Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés

Boz képe
Boz

Én hasonlóan vélekedek, csak a filmekről. Mármint úgy értem, hogy jó lenne ha kioltanák a mozifilmeket, sorozatokat meg egyebeket a társadalomból és tényleg csak a hasznos dolgokra használnák a mozgókép alapú médiát, mint példuál hírek közlésére stb. Mennyivel produktívabb lenne az emberiség...szórakozás nélkül...

Éljenek a videojátékok!



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Még nem volt olyan pillanata az emberiség történelmének, amikor ne kiáltották volna ki százak vagy ezrek az össznépi erkölcsi nadírt és a holnapután most már egészen biztosan bekövetkező világvégét. Ezzel az alsó tagozatos demagóg dumával nem azt sikerül bizonygatnod, amit remélsz, ezzel a szadó bishi avatárral pedig abszolút semmi jogalapod nincsen magas lóról kiosztani a tetszőleges személyes perverziókra csak a vállukat vonókat. :]

Aki ezt szovateszi gondolom a baratnoje meg a szulei elott is felvallalja milyen dolgokat nez...

Ennyire személyes dolgaidat minek erőltetnéd másokra nyilvánosan? Te talán kíváncsi vagy az övékre? Vagy komolyan olyan naiv vagy, hogy azt hiszed, a barátnődnek vagy a szüleidnek, vagy a személyes hőseidnek és példaképeidnek nincsenek hasonló személyes, titkolt perverzióik?

ibi amentia latet



Na jó van, ezzel már elárultad magad. Mindig csak mértékkel!

ibi amentia latet



A szorakozasra szukseg van, fel kell toltodnunk, pihentetni az agyunkat es testunket, de ezt hasznos dolgokkal is meg lehet valositani. Mennyivel jobb ha valaki inkabb elmegy sportolni ahelyett h nyitna par sort vagy teker egy dzsangat. Mozifilmek es sorozatok muveszi alkotasok a maguk nemeben, megmutatnak egy olyan vilagot amit magadtol nem tapasztalhatsz meg, ezekkel semmi baj szerintem, de elfogadom ha valaki ezeket is beveszi a feleselges idotoltes fogalmaba.



Az ilyen tarsadalmak bukasra vannak itelve, lasd. Romai birodalom

De szép lenne ha a mi világrendünk csak feleannyi ideig bírná, mint ameddig a római birodalom bukdácsolt...



Ripla meghackelte Moken accát, de lehet Kismalacka jött el újra a képében.

Komolyan, kicsit gondolkodni kellene. 100 éve még képtelenség volt megszólítani egy idegen nőt az utcán. Az jó volt, meg oké?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Mi az h nem lehetett megszolitani egy not 100 eve? :O De ha igy volt, akkor igenis jobb volt. Manapsag egy csaj nem tud ugy elmenni sehova h utkozben ne probalkozzon be nala fel tucat pali...



Here we go again. :D



Meg aztán az is jó volt, hogy az emberek csak házasság után szexelhettek. Ez most is biztos jól jönne bármelyikünknek, kicsit kiragadna a napi rutinból.
Főleg, mikor a boldogító igen kiderül, hogy nem élvezik egymást a felek, de már holtodiglan (mondjuk ez a női részről akkor nem is volt szempont). Persze, ha ilyesmit akar az ember, most is megtalálja a mohamedán kultúrában, ahol a még mindig a legvonzóbb rész a házasságban az ingyenes, unlimited kúrás a nő nevű állattal.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Boz képe
Boz

Ja, pont ez az, hogy megnézem a filmet vagy sorozatot és ugyanott vagyok utána mint előtte. Oké láttam szép bármit, idegen bolygót vagy varázslatos világot stb, de érted ez mint olyan hamis dolog, nem valódi, és emiatt úgyahogy haszontalan is mert mire volt ez jó nekem most.
Pont mint a szex, nem leszek tőle más ember utána. Az arra van, hogy a faj fennmaradjon, nem, hogy konzerveket dugdossanak az emberek egymásnak meg mit tudom én milyen borzalmas dolgokat csinálnak még néha szexnek bélyegezve egy kamera előtt...szörnyű hova jutottunk.

Éljenek a videojátékok!



Nem is egy olyan ismerosom van akik hazassag utanig vartak a szexszel es teljesen boldogan elnek. De elveszelunk egymas mellett. En a mostani felfogast a szexrol is oda sorolom a drogok meg pia melle. Ez egy allatias oszton amin felul kell emelkedni es egy intelligens, onkontrollra kepes ember kepes is ra. Rengeteg ember el a vilagon ugy h nem szexel csak a mostani media meg felfogas azt sugallja mindenkinek h kefeljetek amennyit csak tudtok, ossze vissza mindenkivel mert az a meno... a mai vilag egyenesem reklamozza az erkolcstelenseget, lasd. ha egy Prideot nem akarnak engedni akkor mar lenaciznak egy orszagot. Mindenki ugy viselkedik mintha a szex korul forogna minden, a hulye Fraud elmeleteit szajkozzak, pedig szazszor fontosabb dolgok vannak az eletben. A mai emberek allandoan bodult, kellemes allapotban akarjak erezni magukat, de valojaban olyankor semmit nem csinalnak, csak pazaroljak az idot. Majd ha meghoditottuk a csillagokat es be kell nepesiteni az uj koloniakat akkor kell nyomatni a szexet bakker.



"you've been, ah, brainwashed by puritanical assholes who think sex is a sin. But then again, your, ah, little gerbil-sized brain has been reprogrammed by the media to believe that sex is the be-all, end-all. So now you're stuck, right? 'Cause on the one hand you love to fuck, but afterwards you feel overwhelmed by guilt & you're not sure why. Maybe it's because sex is neither as good or as evil as you've built it up to be."



