Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Ha jól értem, nekem jött a válasz.
Szóval a további versenyzőket úgy gondoltam, hogy a Neighbors 2 azoknál nyújtott sokkal jobb szórakozást. Így akár egyet is érthetünk a The Nice Guys megítélésében.



Ebben az esetben pacsi!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



a nice guys-tól én is többet vártam, szóval a kiss kiss bang bang alatt marad. de még így is jobb az átlag színvonalnál.
-Megmutassam a farkam?
-Senkit sem érdekel a cerkád!
-Húsz dolcsi
-De hisz már fizettünk húsz... de hülye vagyok.

:D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Én azon a ponton visítottam amikor a dongóval beszélget a kocsiban :-)



Goslingtól nekem alapból tikkel az arcom, de ebben a szerepben már majdnem jó volt, csak valahogy éreztette, hogy ő most igazából viccel, és egyébként a "lányok kedvence, zenekar frontembere". Nyomhatta volna fullba a kétbalkezest, de egyértelműen a film pozitívuma. A többi nem tecc.
Azért sem írok ide nagyon, mert nekem sokkal jobban számít, mennyire szórakoztat egy film, mint hogy mennyire jó. Hogy mennyire szórakoztat, rengeteg mindentől függ (persze nem kis részben attól is, mennyire jó), ettől viszont tök személyes ügy, kiafaszt érdekel.
A Pixels is tetszett, annak ellenére, hogy abban már tényleg elég szar volt Adam Sandler.

Na, megvolt a coming out.



Pixelsben a pirosruhas bula volt legjobb.



Gosling jo szinesz, ha nem hiszitek nezzetek meg a Half Nelson-t.
Mas:
Megneztem Burton Vandorsolyom kisasszony filmjet. Nos nem volt rossz, de inkabb neveznem korrekt konyv adaptacionak mintsem jo Burton filmnek. Hianyzott belole a rendezore oly jellemzo egyediseg ami regebben mindig elvarazsolt. Valahogy a Sweeney Todd ota nem talal magara...



Blood father
Nekem ez bejott... Mel Gibson kb. mindig jo, igy itt is ugyesen hozza a karaktert. Ezt a szuk masfel orat siman megerte raszanni a filmre.



Swiss army man

Nyilvan eleg absztrakt az egesz, de a felszin alatt azert megis egy komolyabb, szomoru film ez. Radcliffe es Dano is szuperek voltak.



Eljott hat a nap. Amire vartunk, az is, aki nem is tudott rola :D
Vegre itt van. Az abszolut definitiv, a megkerdojelezhetetlen, a non-plus ultra a temaban. Plinkett visszatert!
rwurl=https://youtu.be/miVRaoR_8xQ



Sausage Party

Na, ez kb. 5 perc alatt fárad el.



Amennyit láttam belőle, az alapján inkább 5 perces részletekben kell nézni, annyira túltolták.



Az ördög jobb és balkeze
megint
Minden alkalommal üt :-)



én szétröhögtem magam rajta :D



The Girl on the Train
Klasszisokkal jobb mint maga a könyv. Ami valószínű annak tudható be, hogy itt nem kell végigszenvedni végtelen oldalakon keresztül ahogy minden karakter megállás nélkül sír valami miatt. Bár azért itt is feltűnően sok könny hullik a földre, de annyira nem vészes. Valahogy baromira érződik rajta a wannabe Gone Girl feeling a képivilágtól kezdve a zenén át mindenen kb. Feltétlen nem probléma, de tud zavaró lenni kicsit. Viszont ami miatt mindeképpen érdemes megnézni az Emily Blunt. Olyan szinten viszi a hátán a filmet, hogy az valami elképesztő. Meglepődnék ha nem esne egy Oscar jelölés érte.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=KkoEE1i0CX8



Conjuring 2
Az elsőre abszolút nem emlékszem, csak arra, hogy ezek a "Warrenék" voltak abban is. Egyszer nézhető ez is, de pár hónap múlva erre sem emlékszem majd.

TMNT Out of the shadows
Butácska film, Bay-ified látványvilággal és baromira zavar, hogy ezek teknősök mindenhova rohanva, szaltózva és pörögve közlekednek. A séta már nem menő.
Viszont Zúzó végre nem úgy nézett ki, mint Megatron és egy svájcibicska zabigyereke, ám szegényt elpazarolták, többet érdemelt volna. Rocksteady és Bebop rendben volt, Krang szintén alulhasznált, de amúgy ok. Amell pedig tipikusan one-note színész, ebben a keveset követelő szerepben sem volt minden a helyén nála.



