Jelenlegi hely

Készülő filmek, melyek érdekelnek!

Utolsó bejegyzés


Szerintem a zsidó gyíklények irányítják a Rottentomatoes-t, akik nem szeretnék, ha kiderülne, hogy a Marvel filmek gőgonosza - az amúgy magyar, egészen pontosan szíriuszi gyökerekkel rendelkező - Thanos valódi, és épp a föld ellen áskálódik, ezért pontozzák FEL a filmjeiket, hogy mindenki azt higgye, csak szórakoztató fikciók. Batman amúgy egyébként rasszista, sőt, a DC is, ezért kell a Rottentomatoes-nak (nem a kritikusoknak, AZ OLDALNAK magának, amit be is kéne szüntetni!) mindenüket élből fikáznia - biztos nem azért, mert alapvetően unalmas, ötlettelen fosok.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



:-D



kurvára nem vágod mi van. Mert soros pénzeli a kampányt a DC ellen. Gyurcsány kottájából játszva. Tel-Avi-i központól küldik neki az infot.

Sajnálom, hogy ennyire agymosottá tett a média.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Első kép a múmia rebootból. Úgy néz ki, mégiscsak ráért Cruise.
rwurl=http://i.imgur.com/f9Dn8iJ.jpg



Első hivatalos.

ibi amentia latet



Pffff Megindult szépen lefelé. A mai kritikák is savazzák rendesen.



Végigolvastam rengeteg kritikus és sima nézői "kritikát".
Összefoglalva amit a legtöbben írtak, hogy Margot Robbie és Will Smith kiválóak voltak a többiek meg "szarok". Akinek tetszett a film az kb csak azzal érvel, hogy "fun" a film.
Meg persze vannak akik szerint egyenesen a legjobb film.

Szóval ezen igazodjon el valaki. Na, kíváncsi leszek ti miket írtok.

Ja meg persze ilyenek is vannak: "ALL YOU MARVEL PAID BITCHES" :D



Megnézni és eldönteni, neked hogy tetszett, az nem elég?
Több időt tölteni a filmről szóló kritikák olvasásával, mint a film megnézésével, és még komolyan mérlegelni is a leírtakat ... úgy vélem valahol téves értelmezése ennek az egész dolognak. Érted van, de nem így :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



És mi van ha a várakozás feletti izgalmát csillapítja a kritikák olvasásával?



Hosszú évek alatt kifejlesztettem azt a hihetetlen képességet, hogy el tudom dönteni a trailerek megnézésével, hogy érdekel e a film vagy sem. Ez a film nem érdekel annyira, hogy moziban nézzem meg. Mert igen nagy valószínűséggel nem tetszene. Ezt támasztják alá a kritikák is. Amit második megerősítésként szoktam elolvasni.



Az előddel ellentétben ez még érdekel is.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ha a trailerek alapján tudtad, hogy nem nézed meg, akkor minek olvasod a kritikákat? Vagy akkor mégsem tudtad, hiszen ha jók, akkor mégis megnézed? Továbbá minek kellene kiigazodni rajta, ha úgysem akarod megnézni? Ez vmi paraolimpiás dolog?

...és végül, amikor ennek eldöntésébe több időt öltél, mint amennyi a megnézése + a jegy árának megkeresése lett volna, de így nem láttad a filmet, csak azt tudod mások mit gondolnak róla, akkor annak úgy mennyi értelme van? :D
(Segítek: Te vagy az, aki minden nap kimegy megnézni az állomáson a Hypetrain-t, de sose ülsz fel rá, mert tudod, hogy nem érdekel ;D )

Szóval értem, hogy magadnak megmagyaráztad, de ettől még semmi értelme. (Nem, akkor sincs, ha sokan mások is csinálják ugyan ezt.)

Everice: Előre is világos volt, hogy nem erről van szó, meg egyből meg is cáfolt téged, hogy nekem ne kelljen: ez túl értelmes lett volna ;D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Ha a trailerek alapján tudtad, hogy nem nézed meg, akkor minek olvasod a kritikákat?

Pusztán kíváncsi vagyok rá, hogy mit írnak a kritikákban.
A marsra sem fogok eljutni mégis olvastam a tervezett marsra szállásról, mert érdekel. Ez már csak ilyen dolog.

Az összes többit meg túlgondolod, pedig egyszerű ez mint a faék.



