Jelenlegi hely

Moderátorok figyelmébe

Utolsó bejegyzés


én psi mellett vagyok.
elhiszem, hogy az élet sok egyéb bajsága mellett kurvára nem vicces az, hogy amit amúgy szeretetből (és ha lehet mondani hobbiból) egy ember úgy meg tud mérgezni, hogy az energiáinak a 80%-a arra megy el hogy az ő szarát takarítsa.
Grifter képtelen az alkalmazkodásra, és ez nem hirtelen felindulásból megállapított ítélet, újra és újra igazolta ezt.
rám alig-alig mászott, de egyszer-kétszer belém is harapott.
szóval nem fogok könnyeket hullajtani érte. (akkor se tenném, ha konkrétan velem nem került volna konfliktusba)
sőt, volt, hogy tanácsokat ajánlott fel bizonyos témákban. tehát tud ő jó fej is lenni ha akar, de sajnos az alaptermészete ennek az ellentettje

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Tno írta: Csak félve indítványoznám egy poll kirakását erről.

Pont ezzel lenne igaza Grifternek, hogy töketlenek a moderátorok.
Bevállalták és tettek rá bant. Aztán most menjen egy szavazás róla? Ők ebben az eljáró hatóság és eljártak.

Ez jutott erről eszembe:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=RZf_TbzZ_4U


Boz képe
Boz

Szerintem már rég kijárt neki a perma.

Éljenek a videojátékok!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Néhány gondolat a viharhoz. "Professzionális" moderátorhoz méltatlanul, de szűkebb társaság haveri alapjához annál méltóbban kissé személyesebben, szubjektívebben. Hiszem azt, hogy az RW-n megengedhetem ezt. Hosszú lesz, akit ez zavar, ne olvassa. Többre meg már úgysem lesz szükség.

Grifter permaban terhe mellett lett visszaengedve, nem egy hónapos, hanem háromhetes ban után (én tettem ki akkor, én engedtem vissza, tudom jól).

Értékelem, hogy a stílusán finomított, és hogy egy darabig lapított (ez korábban is mindig így volt, visszavett, aztán újrakezdte). Az alpáriság mellőzése azonban hiába örömteli, nem ez volt vele az egyetlen gond soha sem.

Ban helyett csak figyelmeztettük, értékelve a javulást, de ennek ellenére folytatta a moderátorokkal való vitatkozást. Aki wall of textben ír neki, azt nem olvassa (máskor is írta már, hogy nem érdekli mit írunk neki moderátorként, de ugye a privátbeli lékmasszázs az kéne az időmilliomos rendfenntartó kartól, semmi más dolguk), aki röviden, abba meg beleköt wall of textben, itt is sír, hogy wall of texteket (is) kapott, és ír egy wall of textet. Mindezt offként is, és a méltatlankodásaiban továbbra is célozgatva arra, amiért moderálva lett (hadd támadjam már Gabika véleményét azzal, hogy ő szerintem egy ****). Tesztelve, hogy a moderátorokkal vitatkozva az eredetileg kifogásolt tartalmat meddig tudjuk közvetetten újra előhozni. Messzemenően nem értek egyet azzal, hogy ez szabályszerűbb, korrektebb vagy értelmesebb, mint simán bazmegolni a moderátor felé. (Mástól sem az, csak mással valamiért nem fordul elő ez sem. Biztos mert mindenki birka, más magyarázat nincs!)

Az pedig minden szabálytól függetlenül fórumképtelen magatartás, ha valaki kiköti, hogy kis szólhat hozzá, moderátoroktól követel bant másra, mert megszólítják, beír véleményeket, amire nem szabad reagálni, mert ő deklaráltan mindenki fölött áll. Folyamatosan így kommunikálva nem lehet fórumozni. Most ezt csak a prolitikában követte el, ott az izgalmasabb eseményekre tekintettel, illetve mert itt leállt, elnéztük, de a sok macskás kép (nem, azoktól nem évül el semmi pár hónap alatt, még a videóktól sem) után ismét elő próbálta venni a megszokottat, kicsit más köntösben.

Az pedig senkit nem hatalmaz fel a ban új regisztrációval való megkerülésére, hogy nem kapott róla e-mailt. Eleve a kettő közül az előbbit tiltja a szabályzat, az utóbbit meg nem írja elő. Grifter korábbi kérésére elismertük, hogy ez egy jogos igény, és legközelebb küldünk, ahogy arra sor is került. (Fun fact: egyszer azért késtem a bannolásával pár órát, és vállaltam fel a puhapöcsűséget, mert nem otthonról moderáltam, és belépni az adminos e-mail fiókba csak onnan tudok.) Psishock más időzónában van, éppen benézett egy kicsit, és elfelejtett e-mailt küldeni, arról a fiókról, amit szinte csak Grifterhez használunk.

