Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Együttérzek :-(



Last Witch Hunter nekem is tetszett... Jöhetnek a kövek. :D



Hunt for the Wilderpeople
Nem igazán hozza a What we do in the shadows szintjét, de a kitűzött célt így is teljesíti: remek kis családi kalandfilm.



Meg csutortokon lathattam ot: The Girl with all the Gifts
Kb. semmit nem tudtam errol. Madjnem elolvastam a konyvet, mert jokat hallottam rola es anno ket dolgot tudtam meg: nem szabad utananezni, mirol is szol es egy f*szkalap persze leirta valahol. De hibazott, mert nem az, ez masik fajta, te anonim gyoker :D
Ja meg lattam egyetlen kepet valami gyerekrol.

Szoval igy ultunk be ra. Nem tudtam, kik jatszanak benne, mirol szol, eszik-e vagy isszak. A kep es a cime miatt azt hittem, hogy young adult bohockodas lesz.

Hat, ez nem az :O Nagyon nem!

Meglepoen jo volt, persze foleg a fentiek miatt. Aki szinten nem tud rola semmit es nem akar, az ne olvassa, leirom, engem mire emlekeztetett:

ShowHide spoiler #

Persze annyira nem eredeti, de szerintem mar az is nagy szo, hogy eszembe jutatta :)

A szereplok hozzak, amit kell, a ket felnott noi foszereplorol csak annyit, hogy az egyik nagyon kellemes a szemeimnek, a masik pedig rohadt jo szinesz :D (mondjuk itt nem eroltette meg magat igazan). A cimszereplo is teljes jol hozza, amit kell es rajta kivul meg vannak uj arcok, ennek mindig orulok.

Nincs a filmmem tehat semmi komoly problema, ugyanakkor nincs is benne semmi kiemelkedo. Jo a ritmusa, nem volt idegbeteg az operator, nincs idegesito szereplo benne, tortenet is szepen van adagolva es nehol meg poenos is.

Nem kell rohanni jegyet venni ra, de majd ha jon VHS-en, erdemes megnezni



Money Monster

Jól indult, de egy hulladék lett kb. a felétől. Jodie Fostert sose szerettem színésznőként se, de úgy látszik rendezőként se megy neki.



Nincsenek elájulva a népek az új Hét mesterlövésztől. 60 és 70% körül van rottenen és IMDB-n, és nem alegnagyobb elragadtatás hangján szól róla az alábbi kritika sem:
http://geekz.444.hu/2016/09/19/a-het-mesterlovesz-nem-sok-feleslegesebb-filmet-lattunk-iden



Trailer alapján várható volt, sőt talán még meglepően magasak is ezek a százalékok.



hát ennyi nagy nevet egy képen és mégis annyi élet sincs benne mint egy iskolatablón az azért elég gyász
rwurl=https://i.imgur.com/ObwcWqV.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Thor 1 & 2
Végignéztük az első részt valamelyik kereskedelmi adón, aztán gyorsan a folytatást is - valószínűleg egyedül vagyok a véleményemmel, de messze a legszórakoztatóbb Marvel darab szerintem ez a sorozat, az első rész meg Sir Kenneth Branagh rendezésének hála a kosztümös részekkel alapvetően igen emlékezetes, karakteres, még, ha cserébe a "blockbusteres", földön játszódó részek közel sem lettek olyan erősek. A folytatásban pont ez a rész lett durván ütős - és a "királydráma" gyengébb - a végeharc a dimenzióváltásokkal pl. agyeldobós, úgy, ahogy van.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



alapvetően igen emlékezetes, karakteres

hát én csak a túl sok Dutch angle-re emlékszem belőle.


LY képe
LY
Donator

Kút

Tetszett a film, nagyon sok mindent tök jól csinál. Érdekes a sztori, jók a karakterek, szép a fényképezés, hangulatos az egész, meg van benne kicsit sem erőltetett humor is (ráadásul az a fajta, aminél párszor nem vagy benne biztos hogy itt okés-e nevetni :). És ami magyar filmnél kifejezetten kellemes meglepetés: jók a színészek is! Bár a tényleg kiemelkedő alakításokat pont mellékszereplőktől látni ;) Meg van az egésznek egy kis Tarantinós beütése is, de ez sem válik a hátrányára.

Kiváncsi vagyok hogy vajon ezt is hanyagolni fogja-e a hazai közönség... Részemről erősen ajánlott.



