell vállalniuk a változás szükségességét, és be kell vállalniuk az azzal járó melót. Iskola. Család. Rend és béke a közösségben. Marha egyedülálló luxuscikkek ám!

Ugye elég nagy segítség lenne a lemaradás csökkentésében pl. az, ha nem lőnék le őket állandóan. :D

ehh, oké, lehetsz a bohóc
bocsánat, vámpír!

ibi amentia latet



Aha, és ezt ki a halál mondta? Én azt mondtam, hogy fel kell vállalniuk a változás szükségességét, és be kell vállalniuk az azzal járó melót. Iskola. Család. Rend és béke a közösségben. Marha egyedülálló luxuscikkek ám!

Oké, de ha azt mondod, hogy NEKIK kell felvállalni a változás szükségességét, azzal azt is üzened, hogy ők juttatták magukat olyan állapotba, hogy magukat kelljen kihúzniuk a szarból. Lehet elütni a rabszolgaság és a sokévtizedes társadalmi elnyomás indokát azzal, hogy az már a régmúlt, de pont a régmúlt az, aminek nagyon sok szempontból hatása van a jelenre is. A néger gettók nem csak úgy kinőttek a földből, hanem simán csak az a nagy helyzet, hogy ha a fekát fizikai munkára tartod, olvasni meg csak minden századikat tanítod meg, akkor annak a hatásait te kurva sokáig érezni fogod akkor is, ha felszabadítod őket. Nem egy papír kérdése a dolog arról, hogy "Hé, haver, mától azt csinálsz, amit akarsz, na gyerünk, most aztán irány az egyetem!" Nem a bűntudat gerjesztéséről van szó, hanem történelmi és társadalmi tényekről.

Választ az eredeti kérdésemre meg azon kívül, hogy "javuljatok meg, basszátok meg!" még mindig nem kaptam.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



csomo segitseget megkapnak az orszag lehetosegei szerint manapsag mar ahogy te is meg en is. Csomo immigrans minden faszsagon, kulturalis es nyelvi akadalyon is atkuzdi magat, mert az orszaghoz akar vegul tartozni es azokat az ertekeket kepviselni amit az a nyugati nep.

Plusz a legtobb fekete meg csak nem is "afrikai bevandorlo", hanem csomo generacio ota itt elo es oda szuleto ember, ami hatalmas elonyoket jelent egy egy immigranssal szemben, aki 2x annyira kemenyen kell hogy dolgozzon hogy egyaltalan ervenyesulni tudjon.

Ez nem valami evolucios IQ kulonbseg amit le kellene szurkolniuk. Ha hisszuk hogy egyenloen intelligensek biologiailag mint emberek, akkor ra kell jonniuk maguktol is hogy ha butasagokat cselekszenek. Nem gondolom hogy ne "tudnak" hogy bunoznek, elonytelen donteseket hoznak, es csak kiszolgaltatottan vergodnenek a rendszerrel.

A rabszolgafelszabaditas tobb 100 eve volt mar, azota minden szaron atment mar az emberiseg es a mai "kiszolgaltatott" feketek ugyanolyan resze a tarsadalomnak mint a tobbi ott elo ember is.

Boven volt idejuk felzarkozni kulturalisan, de a kultura nem olyan hogy te mint kulso ero, ontod a penzt az emberekbe, azok meg majd ennek hatasara megvaltoztatjak a gondolkozasukat.

Nekik kell akarni megvaltozni, es ez fog meginditani egy folyamatot, elkezdik majd hasznalni a lehetosegeiket amik megadattak, iskolak, stb.

Kerdezd eloszor meg az emberektol, akarnak valtozni? Ameddig nincs bennuk a javulni akaras vagy, nem tud sehova menni a dolog.

"javuljatok meg, basszátok meg!"

pedig ez a valasz ra. Ha jobb eletet akarsz, javulj meg es tedd magadnak es masoknak jobba. Nincs konnyu valasz ra, minthogy minden masik ember is egesz eleten keresztul dolgozk ezeken, kemenyen.

Szerintem amugy egyre tobb feketenek van ki a fasza a szerencsetlen elettel, eszreveszik magukat, es szeretnenek megvaltozni jobb eletet kerekiteni maguknak. Ezek az emberek fel is fognak tudni kerekedni a szerencsetlenebb gyokereikbol, es a pozitiv peldaik segithetnek meggyozni a tarsaikat is, hozzatartozoikat is.

