Jelenlegi hely

Szánalom, bulvár, kaka

Utolsó bejegyzés


"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Undorito lény az ember, remélem hamarosan jönnek UFOk tényleg és hasonlóan elszorakoznak pár fajtarsunkkal...



Vegyük figyelembe, hogy a 888 a császári és királyi propaganda erősen uszító jellegű blogja khm. független, objektív hírforrás...


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Viszont a hatásvadász cikkük végén ott a link az eredeti forrásra, az egy brit bulvárlap. De lehozta szinte az egész brit sajtó, a BBC is.

Az nem új jelenség, hogy aki részben a szociális ellátórendszer miatt vált országot (akár Európán belül), az szereti tartani a markát.

Sors bona, nihil aliud.



Nálatok a pont.

Így megy nálunk is... Feleségem anyja a belvárosban önkormányzatnál van ingatlanosztályon, napi öt-hat ilyet lát :-) Csak azok nem bevándorlók, hanem tezsvírek ;-)



A facebook pont tegnap szólt hogy mennyire emlékezzek erre a szép posztra amit 1 éve tettem ki :D

"...az elmúlt 17 évben az Európán kívülről érkezett bevándorlók £117,9 milliárd veszteséget generáltak az Egyesült Királyságnak, vagyis ennyivel kevesebb adót fizettek be, mint amennyi transzferben (segély, oktatás, egészségügyi ellátás, stb.) részesültek."

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



fején találtad a szöget!
azok is képtelenek a beilleszkedésre pedig nem egy éve vannak itt...

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Továbbmegyek, a magyarok egy nem elhanyagolható része sem képes rá... Ahogy Bödöcs mester az olimpiával kapcsolatban kifejtette: "olimpiát rendeznénk? Előbb egy rendes hétköznapot kéne talán!"... szóval a saját lakosságunkat sem tudjuk felzárkóztatni.
Szóval, szerintem, nagyobb a szakadék a lemaradt magyar, szír, akármi és a normális között, mint a mittomén arab, és magyar között.

A bökkenő csak az, hogy bár én irtó intelligens, széleslátókörű arabokat, szíreket ismerek (a szírek nem nagyon szeretik ha arabnak hívják őket :-) ), de gyanítom hogy sem a SOTE sem a Couchsurfing népessége, ahonnan haverok, nem a lakosság többségére jellemző, ahogy nálunk se. Tehát ha jön tíz ember random, akkor valszeg abból is három lesz tanult, intelligens, nyitott, kettő tanult de csőlátó, kettő félművelt, és három kőbunkó, mint nálunk... szóval javulni nem fog a helyzet :-)



jó kivételek mindenhol vannak.
de nem úgy látom, hogy a 3 diplomás művelt lelkiismeretes orvosok dörömbölnek a határokon bebocsátásért esedezve, hanem inkább olyanok akik azt hiszik, hogy itt az életben többé nem kell semmit sem kell tenniük azért hogy mindent megkapjanak (arról nem beszélve, hogy felháborodik ha nem az ő vallását gyakorlod és folytathatnám)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



http://444.hu/2016/09/09/elmegyogyintezetbe-kuldott-ket-kommentelot-a-sz...
tl;dr:
gyakorikérdések.hu-n próbált infót szerezni két észlény arra, hogyan csatlakozhatnának az isis-őrültekhez, az előzetes letartóztatást sárga házban kell elszenvedniük :D



arról nem beszélve, hogy felháborodik ha nem az ő vallását gyakorlod

hadd engedjem most ki a gőzt egy magánéleti jellegű ügyben ennek kapcsán
Én nem vagyok vallásos. Nagyon nem. Párom katolikus, felnőttként keresztelkedett meg. Azon kívül hogy vasárnaponként eljár templomba, ez nem sok mindenben változtat az életünkön. Ámde meg akarja kereszteltetni a gyereket. Én meg azt szeretném, ha hagyná békében, majd ha nagy lesz, eldönti mit akar, ő is elmondja addig neki az ő véleményét, meg én is az enyémet. Persze az lesz belőle hogy megkeresztelik. Jaj de hát az nem olyan, majd ha nem akar nem bérmálkozik.
De hogy jöjjek már el én is, és tartsam a víz alá. A pap meg azt akarja hogy mondjam hogy hiszek Jézusban, mindenható atyában, stb. Ott és akkor kultúrált maradtam, de utána elmagyaráztam a feleségemnek, hogy akkor fogok én ilyet mondani, ha ő meg ugyanúgy a templomban a pap előtt ünnyepélyesen kijelenti az ellenkezőjét. Nem elég hogy a gyerek torkán lenyomják a keresztséget? A köz reakció meg az hogy hogy lehetek ilyen prosztó, nem illik ilyet, bunkó vagyok.
Mit nem illik, hogy gargarizálnátok mind csukamájolajjal, ti egyszerűek?
Kettőezertizenhatban nincs jogom ragaszkodni a saját világnézetemhez?
A gyerekemnek meg kötelező a vallásukra térni?
És ÉN vagyok a bunkó??!!!



A pap meg azt akarja hogy mondjam hogy hiszek Jézusban, mindenható atyában

Poénosabb lett volna, ha azt mondod; Tagadom a messiást, Barabás FTW!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nem érted: az nem gond, ha agresszívan dörgöli az orrod alá a vallását, és nem fogadja el, hogy te másként gondolkodsz, amíg ezt ősmagyar keresztény teszi. Akkor gond, ha mindezt mondjuk teszem azt egy muszlim - hiszen akkor kiderül, hogy azok mind állatok!

