Jelenlegi hely

Rekeszizomtréning

Utolsó bejegyzés


édes-savanyú leves meg ilyenek? :)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



keleti karakterekből álló elborult tetkós:
http://tokyodesu.com/2013/08/09/pictures-terrible-kanji-tattoos-with-their-english-translations/
az angol tetkósat most nem találom, csak ezt az egyet:
rwurl=http://i.imgur.com/LA7OXTD.jpg



Honnan tudnek heberul ? :) es rabbim sincs ;)

Ego, Draco Ordinis Mallei Inquisitor, per auctoritate Digamma Decimatio Duodecies, ultimum exterminatum planetae Stalindromae cum extreme celeritate impero!



Ojvé!




kecskéről jut eszembe, had linkeljek egy klasszikust
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=6M9st6nfHak
(első 3 perc)


Tno képe
Tno

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



brianaspirin írta: ebből a kapacitásom 4 volt egyszerre, mert csak akkor lehetett kivenni az autós képet, ha rágtuk a rágót. arról nem szólt a törvény, hogy egyszerre lehet e többet is. rögtön megleltük ezt a kiskaput. persze 5 percnél tovább nem ment, mert izomlázas lett a rágóizmunk

:DDDDDDDD basszátok meg, mi mindannyian egyéniségek öregek vagyunk!



0

Regen minden jobb volt.



Vicces, de szólok előre hogy kib***ott idegesítő is...
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=XtuDbUk-QxQ


LY képe
LY
Donator

A rendőrnek mondjuk tuti járna egy komolyabb kitüntetés



Meg egy fizetett lerészegedés az ilyen után. :D



Hát igen, emberekkel dolgozni mindíg nagy élmény :-P
rwurl=http://i.imgur.com/TF9Jb1E.jpg



Ez amugy matematikailag nem pontos allitas.

Regen minden jobb volt.



Mivel az intelligencia eloszlása normális eloszlással közelíthető, tekinthetjük pontosnak.



Hát azért gondoltam, mert bedobsz egy képet, amihez semmi magyarázat, aztán kiderül, hogy héberül van valami szöveg, ami szerinted vicces-> tudsz héberül, érted mi van oda írva és viccesnek tartod.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Egyreszt az IQ eleve kerdeses, hogy alkalmas-e okossag/hulyeseg megallapitasara. Nem igen, koznyelvben ezekbe a lexikalis tudast is beleertjuk az okossagba, ahhoz meg semmi koze by design.

Masreszt emlekeim szerint az IQ skala eloszlasa 15-os ugrasokra van belove, szoval a definicio annyit kovetel meg, egy szigmanyi nepesseg van 15-os IQ range-en belul - ez magaban meg nem feltetlenul garantalja, hogy pont 100 az atlag, ennek koszonheto az is, hogy jo nagy szorast mutatnak a kulonbozo IQ tesztek ugyanazon szemely eseteben (harmadreszt az IQ teszt igazabol nem mukodik jol a vilagon barhol, leginkabb csak a nyugati es fejlett keleti tarsadalmakban - de ezek mar bonyolult dolgok). Mindenesetre tavasszal irtam egy AI-t, ami az egyszerubb Raven's IQ teszteket jo nagy szazalekkal megoldotta, de amugy hulye volt, mint a segg. :D

Szoval a fentiek alapjan annyi jon le, hogy egyreszt most tokre nincs mas dolgom, masreszt meg ha maradunk a mediannal, az a tutibiztos :)

Regen minden jobb volt.



Amugy valahol olvastam, hogy van egy ugras 70 kornyeken, ami alatt mar nem a tradicionalis ertelemben vett hulyek vagy unintelligensek vannak, hanem a szellemi fogatekosok, agyi serultek, stb. Vannak fejserulesek, amik nagy resze ugy vegzodik, hogy belehalsz vagy 70 ala ugrik az IQ-d, ha tuleled. De csak vannak itt neurologusok akik ezt jobban vagjak :D

Regen minden jobb volt.



Én csak azt tudom, hogy amíg nem dolgoztam emberekkl, és azzal beszéltem, akihez odamentem hogy beszéljek vele, azt hittem, az ember értelmes faj :-)
On: Az elmaradt poén esete (Tóth Marival)
http://virgohumor.com/post/138398037468/this-is-the-most-anticlimactic-video-ive-ever



ja és most hogy megy a durci a pornó nem pornó témán, engedtessék meg hogy
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=fxGrR-WUGaA
(nagy általánosságban szar, de van benne pár tényleg jó poén).



“Püspökladányban a vasútállomás melletti futballpályán jegy nélkül élvezik a meccset a helyiek”
rwurl=http://67.media.tumblr.com/60d1875acaedc8a707587b10414730ee/tumblr_od2pj...
Hungarikum!




Egy turul háturul
:-D

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Dispolier írta: Hát azért gondoltam, mert bedobsz egy képet, amihez semmi magyarázat, aztán kiderül, hogy héberül van valami szöveg, ami szerinted vicces-> tudsz héberül, érted mi van oda írva és viccesnek tartod.

Én se tudok héberül, de én azt hittem azért vicces a kép, mert a "nagyon egzotikus távol-keleti karakterek" tetoválás helyett egy héber feliratot kapott és valószínűleg fel se tűnt az illetőnek a különbség. Mármint a héber és a kínai/japán/whatever karakterek között. (Persze mindenki másként vélekedik arról, hogy mi tartozik az általános műveltséghez, gondolom sokak szerint nem alapismeret, hogy az ember legalább ránézésre megmondja a különbséget.)

The strong eat, the weak are meat.



Még ez is lehet. Nekem nem esett le elsőre, mint ahogy másnak sem. Aztán próbáltam poénra venni a dolgot.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



És akkor még szó se esett azokról, akik a nagyon egzotikus távoli eszmékkel cimborlálnak, mert arról sem tudnak semmit :-) Pl. a magyar "buddhisták" legalább kétharmada :-)



Én jobbra-balra forgattam a képet, mert azt hittem, valami hülye hipster karakterkészlettel van írva, de sehogy se jött ki értelem.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ja igen, még annyi kiegészítés, hogy ugye a hébert jobbról balra olvassák, míg a fentről lefelé haladó karakterek inkább a távol-keleti nyelvekre jellemzőek. Tehát a tetováló se tudta, hogy mit csinál. :D

The strong eat, the weak are meat.



Nem fentről lefelé és jobbról balra? Nem tudom biztosan, csak a Jákob rabbiból rémlik, meg az arab is így van (arab haver tökéletesen ír-olvas magyarul de 90 fokban elfordítja a füzetet előtte :-) )

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!