Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


mar lenyugodtam, de elkezdett baszakodni

Parizer forever.


Boz képe
Boz

Kurva vonat wifi nem adja be a 4chan-t, mert hogy túl sok, de RW-t fullosba lehozza pedig.

Éljenek a videojátékok!



4 nappal az ország elhagyása előtt még sehogy nem állok a pakolással, ügyintézéssel, sulival se tudtam előre dolgozni, pénzt se váltottam még, fun fun fun

Regen minden jobb volt.



Nem tudom mi van velem, de még a saját lélegzésem is idegesít... Nem hogy másé... Felrúgnék mindent és mindenkit a francba. Remélem ez csak egy tipikus hétfői nap...

rwurl=https://media.giphy.com/media/p8Uw3hzdAE2dO/giphy.gif




Köll menni vásárolni (7végén nem értünk rá, így mára maradt). Kurva pénz.



Kb. :D



CJ képe
CJ

tökéletes reakció! :)

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Hát ez nálam nagyon betalált, mintha magamat látnám :DD

Dolgozik az ember mint állat 600 felé kell figyelni. Látszik is csak néha válaszolok szavakat dobva, de nem veszi észre magát és csak nyomja, csak kérdez, azért is. Elhiszem, hogy annyira nem fontos amit csinál, és nehéz látni, hogy más esetleg sikeres. Ha eljön az időd és elkezdesz kiemelkedni az irodában, abban a pillanatban jön a fárasztás, az élcelődös kérdések, a kibeszélés, a szarkavarás meg az aládbaszás a főnök előtt. Általában tudom kezelni, meg leszarni, mikor mit kíván, de elég egy két strapásabb nap és közel áll már néha, hogy boruljon a bili.



Olyan jó lenne csak egyszer nem éjjel 3ig dolgozni... reggel meg tárgyalás 200 kmre. Kapja be aki elvitte előlem az Eurojackpotot pénteken (2+2m lett, másik szelvényen meg a másik 3 szám volt jo, azt hittem agyverzest kapok).



Nagyon jó lenne ha létezne időgép és meg tudnám nézni, hogy mi a fasz történt reggel és napközben, míg nem voltam itthon.
Tisztán emlékszem, hogy bezártam mindhárom zárat a lakásajtón. Amikor meg hazaértem csak 1 volt bezárva. Természetesen nem lehet kizárni a lehetőségét, hogy rosszul emlékszem. De erre mindig nagyon odafigyelek. 10 év alatt egyszer sem hagytam nyitva egyik zárat sem SOHA ha elmentem itthonról mióta itt lakom. Most meg erre jövök haza.
Remélem, hogy csak rosszul emlékszem mert ez lenne a legmegnyugtatóbb talán.



Kinek van még bejárása a lakáshoz, és eltűnt-e valami?
Aki bejuthat, őket hívd fel, hogy volt-e ott, addig ne is kutakodj, nehogy esetleges nyomokat rombolj.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Két embernek van kulcsa egyik a barátnőm a másik muterom egyikük sem volt itt. És nem is tűnt el semmi úgy néz ki. De ez akkor is furcsa.
Két dolog lehetséges.
1. rosszul emlékszek én is meg a barátnőm is, hogy bezártam minden zárat. Merthogy együtt indultunk reggel. Ő a liftet hívta és várta míg én zártam az ajtót.
2. Valaki be akart volna jönni de nem bírt a 3ik zárral és feladta. De babrálásnak semmi nyoma. Mondjuk annyira nem is néztem meg de reggel még ránézek, hogy látszik e valami.



Sajnos egyértelmű a megoldás: a barátnőd megcsal. Ráadásul a saját ágyadban :/ Tipikus lebuktato jel ez.



Nem gondolom, hogy bölcs dolog rögtön ezzel előhuzakodni amikor fogalmad sincs milyen a kapcsolata a barátnőjével.

Choose your next words with excpetional care!



2. Valaki be akart volna jönni de nem bírt a 3ik zárral és feladta. De babrálásnak semmi nyoma. Mondjuk annyira nem is néztem meg de reggel még ránézek, hogy látszik e valami.

Ha a standard zár van rajta, azon nem is marad. Két dróttal röhelyesen egyszerűen nyitható, max sok időbe telik a kezdőnek. (Értsd: max két perc. Inkább fél.) Könnyen lehet, hogy valaki megzavarta, és inkább elszelelt.



Nem lesz szülinapod, vagy valamilyen személyes ünnep mostanában, ami miatt titkos ténykedések lehetnek a kérő körül (pl. meglepetés buliszervezés miatt)?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Kifagyott mentés közben a Mafia III, és ezzel 53 óra progresszió ment is a levesbe. Mint kiderült, 1 db autosave van, ami korrupt lett, Steam Cloud nincs, backup nincs (kézzel menteni ugyebár nem lehet). Előző verziót nem tudtam visszaállítani. Elölről biztos nem kezdem, más mentésével nem játszom, úgyhogy ennek annyi. Fura amúgy, de különösebben nem hat meg, szinte egy vállrándítással elintéztem. Majd esetleg YouTube-on megnézem, mi maradt ki. Mindenesetre ha valaki játszana vele a jövőben, erre ügyeljen. :)

Edit: ez valami 2K betegség lehet, mert most eszembe jutott, hogy az NBA 2K15 karakterem is korrupt lett, miután pár hónap kihagyással folytatni akartam a karriert, ott 38 órányi játékot buktam. Lehet, hogy nem nagyon kéne venni tőlük a jövőben semmit? :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Mi, nincs benne konkrétan egyedi save/load slot?
Aztakurva.

