Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Sőt, már csak 60! Meg is vettem, thx. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Well, fck.
rwurl=http://i.imgur.com/hXOtkuO.jpg

Kikerestem, ugyanez itt 40 font. Ehh. :(



Brexit óta kicsit gyengült a font!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



:D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Most már le is szedték, legalábbis MO-ról. Egyébként meg meh, max ha az eredeti változat lenne. Tippre úgyis Greedo-shot-first meg egyéb balfaszságokkal kiegészített változatokról van szó, szóval nem kár érte.



Valahogy olyan érzésem van, hogy ha időben jössz, akkor nem ezt a hozzászólást írod.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Igazából elég sok hasonlóan elárazott cuccot bezsákoltam, de még egyet se néztem végig közülük. Még a tablet is túl kicsi kijelző a monitorhoz képest, PC-n meg csak a 480p-s változatot engedi Google. Legalábbis legutóbb ez volt.




Bírom, ahogy megint feltalálták a Diablot... :)
De amúgy nagyon várom, nagyon tetszik a design, meg mindig is az inkvizítorokat szerettem a legjobban a WH40K-ban. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz, még így is hogy tökre belefásultam már a műfajba.



Animáció még mindig darabos szar. A harc az eddigi videókban meg kínosan lassúnak látszik, ahogy az a Van Helsingben is volt. A címtől is a hideg ráz de bárcsak az lenne a legnagyobb bajom.
Nem tudom felhőtlenül várni a játékot.

Drotak: Én is bírom az inkvizítorokat (meglepő mi?), de megint csak azt tudom mondani amit már évek óta szajkózok, hogy az inkvizítor témát sokkal jobb szemszögből is meg lehetne közelíteni.

szerk: Lassan én se tudok örülni semminek. Főleg warhammer témában.
rwurl=http://i.imgur.com/tv5mnGy.jpg /OFF

Choose your next words with excpetional care!


Tno képe
Tno

Kifelejtetted az intro-t, vagy mit.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ebben egyetértünk. :) Sokkal jobb lenne egy ilyen L.A. Noire-os, nyomozós, utánajárós, felfedezős játék, néha egy-egy akciódúsabb jelenettel tarkítva, ahol lehetne aprítani powersworddel/lasgunnal. Akár még egy ilyen Mass Effectből átemelt csapatépítgetős aspektust is el tudnék bele képzelni.



Igen én is ilyesmikben gondolkodtam mindig. Mind a kettő játék adja magát egy inkvizítoros spin-offhoz.
Eddig az egyik legwarhammerebb akció játék amivel játszottam az a Judge Dredd vs Death volt :D (Bár ő inkább egy arbitrátor megfelelője.)

Choose your next words with excpetional care!



Érdekesen működik ez a store, én még ráböktem a linkre, amikor elérhető volt, de csak most vettem meg.



Ha már WH40K inkvizítoros játék, akkor én inkább egy Telltale sorozatnak örülnék.

The strong eat, the weak are meat.


Tno képe
Tno

"Do you want to E..."
"YES"

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



+100



Hát ez rendesen belépett :D :DD


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én megvettem, gondoltam ennyit megér megnézni, hogy mit tud a Google Play és Star Wars együtt, de tényleg moslék minőség. Ezzel az erővel a kamerás verzióért is lehetne fizetni. És ez 60 euró? OK, mobilon biztos kinéz valahogy. És hát tényleg nem a Despecialized.

Nem veszített sokat, aki lecsúszott róla.

Sors bona, nihil aliud.



Nem lehet egyszer frankó minőségben letölteni, mint a zenéket tőlük? Én nem csúsztam le, de a kíváncsiság nem ért meg 69 forintot (tudom, sóher vagyok, de valami megmagyarázhatatlan "ez nekem tökre nem kell, más pl. ingyen van és tutira jobban néz ki" érzés fogott el :D). :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ez nagyon naív gondolat....



Mi a naiv benne, ha a zenéknél hagyják? Bármilyen Google Play-ről vásárolt albumot egy alkalommal letölthetsz 320kbps-os MP3-ban, ennyi erővel a filmekkel is meg tudnák csinálni, főleg úgy, hogy sima streamer-szolgáltatáshoz képest a filmek alapára sírvaröhögősen magas.

Szerk: közben utánanéztem: le lehet őket tölteni, de csak a sztrím minőségében, szóval kuka.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Jah, de audionál az analog gap-et nem lehet kivédeni. Videónál ki lehet.



Az mindegy szerintem, pl. a Spotify sem engedi, hogy a kliensből letöltéssel kihozd az anyagot, a gugli meg simán, viszont más üzleti modellre épül mindkét szolgáltatás. Én 22 ruppóért elvárnám, hogy legyen BR minőségű letöltés is, mert a Google Play által használt formátummal eleve remekül lehet tömöríteni, szóval megfelelő forrásból dolgozva simán menne nekik (pl. jobb lenne a képminőség egy torrentről lehúzott, BR-forrásból dolgozó konverziónál, miközben kb. ugyanakkora vagy kisebb lenne a file-méret), csak valószínűleg a gugli nem szeretne erre sávszélességet pazarolni.

Egyébként ha már itt tartunk: nekem elég nagy wtf, hogy a Disney miért nem adta még ki eddig az eredeti mozis verziókat az első három filmből. A közönségük hatalmas lenne, a filmre vett anyagot meg a digitális kamerákkal felvett cuccokhoz képes akkorára "nagyítod", amekkorára csak akarod, szóval nem lenne iszonyú komoly munka egy HD-mászter belőlük. Kezdek arra gyanakodni, hogy Lucas elégette az eredeti kópiákat egy házibulin. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Lassan nagyon elfogy az a középkor. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ha bármilyen elfogadható minőségűt engedne letölteni, akkor az azonnal a torrent oldalakra menne. Ezt pedig a stúdiók nem fogják engedni. Nem láttad, hogy a netflix streaming milyen hardverkövetelményeket támaszt azért, hogy a hardveres DRM meglegyen? Minden egyéb megoldásnál kilopható a videó. Vagy maga a videofile natívan, vagy végső esetben capture kártyával a HDMI-n.

Egyébként nem csak a spotify: a google havi előfizetős music-ja sem engedi letölteni a zenéket. Csak akkor töltheted le, ha konkrétan megveszed külön, a havi előfizetéseden túl. Nem tudom, emlékszel-e rá, de régen még azzal csalogatták az első streaming szolgáltatók az embereket, hogy havi X db számot megkapsz ingyen, amiket aztán letölthetsz. Ez idővel kiveszett kb mindenhonnan, ahogy a mobilnet terjedt és a hardveres mp3 lejátszók eltűntek.

...de nagyon off vagyunk itt már :(



Sosem realizált, majd elkaszált Oni 2 Death & Taxes follow up Angel Studios-tól:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=ZItobLIJJMY

Oni 2-ért kár, de a videóban látottakért nem kár.



DeMorte írta: Ha már WH40K inkvizítoros játék, akkor én inkább egy Telltale sorozatnak örülnék.

Egyezzünk ki egy Telltale-es játékban Telltale-játék helyett.

De szerintem még mindig egy izomCRPG-ben lehetne a legjobban, legmélyebben, legátfogóbban megvalósítani egy jó kis Dark Heresy-kampányt, Akolitusok és Trónusügynökök csapatával a középpontban. Felfedezés-felderítés, dumálós nyomozás, taktikus harcok...

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!