Jelenlegi hely

BioShock: The Collection Löncs Tréler

Utolsó bejegyzés

BioShock: The Collection Löncs Tréler

Címkék:

Kőkeményen zajlik az élet remastered-fronton: a mai napon már kaptunk videót az Assassin’s Creed sorozat legértékelhetőbb darabjait kizárólag az aktuális konzolgenerációra elhozó The Ezio Collectionből, most pedig, egy nappal a megjelenés előtt a BioShock felújított darabjait tartalmazó gyűjtemény is megkapta a maga nyálcsurgató Löncs Trélerét:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=iRWexlrZJc4

A BioShock: The Collection a játék három eddig megjelent epizódját (a fantasztikus első, a rókabőr második, és a teljesen új helyszínen zajló harmadik) tartalmazza majd, a kettőbe teljesen feleslegesen beleerőltetett multiplayer nélkül. Azok a PC-sek, akik birtokolják a játékokat Steamen, automatikusan megkapják a felfrissített grafikával rendelkező változatokat is – mármint az első, és a második etapból, elvégre a harmadik a mostani konzolgeneráción fest majd úgy, ahogyan PC-n már a megjelenés óta, így azt Windowson nem piszkálják.

Érdemes lehet még megemlíteni, hogy az első rész nem steames verzióiból remasterre a 2K support segítségével lehet szert tenni, a másodikból pedig az átkos Games for Windows Life kulcsa bármikor gőzösíthető egyszerű aktiválással.

A Collection egyébként ahogy trailer is mutatja, minden vízi és légi jót tartalmaz, ami csak BioShock, így az első rész is megkapja a maga steames achievementjeit, ha valakit esetleg ez tartott vissza az alámerüléstől.
 
Szerkesztette: Strato - 2016 szep 16


Achievementeket is kapnak a PCsek?



Gyorsan hozzáadtam a humblis kulcsomat a Steamhez. A DRM mentes verzió letöltése és telepítése amúgy is egy rohadt nagy pain in the ass, nem hiszem, hogy valaha meg akarom ismételni.
(Ha már ott jártam, hozzáadtam aktiváltam a Titan Quest kulcsomat is, és visszamenőleg is megkaptam az Anniversary Editiont. :))

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Igen, kiegészítettem a hírt két bekezdéssel, ott szerepel a forrás is hozzá.

Sors bona, nihil aliud.



Még a végén végigjátszom ezeket is.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



kevéske játékok közé tartozik az utóbbi nem kevés évben amiket tisztességesen végigjátszottam.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Asszem ez tökéletes ürügy lesz arra, hogy befejezzem a Bioshock-cikkeimet. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Nekem az első rész CE változata van meg. Leleveleztem a Supporttal, és ma vágták hozzám a steam kulcsot. Yaaaaay

Jó lesz az.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!