@Bandido: Nyugi, ahogy öregszik az ember ez simán előfordul, és nem is feltétlenül a kezdődő (vagy később kialakulható) demencia jele. Felnőttként sok poszton kell az embernek egyszerre helytállnia, és néha miközben az ember agya több fontos dolgon jár, azalatt a napi rutinfeladatok emlékei simán kieshetnek.

Ha esetleg a gondolatok közben valami jó ötlete is támad az embernek, na akkor meg pláne.

Meg kell próbálni bizonyos dolgokat kivonni a "rutin" alól (tipikusan a lakás/autó lezárás, stb ilyesmi) - és megszokni, hogy vagy miközben csinálod, arra gondolsz amit csinálsz (és nem például arra, hogy mit főzöl délután, mit mondasz a napi meetingen a főnöknek, stb) vagy miután bezársz egyből rutinból még egyszer ellenőrzöd magad, még ha biztos vagy a dolgodban akkor is.



Na én ott hajitottam volna ki a gépet az udvarra és neki estem volna baseballutovel :D nem hiszem el, hogy ilyen hülyén van megoldva a save egy mai játékban.

Én amúgy mindig elfelejtem, hogy bezártam e ajtót a nagy rohanasban, állandóan a lifttol jövök vissza ellenőrizni, de mindig be van zárva. Remélem nem demencia előjele tényleg :O



Senkinek nincs fogalma arról még a saját barátnőjével kapcsolatban sem, hogy valójában milyen a kapcsolata. Ez a leglogikusabb magyarázat a dologra, én simán atneznem a csaj telojat.



Ugyanakkor az, hogy te megszoptad, nem jelenti azt, hogy mindenki más is azonnal mindig beszopja. Nem csak félrement emberek/kapcsolatok léteznek.



Nekem rendes (állandó) barátnőm kb 22 éves koromban volt utoljára. Abszolút nem hiányzik az ezzel járó kényelmetlenség meg stressz. Én annyi, de annyi "álompárt" láttam szetmenni egyik napról a másikra, mindenki mindenkit megcsal, hazudozik, titkolózik. A legrendesebbnek tűnő csajok is. És az a durva h meg az olyan pasikat is megcsalja a nője, akik konkrétan elasnak Ukrajnában, ha megtudnak. Amúgy erről sajnos inkább a jelenlegi férfi társadalom tehet, akik nem tisztelnek senkit, mint a hiéna lecsapnak a nőkre bárhol bármikor hiába van barátjuk, vagy akár jegygyűrű az ujjukon. Haverom barátnőjének barátnője aki tökéletes körülmények között él házasságban, két kisgyermek anyja, a férje sikeres, jóképű tag és bakker a futópályan ha osszefutok vele kb. ő udvarol nekem, meg húzza az agyam, pedig Grifter a megmondoja, hogy én nem vagyok egy alfahim, max. átlagnál sportosabb meg jó a modorom. Biztos vannak igazi Rómeó és Juliak, de mondom én 15 éve csak ezt látom mindenhol. Ráadásul nagyon sok női barátom van akik ahogy kibeszelik a pasijaikat az én jelenlétemben is...



Arról nem is beszélve, hogy amelyik csaj nem 100 kiló és fent van fbon meg instagramon kb. naponta 3 megkeresest biztos kap random pasitol/sulitarsaktol/egy épületben dolgozóktól. Ha meg jó csaj akkor ez 5+.



Na végre már másnak is van szeme... kicsit már kezdtem félni. Amúgy tényleg vannak normálisak (mindkét oldalon), de ahogy korábban is említettem a többség nem az. Vagy legalábbis lehet már 1x valamikor "eltévelyedett".

Persze ez azt is jelentheti, hogy Bandido párja is lehet a jó oldalon.



Azért vagyok ideges még most is mert mint írtam erre nagyon oda figyelek mindig. Persze van, hogy sok mindenen jár az agyam és előfordult már, hogy a lifttől mentem vissza és leellenőriztem, hogy be van e zárva minden zár. Szóval ha kétség merül(t) fel akkor le szoktam ellenőrizni.



Moken, Chiller: de kurva szar lehet nektek, baszki... Mármint ezt most tényleg nem rosszindulatból írom, hanem komolyan úgy gondolom hogy marha rossz lehet így élni.



+1

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Az ilyenre szoktam mondani anyamnak hogy ne zarja kettőre a bejarati ajtot, mert csak nekem lesz nehezebb bejutni (megszoktam hogy egy forditas utan mar nyomom befele az ajtot) a betörőnek csak annyival lesz nehezebb hogy +fél másodperc még egyet fordítani a tension wrenchen ha már szétpickelte a zárat :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!