Jelenlegi hely

Star Wars

Utolsó bejegyzés


Nope, jogalap nélküli gazdagodás :D (don't take it seriously)


CJ képe
CJ

Amennyiben Joda az aki mindentől orgazmust kap, akkor Reaper pont az ellentéte.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



http://index.hu/kultur/cinematrix/2016/12/13/zsivany_egyes_star_wars_tortenet_kritika_halalcsillag_rogue_one/

Vannak hibái a Zsivány Egyesnek, simán ki lehetett volna vágni belőle vagy 15-20 percet, a középső részt feszesebbre húzni, Forest Whitaker karakterét úgy ahogy van kiírni

Tudtam, hogy az a kancsal hörgő nyomorék nem kellett volna bele bakker! Már a trailerben is egy vicc volt. Amúgy elég visszafogott kritika indextől.



legalább tedd spoilerbe, te szerencsétlen



Nem feltétlen. Továbbra se ülök a hype vonaton. Ezer másik dolog van ami jobban érdekel most. Elmenni sincs kedvem, mert kurva zsúfolt a napom, csak nem akarom a szinkronos verziót nézni. Itt se írtam róla semmit ha jól emlékszem elég régóta (révén trailereket se néztem, nem is nagyon érdekelnek). Szóval mesély kedves Moken miből sikerült levonnod ezt a következtetésed, hogy orgazmust fogok kapni tőle? Vagy ez megint ilyen szokásos légbőlkapott hülyeséged amit viccesnek hiszel?



egy no spoiler reviewból a spoilermentes idézetet mégis mi az anyámért tenném spoilerbe?



Az máris spoiler, hogy nem hibátlan! Alaptalan előítéletek alakulnak ki az emberben, és így nem tudnak várakozás nélkül moziba menni, hogy tökszűz csillagháborús élményben legyen részük.

Vagyis az otromba idézeteddel durván berontasz az emberek safe star wars spacejébe!

ShowHide spoiler #


LY írta: Rouge One

Még mindig Rogue.

Non serviam



nem konkrétan a spoileren van a hangsúly (bár az, hogy kiderül, az egyik potenciálisan tökjó karakter fölösleges a sztori szempontjából, nálam már az), hanem azon, hogy van, aki nem akar egy betűnyi kritikát olvasni a film előtt. nem is szokott senki máshol megjelenő kritikából beidézni filmes topikba, kivéve nagy ritkán az erről szólóba (értsd: Ki milyen filmet stb.), de azt meg amúgy is elkerülöm, amíg nem láttam a filmet.

ezért az anyádért.


LY képe
LY
Donator

Mindig elgépelem ;)



Mióta csak ismerlek a mániád bármilyen értékelésnél, hogy agyon isteníted azt ami neked tetszik. Pusztán erre céloztam :D



Tudod, van az a táncos-zenés sci-fi, azzal keverheti: a Moulin Rouge I.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Index az SW7-et is istenítette, pedig az is egy határ fos lett. Szóval ez alapján én nem sok jót várnék...



Igen, ez zavar engem is. Index kb. minden 2. filmről kijelenti hogy az ÉV FILMJE, az ÉV SCIFIJE, stb. Ehhez képest itt nagyon visszafogottak voltak.



Még mindig jobb, mintha Zsivány Egyet gépeltél volna helyette.
Zsivány, kettő promokép:



Tok jo, hogy csak akkor szamit a kritikusok velemenye, amikor eppen lehuzzak(?) az adott filmet, amit eppen utalni akartok. Bezzeg az alap az, hogy hulye kritikusok, az index meg foleg

Vergodjetek csak!
rwurl=http://s2.quickmeme.com/img/02/02b4419f5e8c5a153baf4b4f34e6f555ea138a6e4...

