Jelenlegi hely

Dishonored 2 - Corvo jön, te meg a kardjába dőlsz

Utolsó bejegyzés

Dishonored 2 - Corvo jön, te meg a kardjába dőlsz
A legújabb Dishonored 2 előzetes elég szemléletesen mutatja meg, milyen eszközökkel, mekkora káoszra is képes öreg barátunk, az első részből importált főszereplő, Corvo (ugyebár nem ő lesz az egyetlen, Emily császárnét is irányíthatjuk majd). Sajna ha mindazt, amit nyálcsorgatva végignézhetünk, később a játékban is gyakorlatba ültetjük, valószínűleg ismét ki fogja zárni a jó befejezést. Sebaj, majd YouTube-on ismét  bepótolhatja mindenki a rózsaszín záró képsorokat olyanoktól, akik képesek voltak megállni, hogy egy (or)gyilkolásra masszívan gyúró játékban, végül ne öljenek meg szinte senkit.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=CKPzsH4lZjM
Szerkesztette: Strato - 2016 szep 19


Az első részben nagyon-nagyon lejtett a pálya a gyilkolás felé :-) A játék folyamatosan suttogott a füledbe hogy ölj... Sokkal nehezebb volt békésen végigcsinálni, de sokkal jobb volt a történet (a háttérinfók nagyját szerintem nem is hallja aki csak végiggázol a vérben, míg sunnyogva minden kiderül).
Nagyon várom a második részt.



Az elsőt általában úgy játszottam, hogy az első hiba után végigirtottam a szintet... Aztán visszatöltöttem a jó játékmentést és szépen illedelmesen végigsomfordáltam.

Így kellemeset a hasznossal párosítva kiéltem magam és megismertem a pályát :)



Ravasz :-)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!