Jelenlegi hely

Az E3 és a pornó

Utolsó bejegyzés

ShowHide spoiler #

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Ebből egy kukkot nem értettem. :)

ibi amentia latet



A VR pornót nézők 90%-ából biztosan nem lesz függő, de ez nem segít azon a 10-en, akikből promó nélkül lehet, hogy 5 vagy 3% lenne.

Erre már megírtam a kommentet, mikor észrevettem, hogy promót írtál és nem pornót. :D

A VR-t önmagában nem tartom veszélyesnek, inkább egy új szórakoztatási formának, aminek remélhetőleg értelme is lesz, mire mindenki számára elérhető áron lesznek beszerezhetőek a szemcsik.

Ezt még mindig nem értem. Ahogy Te is írtad: "...a játékos játszik pár órát, aztán pihenésképpen néz egy kis pornót, önkielégít, majd megy vissza XP-t gyűjteni. ". Tehát pont nem a pornó fogja az embereket a virtuális térben tartani, mert eleve csak levezetésnek fogják használni. Ha valaki csak pornót nézni megy be, akkor hamar ki is jön onnan. :)

Ami aggasztó, hogy akárhonnan is nézem, a pornó volt a legérdekesebb dolog, amit az idei show VR-ban fel tudott mutatni. :D

Szerintem Te is nagyon jól tudod, hogy csak idő kérdése mikor fog áll leejtős tartalom megjelenni VR-ra, ami aztán tényleg beszippantja majd az embereket. És pontosan ez az ami aggodalomra adhat okot (nem pedig a pornó). De lehet, hogy csak a leendő apuka beszél belőlem. :D
Amúgy azt veszem észre magamon, hogy pont úgy kezdek aggódni a VR miatt, mint ahogy annak idején a szüleink aggódtak a számítógépes játékok miatt. Fogalmam sincs, hogy fogok reagálni arra, amikor majd szólok a gyerekemhez, ő meg fején a szemüveggel felém fordul, de nem engem fog látni... Biztosan túlreagálom, de akkor is kicsit rémiszt a dolog. :D



"Volt egy kis részrehajló törlés."
Így pontos.
Különben magát a "cikket" törölted volna, de hát tudjuk már rég, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, erre a közösségre meg ez hatványozottan igaz.



Szerintem Te is nagyon jól tudod, hogy csak idő kérdése mikor fog áll leejtős tartalom megjelenni VR-ra, ami aztán tényleg beszippantja majd az embereket.

Én nem vagyok ennyire optimista egyelőre: az Oculus már régóta mondja, hogy mehet a pornó a cuccukon, az NA-s csávó meg azt állítja, hogy kapcsolatban állnak a többi VR céggel is, csak azok nem vállalják ezt fel nyilvánosan. Ebből én kb. arra következtetek, hogy a VR-osok baromira bíznak a pornóban, mert egyébként nincs VR-ra "killer app", és lehet, hogy nem is lesz. Az Oculus a szemüvegét akarja eladni, az NA meg a subscriptionhöz akarja visszacsábítani a torrentezőket és a pornhubozókat, ezért a nyomulás.

És pontosan ez az ami aggodalomra adhat okot (nem pedig a pornó).

Nem hiszem, hogy innentől kezdve jönne a Mátrix, szvsz azt a fajta függőséget, valóságtól elvonulást ugyanúgy kiváltja a sima videojáték is, mint esetlegesen a VR. Lehet, hogy egy sima videojáték esetében még rosszabb is a helyzet, mert bármilyen frankón is csinálják meg a dolgot, el nem tudom képzelni, hogy ne kelljen néha levenni azt a szemüveget.

