Jelenlegi hely

bye Bats

Utolsó bejegyzés

bye Bats
Szerkesztette: Doom - 2020 ápr 30


Most néztem, a teátrális verzió kimaradt, de ez még a MoS-nél is butább és lehangolóbb mű lett. A kéjgyilkos Batmanre meg nincsenek szavak.



Ez bíztatóan hangzik. A függetlenség napja egyébként is meghozta a kedvemet a popcornhabzsolós bugyuta blockbusterekhez. Snyder munkássága pedig több hasonlóságot hordoz, mint gondolnánk, ha a Men of Steel robbanásait megszakító üres moralizálásból indulunk ki, amit hasonló perverzitással élveztem. Mindezt megfejelni Batmannel, az öntörvényeskedés koronázatlan királyával? A három órás hossz kicsit visszatart, de kevés jobb kánikulába való agyzsibbasztást lehet kívánni.



Örvendetes, hogy filmeket is fel lehet patchelni nézhetőre. (Bár nem nagyon értem mi értelme van, hacsak nem akarnak még egy folytatást vagy valami.) Teszek is egy próbát az ultimate editionnel, nekem a MoS-el nem volt különösebb problémám, de kihagyható lett. (Azért nem annyira mint a Sucker Punch.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Az eredetit nem láttam, de ez is elég gyenge volt, zavaros két film összegyúrva, random vágva.
Egy részen azért felnevettem, ami nem volt szándékos a készítők részéről. Batman a helyett, hogy a fémöklével lesújtana SM-re, leszed a falról egy mosdó kagylót és azzal vágja fejbe...



A poén az, hogy azt a néhány hülyeséget leszámítva sztoriban nem buta a film, sőt, tartalomban kifejezetten "nehéz" tud lenni a műfajhoz képest (pl. sokkal durvábban moralizál, mint a Man of Steel, és sokkal szomorúbb is :D). Én nem is értem, ezt miért kellett, a nézők jelentős része egy mukkot nem fog érteni belőle, hogy aztán lebaromságozza az egészet. Annál a néhány szimbolikus résznél fel is röhögtem, egy ilyen filmnél teljes hülyeség, a közönség 90%-ának fogalma nem lesz róluk.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ez az ultimate így ebben a formában a MoS fölött van szerintem, Lex Luthor karaktere kicsit fura én valahogy mindig idősebb karakterre asszociáltam, (Kevin Spacey a Superman returnsben) Batman karaktere kicsit sötétebb, amire azért lehetett számítani, Alfréd korrekt volt, WonderWoman szintén.

ShowHide spoiler #

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



++



Ezzel a verzióval sikerült a mozi verziós Frankeinstein-re hajazó förtelemből egy filmet csinálni, aminek van eleje, közepe és vége, normálisan összefűzve. A forgatókönyv fő sarokpontjai viszont ugyanazok, szóval maradtak ugyanolyan elbaltázott karakterek és alakítások.
Szóval Lois jobban tette volna, ha kitépi Zack kezéből a forgatókönyvet és a dárda helyett azt dobja bele a csatornába...



Ide is :-)
rwurl=https://imgur.com/3grgKaI

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!