Ghostbusters (2016)
A legnagyobb félelmem vált valóra ezzel a filmmel: Paul Feig a külső nyomásnak engedve - vagy a stúdió, aki rengeteg hibát elkövetett amúgy - megcsinálta az életműve legkevésbé "Feiges" filmjét, próbált biztosra menni, aminek az lett az eredménye, hogy sem, mint az ő sztorija nem áll meg a teljesen lábán, sem, mint egy nagyvonalú blockbuster.

Félreértés ne essék, azokon a pontokon, amikor elszabadul Feig humora - vagyis hagyja, hogy a komikái működjenek együtt - tulajdonképpen fantasztikusan megy, feltéve, ha vevő vagy erre a műfajra, körülbelül ötször-hatszor sikerült olyan ordenáré módon, és felszabadultan röhögnöm, amire mostanság nem nagyon volt példa. A kémia a csapat között legalább olyan jól működik, mint a réginél, a karakterek jópofák, sőt, a mitológia újszerű megközelítésével mondhatjuk, hogy sikerült jobb filmet csinálni, mint a második volt, ami ugyan blaszfémiának tűnik, de valójában "sajnos" megállja a helyét. Hősnőink (és hősünk, Kevin, akit a megformáló Chris Hemsworth ránézésre legalább annyira élvez eljátszani, mint ahogyan a Kém epizódszerepét imádta Statham, csak nem kapott akkora területet az improvizálásra) nagyon elemükben vannak, McCarthy önmagához képest visszafogott (vágószoba?).

Amúgy blockbusterként sem veszélyes, a látvány elsőrangú szerintem - bár a végén túljárt a CGI művészek keze -, a sztori olyan, amilyen, de legalább kerek, a poénok, amikor vannak, jók, a gond az, hogy a film nagy részében sem a látványra nem gyúrnak rá, sem a poénokra, csak úgy hömpölyög előre, néha komoly logikai hézagokkal maga mögött. Nem tetszik, hogy túl statikus a világ (a végén levő őrület ellenére mintha semmi sem történt volna a várossal), hogy a szereplőink tetteinek nincs súlya (nem érződik, hogy bárkit zavarna egy beszóláson kívül, hogy károkat okoznak, nincs tárolójuk, gyakorlatilag nem irtanak szellemet, azon az egyen kívül, akit hazacipelnek, hogy pontot tegyen Murrayra). Ettől függetlenül simán egy szórakoztató darab, olyan, amire egy-két év múlva már csak a Feig-rajongók emlékeznének vissza - nem túl jó szájízzel - de aztán jött a pánikoló Sony.

Hogy mennyire rossz ötlet volt ráülni az internetes negatív visszhangokra, és komplett reklámkampányt (vagy... affélét) rittyenteni köré, azt nagyjából a hetvenmilliós bukás után is láthatjuk: semennyire. A filmnek semmi köze a nők felemelkedéséhez, vagy a férfiak alárendelésének, egyszerű humor, politikailag nem feltétlenül korrekt, de hát a fenét se érdekelte volna (sőt, azzal, hogy a csajok gyakorlatilag nem verik a mellkasukat végig, hogy ők nők, mégis megcsinálják ezt a melót, még mondhatjuk, hogy korrektebben kezeli ezt a témát, mint néhány polgárjogi aktivista), azzal viszont, hogy a Sony a hastegeléstől kezdve mindenhol ráfeküdt arra, hogy ha a filmet valaki nem szereti, akkor soviniszta, gyakorlatilag kinyírták a filmet nem csak azok szemében, akik mondjuk simán elmentek volna rá, ha nem hallanak róla mást, csak azt, hogy McCarty, meg Feig, de így "nem akartak állást foglalni".

Az egészből azt akarom kihozni, hogy amennyiben az ember eltekint a hisztitől körülötte, amúgy ez egy meglepően szórakoztató film volt, pár ütős - Feig mércével mérve - poénnal, jól adagolt látvánnyal. Én jól szórakoztam, pedig kívülről fújom az eredeti filmek szinkronjait, annyiszor láttam őket. Csak tudni kell a helyén kezelni.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Tök jó, hogy ezt így kifejtetted, akkor én már nem is erőlködök, csak +1!
Teljesen faszán szórakoztam rajta, kíváncsian várom a bővített verziót, elvileg lesz majd belőle!

Respect is not given. It's taken.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Melissa MacCarthy Edition?

Sors bona, nihil aliud.