(Gyűlölöm a hangoskodó vallás minden formáját - leszarom, hogy keresztény, muszlim, vagy a nagy spagettiszörnyben hisz, amíg négy fal között csinálja, de amikor erőszakosan próbálja rádtukmálni - és ehhez általában jön a "nem akarok én erőszakos lenn, DE!" - attól a belem kifordul.)

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Konkrétan használtam az "Allah az egy igaz isten és Mohamed az ő prófétája*" hasonlatot páromnak, hogy mennyire tetszik :-) Igaz, izraelitát is. Más vallásokkal nem mertem előállni mert nem szokták ismerni :-P
*Ha elviszi a Rewiredet a TEK, legalább tudjuk ki tehetett róla ;-)


LY képe
LY
Donator

Minket nagymamám temetésén próbált a pap guilt trippeztetni (szüleim se jártak már templomba, én sem). Nagyon nehéz volt uralkodnom magamon, hogy ne csapjam szét a vén rohadékot... hogy merészelt így viselkedni, a mai napig nem értem.



Na igen. Ráadásul az ilyen elborult "miazhogynemvagykeresztény" annyira figyel saját vallására, hogy valószínűleg életében egyszer sem olvasta el a Bibliát, vagy ha igen, nem hajlandó felfogni az önellentmondásokat abban, vagy a papok handabandázásában. (Ilyenkor esnek vissza az "isten útjai kifürkészhetetlenek" klasszikusba általában.) Nem véletlenül volt latinul az olyan sokáig, hogy ne olvashassák az átlagemberek.

Üdv,
egy volt keresztény.



Szerintem az értelmes keresztény nem úgy gondolja hogy volt egy valós történelmi személy aki vízen járt meg halottat támasztott fel, hanem úgy, hogy ez egy példabeszéd (ahogy Jézus is mindíg ilyenekben beszél a bibliában). Ha azt vesszük, hogy arra tanít hogy legyünk jobb fejek egymással, nincs is gond. Felőlem higgye azt is, hogy van valami az életen túl, nemigen jön vissza úgysem senki hogy megcáfolja.
Amúgy a gond alapvetően két dologgal van:
-ha az egyén nem jut el agyban odáig, hogy ez a huszonyegyedik század, és, mint minden korban, ebben is fejlődnie kell a vallásos gondolkodásnak, nyilván nem mondhat ellent a vallásos világkép az ismert világnak.
-ha az egyén nem jutott el agyban a huszonegyedik századba EGYÁLTALÁN. Ééééééés ez a fő bajom az emberekkel, hogy ez a többség :-P


Boz képe
Boz

Szerintem kibírod, benyomod a gyereket egyszer a vízbe meg mondasz valami humbug hülyeséget aztán kész. Lefogadom, hogy több és nagyobb faszságokat is csináltál már amit nem szerettél volna. Max a gyereket ne hagyd, hogy nagyon erőszakosan kis hívőnek nevelje, az tényleg gyökérség már.

Ha már ez a téma, én elgondolkoztam többször is, hogy hagyom az informatikát és elhúzok papnak.
Magyaráznám a sok butus öreg maminak meg papinak a cuccot, meg ha valaki valamit akar akkor meghallgatom és lenyugtatom meg csinálom még azt a pár hülyeséget amit kell aztán kész.
Legrosszabb ami történhet, hogy kiküldenek valami világvége 2 faluba. :D

Éljenek a videojátékok!



Vagy csinálj egy informatikai vallást! "Hogy is van a feloldozás, Boz atya?" "KontrolEff, Pious testvér, KontrolEff!"



Mindenképp kereszteld meg a gyereket. Ettől semmi sem fog megváltozni az életetekben, 1.5 óra az egész istentisztelettel, de utána valószínűleg védettséget fog elvezni a rossz szellemekkel és a démonokkal szemben. Elvileg az "ördög" 90%-ban a megkereszteletlen embereket szállja meg.



Szerintem inkább genetikafüggő.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Az Inkvizíció szerint is. Purge the mutant!



Szerintem nagyobb védettséget kap, ha körülmetéltetik.

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



De a legbiztosabb, ha egy kicsit megszakad a kés... jaés lemond a vérátömlesztésről, soha nem vágja a haját, se nem mossa.... :D



Abbahagyhatnátok már az eretnek istenkáromlást. A Rewired istene az Istencsászár, hivatalos hite a belé vetett hit, akinek nem tetszik, az permabannal mehet is legott.



Zog dat Emprah git!
WAAAGH!



(Amúgy ne tudjátok meg milyen jól esik a sok bigott után hogy ti így tudtok ökörködni a témán :-) )



kedvenc jelenetem ami jól summázza a véleményem a vallásról
rwurl=https://youtu.be/Q6MEOD3nS18

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ez meg milyen ismerős haccacáré, mintha valahol találkoztam volna már ilyennel...
http://imgur.com/account/favorites/IXbXx
rwurl=http://i.imgur.com/X5miU2H.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



ha jol ertem engedtel a kerdesben (gondolom nem csak a csaj, hanem a csaladja is nyomul)
szerintem vesd fel, hogy ket megoldas van
- megkeresztelik a gyereket, es teged total kihagynak a bulibol
- a gyerek nem lesz megkeresztelve

oszinten szolva nekem a 2. megoldas jobban tetszik, es azt mondanam, hogy felultel a szoporollerre

szerk:

kifejtem, te vagy a FERFI a csaladban. ha papucs leszel (sry), akkor elveszted a tiszteletet. elobb-utobb semmibe fog venni a csaj, es akkor nem lesz jo buli a vege

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!