Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


sidekick =/= mellékszereplő

Például Dr. Okun sem az, neki viszont volt egy.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Comic relief mellékkarakterek.

ibi amentia latet



EverIce írta: Sose értettem az ID4 körüli guilty pleasure kacsintásokat. B film és kész, nincs mentség.
Red letter media is jól kielemzi

Óvatosan az önigazolásokkal, mert Mike-nak nagyon tetszik a folytatás.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Dazed and Confused
Bar cselekmeny nem sok van, de a feeling baromira el van talalva vegig. A zenek kibaszott jok es a szereplogarda is. Neztem volna meg par oran keresztul gond nelkul bar a Linklater filmeknek altalaban van egy ilyen mellekhatasa.



ID 4

rwurl=http://www.joblo.com/newsimages1/iday-resur-goldmeme-01.jpg
Ez egy felhigított -BBB ami jó sörivós filmnek.
Mi végig röhögtük haverral, meg a pár tucat nézővel, na nem a humora miatt.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Natural Born Killers
Ki tudja már hanyadjára. Elejétől végéig zseniális még mindig. 5/7 'nuff said



Central Intelligence
A film amiben Kevin Hart nem kibaszottul idegesítő, sőt... Jó! :D The Rock meg ilyen szerepekre született, írtózatosan vicces a fazon. Imádtam minden pillanatát amikor a képernyőn volt. Jók voltak a viccek, a cameok is, kicsit sikerült is kiemelkedni a hasonszőrű komédiákból pár nagyon emberi pillanattal szóval összességében baromi nagy meglepetés volt. Ennél sokkal, de sokkal szarabbra számítottam, viszont ezt simán újra fogom még nézni párszor. :))))



Fatman v Superman.

Rossz: Lex Luthor.
Szerintem egyik színművészeti iskolára sem vették volna fel ha ilyen alakítással próbálkozott volna a felvételin. A film összes rossz jelenete hozzá köthető. Összefoglalva: Paprikajancsi.

Jó: A maradék amiben nem volt jelen Luthor.

Egyébként kicsit hosszúra sikeredett. Az elejéből 15-20 percet le kéne nyesni és sokkal fogyaszthatóbb lenne.



Függetlenség napja 2.
Egy klasszikust idézve: "Mert ez nem feltámadás, csak egy bottal megbökdösött vízihulla szomorú fingásreflexe."



Green Room
Nem szólt nagyot, a rendező előző filmje (Blue Ruin) tartalmasabb volt.



Warcraft

A metacritic/rottentomatoes lehúzó véleménye után, alacsonyra tettem a lécet, de ez kellemes meglepetés volt. Az egyértelművé vált számomra, hogy az angol ajkú kritikusok orra olyan mélyen benne van a superhero zsáner seggében, hogy mást már nem tudnak érzékelni. A gyengeségei ellenére simán felér a Marvel filmek javához. Nem okosabbak sem azok sem ez. Azonban ebből még kérek.



Deadpool
Még mindig qrvajó :)



triple 9
nem az amire szamitottam (en aszittem ilyen Heat szeruseg lesz) de nem rossz.

The Huntsman: Winter's War
ez egesz jo kis AD&D quest sztori. szerencsere nem sokat tettek az alkotok azert, hogy sok koze legyen akarmelyik grimm mesehez is.:)

the shallows
jol indul, de hamar megint bosszuallo terminatort csinalnak szegeny nagy feherbol, ahelyett, hogy a balna tetemet csocsizna vidaman, az otven kilos csontkollekciot kergeti vegig a filmben. azert a szokasos felhozatalhoz kepest egeszen jo.

the duel
nagyon dramai western szeretne lenni. az nem jon ossze, viszont cserebe tok unalom.

"okey-dokey!"



// Ritkán írok, miközben kurva sok mindent nézek meg, most gyorsan ajánlanék hármat, a szart meg hagyjuk is:

A kórus (Boychoir)
Szerintem nagyon remek, Dustin Hoffman szokás szerint remekel, a vége pedig különösképpen rendben van. (Semmi meglepő, a kivitelezésért jár a nagyon magas pontszám.)

Concussion
Mivel igaz történet, ezért aligha róható fel neki egy halom dolog, amit egy kitalált sztoriban parasztvakításnak mondanánk. Így viszont nagyon jó, telis-tele gyöngyszemekkel, és értelemszerűen több szempontból is nagyon tanulságos. (Üzleti/rendszer szintű érdekek vs. egyén.)
NFL rajongóknak külön kötelező.