Ne csináld már... Mi köze a házasság után várásig szexnek a boldog élethez? Éppenhogy a boldog házasságnak az ellenkezője az igaz: több minden(ki)t próbálsz ki ahhoz, hogy az igazihoz kialakuljon egy olyanfajta kötődésed, hogy defaultban már ne kelljen más.
Ugyan ne térjünk már vissza a lapos a Föld, és égessük meg mert eretnek, bigott korszakhoz.

Egyébként tényleg elmondhatná valaki, hogy miért tiltottak a vízi sportok...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Mar reges regen tul lephetett volna ezen a topik, de TE meg mindig a szexrol beszelsz. Mi a fene?!

"Ez egy allatias oszton amin felul kell emelkedni es egy intelligens, onkontrollra kepes ember kepes is ra."
PErsze, hogy kepes, amikor eppen arrol van szo. Elarulom, hogyan van ez a valo eletben, latom neked errol fogalmad sincs.

Az ember elmegy dolgozni, iskolaba, stb, szorakozik a barataival, vagy csak siman a hobijat uzi (olvas, filmet nez, stbstb), ezt hivaj normalisnak. Ugyanennek az embernek vannak vagyai, szexualis vagyai, fantaziai. Ahogy van kedven illata, etele, zeneje is.
Namost, ha valaki arra izgul, hogy kikotozik es pofozzak es teszi mindezt negy fal kozott, a szexualis egyuttletei soran, az igenis normalis.

Ja hogy regen meg ilyen sem volt? Vagy hogy most "mindenki dug mindenkivel?"
Elarulom, hogy ez mindig is igy volt, miota ember az ember es ez SOHA nem fog megvaltozni, mert az mar nem ember!

"Nem is egy olyan ismerosom van akik hazassag utanig vartak a szexszel es teljesen boldogan elnek."
Aha



Nem azt írtam, hogy azért boldogok mert vártak a házasságig, hanem hogy annak ellenére boldogok, hogy nem próbálták ki előtte, szóval eredményben jól sült el. Rengeteg vallásos ember van manapság is, csak ebben a társadalomban ahol az a menő, hogy 13-14 évesen már lefekszenek egymással nem nagyon akarják hangoztatni azok akik nem. Ha valakivel boldog tudsz lenni szex nélkül is, akkor azzal nem fogsz szétmenni azért mert esetleg nem olyan jó vele az ágyban. De hány meg hány olyan kapcsolat van ahol az isteni szex ellenére gyilkolják egymást a felek, meg úgy szét mennek, hogy vissza se néznek...



óóó b+ mit találtam itt :DDDD



Bizony, elég aranybánya! :D

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.


Tno képe
Tno

Le is kéne állni a mesterséges intelligencia kutatással és helyette a Moken-klónozás projektbe fektetni a tőkét.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Moken írta: jól sült el

szó szerint :D
pedig lehetett volna impotens is
vagy rájöhetett volna, hogy kurva szar az egész, és ő valójában meleg/aszexuális, mint valós scenario. persze.

amúgy az az igazán zseniális ezekben a kommentjeidben, hogy korábbi HW-s, meg még itt az RW-n is a 4chan-es hozzászólásaid alapján igazi topper külsőségekre adó élj a mának típusként ábrázoltad magad folyamatosan, majd egyszer csak benyitja az ember ezt a topikot és derült égből elolvashatom az Equilibrium 2 forgatókönyvét..

Kibaszott zseniális. Nem tudom, hogy trollkodás e, de kurva jól csinálod :DDDDD
Mindig az az érzésem, hogy egy szociális kísérlet részesei vagyunk itt.. :P


Tno képe
Tno

Azt mondták a sláger rádióban, hogy Orbán Viktor szerint "Az utóbbi 6 év legnagyobb eredménye az ország egyesítése." :D:D:D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-noket-drogozott-be-es-eroszakolt

Na az ilyet még tényleg nem értem. Alfahimek között is legalfabbak az NFL játékosok, híresek, gazdagok. Mi a turoert kell akkor nőket eroszakolnia???



Ha már túl könnyű a dolog, na AKKOR kell bele a csavar (biszex/fétis, bemelegedés vagy erőszak).



Lehet, hogy a csaj az esküvő utáni szex híve volt, ő meg nem bírt várni.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Miért érzem úgy h tapasztalatból beszélsz :D



Én sem értem mert nem szoktam nőket (se) erőszakolni.
De ezek szerint nem attól függ, hogy gazdag e valaki vagy sem. Ahogy a fenti példa is mutatja.
Hanem, hogy mennyire barbár állat az illető.



Szimplán csak arról van szó, hogy a gazdasággal és hírnévvel/népszerűséggel nem tudnak mit kezdeni. Úgy érzik mindenhatóak, bármit megtehetnek.



Ilyen az ember. Ha már mindenki, még a legfullosabb gádzsik is vezényszóra teszik szét a lábukat, akkor már nincs benne se kihívás, se izgalom. Meg amit Sandalar is írt.

Ez egyébként a rockstaroknál is létező jelenség tudtommal.



Mi, mint rocksztárok, ezt mind jól tudjuk B-)
"A világnak több szerény zsenire volna szüksége. Mit tegyünk, hogy növekedjen a Rewired olvasótábora?" ;-)



Jaja, kurva unalmas ám rohadt gazadagon, tökéletes testtel, méretes szerszámmal, ezért élek én is Magyarországon, szegényen, tökéletes testtel, méretes szerszámmal :)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!