Ahogy Te is írtad: "...a játékos játszik pár órát, aztán pihenésképpen néz egy kis pornót, önkielégít, majd megy vissza XP-t gyűjteni. ". Tehát pont nem a pornó fogja az embereket a virtuális térben tartani, mert eleve csak levezetésnek fogják használni. Ha valaki csak pornót nézni megy be, akkor hamar ki is jön onnan. :)

Ilyen félelmem nekem nincs is, a kettő találkozása az érdekes inkább, de az sem a VR szempontjából. A videojátékokkal és a pornóval együtt rengeteg olyan igény / inger kielégítését le tudod másolni, amire egyébként az életben szükséged lenne, így kerülnek sokan a Zimbardo által vizionált társadalomtól elvált, "tetszhalott" állapotba.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Gargarago írta: "Volt egy kis részrehajló törlés."
Így pontos.
Különben magát a "cikket" törölted volna, de hát tudjuk már rég, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, erre a közösségre meg ez hatványozottan igaz.

Haver, ne csináld már, ez te sem gondolhatod komolyan. Szegény Zoo-t így is annyit piszkáltam mostanában, hogy az a csoda, hogy engem nem bannol. :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Beszélhet nekem bárki arányosságról, korrekt akkor lett volna, ha az egész cikk repül az összes kommenttel együtt.
De így, hogy itt-ott bele van törölgetve... most ennek mi értelme van? Pontosan így veszett el a semlegesség érzete.



Nem itt-ott lett beletörölgetve, ha jól látom, hanem az utolsó oldal repült a fenébe.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Összevissza lett, visszanéztem egy oldalt, van ami maradt, van ami repült, teljesen aránytalanul és értelmetlenül.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
A tények kedvéért tegyük hozzá, hogy egy éppen téged támadó, durva hangnemű kommenttől kezdődött a törlés, a válaszkommentek pedig automatikusan törlődnek, onnan az összevisszaság. Sem cikket, sem hozzászólást nem törlünk azért önhatalmúlag, mert az abban szereplő véleménnyel vagy állításokkal nem értünk egyet. Amíg szabályt nem sért ez nem moderációs kérdés lenne, hanem szerkesztői.

A moderáláson lovaglás pedig offtopik, és nem szokás tűrni az azzal való szemetelést. Ha kérdés vagy észrevétel van a témában, akkor azt kulturált módon a Moderátorok figyelmébe topikban lehet megosztani, az eltérő véleményt nem üldözzük, de hosszas vitát ott sem kérünk. Ajánlom emellett a házirendünk olvasgatását is.

Sors bona, nihil aliud.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Egy ekkora szar témán ennyit rugózni... :D jó sok felesleges időtök van.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.


ShowHide spoiler #

LY képe
LY
Donator

Hátööö, igazából a posztod nagy része egyetért azzal a blog bejegyzéssel, amit linkeltem. De ezzel semmi bajom nincs ;)



nagy része

én egyedül talán a cikk végén a konklúziókban vettem észre valamelyest hasonlóságokat, mintsem magában az előtte hosszasan felvázolt okokban.