Profibb moderátorok profibb helyen éppen azért kezelték volna jobban a Grifter kérdést, mert már régen kitették volna, és a vita se érdekelte volna őket róla, nem érezték volna azt, hogy haverok előtt meg kell magyarázni, vagy hogy egy régi ismerőstől válnak meg így (ennyit arról, hogy ellene voltunk elfogultak, én most is sajnálom, hogy ez lett a vége, de nem lehetett más, és a visszaengedését most már még jobban sajnálnám). A szabályzat egyértelmű.

Azért azon hadd hullajtsak krokodilkönnyeket, hogy ezt a "régi ismerősséget" Grifter is felhozta. Mert ez az a kategória, mint amikor valaki 15 (?) év fórumozás és guglihasználat után eljátssza, hogy nem tudja, mi az a személyeskedés. Aki itt deklaráltan nem hajlandó sokakkal szóba állni, aki azzal jön, hogy örüljünk, hogy valaha még hajlandó volt leereszkedni élőben a társasághoz, de már nem, aki folyton a fentebb említett fórumképtelen magatartást műveli itt, attól nem túl konzekvens elvárnia a lélekmasszázst. Ez a prolitikában kitárgyalandó manipulációkkal egy kategória, amivel szintén nem kéne a moderátorokkal vitatkozni (és ez most közlés volt).

Engem amíg nem voltam mod (továbbra is hangsúlyozom, én az oldalt szerettem volna építeni, és most is ez a szándékom, nem emberek moderálása, az csak szükség), kevésbé zavart a Grifter-jelenség, mert vállat ránthattam, és továbbmehettem, amit értékesnek tartottam azt pedig befogadhattam (mára már annyi frontot nyitott itt, hogy minden vita értelmetlenné vált, amiben megjelenik, a HW-n még a nagyobb populáció miatt kezelhetőbb volt az arány). Szóval aki visszasírja, az felteheti magának a kérdést, hogy ő tudná-e, akarná-e mindenki megelégedésére kezelni (tudom, Zaxx, magas labda neked :P), vagy egyáltalán építeni az oldalt. Mert addig nincs sok mindenről beszélni.

Én személy szerint még mindig kíváncsi lennék arra, hogy Grifter hogy adná elő élőszóban négy- vagy kevésszemközt egy sör vagy fehér csoki mellett a fentebbi vélt vagy valós inkonzisztenciáit. Vicces, de amikor ezt meg akartam írni neki a legutóbb privátban háromhetes ban előtt, akkor éppen kikötötte, hogy a fórumon sem hajlandó velem szóba állni, és én se merjek vele (nem, nem ezért, és nem ekkor bannoltam, még teljesítettem egyszeri fórumozóként a kérését). Szóval valószínűleg ennek sem lett volna már sokkal több értelme már akkor sem, mint írásban lefutni a kötelező köröket. Itt már nem lesz több, a kissé joggal fejetlennek tűnő intézkedések mögött ugyanis az ítélet jogossága végeredményben kikezdhetetlen. Ez nekünk legfeljebb megkönnyebbülés, de nem öröm, és - amit nem kéne magyarázni, de sokkal elemibb kérdések is felmerültek itt már - nyilván a fórumos viselkedésnek szól, nem az általunk alig ismert személynek.

Szerk.:

Ezt még a végére a házirendből, aki a jogszerűségen vitatkozna (kiemelés tőlem):

A szabályokat ismételten sértő, visszaeső felhasználókat a moderátorok kizárhatják egy időre, vagy akár végleg ki is tilthatják a Rewired fórumából. Minden moderátor rendelkezik az ehhez szükséges eszközzel, amit az irányelvek figyelemben tartása mellett saját belátása szerint használhat.

Igen, mi vagyunk az autokrácia csimborasszója, kár, hogy a fórumok tömkelegén alapvetésnek számít, szinte mindenhol, ahol létezik az elvárt profi moderálás.

Sors bona, nihil aliud.



az eg kek, a fu zold, grifter meg bannolva. semmi uj a nap alatt.
:)

"okey-dokey!"



