Jelenlegi hely

Hírek a Rewired figyelmébe

Utolsó bejegyzés


Nemtom, erre gerjed-e még valaki, de van Quake Champions gamplay is.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nokedli írta: Nem igazán hasonlít az elkaszált Prey 2-re :-)

Ez köztudott hónapok óta.

Nokedli írta: ilyen Dead Space szerű lesz?

System Shock-szerű, ja.

ibi amentia latet



ibi amentia latet



új Nolan film
rwurl=https://youtu.be/yM9BWtppzko



StarCraft HD

According to respected Korean site iNews24, multiple sources say Blizzard will announce an HD version of the original StarCraft this September.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Sejtettem, hogy valami ilyesmiért kell lépten-nyomon a Mass Recall alá ásni...



No Man's Sky day one patch changes large parts of the game

Hello Games has revealed that the 1.03 update arriving on NMS' August 9th launch will make fundamental changes to how the game plays. Most notably, there are now three "paths" to follow in the game -- choices you make early on will determine what you see later. There's also a deeper trading system, new combat mechanics (such as a revamped on-the-ground aiming method and critical hit systems in space fights) and even new universe and planet generation criteria. If you're one of the few to have scored a copy pre-launch, you may be in for a shock.

Ez fasza és ezt tudták, mert nem két perc ezeket betenni, de kiadták enélkül?



Komplikato írta: Ez fasza és ezt tudták, mert nem két perc ezeket betenni, de kiadták enélkül?

day one patch

If you're one of the few to have scored a copy pre-launch, you may be in for a shock.

Release date(s):
PlayStation 4
NA: 9 August 2016
EU: 10 August 2016

Microsoft Windows
WW: 12 August 2016

ibi amentia latet



Ez fasza és ezt tudták, mert nem két perc ezeket betenni, de kiadták enélkül?

1 hónapja ment goldba (és valószínű az a build se az utolsó pillanatban készült el).

When we went gold five or six week ago, we posted on twitter, and literally every reply was like “hope you are going on a nice holiday!”. Some of us have, but I didn’t want to, not yet. I pictured myself somewhere staring out the window thinking about this game I’ve been working on for five years.
We’re under a pretty intense spotlight right now, and hopefully it’s easy to imagine how hard it would be to switch off from that, or how deeply we care about people’s first impression of the game.
In fact most of us were back here the day after we went gold, working on this update. We’re already proud of what we put on a disk, but if we had time, why not continue to update it?

Hello Games will continually update No Man’s Sky this way. This is the first of many.

Next up we’re adding the ability to build bases and own giant space freighters. Temporal AA and my new cloud rendering tech should be coming soon too. It will really change the game again, and enhance it visually.

http://www.no-mans-sky.com/2016/08/update-1-03/



És akkor itt felmerül megint a kérdés, hogy miért egy hónappal a valós kiadás előtt megy "gold"-ba?
Naponta csak két száz darab dévédét/blúréjt lehet legyártani a gyárban? Vagy az SN generáló dolgozik ilyen lassan? Esetleg még most ültetik el a fákat a papírhoz, keresik az olajat a tokhoz? :D

DX: MD is ugye egy hete ment goldba, de az is csak a hónap végén jelenik meg.

Itt valaki valamiben terel / hazudik vagy sunnyog.



Le kell gyártani kurva sokat és el is kell juttatni a világ minden részére. Annyira azért nem megy ez gyorsan. Ugye már egy hete ott van a boltoknál.

Harom hét volt akkor kB. Az nem olyan iszonyatosan sok idő.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nem olyan kurva sok helyen nyomnak bd-t. Elore kiadott slotokat kapnak es nyilvan prioritast elveznek bizonyos dolgok. Nyilvan a NMS-bol nem kell 5+ milliot nyomni viszont kell ennyi ido, hogy ne keszlethiannyal induljon. Amugy a peldad is nagyon jo. A Deus Ex nyilvan nagyobb peldanyszamban keszul majd ergo nagyobb prioritast is elvez de annak is 1 honap kell a gold utan kb mert mondjuk kell belole legalabb 5-6 millio lemez mindharom platformhoz es ok se fognak annyit legyartani es leszallitani 1 het alatt.

