Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Travelers S01E06
Hát ez hihetetlen. Ennyi felvezetés után, ennyi történést követően ...

ShowHide spoiler #

Szóval a minimális saját logikáját is felrúgta a sorozat, most a kérdés az, hogy az így létrejött katyvasszal mit kezdenek a többi részben?



Ash vs. Evil Dead

"I'm going to make like a tree and FUCK YOU!" - nuff said, legjobb dolog evör még mindig. :DDD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A második évad hullaházas jelenetén beszartam :D

Jó lesz az.



Incorporated S01E01
Hmmm. Kismillió filmből, könyvből nyúltak részleteket a dísztópiához, még akár jó is lehet, a fapados CGI megbocsátható, csak könyörgöm legyen valami mélysége és ne egy brazil szappanopera kavarásának a szintjén folytatódjon. Pár technológiai megoldás elég vicces ha a 2073-as évet tekintjük, viszont volt pár jó vagy meglepő dolog is. Nagy elvárásaim vannak a következő kilenc részre, remélem nem esek pofára.

Dirk Gently S01E06
Még mindig nem értem, hogy az eredeti Dirk karakterből miért lett egy bekokainozott Mr. Bean, de legalább a sztori és a többi karakter eléggé passzol Adams univerzumához. Végre beindultak az események, remélem következő rész pörgős lesz és végre kiderül végre pár zavaros dolog is.

ShowHide spoiler #


Engem annyira idegesít a Dirket játszó paprikajancsi, hogy emiatt nem is tudom nézni.



The Young Pope

Egyik legjobb sorozat volt iden. Jude Lawnak azonnal odaadnam Golden Globeot es Emmyt. Egy ket furcsasag persze volt benne Sorrentinohoz hiven, de ez meg akkor is ut a kivalo latvany es a lenyugozo szineszi alakitasok miatt ha valaki nem is erti mirol van szo. + nagyon jo csajokat valasztottak ki a noi szerepekre



Stranger Things S01 - Kivégezve. Jó volt.
Daredevil S01 - Folyamatban. Egyelőre jónak tűnik.
Star Wars Rebels S01 - Folyamatban. Sokkal jobb, mint amire számítottam.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Másik fórumban írta valaki, hogy a Sense8 S2 május 5-én indul, de December 23-án jön egy extra epizód. Hátha érdekel mást is. Mondjuk S1 még csak a karakterek felvezetésének elején járt, lenne mit pótolniuk.



Star Wars Rebels nálunk hatalmas kedvenc, ritka az olyan sorozat, amit egyszerre tudok nézni a gyerekkel, és mindkettőnket oda is szögez. A második évadot végeztük ki pont hétvégén, és azt kell mondjam, érdekes irányba megy a történet!



A Luke Cage akkora siker volt, hogy berendelték az S2-t?



mihez képest? Netflixnek nem számítanak a nézettségi adatok. Nem is adják ki senkinek. Az a lényeg, hogy előfizess.

rwurl=http://i.imgur.com/5ZH6EGA.png

Az értékelések jónak tűnnek.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Lehet befejezem az S1-et, de elment a kedvem amikor a főhős aki addig az összes ilyen moralizálós okoskodásra csak legyintett, hirtelen elkezdte nyomni ugyan azokat a hülyeségeket amit pl. az öreg fodrász. Csak rácsodálkoztam egy pár soros hírnél, hogy már forgatják a következő szezont. Az is igaz, hogy ezt a lassú folyású történet vezetést könnyebb egy egyben megnézhető Netflix-es sorozatnál eljátszani, mint ha hetente vagy kéthetente menne le egy epizód TV-ben.



South Park Season 20

Háááááááááááááááááááááááááááááááááát, ez már nem a régi South Park. Ebben már Kenny se szerepelt. Volt benne pár vicces rész, de már csak kínos szatíra az egész. Remélem eltemetik a sorozatot vagy visszatérnek a következő évadban a különálló részekhez, amik maximum csak egy kicsit kapcsolódnak egymáshoz.



Daredevil S01E12 - Szépen változik a történet részről részre, nehéz is lenne megjósolni, hogy mi lesz az évadzáró részben. Kíváncsian várom, ahogyan a második évadot is.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nagyon gyenge volt ez a záró rész valóban. Azt hittem valami sokkal nagyobb poén lesz a végén, amit szép lassan felépítettek a részek alatt, esetleg Cartman húz egy Scott Tenormanest. Erre semmi...



Én sem teljesen értem... Nekem az évad első feléig ez tetszett eddig a legjobban az összes Netflixes Marvel sorozat közül. Imádtam a zenéket, a monológokat, az atmoszférát, teljesen elkapott ez a harlemi giccs. :) Aztán

ShowHide spoiler #

teljesen ellaposodott az egész és a vége már sajnos a szereplők sorsára vonatkozó teljes érdektelenségbe és hatalmas plothole-okba fulladt részemről.
Szóval így megmaradt a Daredevil > Jessica Jones > Luke Cage sorrend. Kíváncsi vagyok, hogy az Iron Fist hova ékelődik majd be ezek közé.



Nekem a Jessicánál és a DD 2. évadnál is ez volt, hogy kábé hat rész frankó, aztán zuhan. Lehet hogy ez koncepció :-D



Lehet... :) De amúgy én arra gyanakszom, hogy aláírták a Netflixel, hogy minden résznek 13 epizódot (vagy mennyit) kell tartalmaznia, aztán jól láthatóan egyszerűen nem mindegyik évadban van ennyi tartalom.



nem mindegyik évadban van ennyi tartalom.

sztem ez lesz a gond, illetve (szubjektív) nekem a DD 1 -ben volt, a többiben egyben sem :-)



Daredevil S02E03
Spoilerbe rakom, nehogy sértődés legyen belőle.

ShowHide spoiler #

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Vikings S04 második felvonást senki nem nézi?

Még mindig a szakállak viszik el ezt az évadot, vagy van valami értékelhető is benne?

Non serviam



S04-11 es rész. Kurvára unalmas volt itt ott átpörgettem. Szerintem mindent el is mond, hogy el is felejtettem megnézni a 12 es részt. Ha nem szólsz eszembe sem jut. Lehet meglesem most.




Daredevil S02E10 - Sűrűsödik a WTF...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



innentől sajnos mélyrepülés.



+1



Black Mirror 1x01
Mi a faszt láttam? :D



Hát nem egy pitebaszót az biztos. :P

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



Egy próbát lehet megér majd

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=DvHJtez2IlY



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!