Jelenlegi hely

Ki milyen filmet látott a héten?

Utolsó bejegyzés


Nice Guys
Szinkronosan, Lehet azért, lehet mert túl sokat vártam tőle az előzetes alapján, amiben gyakorlatilag a poénok 80%-át lelövik, de egyszerűen nem volt olyan jó, mint amire számítottam. Hazafelé a kocsiban totál feszült voltam, egyszerűen nagyot csalódtam, sokkal jobbat vártam. Olyan, otthon megnézem a kanapén film volt.

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Sajnos nem az első vagy utolsó film, aminek A vakszerencse áradása magyar alcímet kellett volna adni (ami nyomozós krimi esetén, ha a vígjátékisága hangsúlyosabb is, fokozottan hátrányos).
Azért vannak nagyon jó pillanatai is.

ibi amentia latet



Catfish
Meglepően érdekes dokumentumfilm volt. Főleg azt látni mennyi minden változott az elmúlt 6 évben. Lényegében egy srácról szól aki megismerkedik egy családdal neten keresztül aztán kiderül, hogy nem teljesen az a család aminek mondja magát. Érdemes egy nézésre, nem is hosszú.



De jó, Szegeden minden nap csak 12:30-kor van 2D előadás a Függetlenség Napjából. Kinek van 2 órás ebédszünete?? (Hétvégén nem érek rá.)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



ugy nezem 4-tol a belvarosiban is van 2D-s

Parizer forever.



Hmm, valóban, remélem, nem elírás. Jobban belegondolova sajna az se jó, mert asszony addig nem végez.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Hardcore Henry
Egy first person Crank-nek tűnt a tréler alapján, de annál sokkal jobb. Ötletes, jól megszerkesztett, megfelelő mértékben brutális/vicces.



Holnap megyünk Független napot nézni a lelle kertmoziba. A siófoki plázából hoztak digitális projit, térhatású hangfalszettet, mifene. Most már csak a székeket kellene kicserélni :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Öntess néhány fotelt gyorsan!



hardcore henry
nem hittem, hogy letud majd kotni masfel oraban az fps akcio, de ez egy baromi jo kis film lett!

"okey-dokey!"



ID4 - 2
Not really. A Warcraft filmhez hasonloan itt is tul sokat foglalkoztak a folytatas elokeszitesevel, a rovidke filmre meg nem maradt (sose volt?) eleg nafta...



Milyen folytatás???
Warcraftból az volt az első rész, de ez már eleve egy folytatás LOL.



tényleg ennyire nehezen felfogható, amit írtam?



:D

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Tényleg rendkívül sajnálom, hogy neked kell elviselned, hogy Emmerich helyett a te válaszodra írtam a felháborodásomat, de talán túléled valahogy, amiért most nem mellékeltem kézikönyvet a szarkazmushoz.



Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



:D
Kedden nézem.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Zseniális :-D
Stöki mester mindíg jó.



ID2

Egy az egyben ugyanaz, mint az első rész... Ami nem baj. Agyatlan popcorn film. Egyszer jó volt (jobban tetszett mint a Warcraft film.)!



Independece Day - Resurgence
KIBASZOTT ZSENIÁLIS! :D :D :D Én végigröhögtem az egészet, pontosan az amire számítottam. Pontosan olyan hülyeségekkel van tele, pontosan annyira sablonos és ezért egyszerűen tökéletesen eltalálták, hogy mit kell kihozni ebből a filmből. :D Biztos vagyok benne, hogy az én ízlésficamom miatt tetszett ennyire, de OMFG! Nem tudtam nem mosolyogni folyamatosan minden apró faszságon. Volt egy nagyon hősies jelenet "I WILL DO IT!" és ott nem hazudok b+ mindenki felröhögött. :D Annyira over-the-top minden, zseniális. Egyszerűen zseniális. :D



Independence Day: Resurgence / A függetlenség napja - Feltámadás

Az első rész egy B-film volt epikus méretekre felfújva, AAA kategóriás effektekkel és zenével, pár tűrhetőbb színésszel (a főbb szerepekben). A folytatás a zene kivételével ugyanez, csak a négyzeten. Ami jó volt, az még jobb, ami gyenge, az még gyengébb. A zene sajnos csak akkor nő fel az eredetihez, ahol David Arnold témái csendülnek fel, a többi filler. A látvány nagyon ott van, pláne mivel abszolút oldschool az egész, kamerarángatás nélkül, zajos képpel, lusta nagytotálokkal. Az embernek olyan érzése van, mintha 1998-ban forgatták volna egy alternatív univerzumban a Godzilla helyett. Honnan szerzett Emmerich ennyi suskát annyi bukott projekt után?! A új tini-gárda nagyrészt hurkalé kategória, de nem is vártam többet, ugyanakkor némelyik régi karakter se találja a helyét. A humor gyengébb, az egész nyögvenyelősebb, több a luk a sztoriban. Összességében rosszabb az elődnél, "még éppen nézhető" kategória.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Ebből nekem az jön le, hogy összefoglalva: Szar.



Sose értettem az ID4 körüli guilty pleasure kacsintásokat. B film és kész, nincs mentség.
Red letter media is jól kielemzi:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=4_LJGPph4SM



(én úgy emlékszem a régi filmen is inkább nevettünk hogy de buta mintsem elájultunk volna tőle de persze kinek a pap...)



Hülye vita, mert egyértelműen AAA kategóriás szemét volt, csak mai szemmel már sokkal kisebbnek tűnik és mindenki másképpen kíván kompenzálni :D

Akkoriban még sokkal ritkábbak voltak az ilyen filmek, ma meg már pont senkit se érdekel.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Apukám anno azt mondta, hogy úgy hallotta; az ID4-ben már olyan jók a trükkök, hogy ezután már nincs is értelme hasonlót készíteni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



ID4:20
Valószínűleg a legbutább film, amit valaha láttam. (Vagy csak majdnem, és az élmény frissessége csinált Sithet belőlem, de akkor is...)

ibi amentia latet



A függetlenség napja - Feltámadás

Nem tettem magasra a mércét, hisz jól ismerem Emmerich munkásságát, de a film még így is bőven alulmúlta a várakozásaimat. Hosszú, unalmas, bárgyú, és buta, nagyon buta. :( Tényleg nem tudok olyan jelenetet vagy fordulatot mondani, amibe ne lehetne belekötni. Mindig is utáltam a jópofizó sidekick karaktereket, ebbe a filmbe kettő is jutott. Kérdeztem magamban, miért? Ami pedig a legjobban zavart a már szinte otromba módon túlzásba vitt politikai korrektség. Egy G.I. Joe szintű forgatókönyvre nem voltak képesek, de arra azért kínosan ügyeltek, hogy a rasszok aránya "helyes" legyen. Meg nagyon hiányzott a homo vonal is, tényleg. Eh... Tudtam, hogy magammal baszok ki, ha költök erre a filmre, szóval nincs jogom panaszkodni, de a minimális tiszteletet elvártam volna a film alkotóitól. Legalább a látvány jó lett volna! De az se mutatott semmi újat.

4/10



ibi amentia latet

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!