A cikk a férfiakra fekszik rá mint a probléma forrásaira és utána mint végül ezek miatt szenvedő, szerencsétlen alanyra. Véleményem szerint viszont ugyanúgy szív a férfi és a nő is manapság és ugyanúgy elveszettek, és a legtöbbször azért mert maguk határozhatják meg hogyan szeretnék élni az életüket, hanem regulációkkal majd azoknak az erőszakkal betartatásával pisztolyt szegeznek a fejükhöz és diktálják központilag mit kell tennie ha el szeretné kerülni a gumibotozást/golyót. A nők pont hogy kiemelten okai a problémának dettó mivel tipikusan nagy államra szavaznak ha lehetőségük van rá a "biztonság" miatt, ami ebből adódóan egyre nagyobb részét kontrollálja az ő élüknek is és ez okból ők is mint mi egyre boldogtalanabbak (manapság sokkal boldogtalanabbak a nők is, mint bizonyítja egy csomó tanulmány is), míg a férfiak általában kisebb kontrollt szeretnének és több szabadságot, mozgásteret az életüknek és az élettársuknak, gyerekeiknek is, mivel tudják hogy így tudják megőrizni a saját vagyonukat amit nehéz munkával szereztek meg, és amit a nagy állam (legyen az bárminek nevezve demokrácia/szocializmus/kommunizmus, mind a központilag irányított rendszer elvei ugye) a "közös érdek"-re hivatkozva elvenné tőlük ahogy erősödik. Pont az a lényege hogy ez elvesz minden inspirációt férfitől és nőtől is hogy törekedjen valamire, mivel eleve minek dolgozni vagy ambiciózus lenni valamiért ha annak nagy részét eleve elveszi az állam a bevételadó, fedezet nélküli pénznyomtatás, vagy újabb államadósságok formájában, és "szétosztja" "mindenki között". Nem marad semmi identitása, célja a végén csak egy agyonreglált "közös" drón marad. Vagy épp elvesz minden munkalehetőséget is tőlük a minimálbérek emelésével (ha cég már nem tudja megfizetni a hozzá is pisztollyal szegezett előírt összeget hogy gazdaságos maradjon, egyszerűen kirúg és automatizál inkább), és az agyonregulált piaccal, amire ha "engedélyek" nélkül akarsz belépni, megint kapod a golyót. Nem nyithatsz csak úgy sehol semmilyen üzletet, nem dolgozhatsz szintúgy csak úgy engedélyek nélkül, és tipikusan a regulációk azoknak a javára fognak billenni akik vagyonosak eléggé hogy kilobbizzák maguknak azokat a törvényeket amelyek a saját hasznukat szolgálják, azaz pont a nagycégek oligarchiáját biztosítja be az állam, míg ellenkező esetben bármilyen ügyesebb kisvállalkozás egy új ötlettel ki tudná billenteni őket egy mesterséges árkartellból pl.

A cikk arra céloz hogy míg a férfiak milyen megtörtek és elveszettek, ezzel szemben a nők milyen felszabadultak, céltudatosak, erősek manapság, stb. Hol? Melyik univerzumban van ez így? Én sehol nem ezt tapasztalom, ez véleményem szerint egy valóságot kiferdítő feminista gondolkodásmód, amit hosszasan is taglaltam a hozzászólásomban hogy miért nem így van.

Te hol éreztél közös pontokat?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



amcsiéknál is egyre növekvő probléma az egyre erősödő állam ereje, ott van kiemelten pl a No Child Left Behind Act és a Common Core, ami hatalmas károkat tett az így sem egy kiemelkedően magas fokú iskoláztatásnak. Kvázi egybevágták a mentálisan sérül gyerekeket is az egészségesekkel és a legtöbb időt a leglassabb gyerekkel foglalkozás vette el a tanároktól, ezzel elérve hogy az átlagszint tuti ne mehessen egy meghúzott (alacsony) vonal fölé. Az értelmesebb vagy kreatívabb gyerekekkel senki nem törődött, teljesen el lettek hanyagolva, ahelyett hogy extra terhelést kaptak volna és extra sebesen fejlődtek volna kiváltságos szintre. Az állam kötelezett minden iskolát hogy eleve meghatározott (lebutított) tanterv szerint kelljen hogy tanítson, nem védhetnek meg a privát sulik sem ettől saját megoldásaikkal, mivel nekik is be kell tartaniuk ezeket az állami előírásokat, így kvázi semmilyen érdemleges választásod nem marad hogy mit tanuljon a gyereked, azt fogja, és abból az oldalból nézve, amit az állam előír hogy megfelel neki, max fizetsz extrában hogy másik helyen legyen, mivel az adódat így is úgy is elveszik az állami helyekre, ha használod őket ha nem. Ha netán a szülő otthoni tanításra adta a fejét akkor meg rendőrökkel törtek be a lakására és vették el a gyerekeket erőszakkal tőlük. Mi az hogy majd te határozod meg a legjobb tudomásod és szándékod szerint hogy mit tanuljon a gyerek és esetleg hogyan tanuljon meg gondolkodni? Az veszélyes. Járasd a mi programozásunk szerint ami pontosan megmondja neki mikor mit és hogyan kell hogy gondoljon, vagy cselekedjen.

Ez az ilyen fokú (és növekvő) nyers erőszakkal fenntartott kontroll egy csomó probléma és szomorúság forrása. Nem a "frusztrált fiatal férfiak".

