Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Jézus Krisztus... Vérzett a fülem Darth Vader és C3PO szinkronjától... :( Azért a Vader utolsó jelenete odavágott rendesen. Jöhet még ilyen!

+1 Amikor a vak fickora ráhuzzak a zsákot.



a vak fickót amúgy ismerni kéne valahonnan? mert pár kommentből itt az jött le.



Donnie Yen
Kung-fu filmjei vannak. Én főleg Ip Man filmjei után figyeltem fel rá, de akad jó pár filmje ahol lehetett látni.

Choose your next words with excpetional care!



Gondolom, ez a két csávó már a "nagy Kína" nézőinek a kedvéért került be. Szerencsére abszolút nem lógtak ki.

Más: a magyar szinkronos verzióban úgy hallottam, hogy két rohamosztagos éppen arról beszél séta közben, hogy le kell már cserélni a T15-ösöket. Gondoltam, jól rákeresek itthon, de csak T16 néven találok bármit.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



már a "nagy Kína" nézőinek a kedvéért került be

Bizony, ezért nem is akarta elvállalni elsőre a "vak" csávót játszó színész. Állítólag az ő ötlete volt, hogy vak legyen, vagy kikötése, vagy valami, hogy ne csak úgy be legyen toloncolva a moziba, aztán persze megy a PR ezerrel, meg a bulvárosítás, szóval, hogy mi igaz ebből...

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Na, ezt a filmet még egyszer meg fogom nézni, és ilyenre nálam csak a rendszerváltás előtt volt példa.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Gondolom, ez a két csávó már a "nagy Kína" nézőinek a kedvéért került be.

Lehet (sőt, biztos), de azért egy Donnie Yen szintű harcművész bármelyik akciójeleneteden emel egy fokot, szóval nem hiszem, hogy rosszul jártunk volna vele.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Na, ez tenyleg zavaro volt!
A vak csavonal szerintem

ShowHide spoiler #

Osszessegeben jo film, mert tobbsegeben talalhatok benne jol megvalositott dolgok, de ami meg rossz, az nagyon. Erdekes, hogy meg senki nem irta, hogy

ShowHide spoiler #

ShowHide spoiler #

Kozben megvolt masodjara is. Tovabbra is baromira elveztem es nagyon gyorsan elrepult a jatekido. Most 3dben volt, ami rohadtul felesleges es csak sotetebb a kep ami zavaro. Semmit nem ad hozza szoval inkabb kerulendo kategoria.

Nem tudom amugy mi a bajotok a vak ficakkal. Tok jo kis karakter. Nekem tetszett az is hogy bohokasra vettek a figurat. Masra szamitottam tole.



Aki át akarja élni újra az utolsó 3 percet egész jó minőségben:

ShowHide spoiler #


Megnéztem.

ShowHide spoiler #

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Te filmes/jatekfejleszto szakmaban dolgozol?



meg kell majd néznem a gyerekkel is, már alig várom. :D

komolyra fordítva, hogy így leülepedett, a negatívumokból igazából csak az emberi interakciók szánalamssága maradt meg, a többi aránylag jó volt (legalábbis fényévekkel jobb, mint az EP7 után, amire ilyenkor más semmi cselekményre nem emlékeztem, talán mert nem is volt benne.)

Azt nem értem emberi vonatkozásban, hogy

ShowHide spoiler #

Jha és

ShowHide spoiler #

Na jó, mindegy, nem baszom fel magam, majd a következő nézésél figyelek ezekre. Perpill szánalmasabb az összhatás, mint a prométeusz után, pedig az nagyon beadta. Szerencsére nem tudott alá menni, kétlem, hogy valaha is sikerülni fog, De Attila1234 mondása, hogy

ezt vagy fogyatékosok csinálták, vagy fogyatákosoknak, más megoldást nem tudok elképzelni

hát csak egy hajszál kell, hogy ide is igaz legyen.



Teljes mertekben igaz amiket irsz, de valahogy megis szorakoztato lett osszessegeben, ami az EP7nek nem sikerult.



Köpjetek le, de én Star Warstól nem várok logikát... Szórakoztató volt. A robot kifejezetten. A végén Wader olyan tökös, mint a Nyepulák.

régen volt már ilyen kemény a gonosz. Nekem Donnie Yen is bejött.

ShowHide spoiler #

Ami nem jött be, hogy nem bírták kikerülni a "kötelező" hollywoodi kliséket. Lelkesítő beszéd a(z azelőtt húsz perccel hitetlen) csajtól, leszakadó hídon végigfutva utsó pillanatban megcsimpaszkodás, robbanás elől menekülés, stb...
Egészében, hogy magamat ismételjem, szórakoztató volt, ennyit megért az életemből.



Nokedli írta: ennyit megért az életemből.

ez kb. úgy hangzott, hogy "minden esélyt megragadok, hogy legyen alibim nachost tolni. jalapenoval, meg sajttal. sok sajttal!"