Wonders of the Universe (4 részes doku)
Ellentétben az új Cosmos-szal (Tyson féle), ez olyan, mint a Carl Sagan féle eredeti Cosmos volt (emberük el is mondja, hogy Sagan miatt állt pályára), csak mai látványvilággal. Erősen ajánlott az erre fogékonyaknak.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Baumann a Sutpermen ellen: juszt is hajnal van

Sokkalta szarabra számítottam, de wtf. egész jó lett. Nálam simán verte bármelyik Marveles filmet, pedig nagy Vasembör rajongó vagyok. Annyira sötét hangulata lett, mint amennyire vártam ezt a konkurens képregény világok aktuális borongósvilágvégés részektől. Ez, így, pont jó volt,

ShowHide spoiler #

Lehet az is dobott rajta, hogy azt a részt néztem, amit maga a rendező vágott meg, vagy mi a wtf.



A rendezőinek a normálisan kibontott Superembör mellett az a legnagyobb előnye, hogy sok olyan kérdést rendez, ami faszság volt a mozisban. Az elején megvan, amikor KGBeast és haverjai megpörkölik az emberkéket, akiknek a halálát aztán Superman nyakába akarja varrni Luthor? Na, a mozis verzióban a testek meglángszórózása nem volt benne, így azon vakarhattad a fejedet a töltényes szál miatt, hogy itt most emberek AGYONLÖVÉSÉVEL vádolják Supermant. Égett hullákkal már teljesen egyértelmű, hogy Clark elvileg simán kinyírhatta őket a "lézerszemével".

A mozis tele van ilyen hülyeségekkel, az extended meg a többségét rendbe rakja. Maga a töltényes szál is sokkal értelmesebb, de pl. még az sem derül ki a mozisból, hogy Luthorék hogyan feketítik be istenigazából Supermant a szenátorasszony előtt: a kövér feka csaj egyáltalán nincs benne, és a tolószékes fickó megfélemlítése sem egyértelmű (na meg pl. nincs benne az a jelenet sem a mozisban, hogy Lois nézegeti a csávó hűtőjét és leesik neki, hogy nem akart meghalni, ergo nem tudott a tolószékben lévő bombáról sem).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



The Revenant

Az, hogy nem tetszett talán túlzás lenne, mert tele van tök jó elemmel a film, de valahogy mégis unalmas és vontatott az egész. Egy csomó jelenetnél azt éreztem, hogy egyetlen céljuk Inarritu rendezői géniuszának bemutatása akar lenni, Leó meg nem alakít benne hatalmasat, inkább csak szenved változatos formákban. Nyilván messze sem rossz a filmben, egyszerűen csak ennyi van a szerepben, szóval Oscar bácsi igazából esetében sem a megfelelő időben jött, hiszen láttunk már tőle sokkal frankóbbat is.

Ami iszonyú jó a Revenantban, az a "frontier" kegyetlenségének bemutatása, de itt is úgy éreztem, hogy néha átesik az irrealitás talajára a film (make no mistake: amit itt Leo túlél, azt nem lehet túlélni). Talán jobb lett volna, ha a készítik egy kicsit közelebb maradnak az eredeti históriához, és máshogyan oldják meg a szükséges dramaturgiai húzásokat.

Nem nézném meg még1x.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta: Az elején megvan, amikor KGBeast és haverjai megpörkölik az emberkéket, akiknek a halálát aztán Superman nyakába akarja varrni Luthor? Na, a mozis verzióban a testek meglángszórózása nem volt benne, így azon vakarhattad a fejedet a töltényes szál miatt, hogy itt most emberek AGYONLÖVÉSÉVEL vádolják Supermant. Égett hullákkal már teljesen egyértelmű, hogy Clark elvileg simán kinyírhatta őket a "lézerszemével".

A lövedékek és/vagy az azok ütötte lukak azért még mindig ott vannak bennük, nem? Nem beszélve a napalm/gázok vegyi nyomairól, illetve a lángok és a lézernyaláb okozta pusztítás nyilvánvaló fizikai-fiziológiai különbségeiről.

ibi amentia latet



The Neon Demon
Shiiiiiiiiiit ez volt valami elkepeszto modon megugrotta az elvarasaimat. Mocskosul jol van felepitve a sztori es Refn a style over substence stilust szorosan magahoz olelve a tokeletessegre emeli vele a filmet. Mindenre szamitottam, de erre nem. Az elso 5 perc utan ugy ereztem, hogy hiba volt faradtan beulni ra, majd leragadt a szemem, de utana kb pislogni se akartam. Zsenialis egyszeruen. A zene, a karakterek, a cinematography, minden egy celnak van alarendelve es ezert geci jol mukodik az egesz...

Persze ezt leszamitva mar latom elore miert fogja utalni mindenki. :D

(Csak leszogeznem, hogy a Drivetol en nem voltam oda meg vissza az Only God Forgives meg szvsz egy nevetseges faszsag szoval Refn nem tartotik a kedvenceim koze)



Ezt így tényleg fasszság volt leadni a mozikban, mert még így is figyelni kell közben, hogy mire megy ki a játék.