En okoltam a szuleimet hogy alig iskolazott, egyszeru emberek voltak, akik fogalmuk se volt hogy merre kellene mozdulni vagy gondolkodni a vilagon? Okoltam az orszagot hogy korrupt mint a rak es semmi erdemleges lehetoseget "nem tett alam"? Okoltam a rendelkezesemre allo iskolakat hogy szinte semmit nem ertek es ott is allandoan a kulturalis szerb vs magyar gyulolkodo veresekkel vagy keselesekkel kellett a mindennapjainkat leelnunk, normalis szocialis atmoszfera helyett?

Sirhattam volna egesz eletemen keresztul, hogy trianon, kirekesztes, kisebbseg elnyomas, nem torodes, stb, de minek.

A szituacio, amibe beleszulettel a szituacio amibe beleszulettel. Orultem hogy ennyit is megkaphattam, lehetett volna sokkal szarabb sorsom is, pl egy eldugottabb Afrikai vagy Azsiai bena faluban. Senki nem ugyanarrol a lepcsofokrol indul, de vegul te valasztod meg hogy mive fogod tenni magadat. A rendszer korulotted csak egy dolog (kb az emberek kollektiv probalkozasaibol es eletunk jobbatevesenek vagyabol kialakult valami), attol neked sokkal erosebbnek es talpraesettebbnek kell lened. Ezt kell hogy levagjak a fekak is.

Lehet elütni a rabszolgaság és a sokévtizedes társadalmi elnyomás indokát azzal, hogy az már a régmúlt

legtobb probleman amugy pontosan igy lehet tovabblepni. Hogy nem hivatkozunk allandoan rajuk es hibaztatunk mindekit ertuk, hanem tovabblepunk es a jovon gondolkodunk vegre, hogy milyen dontesekkel tudnank mi, es a gyerekeink kevesbe shitty eletet elni.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Hűha mi van itt.

Nagyon furcsa itt pár embernek az élethez való hozzáállása. Főleg mások életéhez.
Nem is értem hogyan lehet elfogadott reakció bárkinek bármilyen cselekedetére annak lelövése. Nem olunk embert. Pont. Nincs de, nincs semmi. Nem olunk embert.
Persze mostanában nagyon divik megint itthon is a fogat fogert szemet szemért elv, de azért kurvára elmúlt már a középkor.
Arról ne is beszéljünk hogy elméletileg az amerikai igazságszolgáltatásnak úgy kéne működnie, hogy inkább száz bűnöző maradjon szabadlábon mint hogy egy ártatlan embert elítéltjenek.

Psi. Kurvára le a kalappal előtted hogy honnét hová jutottál,de azért az picit más kategória, hogy nem volt elég jó az oktatás es, hogy nem volt mit enni három napig ezert ellopok egy rádiót és eladom 5$-t, vagy a fasz anyám miatt már 8 évesen drog függő vagyok és azért verem le a nénit a sarkon,hogy meglegyen a napi adagom.

Also:
rwurl=http://i.imgur.com/UXh9XOo.png

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Psi. Kurvára le a kalappal előtted hogy honnét hová jutottál,de azért az picit más kategória, hogy nem volt elég jó az oktatás es, hogy nem volt mit enni három napig ezert ellopok egy rádiót és eladom 5$-t, vagy a fasz anyám miatt már 8 évesen drog függő vagyok és azért verem le a nénit a sarkon,hogy meglegyen a napi adagom.

volt hogy szarabb haborus helyzet volt es nem volt napokig mit enni annyira le voltak amortizalodva anyagilag, a szuleim szintugy nem bunozesen tortek a fejuket hanem rokontol, vagy esetleg szomszedoktol kertek ideiglenes segitseget. Mindig azt kerestek hogyan tudnanak becsuletesen kilabalni a kakibol. Gyerekkoromra visszagondolva tipikusan alultaplaltak voltunk mind az osszes terstveremmel. A hires hipperinflacioban ami anno vegbement, sokan majdnem teljesen foldonfutova lettek mivel a penz elvesztette minden erteket, munka sem volt. Villanyaram se surun.

Ha a kaki legaljan is vagy, akkor sem a bunozesben kell keresni az opciot. Soha. Ez egy mindset csak amit be kell latni.

Feher ember szintugy lehet btw lepukkant es drogfuggo szuloktol detto, megsem csunya elnyomo systemic racism-et (vagy nalunk anno az orszagban epp nacionalitasbeli kulonbsegeket) hibaztatja, hanem szintugy keresi hogy mikent tud erdemlegesen kikeveredni belole es felulkerekedni az adott problemakon. Tudom hogy nem egyszeru, sot olykor baromi nehez lehet, de ez az egyetlen hasznalhato ut, a gyulolkodes, kovetelozes es szelso rossz peldanak az egyenes bunozes helyett.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Nem olunk embert. Pont. Nincs de, nincs semmi. Nem olunk embert.

