Jelenlegi hely

Nanemá, avagy meglepő és hihetetlen dolgok

Utolsó bejegyzés


Nagyon meredek dolog, hogyan kemkedik az Nvidia Experience utanunk, mit jatszol meddig, hogyan mit inditasz hova mozgatod az egeret es a nvidia eula szerint ezt el is adhatjak 3. felnek ... szvsz ez utkozik az EU/amagyaro adatvedelmi szabalayaival (is)

Megveszed 100 ezrekert a draga hardvert es a "gyari" szoft vadul logolja minden akciodat, lokaciodat etc

Ego, Draco Ordinis Mallei Inquisitor, per auctoritate Digamma Decimatio Duodecies, ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero!



tegnap kiszedtem a tuzfal kivetelei kozul, kommunikaljon igy, ha tud

Parizer forever.



a volt feleséged?



hogy is volt "a dobjuk ki anyut a vonatbol?"-ban? te megolod az en felesegem, en a tied, es megusszuk mindketten? :P

Parizer forever.



Anyuka, hiszen te élsz!

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



engem nem annyira a kommunikacio zavar , hanem hogy processzor idot visz el, mivel en CPU Ido soviniszta vagyok ;)

szal nalam ez igy fest :

uninstallaltam, most csinaljon amit akar ha tud ;)

Ego, Draco Ordinis Mallei Inquisitor, per auctoritate Digamma Decimatio Duodecies, ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero!



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



lol, eddig 2 olyan cegtol kerestek meg, miota itt vagyok, ahova amugy korabban jelentkeztem allasra :D

Regen minden jobb volt.



:D
murphy's law

"okey-dokey!"



Nem csak, igazabol eleve ugrodeszkanak hasznalnam ezt a poziciot jelen allas szerint. Mashol nem jott ossze, itt igen, penetraltam magam a szakmaba, aztan lehet mozgolodni, ha van valami :) Fizetes amugy se valami jo, szoval itt hosszutavon nem maradok, ha nem valtoznak a dolgok fel even belul. Pedig amugy erdekes, de tul sokat voltam alulfizetett eletemben, nem akarom megint evekig huzni.

Meg pl. az Nvidia APAC nem is valaszolt, most meg ok kerestek meg linkedinen, hogy tudnank-e beszelni. Ez alapjan pl. tok legit strategianak tunik a lakhelyed megvaltoztatasa linkedinen koltozes nelkul, csomo HR/recruiter megtalalhat ugy.

Mondjuk Trumporszaghoz most mar kicsit ovatosabban allok hozza, mint egy evvel ezelott, mikor nekialltam allast keresni. :)

Regen minden jobb volt.



hat mondjuk a japcsi melohelyekrol en meg jot nem hallottam.

ShowHide spoiler #

szal ha nem irtal ala semmi durva szerzodest, vagy meg ketyeg a probaidod, lehet meg mindig jobban jarsz trump kiralysagban. en szinten gondolkozok usa-n (LA valahogy bejovos) meg kiwi foldon. igazabol izland es kanada is tetszetos, csak az atlag +40fokos idojaras utan nem hiszem hogy el tudnam viselni.:)))

"okey-dokey!"



Hát, izlandon akkor neked legalább jól jön a vulkáni hő. :D



Egesz laza a melohely (a kotott munkaidot leszamitva), jofejek a fonokok - es nem csak a gaijinokat fizetik alul, hanem mindenkit :) Mondjuk tippre majdnem duplajat keresem, mint a mellettem ulok, szoval az en esetem meg okes, de aranyaiban otthon jobban kerestem. Amugy vannak itt melok, amik hatarozottan jol fizetnek (nem csak helyi cegek, pl. Bosch-os ismerosoktol hallottam, hogy a Bosch JP eleg busasan fizet). De tervek szerint lakhatasom kijon a fizu harmadabol ugy, hogy egyedul lakom - azt pl. San Franciscoban nehezen ered el, hacsak nem Google-szintu fizetesed van. Plusz a szilicium volgy igazabol sok kis falu, ami nekem kicsit negativum, de hat ez legyen az ember legnagyobb gondja.