Nekem jöhetne, bocs ;)
@olden Caulfield: jaja, olvastam, elvileg 15 perccel hosszabb lesz, és abból kiindulva, hogy hasalt a kasszáknál, gyanítom - és remélem - hogy ez főleg poénokat jelent majd. Azt nem tudom, hogy újravágják-e, vagy csak beleraknak ide-oda pár percet, egyik ellen sem tiltakoznék túlságosan.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Dark City

Minden napra kéne egy ilyen film. Ez sajnos nem lehetséges, ezért sokadszorra néztem meg, és még mindig nagyon jó.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Szegény, szegény Mr. Quick!

Kikötődött a cipőfűzője, nyomozó!

Shell Beach? Pofonegyszerű, végigmegy a második sugárúton, aztán... hmm... ez furcsa...

Vagy ahogy a "feleség" énekel...

Vagy ez a pillanat:
rwurl=https://streamable.com/f228

Zseniális az a film!



Az ötödik pecsét (1976)
10/10
Nem veszített az erejéből, pedig régen láttam.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nem is értem, hogy jutott el Alex Proyas a Hollótól és Dark City-től az Egyiptom isteneiig. Amit egyébként nem is láttam, jobban belegondolva, de az előzetes elrettentett. Lehet, meg kéne nézni?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



20 percet bírtam belőle, aztán kilőttem a francba. Az a film egy hulladék, és tényleg érthetetlen, hogy hogy volt képes a nevét adni hozzá.



+1, és csak megerősíteni tudom:
Chris Hemsworth egy állat :DDD

@sterner
Köszi a tippet, a Dark City-t ideje lesz újranézni.

Jó lesz az.



Gólyák
Simán odatámasztható a Zootropolis mellé.
Nagyon bejön ez a friss lendületes vonulat.

Jó lesz az.



+1 Nagyon tetszett. Egy kis Tartakovskyt éreztem rajta.



The Girl With All The Gifts
Ez nem volt tul jó... Progabe ajánlása miatt ültem be rá, de amúgy semmi fogalmam nem volt róla mi ez, de 0. Nem volt borzalmasan rossz se, de egyszerűen hihetetlen mennyire nincs benne semmi egyedi. Bár dolog meg elképesztően pofátlan nyúlás volt.

ShowHide spoiler #

Mondjuk az is eléggé zavart, hogy totálisan logikátlan a vége és teljesen értelmetlen. Ettől eltekintve amúgy egy közepes film, mozit még véletlen se érdemel, de egy unalmas délutánra megteszi. Viszont tényleg érdemes tudatlanul elé ülni. Ha megnéztem volna 1 trailert is tutira elkerülöm a picsába. :D



Ja igen, aki jatszott azzal a jatekkal, annak ez tenyleg mas lehet (nem tartozom ezek koze). Hozzateszem, meg igy felfele log ki a sok borzadaly kozul, amik manapsag moziban mennek. A "kozepes" szamomra nezheto es mar ez is nagy szo :D



Neighbors 2.

Értékelhetetlen valami. Mindenki kerülje el messzire.

We are your friends.

Meh...
Abszolút közepes alkotás. Minden kiszámítható, lehet tudni előre. Mondjuk az is igaz, hogy nem egy krimi.
Csak az nézze meg akinek nagyon nincs jobb dolga és nagyon unja magát.



Bandido írta: Neighbors 2.

Értékelhetetlen valami. Mindenki kerülje el messzire.

Lehet, pár éve én is ezt mondtam volna, meg pillanatnyi helyzet/hangulat függő, de számomra a közelmúltban látott filmek közül ez volt a legszórakoztatóbb. További versenyzők:
The Nice Guys
Everybody Wants Some!!
Sing Street

Szégyellem magam.



Úgy látszik, ellentétes pályán mozgunk, te egyre elfogadóbb vagy, nekem meg már szinte semmi se jó. :) Tegnap megnéztem én is a Rendes fickókat, és inkább nem is írok semmit... Blade Runner 2 is MASSIVELY fucked!

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



? Mi a baj a rendes fickokkal? Gosling meg tok jó benne.



Szombaton láttam a 7 mesterlövészt. Gondoltam, leírom, mielőtt elfelejtem teljesen, ami egyébként úgyis be fog következni vészesen záros határidőn belül, meg hát az is eléggé beszédes, hogy szombat óta nem jutott eszembe írni róla ide..

Röviden: nem érte meg. Nem mondom, hogy szar volt, de hogy jó se, az 7cent.

ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!