Storks
Aztaleborultszivarvégit de kibaszott jó volt ez most. Könnyezve röhögtem pár részen, ilyenre animációs mesénél a Lego Movie óta nem volt példa. Zseniális. Elejétől a végéig. Olyan poénok vannak, te jó ég. :D Nagyon nagyon ajánlom. :)
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=BXEZFd0RT5Y



Deepwater Horizon

Eleje izgi volt, hogy mikor üt be a gebasz, de utána totál nulla volt. Egyszerűen semmi nem történik a katasztrófa alatt, lángol minden jujj jujj, de igazából semmi kihívás nincs a szereplők előtt, ami probléma van azt nem tudják megoldási úgyse. Hamar véget is ér az egész és a nező nem érzi át a szereplők kínjait. Ennek a filmnek nem sok értelme volt.

5/10



Ghostbusters (2016)
Szóvával elment, de nem emlékezetes. Nyilván nem olyan szutyok, mint ahogyan azt beállítják, de nem is jó film.

Me before you
Legyen valami chick-flick az asszony miatt is, gondoltam. Aztán a végére eljutottunk odáig, hogy a The Notebook és a Love Actually mellé bekerült azon romantikus filmek közé, amik tetszenek. Emilia Clarke nagyon cuki volt benne, totál más karakter, mint a sárkányok anyja és baszki a csajnak vannak arckifejezései :O
A film amúgy a mézes-mázos dolgok mögött szerintem baromi sötét, érdekes kérdéseket feszeget. A hangsúlyokkal nem teljesen vagyok elégedett, de a két főszereplő közti kémia iszonyat erős.



Próbáltam pozitívan hozzáállni az új Ghostbusters-hez, de nem ment, felénél abbahagytam. Szerintem nagyon szar. :(



Szerencsére én ezt le tudtam szűrni a trailerekből így bele sem kezdtem.



+1

ezt meg letolteni sem eri meg

Parizer forever.



Ez mondjuk nem jó hozzáállás, de tökre megértem. Nekem is vissza kellet pörgetnem az utolsó 10 percét, mert elaludtam rajta.



mechanic resurrection

kb annyira jol felepitett tortenet es karakter motivacios vonalak mint a legutobbi james bond filmben. inkabb zuzu petals, az legalabb enyhen szorakoztato, ez meg inkabb fajdalmas.

train to busan

azert szoktam szeretni a koreai (es altalaban az azsiai) filmeket, mert el mernek rugaszkodni a megszokott (halivudi) semaktol es kozben mernek ugy erzelmekkel manipulalni, ami szinten csavarosabb a vartnal.
hat ez sajnos az osszes tipikus sallangot magaban hordozza. kiszamithato, uncsi, tuldramatizalt. egy ket karaktert neha legszivesebben megutottem volna, olyan idiotikusan viselkedett.

"okey-dokey!"



mernek érzelmekkel manipulálni

Ha az ilyet szereted, nézd meg a Tajtékos napokat. Zseniális. A végefelé majdnem sírtam.



A kis hableány

Mindig is a kedvenc dizni rajzfilmem volt és az is marad közvetlenül a Szépség és a Szörnyeteg előtt. Magával ragadó történet, fülbemászó, baromi jól megkoreografált dalbetétek, amiket alig vár az ember és nem akarja áttekerni. Plusz a sztorit is viszik előre, nem csak úgy lógnak a levegőben. Jó és vicces karakterek, a tökegyszerű, mégis gördülékeny sztori nem laposodik el. A szinkron sztem kurvajó, Schubert Éva és Vass Gábor egyszerűen zseniális. Ja és Ursula egyértelműen a dizni legjobb főgonosza. :D És a hepiendesítés ellenére ott érződik benne az anderseni melankólia. Imádom.

Vill du bli ihop med mig?



Iron írta: Ursula egyértelműen a dizni legjobb főgonosza. .

Azért Jafar és Zordon mellett annyira nem egyértelmű szerintem.


KMZ képe
KMZ

Gaston volt a legjobb mert annak ellenére hogy elmegyogyóba küldte a fatert és enyhén soviniszta dominátor állat volt, végülis csak felvett egy main questet hogy öljön meg egy szörnyet. Mondjuk abban egyetértek hogy a Jafar endgame kibaszott ötletes még így mai szemmel nézve is.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Aladdin már rég volt, de elég szabványgonosz alfőnök/tanácsadó-típusként emlékszem Jafarra. Az endgame nincs is meg, újra kéne nézni.
Zordon elég semmilyen ugyanebből a típusból sztem, nem is volt túl ellenszenves. :)
Akkor már inkább Gaston :D

Vill du bli ihop med mig?



Raszputyin, biccsez!

rwurl=http://i.imgur.com/sIJIPPV.gif

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!