LA nekem nem bejovos, USA ugy altalaban meg a lehetosegek meg a penz miatt jo - tarsadalmilag es reszben kulturalisan labdaba se rug a legtobb europai orszaggal. 40 fok meg eselytelen, nekem Tokio is tul meleg, mar most szenvedek a jovo nyartol, ha ragondolok. Floridaba se mennek vissza millio dollarert se (mondjuk nem csak az idojaras miatt). Kanada meg mindig is dreamland volt :) Uj Zelandrol meg majd targyalok a kozeljovoben, hogy all az uj iroda nyitasa az elozo cegemnel. De az meg nagyon a senki foldje, az nem bejovos.

Regen minden jobb volt.



Non serviam



Nagyszerű képek, pont főleg abban a stílusban (a fényképész dokumentál, jelenlétével ne zavarja meg a történéseket, ne vegyék észre) amiben én is szeretek fotózni.



Nem tudom, hogy mennyire nem zavaró ha 7 év alatt lőtt 2 millió fotót az napi 780 kép nagyjából :D
Persze egy idő után hozzászokik gondolom de akkor is.



A tegnapi kb 2.5 perces sajtotajekoztatojuk alatt keszult roluk 10k-s nagysagrendben, szoval az nem olyan sok :)

Regen minden jobb volt.



Na ja, de ez egy ember :D

Napi 6-800 nem sok egyébként, 6-8 órás eventeken el lehet simán lőni 1-2-4k képet is, tapasztalatból mondom. Valszleg náluk is így történt: napokig alig néhány kép (vagy épp nem is lehetett fotózni), aztán sokezer per nap.



Ja, én is majdnem meghatódtam. :-D



Egyreszt neki minden nap event van, emberek szazai dolgoznak azon, hogy minden egyes utolso percet is beosszak. Masreszt meg manapsag az a nehez, hogy ne ezrevel lodd a kepeket :)

Regen minden jobb volt.



Úgy értem nem minden eventjéről lehet (szabad) képeket csinálni. :D



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



/u/spez egyszerre kibaszott vicces es nagyon ijeszto, klasszik nanema'

Regen minden jobb volt.



Hihetetlen ez a faszi. :) Bámulatos milyen csodálattal és lelkesedéssel tud beszélni.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Po1RtLGyf18



a jelenseg megmutatja hogy sok esetben mennyire nem eri meg visszaelni a hatalmaddal (meg poenbol sem), mert a nep kikezd rendesen, olyannyira hogy karrieredbe is kerulhet.

Tipikusan arra hivatkoznak ugye hogy ha poenbol neki moralisan belefer hogy siman ateditalgat hozzaszolasokat, akkor ha eros (politikai) erdek fuzodik majd hozza, mi allitja meg ebben?

Viccesnek vicces lehel a (fagyi visszanyal) szitu, ilyesztonek nem mondanam mondjuk, max az o szemszogebol nezve, amolyan "oh shit rajtakaptak es bazira fel is fujodott".

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Teljesen jogosan akad ki a nep. Felelossegteljes CEO ilyet nem csinal semmi szin alatt. Meg akkor is, ha amugy 10/10 trollkodas volt :)

Regen minden jobb volt.



Egy TLDR; verziót kérhetnék erről?



Atszerkesztett par ot szidalmazo hozzaszolast, lecserelve a sajat nevet Trump subreddit forum modok nevere. Aztan nyiltan elsimerte es azzal indokolta, hogy kemeny het volt (mindezt szerdan) es csak visszatrollkodott a trolloknak es hogy bocsi istenuccse nem lesz ilyen tobbszor. Aztan senki nem szolalt meg azota, gondolom osszeult a valsagstab. :)

Regen minden jobb volt.



Kösz, gondolom megy a brainstorming, hogyan kéne eltakarítani a szart.



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!