A résekbe ütött :DDDD hát ez kesz :D



Jó, bocs, ez ilyen hülyeség, meg biztos senki mást nem izgat, én se értek hozzá, csak sok HEMA videót nézek és azért... Elvileg pont így kell páncél ellen, hogy oda támad ahol nincs lemez, vagy kibillenti mert nagyobb a páncélos tehetetlensége. De mondom, ez így abszolúte nem aktuális egy Star Wars filmnél, ezért is tettem spoilerbe... Mindegy :-)



Hát izé én nem vagyok olyan hardcore fan, de ez a két óra kellemesen telt vele, így értem.


LY képe
LY
Donator

Asszem kicsit most szembe fogok menni a sodrással... de így legalább be lehet dobni a kövezős gifeket.
Szóval ez szerintem kb. pariban van a Force Awakens-el.

A sztori teljesen jó, szépen felépíti a Birodalom és a Felkelők belső konfliktusait, így már egész logikusan következik hogy az egyik oldalon a belső hatalmi harcok szükségszerűen vezettek olyan hibákhoz, amik végül az egész rendszert megrengették. A szabadságharcosoknál meg azt lehet elfogadni, hogy miért vállalnak be egy ilyen iszonyat kockázatos lépést, és hogy a komoly véráldozat ellenére ez mégis csak tovább növelte az erejüket. Tényleg az a legjobb megfogalmazás, hogy ez az első tényleg "háborús" SW film, ráadásul abból is a jó értelemben vett földhözragadtabb fajtája.
Tetszett még az is, hogy meredekebb ötleteket is fel mertek vállalni...

ShowHide spoiler #

de egy ilyen blockbusterben ez akkor is tökös lépés.

De az egész a moziban mégsem működik elég jól, én még leginkább a rendezésre és a színészekre tudom fogni a dolgot, meg talán az újraforgatásra. Ez is egy olyan film, aminél érzed azt hogy itt és itt vannak a nagy érzelmes részek, de mégsem váltják ki a megfelelő reakciókat, és ez az egész élményt alá tudja ásni.
De akkor is sokat elárul egy filmről, ha a szarkasztikus droid a legerősebb karakter és

ShowHide spoiler #

.

Plusz sajnos a zene sem működik, és nem elég hogy önmagában sem - minden alkalommal, amikor egy klasszikus dallam szerepel egy pillanatra, akkor azonnal erősebb lesz a hangulat; és aztán amikor visszatér az original score, akkor csak még erősebben érzed a kontrasztot. Én egyébként szeretem a zeneszerző munkásságát, de ez sajnos nagyon zavaros és összességében erőtlen lett.

A látvány is nagyon rendben van alapvetően, a legkisebb csavartól a csillagrombolókig és a végig csodálatos Death Star önmagában is megér egy misét - de ezt is sikerült a már sokat emlegetett dolgokkal tarkón vágni.

ShowHide spoiler #

Szóóóóval... Nekem az az első benyomásom, hogy ez a film majdnem mindent jobban csinál, mint amit a Force Awakensben kritizálni lehetett, eredetibb, következetesebb, tökéletesen hozza a régi trilógia kinézetét (és közben mégsem anakronisztikus), sőt képes érdemben hozzáadni a világhoz. Viszont ezzel együtt sok mindenben meg gyengébben szerepel, nincsenek benne olyan erős pillanatok mint amikor Rey végre kézbe veszi a fénykardot, nem stimmel a zene, néha túlvállalja magát az ILM és így tovább. Összességében a két új film holtversenyt tud hozni a negyedik helyre a régi trilógia mögött, bár ez alapvetően jó eredmény (hiszen régen minden jobb volt... ;).

Viszont annyiban nagyon nagy pozitívum azért, hogy a Disneyben megvan a merészség arra, hogy új dolgokkal kísérletezzenek, és nagyon remélem hogy ez nem csak a spinoff filmekben marad meg, hanem az Episode VIII és IX is kap lehetőséget erre...



Megvolt feliratosan is. Valamivel pozitívabb a véleményem, de LY az imént sok igazságot mondott. Nekem a leggyengébb pont még mindig a qrva jellegtelen zene, a fanservice hülyeségeken továbbléptem.



Hogyble lettem en oltva amikor elore megmondtam h a zene gyenge lesz...



Úgy nézem, a hypevonaton utazókon kívül elég egységes lett a film megítélése.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Mert ki volt aki hypevonaton utazva hibátlannak titulálta a filmet? :D



Pl. Kevin Smith

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Jaaa úgy, azt hittem itt a forumon.



Köszi, akkor passzolom a mozinézést. Force awakens részemről a lila köd után teljesen vállalhatatlan lett. Azóta se bírtam másodszorra se megnézni.



Ezt a filmet moziban kell látni! Itt LYon kívül mindenki úgy tartotta, h sokkal de sokkal jobb minden hibája ellenere, mint FA. Otthon nézve viszont pont a legerősebb pontja fog elveszni...




Ahh, nem. Már menet közben azon gondolkodtam, mennyivel jobb lesz ez otthon, 60 FPS-ben és rendes hangrendszerrel.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!