Bocs (igerem nem Csinalok belole rendszert) de +1 Grifternek. Tobb energiat /idot forditassz trailerek megnezesere es kritikak olvasasara(sajat bevallasod szerint), mintha inkabb megnezned magat a muvet, majd teljes nyugalommal kijelenthetned, hogy sz@r. A mars utazasos hasonlat meg a fennt irtak alapjan sem allja meg a helyet, mivel arra nincs realis lehetoseged akarmennyi ido/energia befektetessel sem.
Ezt csak azert irom , mert ertem en hogy Griffel muszaj szembe menni, csak ne csinalj magadbol hulyet kozben -no offense

"okey-dokey!"



mikkamakka írta: Bocs (igerem nem Csinalok belole rendszert) de +1 Grifternek. Tobb energiat /idot forditassz trailerek megnezesere es kritikak olvasasara(sajat bevallasod szerint), mintha inkabb megnezned magat a muvet, majd teljes nyugalommal kijelenthetned, hogy sz@r.

Nem értem, hogy miért kéne megnéznem egy olyan filmet, aminek a bemutatója nem győzött meg, hogy ezt márpedig meg kéne néznem. Ráadásul a kritikák is jóformán csak szart írnak róla.
Ez a több energiát fordítok a... kezdetű mondatot megint csak nem értem. Szóval megnézni 2x2 perces bemutatót meg elolvasni pár kritikát 10-15 perc alatt az aztán tényleg kibaszottul nagy érvágás. De Bocsánat, hogy szeretek tájékozódni mielőtt birka módjára rohannék a moziba bármiféle információ nélkül csak azért, hogy belefussak egy fos filmbe amiért aztán sajnálnám a pénzt.



Szoszerint azt irtad, hogy vegigolvastal rengeteg kritikus es nezoi kritikat. Idezni nem tudlak, mert gozom nincs hogy muxik ez telefonon de itt van feljebb. De mindegy is, csak arra akartam felhivni a figyelmed, hogy hulyeseg mellett ne ervelj, mert mint lathato is csak onellentmondasokba keveredsz. De persze szived joga. Gl, hf!

"okey-dokey!"



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



mikkamakka írta: Szoszerint azt irtad, hogy vegigolvastal rengeteg De mindegy is, csak arra akartam felhivni a figyelmed, hogy hulyeseg mellett ne ervelj

Miért hülyeség tájékozódni egy filmről mielőtt megnézem bármennyi időt is szánok rá?



Én még anno újságot is képes voltam venni, hogy kritikát olvassak mozifilmekről.
Meg mi értelme lenne a kritkáknak ha senki nem olvasná?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Szvsz hulyeseg tobb idot forditani a tajekozodasra mint magara a megtapasztalasra. Ugyis mindenki egyenien el meg mindent. En spec nem szeretem ha masok mondjak meg mi jo es mi nem.
Szerk
Ja es ugye egy mozi filmrol beszelunk, nem egy tulelo turarol

"okey-dokey!"



Basszus, jól hallom, hogy cenzúrázták Eddie Murphyt...? Axel Foley karaktere a káromkodás nélkül pipafüst!



Nem fordítottam több időt rá bármennyire is hihetetlen.
Sokkal nagyobb hülyeség beülni egy filmre bármiféle infó nélkül majd nagy eséllyel megtapasztalni, hogy fosrakéta volt. Plusz még rövidebb leszel 1-2 ezressel is.
Plusz 2 órát elbasztál az életedből fölöslegesen.




No, had irjam erzekletesebben. Koztunk lathatoan velemeny kulonbseg van. Hozzaallasunk szemelyisegunk alapjaiban elternek egymastol. Tehat hiaba irom le, hogy a suicide squad Szerintem eleg szutyok/jo film, lehet hogy te tok maskepp latnad, ertelmezned. Marpedig a sajat velemeny jo es fontos dolog! Ne hidd el senkinek aki az ellenkezojet allitja!

"okey-dokey!"



Fontos dolog az illedelmesseg, de ha az etteremben szar a kaja, a moziban szar a film, az agybam szar a no, fel lehet am allni es otthagyni a peltsaba. Ha meg a penz ed miatt aggodsz, az elobb felsorolt szolgalatoknal van lehetoseged a reklamaciora, penz visszateritesre.

"okey-dokey!"



Akkor mikor tanácsos filmkritikát olvasni?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Amikor unatkozol. Na de hallgatni ra? Sosem!

"okey-dokey!"



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!