Grifter permaban terhe mellett lett visszaengedve, nem egy hónapos, hanem háromhetes ban után (én tettem ki akkor, én engedtem vissza, tudom jól).

Oké, nincs több kérdésem, erről a kikötésről én nem tudtam (vagy elfelejtettem, fuck knows).

Értékelem, hogy a stílusán finomított, és hogy egy darabig lapított (ez korábban is mindig így volt, visszavett, aztán újrakezdte).

Rendben, de ahogyan Cartwright is mondta, a "honeymoon period" korábban max 1-2 hétig tartott, aztán baromi gyorsan ostoba lett megint mindenki, most meg azért több hónapig kibírta.

Szóval aki visszasírja, az felteheti magának a kérdést, hogy ő tudná-e, akarná-e mindenki megelégedésére kezelni (tudom, Zaxx, magas labda neked :P)

Nekem untig elég az, hogy a Hiriro HQ-ban kimoderálhatom a piszkozataimat, szóval nem ütném le. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ibi amentia latet



Yay! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




A kommentek tartalmát kitöröltem, majd ha jön mod, eltávolítja a többit is meg bannolja a botot.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Legközelebb inkább jelentsétek fel a problémás kommenteket pls.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



koszi, epp felneztem es lattam hogy megint randarilozott egy bot. :D Valamelyik mod (gondolom Strato) mar blokkolta is, en meg a topikokat nyirtam ki.

Mint mondtam majd final-ok utan ranezek erre a botkerdesre, addig meg nincsa nagyon mas valasztas, turjuk es irtjuk ha beugrik.

@damoqles:
:DDD

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ja, épp rányomultam én is, amikor sorban kitörölted alólam a topikokat. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



"Buy low dose Cananda" -> Psi. (Aki valószínűleg gyógyszerárus botokat programoz Kanadában)
Amúgy meg:

ShowHide spoiler #


Ha esetleg nem tünt fel másnak de beszabadult valami spambot ahogy nézem. Min 4 topikot létrehozott valamilyen cuccot reklámozva. Pl.: http://www.rewired.hu/content/naltrexone-buy-3mg-0

User: notesignature

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



koszi, mar intezkedtem idokozben, epp fent voltam meg.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ezzel a bannolasi rendszerrel valamit csinalhatnatok, mert a fair eljárás élve igencsak sérül. Engem például úgy tiltottatok le, h fogalmam se volt róla h egyáltalán ban vagy profil törlés volt, h mennyi időre, h egyáltalán miért, stb. Mivel a pandoraban történt a dolog így semmit nem tudtam az egészről kívülről, pár nap után írta be kecske szerencsére valakinek, h 1 hetes kitiltast kaptam, így tudtam meg...



Elvileg kaptál róla e-mailt a regisztrációnál megadott e-mail címre.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nope.



Kedves moderátorok! Hogy lehet az, hogy: 1. Zaxx meg mindig nem került bannolasra a mai tenykedese utan? Ez minősíthetetlen amilyen hangnemet megengedett ismét magának, ráadásul már sokadjára csinálja, gyakorlatilag nincs nap, h valakivel ne veszne össze. Griftert vagy engem a múltkor ennek a tizedéért tiltottatok ki.
2. Hogy lehet h ezek a kommentek meg mindig nem kerültek törlésre?
És ki ne találjátok, h én provokaltam ki, amikor a világon semmi rosszat nem írtam neki, nem szemelyeskedtem mégis atvaltott ilyen stílusba. Amióta en megkaptam az 1 hetet szerintem semmi kifogásolható kommentet nem írtam. Ehhez képest ő már vagy harmadjára őrült meg az elmúlt hónapokban, szerintem egyértelmű h képtelen bármilyen közösségi létre. Ha azért nem akarjátok kitiltani, mert hozzájárult az oldal mukodesehez anyagilag, akkor én vállalom, h neki visszafizetem az összeget, nektek pedig anak akár többszörösét atutalom.



Ha utalsz nekem 15000 eurot, támogatlak ebben az ügyben. (valójában 12000-ért is)



Moken nagyon egyszerű a sztori, ha te és Zaxx nem lennétek negyed akkora forgalma lenne az RW-nek. Ti tartjátok fent az alacsony, de legalább állandó színvonalat.

Köszönjük! :D



Ez tény, de feregnek vagy kis kocsognek nevezni bárkit is elfogadhatatlan kell h legyen bármely fórumon bárkitől. Zaxxnak egyáltalán nincs olyan párbeszéd amiben ne veszekedne valakivel, ezért sem szeretem ha egy kalap alá vesznek vele.