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


ShowHide spoiler #

ibi amentia latet



Gamerként egy ideje figyelem az oldalt, de ennyire sosem háborított még fel egy cikk mint ez. Hadd kérdezzem meg, kedves cikkíró! Ha én éppenséggel gamer vagyok, és pornót is nézek, akkor mindjárt engem tart el a társadalom? Visszaolvasgattam egy picikét ezt a tengernyi kommentet, és felmerül bennem a gyanú, te mikor dolgozol?

Elhordod mindennek a mai fiatalságot, akik állításod szerint "nem produktívak". Megintcsak, te magad az vagy? Én csak annyit látok, hogy a nap 24 órájából 17-ben biztosan kommentelsz. Hajnalban. Tán éjjeliőr vagy? Ott ilyen lazán veszik a munkát? Mesélj még, te mivel foglalkozol? Te mivel járulsz hozzá a produktivitáshoz?

Köszönettel:

egy pornónéző gamer



Az alapfeltételezések a hibásak. Azt gondolni, hogy biztos ő is teljes értékű férfi, hogy ős is átlag ember, hogy ő is néz pornót, hogy őt is érdekli a szex és így tovább. (Ezek bármelyik nem teljesülése nem hiba, nincs ebben semmi pejoratív, nem mindenki izgul ugyan arra.)
Szóval amikor azt hiszi az átlag halandó, hogy minden más halandó is pont ugyan arra és pont ugyan úgy vágyik, mint ő - ami alapjaiban téves elképzelés.

Talán csak a szex nem olyan fontos a számára, talán pornót nem néz, talán mélyen vallásos, de az is lehet, hogy csak a játékok világát tiszteli annyira, hogy nem örül neki, ha ezt így összemossák és az ő szent tehenébe látványosan bedugnak egy nagy digitális lófaszt.

Leírta a véleményét, így mindenki eldöntheti, hogy egyetért vagy nem ért egyet, illetve ezek után mit gondol róla.

Én például sac/kb. ugyan azt, amit eddig: nem most jöttem rá a nagy megfejtésre :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Talán csak a szex nem olyan fontos a számára, talán pornót nem néz, talán mélyen vallásos, de az is lehet, hogy csak a játékok világát tiszteli annyira, hogy nem örül neki, ha ezt így összemossák és az ő szent tehenébe látványosan bedugnak egy nagy digitális lófaszt.

Az utolsó tipp a helyes egyébként, de a mondatszerkezetből ítélve ezt te is tudod.

@LAtos:

Elhordod mindennek a mai fiatalságot, akik állításod szerint "nem produktívak".

Nem érdemes ennyire a szélsőség oldaláról megközelíteni a dolgot. Nem arról van szó, hogy a mai generáció alles zusammen nem produktív, hanem hogy az utóbbi kb. 40 évben végbement egy olyan változás, aminek az eredményeként össztársadalmilag kevésbé produktív, mint korábban. Ez részben pozitív változások (a nők szerepének növekedése), részben pedig negatívak (a férfi kevésbé érzi magát hasznosnak és keresi önmagát, mint férfit) miatt van így, a negatív oldalnak meg része az a jelenség is, amiről a cikkben szó van, és amire a pornó "mainstream" jelenléte gerjesztőleg hathat.

Amikor a mai generációra gondolok, akkor meg értelemszerűen a saját generációmról is beszélek. Nyilván bennem is van olyan, hogy visszagondolok egy-egy évemre, és úgy vagyok vele, hogy "hát haver, ezt meg azt jobban is csinálhattad volna, ha mondjuk nem cseszed el az idődet kevésbé fontos dolgokra".

Pl. volt, hogy annyira bele voltam pistulva az XCOMba, hogy majdnem elbuktam miatta az akkori barátnőmet, és amikor ezt magadnak belátod (hiszen a másik féllel ezt nem tudod megbeszélni, mert onnantól azonnal offolnak :D), akkor azért egy kicsit megijedsz, hogy "ó shit, ekkora baromnak azért nem kéne lenni".