USAban legit a halalbuntetes :D tehat igenis olunk embert. Ugyanugy termeszetes h onvedelembol szinten barhol barki megolhet mast. Elet vs elet azonos ertekek harca. De ott a millio abortusz, az eutanazia par helyen. Ott vannak a haboruk szuntelenul. Ez a nem olunk embert megis honnan jott? Ajanlom figyelmedbe a "Ha olni kell" cimu filmet (Spacey, SL. Jackson, stb. kicsit sarkit, de hatasos).



Az a baj h rohadtul nem egyenloek az emberek. Se nem egyenloen erosek, se nem egyenloen intelligensek, osztoneik urai stb.
En elobb halnek ehen meltosaggal minthogy barki eletere torjek, vagy sose eroszakolnek meg gyereket vagy not mert annyira kanos vagyok. De rengeteg ember meg igen, mert gyengebbek, butabbak, gonoszabbak. Az egyenloseg egy hatalmas nagy mitosz.



i know right, de minthogy te is probalod az ertekeidet terjeszteni es ervelni mellettuk, en is igy teszem, es ez a civilizacio/kultura alapja. Az erosebb, ugyesebb (nem feltetlen a leggazdagabb) probalja segiteni a kevesbe elonyos helyzetut, ahol csak tudja a maga modjan.

A fekak is kozelebb allnak egymashoz kulturalisan es jobban "hisznek" egymasnak mint egy "gonosz feher" embernek sokszor az o szemukben, igy ha egy hasonlo gondolkodasu feka mondja ezt nekikl, nem mi, akkor annak is joval nagyobb szemelyisegformalo hatasa lehet.

That being said, nalunk is mint mindenhol vannak gazemberek akik fuggetlen milyen jol elhetnenek, szintugy szandekosan valasztjak a bunozest es a masik atvereset, de ahogy haladunk elore a civilizacioban, es javulnak, erosodnek a kulturalis es nevelesi viszonyok, ugy szorulnak a hatterbe ezek a tipusu emberek is.

Lenyeg ami lenyeg, hogy probalkozni kell jobbnak lenni, barmilyen fazisban is lennenk, nem minden mast hibaztatni es "victim" szempontba tenni a helyzetunket, mert azzal csak a lehetosegektol zarjuk el fullra magunkat.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Fucking God, hova csavarod te ezt még? Mire végzel, én asszem néger leszek. :D

A "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitást meg ritkán látom ilyen szépen körbecsomagolva, nice job.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A feketék helyzete nagyon különleges USAban. Fizikálisan teljesen superiorjai a fehereknek, ami nem csak az alapvető genetikajuknak köszönhető, hanem annak is, hogy több száz éven át egy brutális mesterséges szelekció zajlott le. Csak a legerősebb, legjobb génekkel rendelkező példányok bírták ki a munkát/őket hagyták életben hiszen értékesek voltak. Ugyanez az oka annak, hogy Izraelben a fiatal zsidó nők egytől egyig bombázók szinte, az ottani tengerparton 10x annyi jó not látni, mint Miamiban, mert a nácik ezeknek a jó nő felmenoit nem ölték le. Na, de visszaterve USA-ra. A másik dolog, hogy az értelmi fölény jelenleg még mindig az fehereknel van, sokkal jobban iskolázottak, magasabb beosztásban dolgoznak, igazából jó kérdés, hogy valóban intelligensebb faj vagyunk e mi fehérek. Nézzük meg az amerikai focit, ahol egészen mostanáig az irányító (az okos, a vezér pozíció) teljesen fehérek által volt dominalva holott a csapat 90%a feketekbol áll. De éppen az elmúlt években kezd ez is megvaltozni, egyre több a tehetséges fekete irányító akik a fizikális fölényükkel kiegeszitve bohócot csinálnak lassan a maradék fehérekből. Na viszont ez az egész helyzet olyan, mintha a suliban a streberek csicskaztatnak a keménycsavokat. Ez az állapot feszültséget szül, és igazából a fehérek látják, hogy ha a tendencia így folytatódik, akkor szépen lassan kiszorulnak az élet minden területéről, kvázi az evolúció oda fog vezetni, hogy a tiszta fehér ember ki fog halni. Csak sokan ezt nem akarják ugye és próbálják erőszakkal meggatolni ezt a folyamatot, de kétlem h ez menni fog. Szerintem 100-150 éven belül teljesen beolvadnak USAban a fehérek, már most is meg lehet nézni milyen sok mixed race példány van, akik kiváló fizikális adottsagokkal rendelkeznek és a szellemi képességeik is toppon vannak. Ez a genetika alapszabálya, hogy két ilyen eltero genallomanybol születnek a legeletrevalobb egyedek. Én ezt egy jó dolognak tartom, mert én az emberiség érdekét nézem, és az az hogy a lehető legfejlettebb, legegeszsegesebb emberek szülessenek, kit érdekel h milyen színűek. A kutyáknál, lovaknal olyan szinten megy a tökéletes példányok tenyésztése, miért pont az embereknél adnánk ezt fel? (na majd valaki ezért jól le fog nacizni pedig az ötlet maga jó volt) Igazából az egész világ efelé halad, nem véletlen h mennyi ember panaszkodik, hogy a nőknek tényleg csak az alfahimek kellenek manapság, akkor is ha atveri őket, és inkább maradnak egyedül, minthogy összeálljanak valami selejtes pasassal. Forever Warban olyan szépen le van vezetve ez amúgy.