Egy képregényfilmnél az ilyet nyilván leszarod (vagy nem, de akkor a megőrülést veszélyezteted). Egyébként lézernyalábbal egyáltalán lehet úgy égetni egy emberi testet, mint itt? :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Central intelligence
Dwayne Johnson még a legszarabb filmet is fel tudja dobni valamennyire, annyira karizmatikus a fazon. Itt sincs másképp, szerintem nagyon jól pattannak le egymásról Kevin Harttal, így egy teljesen fogyasztható kis mozit hoztak össze.



Egy dolgot árulj el nekem: be lehet rá ülni egy picit ijedős csajjal, vagy szégyenszemre mehetünk majd ki róla a harmadik actnél? A cannes-i fogadtatás kicsit érdekes volt, elég sokan kimentek róla az állítólagos nagyon durva tartalom miatt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Kell hozza gyomor. Feltetlen nem ijeszto de rohadtul felkavaro ugyhogy szvsz felejtos csajjal menni aki nem birja a kokemeny dolgokat. :(



"Egy picit ijedős csajjal" milyen filmre lehet beülni gagyivígjátékon / romantikus faszságon kívül?

Non serviam



Azokra mondjuk pont nem lehet beülni vele, de nem az ijedősség miatt (bár végül is ki tudja, sok romkom nagyobb sokk, mint egy horror :D). Egy Alien kaliberű cucc vagy bármilyen slasher horror a hülye jump scare-ekkel sima ügy, a pszichohorror a problémás. Azért lehet, bepróbáljuk, ha a Két nővér nem volt olyan durva, akkor csak nem üt annyira ez sem.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Sok sikert. :D Max az utolso 10 percet megnezed majd kulon.



My Mighty Princess
Valahol a YB videó alapján elhittem ez egy jó koreai film. Nem volt az. Borzalmas volt.
A színészekkel nem volt semmi baj, de a film sztorija, forgatókönyve és vágása botrányos. Az első 2/3 még nyögvenyelősen elmegy, de a vége ... Pedig tele van kihagyott ziccerekkel. Kár érte.

Splash Splash LOVE
Ez is korai, valójában mini sorozat két hosszú résszel. Erről meg elhittem, hogy jó romkom.
Egy borzasztóan unalmas telefon és instant tészta reklám, némi történelmi pátoszba csomagolva.
Ez se a színészeken múlt. Előző filmmel szemben ezt egyszer meg lehet nézni. Ha nincs más.
De nem érte meg a rengeteg melót, hogy a fellelhető 4K verziót le tudjam ócska gépen játszani.



Batman v Superman

Jó nagy katyvasz az egész.. Hiába öröm nézni két ilyen kaliberű képregényhőst végre a vásznon egy snittben, ha az egész körítés összességében egy nagy lócitromhoz konvergál. Nagy volt a kapkodás, bele kellett sűríteni még 5 másik filmet, előkészíteni amit persze feltétlenül elő kell, és ez a végeredmény. Az egész filmben egyedül Ben Affleck és Batman jelenetei értékelhetők, a raktárházi akciójelenetet kifejezetten öröm volt nézni (ha valami, hát az ilyen frankón koreografált harcjelenetek hiányoztak a Nolan filmekből).
Jesse Eisenbergnek meg nem adták le a memo-t, hogy bizony nem Riddler vagy Joker szerepére jelentkezett.



ID4 - 2
A rossz karakterek es tortenet egy dolog. De hogy a rendezes es a vagas kettose miatt az egyes jeleneteknek nincs se fule, se vege, az teljesen elvezhetetlenne tette ezt az izet. Nincs ive sem az egesznek, sem a daraboknak. Zavaroan rossz az egesz

Secret life of broaffffffff
Gyerekeknek is keves, ill. nehol meg tul sok. Hasonloan az elozohoz, szora sem erdemes. Nagyon-nagyon rossz film! Persze 80 milliot osszeszedett. Hajra, amerika!
Megj.: igen, koppintas, 1:1-ben Toy Story, megspekelve olyan jelenetekkel, amik nem gyerekeknek valok

Now you see me 2
Nem akartam megnezni, de rabeszeltek. Bizony az elmult mozis elmenyem ezennel 3/3. Tehat ez is egy oriasi nagy hatar szar. Ez a legrosszabb az itt felsorolt harombol. Ahogy az elso resz, ez is teljesen hulyenek nezi a nezot. Persze teljes joggal, csak egy pelda:
a film egyik jelenetben egy kartyalapot rejtegetnek hoseink biztonsagi orok motozasa kozben. Magusunk (pfff) csak annyit csinal, hogy forgatja a kartyat a kezeben, ahogy eppen a csunya, gonosz bacsi atvizsgalja. Teszi ezt 4-5-szor. Minden..egyes..alkalommal, amikor eldugta a kartyat, a mellettem ulo "uriember" kuncogott. Elvezte. Ezt a szart. Eszem-f*szom megall
Egyebkent ez a jelenet az abszolut melypontja ennek a szutyoknak:
(nem spoiler, de ugye vannak akik erzekeynek erre)

ShowHide spoiler #

Ne nezzetek meg, duhitoen szar film.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!