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Én is nézek pornót.
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Wd2qRSzCj84



Mivel a szexjátékok több ezer évvel előzik meg a digitális forradalmat, továbbá a pornó ipar volt a legnagyobb mozgatója az egész digitalizációnak, így csak az marad, hogy te alapvetően szűkebb látókörű vagy. (Nem érted, mennyi haszna származik ebből közvetve a játékiparnak)

A felháborodásod annyira szélsőséges, mintha vki számon kérné az összes közérten, hogy ott is lehet kapni óvszert.

...és akkor arról még nem is beszéltünk, mármint hogy te a saját cikked alatt leállsz oldalakon és napokon át vitatkozni arról, miről is szól a cikked.

Szóval a véleményedhez jogod van (segglyuk logika), csak közben kurvára látványosan egyértelmű, hogy halvány fogalmad sincs arról, mibe is álltál bele.
Márpedig így minél inkább meg akarod mondani a frankót, annál szánibb lesz az egész.

De a mondatszerkezetből ítélve te ezt nem tudod.

ShowHide spoiler #

szerk by psi: a személyeskedőbb jelzőket reszeltem engedelmeddel főnök.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Mivel a szexjátékok több ezer évvel előzik meg a digitális forradalmat, továbbá a pornó ipar volt a legnagyobb mozgatója az egész digitalizációnak, így csak az marad, hogy te alapvetően szűkebb látókörű vagy. (Nem érted, mennyi haszna származik ebből közvetve a játékiparnak)

Dehogyisnem (lásd valamelyik korábbi komment). A pornó segített a DVD-k elterjedésében, a pornó nyomta le a HD DVD-t és tolta bele az ipart a Bluraybe, hogy magáról az internetről már ne is beszéljünk, szóval nagyon is fontos része a technológiai fejlődésnek, de valahogy eddig ehhez sosem volt szükség arra, hogy az E3-mon mutogassák a cókmókot. Fel lehet ezt fogni a képmutatás levetkőzéseként is, de én nem látom, hogy ebből hogyan származna előnye bárkinek is, értsd: a VR pornó enélkül is el fog terjedni.

A felháborodásod annyira szélsőséges

Én valahogy nem látok a cikkben szélsőséges felháborodást, igazából maga a felháborodás is viszonylag erős kifejezés.

...és akkor arról még nem is beszéltünk, mármint hogy te a saját cikked alatt leállsz oldalakon és napokon át vitatkozni arról, miről is szól a cikked.

Eleve azért született a cikk és azért lehet kommentelni is az oldalon, hogy diskurzust indítson. Mivel én dobtam fel a témát, nyilván részt is fogok venni a diskurzusban, ha úgy érzem, akkor akár vehemensen is. Az RW meg továbbra sem profi oldal, és én ezt a lehető legjobban ki is szoktam használni, egyébként meg érdemes visszagondolni a HW őskorára is, amikor még nem volt ciki a pápák részéről is belemenni a verbális ütlegelésbe. Lehet, hogy ez mérséklődni fog, ahogyan náluk is mérséklődött, de én kicsit sajnálnám valahol, mert egyedi vonása volt a HW-nek.

szerk by psi: innen az idézetekből is ugyanazt.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az RW meg továbbra sem profi oldal, és én ezt a lehető legjobban ki is szoktam használni, egyébként meg érdemes visszagondolni a HW őskorára is, amikor még nem volt ciki a pápák részéről is belemenni a verbális ütlegelésbe.

Sőt, beleállt Flatline valakivel a DNF-beszámoló alatt is, pedig az az utolsó ilyen jellegű irományuk volt ;) Vagy Jabbával a Heroes V alatt. Mindkét esetben ellenbeszámoló is született belőle, ami szintén HW-s feature volt.

Én azzal egyetértek, hogy az RW-nek fórumjellege van főoldalt tekintve is, és a hirirónak is indokolt lehet belefolynia a diskurzusba, de azért azt érdemes mérlegelni, hogy érdemes-e minden hozzászólásra ugrani. Az még más bugyrokban is megkérdőjelezhető, itt pedig még furábbnak tűnhet. Emellett az sem árt, ha a főoldalra kikerült anyag már nem szorul értelmezési segédletre, hanem önmagában befejezett és kerek. (Bár nem volt ez itt akkora probléma, mint amekkora a lángja lett, inkább általánosságban értem.)

