Jelenlegi hely

Rad Rodgers: Kickstarteren tér vissza a klasszikus PC-s platformer

Utolsó bejegyzés

Rad Rodgers: Kickstarteren tér vissza a klasszikus PC-s platformer
A 90-es évek PC-s platformereit szeretné feltámasztani legújabb Kickstarter-kampányában az Interceptor Entertainment (Rise of the Triad 2013, Bombshell) és a 3D Realms. A Rad Rodgers című játék olyan klasszikusok nyomában jár, mint a Duke Nukem, a Commander Keen vagy a Jazz Jackrabbit, minden jel szerint hatalmas sikerrel.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=4HHZfVCbssEA sztori szerint a főhőst, a Rad névre hallgató kisfiút egy este magába szippantja a televíziója, a furcsa élményből feleszmélve pedig egy videojátékban találja magát. Radnek világról világra járva kell megtisztítania a gamer-dimenziót a gonosztól, amiben szerencsére mocskosszájú Nintendója, a Jon St. John (gyk: Duke Nukem) hangján megszólaló Dusty is segítségére lesz.

A játék az Apogee-alomból származó elődökhöz hűen epizódonként kerül kiadásra, amelyek közül egyelőre csak az elsőt célozza meg az 50 000 dolláros Kickstarter-cél. A játékmenet a Duke-hoz és a Jazzhez hasonlóan masszív fegyveres lövöldözésből és kihívásban gazdag platformozásból fog állni, színes extraként pedig egy Pixelverse nevű helyre is ellátogathatunk, ahonnan – remélhetőleg csak a játék világán belül létező – bugok kijavításával juthatunk tovább. A látványt az Unreal Engine 4 biztosítja, melynek minden előnyét ki is használják az Interceptor fiai.
 
További képekért erre tessék

Emellett felnőtt humort és kellemes adag vérontást ígérnek a fejlesztők, a Jazz Jackrabbitet megszégyenítő zenéért pedig a 3D Realms házi komponistája, az IDKFA remixalbumot is elhozó Andrew Hulshult felel. Szerintem hallgassunk bele:

rwurl=https://soundcloud.com/user-668272936/rad-rodgers-roots-of-evilEz bizony remek bulinak ígérkezik, megyek is adakozni.
 
Szerkesztette: psishock - 2016 szep 11


Games Workshop-per a yt-pillanatképes bolter miatt in 3... 2...

ibi amentia latet



Na, az alap cél összejött, a stretchek viszont innen nézve nem fognak. Most már nyugodtan elgondolkodhatok rajta, hogy visszavonom a támogatásomat. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Ez a sok bloom inkább a Trinet idézi.

Nem tetszik.



Ééés vége. Végül összejött az első sztreccs, szóval lesz benne bónusz pálya, több fegyver, néhány minijáték, és megcsinálják a mobiljátékot is hozzá.
https://www.kickstarter.com/projects/1093001909/rad-rodgers-the-return-o...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Kb. az mentette meg őket egyébként, hogy a LazyGameReviews csatorna csinált egy videót a pre-alpha demóról, ami mellesleg tényleg nagyon meggyőző képet festett a cuccról. Ez van, sajnos a Bombshell pont annyira szarul sikerült az Interceptornak, hogy ne nyitogasd szívesen a pénztárcádat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



December 1-én jelenik meg a játék. Löncs tréler:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=v4RKwSdleFo

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



De most ez mi? Ha elegen veszik (veszik? de hát már megvették, erre kellett a KS), akkor lesz world 2,3,4...?

Vagy epizódosdiba tolják?



A Kickstarter csak az első epizód befejezésére szólt asszem.

Szerk: Ja, ha nem hazudtam a cikkben, akkor igen. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!