Szoval terelni nem terel senki. Ez a menete, mindig is ez volt. A ps3 idoben pl a gt5 startja emiatt volt elbaszva mert nem kaptak eleg kapacitast a gyartosoron es egyszeruen nem keszult annyi lemez mint amennyi kellett. :D (bar errol most nem talaltam semmit, de tisztan emlekszem az ilyen iranyu problemaikra akkoribol)



A gyártás-disztribúció sajátosságai mellett érdemes megemlíteni, hogy a konzolos "certifikációs" folyamat oda-visszaságával sem lehet fixen számolni. A modern játékterjesztés/fejlesztést idejében ennek is vannak idejétmúlt, bürokratikus lépései, de alapvető konzolsajátosságok betartása mellett ez a folyamat felel azért, hogy a játék megfeleljen egy bizonyos sztendereknek és működőképes állapotban érkezzen.

Például PC-n is szeretek kanapéból játszani, de a bolhányi betűktől kezdve a kontroller bajos felismerése/működése elég hétköznapinak számít a PC vadnyugatán. Ami a sztenderek hiányában rengeteg kísérleti jellegű projektnek ad helyet, és leginkább emiatt imádom a platformot, de a másik oldalon a Valve esete is remekül demonstrálja a sztenderek betartatásának előnyeit, hiszen manapság a Steames böngészés egy szemétdombon való kurkászással ér fel.



A No Man's Sky esetében ez annyit tesz, hogy nem minden fícsör felelt meg a certifikációs előírásoknak, így ezek a "gold master", vagy adott esetben a megjelenés utánra is eltolódhatnak. Legalábbis az elsőnapos patch logot nézve kizártnak tartom, hogy az elmúlt pár hét elég lett volna teljes rendszerek átdolgozására.



Joda írta: A Deus Ex nyilvan nagyobb peldanyszamban keszul majd

Engem is jobban izgat a DX, de attól még meglepődnék, ha ez a feltevésed igaz lenne. Számaim persze nincsenek alátámasztani, de pl Steamen hosszú hetek óta kirobbanthatatlan a NMS a top sellers éléről, a DX jelenleg a 48. Ok, a DX még 2 hét, mire megjön, nyilván lesz ennél jóval feljebb is (remélhetőleg az élen is), de meglepődnék, ha legalább launchkor ne lennének pariban, nyomott példányszám tekintetében.



"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Láttam egy listát azokról amiknél működik. Na most kell hozzá élesített Steam fiók, persze javasolják az "új profilt". Kérdem én, hogy akinek már van igazi, az tényleg olyan buta, hogy IP és egyéb adatok alapján nem lesz örökre BANolva? Másrészt meg ott a játékok másik fele ami ezzel se fog menni. A kiadók meg csak kaptak fél év szusszanásnyi időt ...




https://archive.org/details/softwarelibrary_amiga
Az Internet Archive több mint 2000 Amiga videojátékkal bővült. Lehet tolni őket böngészőben (bár elég glitchy némelyik).

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Már mondtam, meg amúgy is már rég összejött. Meg azt is, hogy ezért nem csinálnak GTA6-ot (egyelőre, mert gondolom egyszer csak majd lecseng ez is, és akkor majd kénytelenek lesznek).



Amit emiatt nem csinálnak, az szingli GTAV kieg, a multis tartalom valid elemeinek triviális munkával való szinglisítéséről nem is beszélve, a kurvaannyukat.

ibi amentia latet



Na csak kiadjak steamen is a kvantum torest.... :D





Hogy száradna le a bármijük, már az indie-ket is meg akarják fertőzni a Shitworksükkel?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



De kellett ez is...




PlayStation Now coming soon to PC ?

According to our sources, the announcement is planned for August 23rd, with a launch in Belgium, Netherland and UK in the first place, with United States and Canada following one week later
.
It seems that it would require a compatible controller, such as DS3 or DS4 and a 5mb/s internet connection.

ibi amentia latet



https://www.finder.com.au/quake-champions-not-on-id-tech-6

So the fact that the game is running so significantly on developer Saber Interactive’s own in-house tech that functioning features of Id Tech

Ez nekem ujdonsag. Marmint hogy ez nem id. Innentol kezdve nem is igazan erdekel.

Ennek meg ajnalom, hogy jo legyen!
rwurl=https://youtu.be/yBIoScqqbQU



Red Dead Redemption????????????

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!