Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Mi itthon átlagfizetésből helikopterrel közlekedünk.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Az orszagban, ahol tobb haszontalan munkas van, mint nalunk a kommunizmusban? Hisz ez egy jo fizeto biznisz (1-2 havi lakberbe siman kerulhet egy koltoztetes), nem eri meg draga robotokba fektetni az olcso munkaero helyett, azok tancoljanak csak a Honda muzeum bejaratanal :)

Regen minden jobb volt.



Aztán magnéziumot szedsz-e?


Tno képe
Tno

Japánban is van olyan dolgozó, akinek az a dolga, hogy harmadjára is megnézze a jegyed a repülőgéphez vezető folyosón? Úgy értem ez a dolga, hogy megnézze a jegyed (mindenféle check, érvényesítés anyámkínja után sokadszorra), nem csinál vele semmit, csak megnézi és visszaadja. És persze megköszöni:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Meg csak érkeztem japánban, indulni még nem indultam, szóval passz. De mivel egyrészt ilyen több helyen is van, másrészt sokkal hasznosabbnak tűnik, mint némelyik meló itt, biztos van :)

Regen minden jobb volt.


Tno képe
Tno

Mesélj :)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Borzalmas karacsonyom lesz... Bár elmúlt 10 évben alig volt jó. I hate my life.



basszus, ugyved, merdzsoval, azt hinne az ember, hogy az elet csaszara vagy

nekem ez lesz az elso karacsony, amiben foghijasan lesznek velem a kolkok, kicsit en is aggodom

Parizer forever.



Nem vagyok ugyved, nincs kocsim se nemhogy S500, nincs rendes baratnom evek ota, szuleimmel rosszabb a viszonyom, mint neked exeddel :D



basszus, kivel kevertelek ossze?!

ok, 25-en gyere le, egyedul leszek, unatkozni fogok, megverhecc cs 1.6-ban akarhanyszor akarsz :)

Parizer forever.



Ma pl. elsétáltunk egy figura mellett, akinek az volt a dolga, hogy szóljon a járókelőknek meg integessen a kocsiknak, ha jön a vonat. Miközben csukódik le a sorompó. És kb. 5 lámpa villog pirosan. ÉS MÉG SíPOL IS.

Amúgy pont ma spameltek költöztetők: http://imgur.com/a/c9ycp
A nagyobbik járgány 180k HUF és erre még rámegy minden veszélyes felár (üvegszekrény, gyúlékony dolgok), 50+ kilós bútordarab felár, felár ha emeleten laksz, felár ha nekik kell szétszedni a szekrénysort, dobozok ára, takarítás díj stb. Plusz ÁFA ofc.

Regen minden jobb volt.



'Csak kiverjük, semmi buzulás' :)

Anyways, sintó országban legalább a karácsonnyal nem kell foglalkozni :)

Regen minden jobb volt.


Tno képe
Tno

A legrosszabb ebben, hogy el tudom képzelni, hogy lelkesen csinálja.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Hát, ha Moken a valóságban is hajaz az avatarjára, és Gabika rohadtul éhes lesz a szexre, valamint akad a háznál elég pia, nos, abban az esetben érdekeseket fogunk olvasni a topicban. :D


CJ képe
CJ

Na akkor most hazudsz vagy anno mikor ezt állítottad, illetve még az lehet, hogy skizofrén vagy...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Na varjunk csak. Emlekszem en is valakire, aki egyszer csak bedobott egy videot valami 10-20 millas kocsirol a Vasarolni voltam topikba. Mintha csak egy papucsot vett volna.
Az ki is volt?



Egy nyomorult senki vagyok, hiába minden diplomám, egy átkozott selejt vagyok, akinek semmi öröme az életben, hiányzik belőlem minden eletoszton, minden motiváció.



Mi mind szeretünk, szóval ki ne nyird magad... Lesz ez jobb is...

Parizer forever.



Vagy az együttélésben. :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


CJ képe
CJ

Trolling in the deep....