Egyaltalan nincs akkora hype, mint tavaly ilyenkor. Lehet szar lesz, de szerintem csak egy szorakoztato film, aki tobbet var, ill. aki mar elore temeti, az szimplan hulye



Az index mozis véleményére sose adtam, csodálkoztam is, hogy az Arrival bejött nekik.



progabe írta: szerintem csak egy szorakoztato film, aki tobbet var, (...) az szimplan hulye

Vagy rajongó? De miért ne várhatnánk többet? Szórakoztató film van elég, amit megnézel, aztán elfelejted. A Star Wars régebben azt jelentette, hogy olyan filmet kapsz, amiről 40 év múlva is beszélsz. Erre már nincs igény?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



+1. Nehogy már az legyen a megoldás a filmgyártás mélyrepülésére, hogy a nézők lejjebb adják az igényeiket :D



Dehogy nincs, de a mai Disney-től ez egy irreálisan magas elvárás lenne. :D Én az SW7-től annyira számítottam, hogy jobb lesz a borzalmas prequeleknél: ezt meg is ugrotta, de nem sok válaszotta el egy New Hope remake-től, szóval szórakoztató lett, de 40 év múlva eszedbe sem fog jutni, hogy a széria része, ahogyan manapság sem szívesen gondolsz bele abba, hogy az ep1-2-3 ott van.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



az EP1-ből a Darth Maul fight és a verseny a sivatagban többet ért, mint az egész EP7. + megkaptuk a legjobb SW music themet is hozzá.



az EP1-ből a Darth Maul fight és a verseny a sivatagban többet ért, mint az egész EP7

Az lehet, de hiányzik mögülük egy egész film, szóval ha azt a nem létező valamit is beleszámítom, akkor meg Rey egyetlen normálisan megírt mondata ér annyit, mint az egész prequel-trilógia. :D Az EP7 érzelmes és karakterközpontú fénykardpárbaja meg körbehugyozza az idióta Darth Maulodat, aztán meg jól kiröhögi és mutogat rá, hogy "egy mondatot sem szólsz, egy mondatot sem szólsz, mekkora köcsög nulla karakter vagy, hahahaha!" :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



azokra a jelenetekre 40 év múlva is emlékezni fogunk, az EP7-re már most nem emlékszem :D Asszem ez volt a kérdés. De amúgy nem hiányzik a film mögülük, csak ótvar volt a CG és Jar jar és Anakin rosszul volt castingolva.
Aha :DDD A második legjobb SW villainről beszélsz. Kylo Ren egy tragédia hozzá képest (önmagában is). Érzelmes fénykard párbaj? :D A világ megérett a pusztulásra ha van olyan ember aki szerint az EP7 fénykardpárbaja érzelmesebb vagy jobb, mint a Maul vs. Qui Gon, Obi Wan. Imádom, hogy állandóan a saját nyomorult kisebbségi véleményedet próbálod ráerőltetni a többségre.



Értem, vagyis a film nagy része szarul néz ki, a főhőst egy tehetségtelen gyerekszínész játssza, a humorosnak szánt mellékszereplő meg teljesen működésképtelen és csak idegesíti a nézőt. Hát, nekem már a te három apró hiányosságod is égbekiáltónak tűnik, de ezeken kívül szvsz nagyítóval kell keresni a vállalhatóan összerakott mondatokat a filmben, a gonosznak bepromózott karakter meg sem szólal végig (kvázi nincs személyisége, csak van neki kétpöcsű fénykardja, amivel remekül lehet játékot gyártani), a történet meg összességében egy unalomtenger jó sok, iszonyú gagyin és sekélyesen megírt politizálással.

2/10, not watching again.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



sterner írta: A Star Wars régebben azt jelentette, hogy olyan filmet kapsz, amiről 40 év múlva is beszélsz.

Mikor? A prequelek elott? '77-ben, '80-ban, amikor az emberek filmes ujsagokbol, eseti tv-s riportokbol ertesultek arrol, mi tortenik hollywoodban?
Vagy esetleg az original SW trilogia, mint mem el mindenkiben, mint valami legenda, mar az emberek azt sem tudjak, hogyan kezeljek a dolgot, mik az elvarasaik es foleg: anno ez hogyan is volt? 10+ evig szo nem volt hivatalosan folytatasokrol, aztan jott Lucas, belesz*rt a bilibe es szetkente a mozivasznon.
1999-es az EP1, azota meg tartja valaki az "olyan film, hogy 40 ev mulva is beszelunk rola" dolgot? Mert feltetelezem pozitiv ertelemben ertendo ez a 40 ev es nem poenok targya.

sterner írta: Erre már nincs igény?