Boz képe
Boz

ideje volt belépni, mert már alig kaptam levegőt :D
rwurl=http://puu.sh/sYdzU/771722026f.gif

Éljenek a videojátékok!




Nyugodjon békében.



"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



http://444.hu/2016/12/24/hajnali-harom-ota-gyulnek-a-raszorulok-a-blahan...

A hét évesnél fiatalabb magyar gyerekek 42,2 százaléka él szegénységben;
30 ezer gyerek állandóan nélkülözik, 50 ezer rendszeresen éhezik;
150 ezer gyermek él olyan háztartásban, ahol nincs vécé;
200 ezer olyanban, ahol nincs áram;
4000 gyereknek nincs lakcíme;
ők, ahogy bárki más, akinek nincs lakcíme, semmilyen támogatást nem kapnak.

:'(

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr




"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



A morbid humor, meg a láb :-)



ah, amerika, ahol élőben közvetítik ahogy lelőnek embereket a rendőrök, de azt nem mondhatod youtube-on, hogy shit....
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=MOIJnQGspWc



kicsit felrevezeto a kommented, de segitek helyretenni. Ez a jelenseg nem ujkeletu dolog, mar egy ido ota ugy megy, de ezt hivjak amugy szabadsagnak. El tudja donteni a reklamozo ceg is hogy miert ad penzt vagy miert nem. Mondhatod te ezekutan is gond nelkul hogy shit, fuck, vagy barmi, es videozhatsz is amit akarsz, de nem biztos hogy minden ceg boldogan asszocialja magat veled es ad penzt a reklamaiert, ami teljesen rendben is van. Fuck 'em. Lesz boven masik akik igy majd azok helyeben tobb exkluzivast kapnak, vagy egyszeruen hasznalsz Parentont, Kickstartert vagy hasonlo platformokat es tamogatnak direkt a nezok ha ertekelik a faszsagaidat.

Ha egy ceg nem reklamoztatja magat sehol mert tul erzekeny es nem kap uj szemeket, el is kezd majd szarabbul teljesiteni, szoval kiegyenliti majd ez a PCseg magat a free marketen.

Szerintem ez teljesen korrekt igy, pont a forditottja nem lenne az, ha neked kotelezo lenne tamogatnod barmit, csak azert mert egy rendszer kimondja. Aki ugyesebb es kevesbe szivbajos, majd meg jobban jar.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Szomorú az ilyen mindig, de ez kétélű fegyver, főleg ilyenkor. Pl. most sincs nagyon kép a tömegről (közelről, nem véletlen tudom, ugye személyiségi jogok. Vagy pedig azért nincs, mert ja). De itt egy tavalyi kép (miskolci ételosztás), ahol tömegverekedésbe trollkolott az esemény, annyira sok "rászoruló" volt:

Sajnos.



És most mi a baj a képpel? Az hogy cigányok? Vagy mit kell nézni. (bzw a balahan lakom szóval minden nap láttam az eseményeket)

Gondolom a sok cigány zavar a képen. Ne aggódj volt elég nem cigány is. Mindenki szopik nem kell félni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Aha :) Pont ezért nem nyomatják a képeket, mert tudják, hogy ezekkel a romás éhezőkkel lófasz adományt nem gyűjtenének, és az általad felsorolt statisztikát is másképpen látnák az emberek. A sok, éhező gyerek egyből, mint roma gyerek lesz és ergo le sem szarják a népek, már nem megrázó a stat.



Én híradást láttam több csatornán, ott alig mutattak romákat, inkább a csöves volt menő idén, és ami IRL rémlik, az alapján is inkább a csöves jellemzőbb az ilyen helyen, nem a cigány.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!