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



-karácsony: ha gáz a szitu a rokonokkal, karácsonyozz barátokkal. Mi minden karácsonykor szoktunk. Miután letudtuk a kötelező köröket, irány este Sz. barátom, halászlé, pia, örülés azoknak akikkel nem kötelező találkozni de jó :-) Meg hát többeknek is úgy van a barátok közül, hogy a családdal nem lehet vagy nem tanácsos (messze vannak nagyon, vagy rossz a viszony), aztán nekik pláne jó.

-szarjál a világra, csinálj amit szeretsz, melóra csak munkaidőben gondolj, aztán CS Gabikával vagy amit akarsz :-)

-az emót meg ne told túl mert nem tesz jót. Kretén kiccsávóknál (nem, nem minden kiccsávó kretén, csak a tényleg kreténeknél) most divat ilyenekkel jönni hogy...

ezek konkrétan egy random nyominger tumbleréről vannak, az első pár ilyen szart linkeltem ami szembejött, szóval el tudod képzelnni a többit...
Az ilyen NEM menő.
Ha tényleg meg vagy feküdve lelkileg, akkor is jobbat tesz ha berúgsz a haverokkal, kisírod magad nekik hogy mi a gáz, és idővel próbálsz pozitívan hozzáállni. Ha meg divatból, ne csináld, mert nem jó...
(Harvey neked is szól ;-) )



Elmult honapokban pedig csak ezen jar az agyam kb. Egyszeruren nem latok semmi eselyt arra h jobb lesz, semmi kiutat. En sose vesztettem el a remenyt korabban, pedig mas a helyemben reg drogozna vagy alkesz lenne, de most olyan szinten meghaltam belul... de nem akarlak ilyenekkel terhelni benneteket.


CJ képe
CJ

Mitől kerültél padlóra?

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Tessék a tizedes úrra hallgatni, nem volt hülye!
rwurl=https://streamable.com/ymwb



Kurvaélet Moken, fel a fejjel! Kezed/lábad megvan? Egészséges vagy? Van melód, előtted az élet, szóval elég a hisztiből. Menj le kocsmába, buliba ismerkedni. Hívd fel az összes havert, minden csajt kezdj el szisztematikusan lájkolni a faszon. Már ha csinálod, attól jobb kedved lesz, hidd el.
Ide meg bármikor jöhetsz sírni, te is tudod. :)

Vill du bli ihop med mig?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

De mindez semmit sem számít, ha az öltöny Hugo Boss, a jogi diploma meg summa cum laude márkájú.

Sors bona, nihil aliud.



Na pont ezaz 29 eves vagyok es egy percet sem dolgoztam meg kb. eletemben. De nem azert mert olyan rohadt jo nekem igy, hanem egyszeruen semmi nem erdekel. Mondom informatikan kezdtem, aztan international relations, aztan jog ahol hiaba csak 5osom volt szinte masfel evet elszurtam a semmire mert nem talaltam olyan diploma temat ami erdekelt volna. Az Űrpolitikarol irtam diplomat egy jogon... masok masod evtol elmennek ugyved melle dolgozni en kb. 2x jartam ugyvedi irodaban 6 ev alatt :D Voltam birosagon, kulugyben gyakon rosszul voltam mindket helytol :D
A volt gimis osztalyombol olyanok akik csodaval mentek at az erettsegin mar gyereket nevelnek meg sajat haztartast tartanak fenn. Egyszeruen semmi helyem nincs a vilagban, a CSn kivul sose kotott le semmi hosszabb idore. Rajongani se tudok semmiert, sose volt egy kedvenc zenekarom vagy sportcsapatom vagy akarmi, masok meg koncertekre jarnak tobb szaz kilometerekre, teljesen rakattannak egy hobbira is es amellett dolgoznak. De nekem nincs semmi amit szeretnek, es ez nem lehet depresszio mert gyerekkorom ota nincs. Mintha egy kulso szemlelo lennek a vilagban akinek nincs helye itt. Mintha egy tevedes lennek.


Boz képe
Boz

Ez jó, ez tetszik.

Éljenek a videojátékok!



Darvas zseniális.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


CJ képe
CJ

Köszi! ;)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!