Sors bona, nihil aliud.



“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Zaxx írta:
Pl. volt, hogy annyira bele voltam pistulva az XCOMba, hogy majdnem elbuktam miatta az akkori barátnőmet, és amikor ezt magadnak belátod (hiszen a másik féllel ezt nem tudod megbeszélni, mert onnantól azonnal offolnak :D), akkor azért egy kicsit megijedsz, hogy "ó shit, ekkora baromnak azért nem kéne lenni".

Cimbora, nem akarlak agyontámadni, de ha neked az akkori barátnődről az jut eszedbe, hogy XCOMoztál "alatta", akkor te az a pincelakó nerd vagy, akikről a cikkedben oly rossz véleménnyel voltál. Ki az aki játék alapján azonosítja be az akkori barátnőjét? :D Csinálj inkább valami produktívat! Én heti 5 napot dolgozom egy gyárban, és mellette jut időm a játékra és a pornóra is.

Egy beteg, a társadalmon élősködő ember vagyok. Taníts mester!



azt érdemes mérlegelni, hogy érdemes-e minden hozzászólásra ugrani.

Nyilván mérlegelem is, ebben pedig adódhatnak gondok, hibák is. Attól, hogy cikkírói minőségemben "tündöklök" a főoldalon, még ugyanúgy fórumozó is vagyok, szóval a közösség habitusát ismerem, így meg tudok lepődni dolgokon. A bődületes félreértések vagy a szélsőséges hangnem meg tud lepni, mert nem ezt a stílust szokta meg az ember, aztán ebből adódik az én túlzó reakcióm is. Ha most Grifternek vagy másnak ez szánalmas, akkor ez van, de igazából objektív nézőponttal egyik ilyen irányú véleményt sem vádolnám.

Emellett az sem árt, ha a főoldalra kikerült anyag már nem szorul értelmezési segédletre, hanem önmagában befejezett és kerek. (Bár nem volt ez itt akkora probléma, mint amekkora a lángja lett

Persze, hogy nem, igazából az értelmetlenséggel dobálózók kommentjeinek nagy részéből is az jön le, hogy az üzenetet még ők is vették, és inkább az ellenvéleményt alátámasztani szándékozó mantra része az, hogy nincs megfelelően alátámasztva, nem elég tényszerű stb., de az "agymenés" tag ezt nem is feltételezi, ahogyan az RW-n való megjelenés sem.

@LAtos:

Én heti 5 napot dolgozom egy gyárban, és mellette jut időm a játékra és a pornóra is.

Ha nem illik rád az ing, akkor miért akarod magadra venni? Ha nem vagy azonosítva, akkor ne is érezd azonosítva magadat, hanem mondjuk örülj annak, hogy a leírt csapdahelyzet rád nem jellemző.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



LAtos írta:

Zaxx írta: Pl. volt, hogy annyira bele voltam pistulva az XCOMba, hogy majdnem elbuktam miatta az akkori barátnőmet, és amikor ezt magadnak belátod (hiszen a másik féllel ezt nem tudod megbeszélni, mert onnantól azonnal offolnak :D), akkor azért egy kicsit megijedsz, hogy "ó shit, ekkora baromnak azért nem kéne lenni".

Cimbora, nem akarlak agyontámadni, de ha neked az akkori barátnődről az jut eszedbe, hogy XCOMoztál "alatta", akkor te az a pincelakó nerd vagy, akikről a cikkedben oly rossz véleménnyel voltál. Ki az aki játék alapján azonosítja be az akkori barátnőjét? :D

Szabad a gazda! Ki az?

ibi amentia latet



Neki legalabb volt XCOM alatt :(

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Ráadásul nemcsak a kapcsolatunk élte túl az XCOM-ot, de még az ő játékbeli alteregója is a classic ironmant. :D Thug life!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!