Jo filmre? Hogy ne lenne? De eszrevettetek, mi tortenik az elmult 20 evben? Manapsag egy jo film az, amitol nem megyek a falnak. Kimondottan jo alkotas pedig 3-4 evente egy, ha szuletik.
Mondjon mar nekem valaki egy olyan filmet, ami 150+ milliobol keszult es tobb volt, jobb volt, mint mondjuk az SWVII? Mert szamomra az sem tobb "egy szorakoztato filmnel."
Ha meg valaki olyan elvarasokkal ul be manapsag egy moziterembe, hogy most aztan Empire Strikes Back szintu filmet fog latni (sot, akar el is oszthatnam az kettovel), akkor en 100%-os biztonsaggal meg tudom mondani: csalodni fog!

Akarom-e, hogy jo legyen? Hogy tobb legyen, mint egy sima popcorn mozi? Hat hogyne!
Sokak eldontik elore, hogy nekik tetszeni fog es rozsaszin koddel a szemuk elott nezik vegig? Tok jo, irigylem oket :)
En megprobalok semleges maradni, szerintem sikerult is. Uj SW, tok jo, my body is ready. En orulnek a legjobban (na jo, talan nem :D), ha kapnank egy klasszikust.

Menjen el mindenki, nezze meg es utana mondjon velemenyt. Igy teszek en is, szombatra van jegyem.



Moken írta: A világ megérett a pusztulásra ha van olyan ember aki szerint az EP7 fénykardpárbaja érzelmesebb vagy jobb, mint a Maul vs. Qui Gon, Obi Wan.

Sikerult nem meglatnod, hogy az a parbaj EP7-ben miert is annyira rohadtul jo.

Moken írta: Imádom, hogy állandóan a saját nyomorult kisebbségi véleményedet próbálod ráerőltetni a többségre.

Ezt egeszen veletlenul nem magadnak akartad valaszolni? :D



Nem a gyerekszereplő a tehetségtelen, hanem a másik két részben a felnőtt Anakin. Kit érdekel, hogy egy mellékszereplő esetleg idegesítő, ha az EP7-ben a főgonosz ugyanolyan idegesítő és béna. Maul sokkal badassebb, hogy meg sem szólal, vagy nem hallottál még erről a filmes trükkről? Vagy mit szóljunk a "fénysebességnél kézivezérléssel lépünk be a bolygó légkörébe" dolgokhoz :D Akkor ott van Captain Plasma vagy ki a tököm, akit a trailerben beharangoztak egy Boba Fett utódnak, erre a filmben leütik, mint Adam Sandlert és csicskáztatják :D Vagy a tehetségtelen néger főszereplő? Ugyanolyan idegesítő, mint JarJar és ez akkor már 2 idegesítő karakter a filmben :D Vagy mit szóljunk ahhoz, hogy Lejla Rey-t öleli meg Csuvi helyett :D :D Vagy a fél naprendszert 10 perc alatt lezúzó szuperfegyver :D Eredeti ötlet 0. Hülyegyerek.



Mondjon mar nekem valaki egy olyan filmet, ami 150+ milliobol keszult es tobb volt, jobb volt, mint mondjuk az SWVII?

Guardians of the Galaxy, The Dark Knight, The Dark Knight Rises (igen ez is simán veri ep7et), Man of Steel, Interstellar, Inception, Captain America 2, Doctor Strange, Transformers 1 (simán jobb), ezeket így most kapásból, még rengeteg van biztos.



Itt egy visszafogott, de hitelesnek tűnő írás, ami alapján megjött a kedvem a filmhez, amit eddig nagyjából leszartam.
http://geekz.444.hu/2016/12/13/az-elso-star-wars-amely-tenyleg-egy-haborus-film

Az Ep7-et kétszer megnéztem moziban, pedig nem vagyok oda érte, de voltak nagyon működő részei. Az Ep1-et egyszer láttam: amikor megjelent. Öt számjegyű összegért újranézem bármikor, de egyébként ott rohad meg, ahol van. YT-on majd megnézem azt a 2x3 percet belőle, ha kell valamiért.

Respect is not given. It's taken.



Én ezt a problémát (meg kéne nézni az új előtt az összeset, de a prequeleket ízléses ember nem akarja) legutóbb, az Ep7 előtt úgy oldottam meg, hogy a prequelek helyett a hozzájuk készült Plinkett-rivjúkat néztem meg: sokkal jobban szórakoztam és több volt benne a pszichopátia is. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!