+1 :DDDDDDDDDDD



Megjegyzem, Mokennek igaza van, férgezni talán nem kéne, ettől függetlenül kár belemenni ilyen hosszabb vagdalkozásba, mert így tényleg Ödönkének lesz van igaza :D



Egy kis komolyságot erőltetek magamra és elmondom neked, hogy mi a baj, mert azért talán a moderációs topikban legalább nem kéne megütni ezt a passzív-agresszív fikatenger hangnemet.

1. Te egyszerűen képtelen vagy felmérni, hogy mikor sértegeted a másikat és hogy melyik az a hangnem, ami egy normális diskurzusba belefér. A kommentjeid 90%-ából süt a rosszindulat, a megvetés / lenézés és az agresszió, amit én ugyan nem veszek komolyan, de amikor ezt látod naphosszat minden második topikban, az már elég gáz. Te nem csak simán ellenvéleményt formálsz, hanem olyan ellenvéleményt, ami egyben támadólag hülyének is állítja be a másik felet. Undorító, taszító viselkedés.

Hogy most én ettől feljogosítva érzem magamat arra, hogy verbálisan elküldjelek a létező legmelegebb éghajlatra, az egy dolog, viszont azt azért elmondanám, hogy semmiféle őrület és ideg nincs benne, egyszerűen csak úgy akartalak helyretenni, ahogyan az neked kijárt már egy ideje. Ugye lehet azt mondani, hogy a másik féregezése olcsó személyeskedés, de oldalakat tudnék neked idézni a kommentjeidből, amik alátámasztanák ezt a viselkedésformádat.

2. Képtelen vagy felelősséget vállalni. Most is már a második bekezdésben kezded, hogy ki ne találjuk, hogy te provokáltad ki. Ja, én meg magamtól, csak úgy a semmiből küldtelek el a fenébe... Az kezd így mondatot, aki sáros, és te haver, sáros vagy. És most is így kezdtél kommentet:

gyakorlatilag nincs nap, h valakivel ne veszne össze.

Pont ezek a "költői túlzások" (nem PC verzió: hazugságok) azok, amik miatt mindig téged küldenek el a picsába és mindig te vered az asztalt, amint beszól valaki.

Egyébként részemről lehet törölni meg bannolni is, tökre nem tud érdekelni, eleve nem úgy írtam a dolgot, hogy "jaj, csak ki ne bannoljanak emiatt". I don't give a flying fuck, nem is patáriázom itt, hogy "bannolják Mokent! Megsértett!", én inkább lerendeztem ezt veled a magam módján. A jövőre nézve meg csak annyit tudok mondani, hogy továbbra sem fognak érdekelni az érzéseid. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


A nagyon egyszerű és rövid válasz minderre az, hogy épp nem volt kapacitás rá. Nem tudtuk folyamatosan szemmel követni a szájkaratét, és bíztunk abban, hogy a sajátotok és a közösség érdekében, a figyelmeztetés után nem folytatjátok a szapulást. Jelenleg teljesen irreleváns ki kezdte, ki folytatta (ismételten, hangsúlyozottan: a figyelmeztetés ellenére), mint ahogy így utólag (10 óra elteltével) a kényszerpihenő kiosztása is.

Ahogy odajutok, kitakarítom mocskot az adott topikokból, de itt és most
megy mindkettőtök felé egy Warning. Azaz a következőnél figyelmeztetés nélkül kapjátok az egyhetes nyugit! E-mailt kaptok róla, de az aktuális topikban is meg lesz említve.

Azt azért halkan megjegyzem, mindenkinek jobb lenne, ha nem ilyenekkel kellene az időnket elcseszni. Itt a tavasz, dagad minden, lányok dobálják le a ruhákat, inkább menjetek ki az utcára egyet nézelődni...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Csak jelezni szeretném, hogy psi ma reggel erre módosította az avataromat:
rwurl=http://i.imgur.com/70f3K7Z.png

Ugye én már eddig is tudtam, hogy az RW egy pöcegödör, ahol a kedves oldalépítő szakmunkásunk imádja leszarni a szabályokat, de azért ez már egy kicsit talán sok.

Szerk: Közben Vajk elárulta, hogy ő volt. Mi lenne, ha mondjuk egy nyilvánvalóan arra inkompetens ember nem lenne moderátor?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Mi lenne, ha egy arra alkalmatlan egyén nem lenne fórumtag? :)

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Lassan sátrat bontok, asszem.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!